amin canım inşallah, bende çin takvimi ve rus takvimi kız çıkıyordu hep erkek olduğunu öğrendik bugün inanma onlara
2 kişiyi net hatırlıyorum canım. Birinin doğru diğerinin değil. Benim de biri kız biri erkek çıkıtor
merhaba canım. eskişehir li birini buldum yaşasıııııınben de eskişehir deyim. sen hangi hastaneye doktora gidiyorsun
merhaba canım,bende ilk defa birini duydum eskişehirden şükür :2: acıbademe gidiyorum ben.Ahmet cantuğ beye, ya sen ?
Aminn. Çok şükür benim gönlüme göre oldu:1
Bizde ki bu merak Hoş gelmiş oğluşuma arkadaş Sağlıklı olsun inş Allah. Gözün aydın canım.
Gibi miListede neredeyse herkes erkek annesi. Ayıp olmasın diye arada bir kaç kız annesi var
Ooo masallah cnmmm ogluma arkadaş geliyor desene erkek çoğunlukta oldu bu topikteAma kız anneleri size duyurulur cook sanslisinizzz cicilibicili giydireceksiniz ve kız sanki daha başka oluyor dusunseneze buyuyuncr arkadaş gibi olur.aslinda hayırlı olmasiyla alakalı. Allah ta bizlere hangisininhayirli oldugunu bilerek kkız yada erkek veriyor cok şükür. .kazasiz belasz geçirip kucagimiza aliriz ins.....
hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Hayirli olsun canimm :)) erkek anneleri artiyor gibi :))
Benim rusta çin de tuttu. Erkek dediler oldumrh kızlar :79:
listeye de beni de ekler misiniz?
dilek19u 27 Ankara 1 26 mart 31 aralık -
cinsiyetini öğrenen anneler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
çin takvimi ve rus takvimine göre doğru çıktı mı peki cinsiyetler :44:
Hoş geldin Bursa'lı. Bende Bursa'dayım. Bebeğin hayırlı olsun.Benide listeye ekleyebilirmisiniz:))
SAT 21 Mart, yaş 26 ,bursa ,ilk bebeğim , bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 27 -Aralık
Kızlar artışa geçti. hoş geldin canım sende. Hayırlı olsun kızınbenide ekleyin benide
sat 14 mart, yaş 27, ankara, ilk bebeğim, doğacağı muhtemel tarih 19 aralık ve cinsiyetimiz KIZ
Hala bi umut donermi diyodun dimi icindenKızlaaar ben dayanamadım hiç gitmediğim bi dr.a gittim cinsiyet öğrenmek için geldim dedim :) adam erkek dedi 3-5 kez emin misiniz kesin mi dedim adam en son alışveriş yapabilirsiniz kesin erkek dedi:)) bir pipili de bizden kesinleşti kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ooo masallah cnmmm ogluma arkadaş geliyor desene erkek çoğunlukta oldu bu topikteAma kız anneleri size duyurulur cook sanslisinizzz cicilibicili giydireceksiniz ve kız sanki daha başka oluyor dusunseneze buyuyuncr arkadaş gibi olur.aslinda hayırlı olmasiyla alakalı. Allah ta bizlere hangisininhayirli oldugunu bilerek kkız yada erkek veriyor cok şükür. .kazasiz belasz geçirip kucagimiza aliriz ins.....
benim ikisi de kız çıkıyor belki pztsi öğrenebilirim.
yoksa 16 temmuza kalıyor
ANKARA da olupda kimler hangi doktorlara gidiyorrr ben dr. cüneyt genç e gitmekteyim
bu arada annişler bebek arabası araştırıyor musunuz. ben önce uzuuuuun bi karar verme süreci yaşar sonra eyleme geçerim. şu an karar aşamasındayım. ne önerirsiniz, neler araştırdınız. şu an bana maxi cosi ana kucağı ile quinny zapp extra mantıklı bi seçenek gibi geliyo
ANKARA da olupda kimler hangi doktorlara gidiyorrr ben dr. cüneyt genç e gitmekteyim
bu arada annişler bebek arabası araştırıyor musunuz. ben önce uzuuuuun bi karar verme süreci yaşar sonra eyleme geçerim. şu an karar aşamasındayım. ne önerirsiniz, neler araştırdınız. şu an bana maxi cosi ana kucağı ile quinny zapp extra mantıklı bi seçenek gibi geliyo
merhaba arkdaslar herkese bol saglıklı günler olaa yaa bısey sorcaktımda bende uyku problemı var gecelerı uyuyamaıorum sureklı beynım uyanık sankı böle lan varmı bakıorum mıllet tv karsısında sızıor ne sızması zorla donuorum yatakta uyumak ıcın uyuyamayıncada sureklı halsız ıstahsız oluorum yaa bı tek benmı boleyım
kesinlikle yeni doğan ünitesi olmalı. birde bir arkdşm kış bebişine hamileydi malum kasım gibi grip vs başlar ya ağır aldı derken bir kaç hafta önce sezeryanla aldılar bebişini aralığın başında bende korkuyom o yüzden eee böyle de olunca malum küveze konuyo küvezde bulmak ödemek meseleee ya ALLAHIM korusun hepimizimrh gokce ben sevtap hamdemire gittim
sonra da yüzüncü yıl hastanesine gittim
ama ikisine de devam etmicem tam teşekkürlü bi hastane ortamı olmalı diye düşünüyorum
yeni doğan ünitesi yok yüzüncü yılda napcam bilmiyorum.
benim ilk bebiş olmasına rağmen (tabi doğurabilirsem inşallah yoksa 2. hamilelik ) 1 haftadır sanki karnımda sırt üstüde yatsam pıt pıt bişey hissediyorummm sanki içimde solucan var gibi :) ama o kadar okuyom kitaptan netten vs olamazmış güya bağırsak hareketiymişmiş sözde ama dur bakalımmm haftayaaa olsada doktoraaa gitsek bizdeee doktora gitmeyeli 30 günü devirmiş olacazzzzz bu kezzzmerhaba arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bu aralar takip edemedim hatta giremedim bile siteye. herşey yolundadır umarım.
bizim yarın kontrolümüz var inanılmaz heyecanlıyım. 3-4 gündür de hissediyorum pıtırtıları. 2. bebeğim olmasına rağmen ilk günkü heyecanı yaşıyorum:)) 18. haftaya gircem nerdeyse hala cinsiyet meçhul. yarın öğreniriz umarım :))
mrh gokce ben sevtap hamdemire gittim
sonra da yüzüncü yıl hastanesine gittim
ama ikisine de devam etmicem tam teşekkürlü bi hastane ortamı olmalı diye düşünüyorum
yeni doğan ünitesi yok yüzüncü yılda napcam bilmiyorum.
Ben Zekai Tahir'e gidiyorum canım. Orda devam etmeye karar verdim :)
heyyy bacımmmmmmm bende de va akşam 22 de uyuyom derken gecee muhakkak uyanıp yatakta dön oyana dön bu yana dinle koca horultusunu vs.. öyle geçer oldu yaklaşık 1 hafta on gündür....anaa ya kımsede bole bı sorun yok yada kımse benı umursamıorpöff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?