evet biraz da çiçek gelsin arka arkaya haydiii:))
burun kuruluğu özellikle sabahları çok oluyordu hatta kanıyodu içten kuru kuru. ankaranın havası kuru zaten hamilelikte eksta artıyor bu durumu. bebeklerin kullandığı tonimer diye bi sprey verdi.(35 tl.) nemli tutmaya çalış burnunu dedi. istersen sen de kullan daha çok varsa kontrole.
ayy benim de burnum kuruyor hatta kanıyor.. sorayım ben de doktora yarın madem
http://www.bebekbesik.net/yonca-bambam-mavi-sepet-besik.html
link vermek yasak değildir umarım bu beşik mesela 129 diyor çarşıda gezsen 100 tlye bulunur gibi idareten..:44:
Sagol cnm iyi cikti sonuclar cok sukur ama ultrasona 3 gun once girdigim icin bugun tekrardan bakmadi, göremedim minik paşamı, simdi 2 hafta bekliycem malesef(
kızlar sizden koptumbi taraftan klimacıları arıyorum 5 ay önce biz ev değiştirmiştik doğal olarak o zaman klima ihtiyacımız yoktu salak gibi taktırmadık şimdi yanıoz taktıralım dedik 15 gündür gelecekler artık aradım bigüzel kalayladım üstüne kaskocum arıo kaskonuz bitti nasıl yapıcaz die iyice zıvanadan çıktım bugün birilerini boğazlayabilirim
muayenemizi olduk geldik kızlar çok şükür herşey yolunda veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2. kızımız geliyorrrrrrtopikteki erkek hakimiyetini bi nebze de olsa kıralım dedik artık isim düşünebilirm..
17 cm 190 gr olmuş minik kızım. 5 gün kadar önden gidiyor şimdilik. burun kuruluğum için sprey verdi. gyno ferro sanola devam. extra vitamine şimdilik gerek yok dedi. kan sayımı için kan verdim bi de. sonra da mutlu mutlu geldikk
teşekkürler cnmmm çok mutluyum
Gozun aydin cnm uclu test ne zmn yapiliyor doktorum bisey demedi bana. İkili test sonucum normal cikti.Dr dan yeni geldim kizlar uclu taramanin sonuclari cok sukur temiz cikti risk dusuk cikti. 20. Haftada kontrola cagirdi tekrardan, yanliz cok uzuldum dr da beklerken bayanin bir tanesine down sendrom riski cok yuksek cikmis hatta uzuvlarindada sanirim eksiklik varmis, son kararini ver demis dr alalimmi doguracakmisin diye kadin agliyordu zaten cok kotu durumdaydi ama aldirmiycaz dedi, insallah rabbim yardimcisi olur ama cok etkilendim(
muayenemizi olduk geldik kızlar çok şükür herşey yolunda veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2. kızımız geliyorrrrrrtopikteki erkek hakimiyetini bi nebze de olsa kıralım dedik artık isim düşünebilirm..
17 cm 190 gr olmuş minik kızım. 5 gün kadar önden gidiyor şimdilik. burun kuruluğum için sprey verdi. gyno ferro sanola devam. extra vitamine şimdilik gerek yok dedi. kan sayımı için kan verdim bi de. sonra da mutlu mutlu geldikk
Burun kanamasi bendede oluyordu bide bende acayip kulak tikanmasi oldu sanki yuksek rakima cikarsinda tikanir ya aynen o sekilde surekli kulaklarim, gecenlerde dayanamadim gataya kulak burun bogaz dr una gittim, bir tonisitme basinc testi yapti birsey yok hamilelikten kaynakli olabilir diyip ilac vermeden geri gonderdi, sakiz cignememi soylesi hamile oldugun icin ilac yazamam dedi. Ama bu durum beni cok rahatsiz ediyor...
Gozun aydin cnm uclu test ne zmn yapiliyor doktorum bisey demedi bana. İkili test sonucum normal cikti.
Seninde gozun aydin canimm :) bende gecen cuma gittim bidaki kontrole kadarsoru isaretli endiseliyim hep. Hareketlerini hissetseydim rahatlicam. Gerci hareketler baslayincada bendeki pinpiriklikten dolayi 3 saattir hareket etmio biseymi oldu gibi sorular aklimi yorar :)) kendimi biliyorum :))
Çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına ama biraz buruk oldu o bayana da çok üzüldüm. Allah'tan ümit kesilmez belki de sapasağlam doğuruverir. Hep güzel haberler verelim inş Allah.Dr dan yeni geldim kizlar uclu taramanin sonuclari cok sukur temiz cikti risk dusuk cikti. 20. Haftada kontrola cagirdi tekrardan, yanliz cok uzuldum dr da beklerken bayanin bir tanesine down sendrom riski cok yuksek cikmis hatta uzuvlarindada sanirim eksiklik varmis, son kararini ver demis dr alalimmi doguracakmisin diye kadin agliyordu zaten cok kotu durumdaydi ama aldirmiycaz dedi, insallah rabbim yardimcisi olur ama cok etkilendim(
Hoş gelmiş yeni çiçeğimiz.muayenemizi olduk geldik kızlar çok şükür herşey yolunda veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2. kızımız geliyorrrrrrtopikteki erkek hakimiyetini bi nebze de olsa kıralım dedik artık isim düşünebilirm..
