internetten randevo alınır amaa tutup aynı bölüm içinde başka birime bişeleri çektirmek için gönderirler yaa orası uzun sürerse beklenirse kötü işte bende çalışan iriyim gerçekten zor oluyorr tüm günü hastaneye ayırmak kötü
sağol bacım güzel tavsiyelerin içinnn ama ben kadın doktorlara artık karşıyım önceki hamileliğimde bir çok kadın doktor gezdim anamı ağlattılarrr ALLAH ıslah etsinnnn hepsini :)
internetten randevo alınır amaa tutup aynı bölüm içinde başka birime bişeleri çektirmek için gönderirler yaa orası uzun sürerse beklenirse kötü işte bende çalışan iriyim gerçekten zor oluyorr tüm günü hastaneye ayırmak kötü
evet alındım hormonlarla alakalı sanırımbende kızımla takım giyinicem şimdiden bir örnek lacos elbisemiz bile hazır
Hala bi umut donermi diyodun dimi icinden
Oglun hayirli olsun canim artik alisveris baslasin :)
Amin canim..bende aldigim kiyafetlerle hava aticam burda
Doktorumuz bi kesin desinde artik
anaa ya kımsede bole bı sorun yok yada kımse benı umursamıorpöff
ayyyy çok şeker şimdiden maşallah diyorummevet alındım hormonlarla alakalı sanırımbende kızımla takım giyinicem şimdiden bir örnek lacos elbisemiz bile hazır
kötü bir kaç tecrübe yaşamadıktan sonra kadın doktorda daha rahat davranılıyor ama kötü deneyimler vs bu hisse bürüyor be bacımmm ne diyimmmmCanım herkes aynını söylüyor ama eim anlamak istemiyor malesefHayırlısı bakalım.
hımmm randevolar oynuyorsa kötü sami ulusda randevolar önden bile gidiyo bence hop fırt kalk ediyo doktorlar umurlarına değilrandevulu gidince de saatinde girilmiz sanmıyorum
tahlil ve testler de uzun sürüyordur o kadar kalabalıkta ama işte tecrübeliler onca şeyle karşılaşıyorlar riskli durumlarda daha bilinçli mudahale ederler.
Sen yine yatsıyı beklemişsin, akşam ezanı okunurken bile uyuyordum. Bi ara duydum akşam okunuyor ama kalkamadım. Paso uyudum. Ama çok rahat deliksiz değil. KArnımın üzerine yatarım sağ dönerim diye çok endişeli yatıyorum. Sırt üstü yatmak sakıncalı mı bu aylarda.:26::26:Valla öyle bittercim kız dediklerin de çok duygulanmıştım böyle, erkek olunca duygusallık kalmadı da çocuksu bi heyecan başladı bende :)) Ooo kıyafetleri koymayın göz ederiz oğlan anaları olarak bak hiç affetmm
Canım bende yok uykusuzluk hatta yatsıyı zorzor bekliyorım canım :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyyy çok şeker şimdiden maşallah diyorummALLAH BİLİR YA HEP BİR KIZIM OLSUN İSTEMİŞİMDİR çok ciciiiiiiiii çok güle güle giyin seneye yazın emi :)
kötü bir kaç tecrübe yaşamadıktan sonra kadın doktorda daha rahat davranılıyor ama kötü deneyimler vs bu hisse bürüyor be bacımmm ne diyimmmm
hımmm randevolar oynuyorsa kötü sami ulusda randevolar önden bile gidiyo bence hop fırt kalk ediyo doktorlar umurlarına değilo bakıma tuttum bak ztb yi
Valla öyle bittercim kız dediklerin de çok duygulanmıştım böyle, erkek olunca duygusallık kalmadı da çocuksu bi heyecan başladı bende :)) Ooo kıyafetleri koymayın göz ederiz oğlan anaları olarak bak hiç affetmm
Canım bende yok uykusuzluk hatta yatsıyı zorzor bekliyorım canım :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen yine yatsıyı beklemişsin, akşam ezanı okunurken bile uyuyordum. Bi ara duydum akşam okunuyor ama kalkamadım. Paso uyudum. Ama çok rahat deliksiz değil. KArnımın üzerine yatarım sağ dönerim diye çok endişeli yatıyorum. Sırt üstü yatmak sakıncalı mı bu aylarda.:26::26:
Sen yine yatsıyı beklemişsin, akşam ezanı okunurken bile uyuyordum. Bi ara duydum akşam okunuyor ama kalkamadım. Paso uyudum. Ama çok rahat deliksiz değil. KArnımın üzerine yatarım sağ dönerim diye çok endişeli yatıyorum. Sırt üstü yatmak sakıncalı mı bu aylarda.:26::26:
başım ağrıdan çatladı bugün yaaa
ben eskiden nasıl yatıyorsam yine öyle yatıyorum yüz üstü zaten yatamazdım ve yatmıyorum
dün gece sağ tarafıma yattım yan olarak dokundum sağ taraf yumuşacık
sol tarafına dokundum göbeğimin nasıl sert ilk kez böyle birşey hissettim
eşimde farketti acaba orda mı duruyordu
Gozdem nerelerdesin merak ettim seni insallah bir problem yoktur neden girmiyosun misafirlerin gitmedi mi yoksa hadi gel konuşup paylasim yapalım kuzum
Karnın biraz daha çıkınca yüz üstü yatmak tehlikeli diye biliyorum. Ben şu hamile yastıklarını bir araştırayım bakayım. Çok tedirgin yatıyorum. Bi rahat olamıyorum. Eşim mışıl mışıl uyuyunca ona bile sinir oluyorum. Hiç benden beklenmeyecek şeyler
Benimde sag kalcamin uzerinden basliyor bazen uzerine basamiyorum cok yoruldugun gunlerde oluyo genelde bide sag ayak parmagim uyusmus sekilde uyaniyorum sabahlari
Ayy bende bitek bana itici geliyo o ses sanmistim onun sesinden ve tavirlarindan rahatsiz oldugum icin izlemiyorum.canan karatay banada itici gelmeye basladi bunamis gibi meyveyi Allah niye yaratti bize sifa olsun diye dimi..
Ona kalsa sadece tereyag ve yumurta yiyin diyo gunde 10 tane yumurta yiyin diyodu baska programda yuh dedim kolesterol nolacak dedim icimden :)
Şuan içinde bulunduğum kargaşa durumundan sesleniyorum :
Çalışmayan anne adayları... bu hormonların tavan yaptığı dönemde elalemin ağzını çekmediğiniz için çok şanslısınız... Ben iyice zıvanadan çıktım.. o kadar sinirliyim ki gelene gidene lafı yapıştırıyorum
Noldu bana böyle yaw:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?