gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn:)bi de ben öğrensem cinsiyetini süper olcakk:)Çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına ama biraz buruk oldu o bayana da çok üzüldüm. Allah'tan ümit kesilmez belki de sapasağlam doğuruverir. Hep güzel haberler verelim inş Allah.
Hoş gelmiş yeni çiçeğimiz.Gözün aydın. Sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsin Rabbim.
Burun kuruluğu bende de var. Nefes almakta bile zorlanıyorum geceleri.
tşkler cnm bizimde babamız durmuyor herşeyi almak istiyor sende alırsın inş. yakın zamanda. biz yaklaşık 2 ay gezdik bebek arabası için internetteki yorumları falanda okuyabilirsin mesela iyi araştırmak lazım.
Burun kanamasi bendede oluyordu bide bende acayip kulak tikanmasi oldu sanki yuksek rakima cikarsinda tikanir ya aynen o sekilde surekli kulaklarim, gecenlerde dayanamadim gataya kulak burun bogaz dr una gittim, bir ton isitme basinc testi yapti birsey yok hamilelikten kaynakli olabilir diyip ilac vermeden geri gonderdi, sakiz cignememi soyledi hamile oldugun icin ilac yazamam dedi. Ama bu durum beni cok rahatsiz ediyor...
Kulak tikanma sorunu bendede var canim sokaga ciktigimda yurudugumde oluyor bende gittim doktora burnunda et var ondan oluyor dedi. Hamilelikten demedi? Ama hamilelikten once yoktu? Sakiz cigne balon sisir dedi. Ama ben bi yontem buldum. Kafami vucut seviyemin altina indiriyorum benim sol kulagim tikanio elimle kapatiyorum oyle bekliyorum biraz acilio sonra :)))) bu arada ikimizin hamilelik sorunlari hep ayni.
Merhaba canım, ben de 3 ay bitene kadar progestan kullandım önce iğne sonra fitil olarak... Çok şükür başından bu zamana kadar kanamam olmadı. Bana da kutuyu atma iğne olanı, kanaman olursa lazım olur demişti. ama hiç lazım olmadı. Olmaz da inşallah.
Sana da lazım olmaz umarım. Her kanamayı da kötü düşünüp canını sıkma , iyi düşün iyi olsun
Güneş kremi mi cnm yoksa catlak icin mi
biz eşimle anlaşmıştık.erkek olursa o koyacaktı.ne düşünüyosun die sordum. babasının adını düşünüomuş.sence dedi? farketmez dedim. bende ikinci isim önerdim.şimdilik Mehmet Taha düşünüyoruz bakalım.
güneş kremi cnm çatlak kremini de önerdi oda 100 ml 80 tl dedi onu da alacam ama ben bebe yağı kullanıyorum 4. ayım oldu çatlamadım çok şükür
Kulak tikanmasi benim ilk hamileliktete vardi, bu arada senin bulantilar devam ediyormu, benim hala devam ediyor bulantilarim malesef
merhaba kızlar aranıza yeni geldim inş. ben de aralık ayı annesi olcam ama malesf sezaryen olacağı için erken alınabilir sanırım bu da kasıma geçicek galiba:18:
Hosgeldin aramiza neden erken alincak bir sorunmu var?
Mide bulantim biteli bir ay olmustu neredeyse ama bugun ne olduysa sabah ve şimdi yine bulanıyor. ..
Bide bisey okudum tam icime dert oldu bebegi kalbi durursa bulanti olur diye bisi soyleyin içim rahatlasinn
Kim dedi onu tamamiyle sacmalik ben bugun dr a bulantilarim bitmedi diye isyan ettim, dr sana bir sır veriyimmi dedi mide bulantisi olan hamilelikler cok saglikli gebeliklerdir bunu unutma dedi.
Hangisi ve ne kadara aldın cnm benmde gunes kremi almam lazım bende catlak önleyici kayisiyagi kakao yagi z.yegi karışımı kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?