2014 Aralık Anneleri

Benide listeye ekleyebilirmisiniz:))
SAT 21 Mart, yaş 26 ,bursa ,ilk bebeğim , bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 27 -Aralık

benide ekleyin benide
sat 14 mart, yaş 27, ankara, ilk bebeğim, doğacağı muhtemel tarih 19 aralık ve cinsiyetimiz KIZ

merhaba canım,bende ilk defa birini duydum eskişehirden şükür :2: acıbademe gidiyorum ben.Ahmet cantuğ beye, ya sen ?

aaaaaaaaaaaaa ben de acıbadem cantuğ bey e gidiyorum. memnunum sakin bi yapısı var. ben pimpirik bi insan olduğum için sakinliği bana iyi geliyor. 14 temmuz da gideceğim kontrole

selamlar herkeseee ,,, iyisinizdir inşallahhh bende 3 gündür öğlene yakın mide yanması oluşuyorr acaba nedenseee... haftaya doktora gidecezzzz 1 ayın üzerine heyecanlandımmm... sanki hiç büyümemiş gibi geliyor karnım... keza kilomda artmadı ya bakalımmm...

ANKARA da olupda kimler hangi doktorlara gidiyorrr ben dr. cüneyt genç e gitmekteyim

bu arada annişler bebek arabası araştırıyor musunuz. ben önce uzuuuuun bi karar verme süreci yaşar sonra eyleme geçerim. şu an karar aşamasındayım. ne önerirsiniz, neler araştırdınız. şu an bana maxi cosi ana kucağı ile quinny zapp extra mantıklı bi seçenek gibi geliyo

Evet canım bu merak valla arkadaşlar çoğalıyor erkeklere :))

İnşallah canım inşallah Rabbim kucağımıza almayı da nasip eder oğlumuzu İNŞALLAH:)
Basma yarama basma ben kızım olacak diye o hayallerin hepsini tek tek itinayla kurmuştum :) şimdi de geziyoruz kız kıyafetlerine dibimiz düşüyor eşimle

hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Amin canım hepimize inşallah:))

Hayirli olsun canimm :)) erkek anneleri artiyor gibi :))

Sağol canım benim :)) evet bölünerek çoğalıyorız resmen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim rusta çin de tuttu. Erkek dediler oldu
Benide listeye ekleyebilirmisiniz:))
SAT 21 Mart, yaş 26 ,bursa ,ilk bebeğim , bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 27 -Aralık
Hoş geldin Bursa'lı. Bende Bursa'dayım. Bebeğin hayırlı olsun.
benide ekleyin benide
sat 14 mart, yaş 27, ankara, ilk bebeğim, doğacağı muhtemel tarih 19 aralık ve cinsiyetimiz KIZ
Kızlar artışa geçti. hoş geldin canım sende. Hayırlı olsun kızın

Hala bi umut donermi diyodun dimi icinden
Oglun hayirli olsun canim artik alisveris baslasin :)

Amin canim..bende aldigim kiyafetlerle hava aticam burda
Doktorumuz bi kesin desinde artik

ANKARA da olupda kimler hangi doktorlara gidiyorrr ben dr. cüneyt genç e gitmekteyim

mrh gokce ben sevtap hamdemire gittim
sonra da yüzüncü yıl hastanesine gittim
ama ikisine de devam etmicem tam teşekkürlü bi hastane ortamı olmalı diye düşünüyorum
yeni doğan ünitesi yok yüzüncü yılda napcam bilmiyorum.

merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bu aralar takip edemedim hatta giremedim bile siteye. herşey yolundadır umarım.
bizim yarın kontrolümüz var inanılmaz heyecanlıyım. 3-4 gündür de hissediyorum pıtırtıları. 2. bebeğim olmasına rağmen ilk günkü heyecanı yaşıyorum:)) 18. haftaya gircem nerdeyse hala cinsiyet meçhul. yarın öğreniriz umarım :))

cnm ben ondan alcam kesin karar verdim. çok güzel ve çok kullanışlı. en önemli avantajı katlanınca bagajda çok az yer kaplıyo. her gittiğim avm de fiyat soruyorum. sen kaça buldun en uygun?

Ben Zekai Tahir'e gidiyorum canım. Orda devam etmeye karar verdim :)

anaa ya kımsede bole bı sorun yok yada kımse benı umursamıor pöff

kesinlikle yeni doğan ünitesi olmalı. birde bir arkdşm kış bebişine hamileydi malum kasım gibi grip vs başlar ya ağır aldı derken bir kaç hafta önce sezeryanla aldılar bebişini aralığın başında bende korkuyom o yüzden eee böyle de olunca malum küveze konuyo küvezde bulmak ödemek meseleee ya ALLAHIM korusun hepimizi

benim ilk bebiş olmasına rağmen (tabi doğurabilirsem inşallah yoksa 2. hamilelik ) 1 haftadır sanki karnımda sırt üstüde yatsam pıt pıt bişey hissediyorummm sanki içimde solucan var gibi :) ama o kadar okuyom kitaptan netten vs olamazmış güya bağırsak hareketiymişmiş sözde ama dur bakalımmm haftayaaa olsada doktoraaa gitsek bizdeee doktora gitmeyeli 30 günü devirmiş olacazzzzz bu kezzz

Ben Zekai Tahir'e gidiyorum canım. Orda devam etmeye karar verdim :)

kızlar ben kızımda aşılamamı zekai tahirde yaptırdım,doğumumuda orda yaptım çok çok menmunum...bu hamilelimde izin sıkıntısı olduğu için kntrollerimi sincan nafiz körezde oluyorum,ama doğumu mutlaka zekai tahir de yapıcam kısmet olursa hem bebekle hem anneyle çok ilgililer ve gerçekten bilinci ve tecrübeliler...

anaa ya kımsede bole bı sorun yok yada kımse benı umursamıor pöff
heyyy bacımmmmmmm bende de va akşam 22 de uyuyom derken gecee muhakkak uyanıp yatakta dön oyana dön bu yana dinle koca horultusunu vs.. öyle geçer oldu yaklaşık 1 hafta on gündür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…