Canım gözün aydın :)) o dediğin anneye Rabbim sabır versin inşallah çok zor bir durum
ne güzel iki haftacık beklersin AnnesiBen 1 ay bekleyeceğim ya geçer mi bilmem hayatımda ilk kez günler bu kadar yavaş geçiyor :/
Aman canım sakin ol stres yokklimayı da dikkatli kullan aman çarpmasın canım...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına ama biraz buruk oldu o bayana da çok üzüldüm. Allah'tan ümit kesilmez belki de sapasağlam doğuruverir. Hep güzel haberler verelim inş Allah.
Hoş gelmiş yeni çiçeğimiz.Gözün aydın. Sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsin Rabbim.
Burun kuruluğu bende de var. Nefes almakta bile zorlanıyorum geceleri.
Biz de yarın gidiyoruz dr a... üçlü testimiz varİnşallah iyi çıkar bu sefer. Hani Amerikaya test göndermiştim ya, onda sorun çıktı iptal oldu. Amniyosentez de yaptırmayacağım. Umudum üçlüye kaldı. Tabi asıl umudum Rabbim... Hayırlısını versin.
Bizim doktorumuz 2 kere erkeğe benziyor ama emin değilim dedi, farklı bir doktor da kız gibi dedi..
Bakalım ne çıkacak :)
bizimde yarın 4lü tarama testi sonuçlarımızı drye göstericez inş. bizde senin gibi mutlu döneriz
Canım iyi haberlerle gelirsin inşallah...iyi düşün iyi olsun her şeycinsiyeti için başka Dr.a daha gitseydin haftanda ilerlemiş rahat görülür sanki de mi :)
ayyy cok güzel masallah canim aralara azıcık kız serpistirin ya napacak bizim oglanlar tek basina böcek doldu her yer gelsin cicekler 😚😚😚😚😚😚
Evet düşünülebilir tabi. Kısa süre kullanılacak nede olsa.http://www.bebekbesik.net/yonca-bambam-mavi-sepet-besik.html
link vermek yasak değildir umarım bu beşik mesela 129 diyor çarşıda gezsen 100 tlye bulunur gibi idareten..:44:
İnşAllah hayırlı haberler ile gelirsin. Bakalım çiçek mi böcek mi ?Biz de yarın gidiyoruz dr a... üçlü testimiz varİnşallah iyi çıkar bu sefer. Hani Amerikaya test göndermiştim ya, onda sorun çıktı iptal oldu. Amniyosentez de yaptırmayacağım. Umudum üçlüye kaldı. Tabi asıl umudum Rabbim... Hayırlısını versin.
Bizim doktorumuz 2 kere erkeğe benziyor ama emin değilim dedi, farklı bir doktor da kız gibi dedi..
Hadi bakalım senden de hayırlı güzel haberler bekliyoruz inş Allah.bizimde yarın 4lü tarama testi sonuçlarımızı drye göstericez inş. bizde senin gibi mutlu döneriz
Gozun aydin cnm uclu test ne zmn yapiliyor doktorum bisey demedi bana. İkili test sonucum normal cikti.
Alirim canim sagol ben rizedeyim nemli ama yinede kuruyo seni dusunemiyorum bile..:)evet biraz da çiçek gelsin arka arkaya haydiii:))
burun kuruluğu özellikle sabahları çok oluyordu hatta kanıyodu içten kuru kuru. ankaranın havası kuru zaten hamilelikte eksta artıyor bu durumu. bebeklerin kullandığı tonimer diye bi sprey verdi.(35 tl.) nemli tutmaya çalış burnunu dedi. istersen sen de kullan daha çok varsa kontrole.
Ayy elimizde olsa hergun gorsek dimi :)senin 2 haftaymis bizim dr ayda 1 cagiricam artik dedi bende devlet hastanesinde iyi bi dr buldum ara sira ona kacicam artikSagol cnm iyi cikti sonuclar cok sukur ama ultrasona 3 gun once girdigim icin bugun tekrardan bakmadi, göremedim minik paşamı, simdi 2 hafta bekliycem malesef(
Cok guzelmis canim uygunda fiyati annemde civilde 160 a bile park yatak var diyodu.merkezde bu tarz besikler gormustum ben sanki duvenonunde biliyosundur zaten ordan fiyat arastirmasi yapabilirsin..http://www.bebekbesik.net/yonca-bambam-mavi-sepet-besik.html
İnsallah iyi sonuclarla donersin tatlim ben iyi cikacagina inaniyorum..Biz de yarın gidiyoruz dr a... üçlü testimiz varİnşallah iyi çıkar bu sefer. Hani Amerikaya test göndermiştim ya, onda sorun çıktı iptal oldu. Amniyosentez de yaptırmayacağım. Umudum üçlüye kaldı. Tabi asıl umudum Rabbim... Hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?