2014 Aralık Anneleri

gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn:)bi de ben öğrensem cinsiyetini süper olcakk:)

Kulak tikanma sorunu bendede var canim sokaga ciktigimda yurudugumde oluyor bende gittim doktora burnunda et var ondan oluyor dedi. Hamilelikten demedi? Ama hamilelikten once yoktu? Sakiz cigne balon sisir dedi. Ama ben bi yontem buldum. Kafami vucut seviyemin altina indiriyorum benim sol kulagim tikanio elimle kapatiyorum oyle bekliyorum biraz acilio sonra :)))) bu arada ikimizin hamilelik sorunlari hep ayni.

Kulak tikanmasi benim ilk hamileliktete vardi, bu arada senin bulantilar devam ediyormu, benim hala devam ediyor bulantilarim malesef

teşekkür ederim cevabın için:)
benimde bugüne kadar hiç lekelenmem filan olmadı,inşallah bundan sonrada olmaz.boşuna korkutmayayım kendimi o zaman.

sağlıckla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim:)

güneş kremi cnm çatlak kremini de önerdi oda 100 ml 80 tl dedi onu da alacam ama ben bebe yağı kullanıyorum 4. ayım oldu çatlamadım çok şükür

Hangisi ve ne kadara aldın cnm benmde gunes kremi almam lazım bende catlak önleyici kayisiyagi kakao yagi z.yegi karışımı kullaniyorum

merhaba kızlar aranıza yeni geldim inş. ben de aralık ayı annesi olcam ama malesf sezaryen olacağı için erken alınabilir sanırım bu da kasıma geçicek galiba:18:

Hosgeldin aramiza neden erken alincak bir sorunmu var?

sağol canım hoşbulduk. şimdiye kadar çok şükür bi sorun yok inşallah sonra da olmaz. benim son hamileliğim de sezaryendi. sezaryen olunca vaktinden bi 10-15 gün önce doğum yapıyorum. yani o yüzden yine erken alınırsa kasım olucak gibi görünüyo.

Son düzenleme:
Ankaradaki arkadaslar;
Bugun gimart outlet acildi icindede buyuk bir e-bebek magazasi var. Acilisa ozel her 150 tl alisverise 50 tl cek veriyor aninda kullaniyorsun.
Hemde tekstil urunlerinde %50 var ama kisa sure icinmis
Ben park yatagimi ve icinin uyku seti takimini alicam insallah 150 tl ceklede bi suru ihtiyacini tamamlarim diye dusunuyorum
Bu arada arabamizida aldik ihtiyaclar bir bir azaliyor:))

Mide bulantim biteli bir ay olmustu neredeyse ama bugun ne olduysa sabah ve şimdi yine bulanıyor. ..
Bide bisey okudum tam icime dert oldu bebegi kalbi durursa bulanti olur diye bisi soyleyin içim rahatlasinn

Mide bulantim biteli bir ay olmustu neredeyse ama bugun ne olduysa sabah ve şimdi yine bulanıyor. ..
Bide bisey okudum tam icime dert oldu bebegi kalbi durursa bulanti olur diye bisi soyleyin içim rahatlasinn

Kim dedi onu tamamiyle sacmalik ben bugun dr a bulantilarim bitmedi diye isyan ettim, dr sana bir sır veriyimmi dedi mide bulantisi olan hamilelikler cok saglikli gebeliklerdir bunu unutma dedi. Ilkinde 7 ay bulantim devam etti simdi 18 haftalik nerdeyse hala devam ediyor inanma oyle seylere icin rahat olsun.

Son düzenleme:
Çok hastayım kızlar ya bademciklerim şişti.Ateş ve baş ağrısı yapıyor.,Burnum tıkalı nefes almak iyice zorlaştı. Bi taraftan bulantı da devam ediyor off..

Kim dedi onu tamamiyle sacmalik ben bugun dr a bulantilarim bitmedi diye isyan ettim, dr sana bir sır veriyimmi dedi mide bulantisi olan hamilelikler cok saglikli gebeliklerdir bunu unutma dedi.

Internette okudum birisinin ablasinami ne oyle olmus ucuncu ayda bulantisi bitmis dorduncu ayda yine baslayimis
benimde bole olunca ıcim icimi kemiriyor evde kimseyede bisi diyemedim

kızlar merhaba,
bugün detaylı usg vardı dr gittik herşey yolunda çok şükür renkli usg ile bebeğimide gördüm yalnız doktor bebeğimin safra kesesinin sol tarafta olduğunu söyledi moralim bozuldu. bunun bi zararı olmadığını söyledi o şekilde yaratılmış herkeste aynı olmayabilir dedi beni biraz rahatlattı ama raporlara bakınca sanki kötü bişeymiş gibi safra kesesinin solda oluşu koyu renkli yazılmış baktıkça moralim bozuluyor. netten bakayım dedim ama bişey bulamadım konuyla ilgili başına böyle bişey gelen varmı

iyi akşamlar.bugün kontrolümüz vardı .sağlığımız yerinde çok şükür..ama cinsiyeti tam öğrenemedik..dr göremedi çok uğraştı..kıza yakın ama emin olamıyorum 1 ay sonra netleşir dedi..ühüüü oğlum gibi 7-8 ay bekletecek mi acaba bu minişimde acaba ...

kızlar kaç kilo aldınız acaba? ben 3,5 kilo aldım 16 haftalık. bazı arkadaşlarımı görüyorum hem çok kilo almışlar hem de karnı fazla çıkmış bana göre sizde durumlar nasıl merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…