2014 Aralık Anneleri

Burun kanamasi bendede oluyordu bide bende acayip kulak tikanmasi oldu sanki yuksek rakima cikarsinda tikanir ya aynen o sekilde surekli kulaklarim, gecenlerde dayanamadim gataya kulak burun bogaz dr una gittim, bir ton isitme basinc testi yapti birsey yok hamilelikten kaynakli olabilir diyip ilac vermeden geri gonderdi, sakiz cignememi soyledi hamile oldugun icin ilac yazamam dedi. Ama bu durum beni cok rahatsiz ediyor...

Son düzenleme:
Biz de yarın gidiyoruz dr a... üçlü testimiz var İnşallah iyi çıkar bu sefer. Hani Amerikaya test göndermiştim ya, onda sorun çıktı iptal oldu. Amniyosentez de yaptırmayacağım. Umudum üçlüye kaldı. Tabi asıl umudum Rabbim... Hayırlısını versin.

Bizim doktorumuz 2 kere erkeğe benziyor ama emin değilim dedi, farklı bir doktor da kız gibi dedi..
Bakalım ne çıkacak :)

Sagol cnm iyi cikti sonuclar cok sukur ama ultrasona 3 gun once girdigim icin bugun tekrardan bakmadi, göremedim minik paşamı, simdi 2 hafta bekliycem malesef(

Canım gözün aydın :)) o dediğin anneye Rabbim sabır versin inşallah çok zor bir durum
ne güzel iki haftacık beklersin Annesi Ben 1 ay bekleyeceğim ya geçer mi bilmem hayatımda ilk kez günler bu kadar yavaş geçiyor :/

Aman canım sakin ol stres yok klimayı da dikkatli kullan aman çarpmasın canım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy cok güzel masallah canim aralara azıcık kız serpistirin ya napacak bizim oglanlar tek basina böcek doldu her yer gelsin cicekler 😚😚😚😚😚😚

Gozun aydin cnm uclu test ne zmn yapiliyor doktorum bisey demedi bana. İkili test sonucum normal cikti.

Seninde gozun aydin canimm :) bende gecen cuma gittim bidaki kontrole kadarsoru isaretli endiseliyim hep. Hareketlerini hissetseydim rahatlicam. Gerci hareketler baslayincada bendeki pinpiriklikten dolayi 3 saattir hareket etmio biseymi oldu gibi sorular aklimi yorar :)) kendimi biliyorum :))

geçmiş olsun canım heryerimize birşeyler oluyor valla. bütün bedenimiz etkileniyor işte. anne olmak kolay değil. burun kanaması normalmiş. kan hacmimiz arttığı için burundaki kılcal damarlar kanıyor. kuruluktan östrojen hormonuyla alakalıymış. ama kulak tıkanması duymamıştım. yutkunma ve sakız iyi gelir evet. ben de kulaklarımda kalp atışlarımı duyuyorum çınlama gibi

sağol cnm teşekkür ederim. kontrolden sonraki ilk bi kaç gün iyi de sonra yine pimpiriklenmeler başlıyo:) 1 haftaya kalmaz hissedersin hareketlerini. ben pıtırtı gibi hissediyorum. hatta bugün muayene sırasında hissettim ve o anda gerçekten ayaklarını oynattı:))) ilk hissetmeye başladığında çok sık olmuyo zaten bu hareketler. günde 3-4 kez anca hissediyorum ben şuanda. büyüdükçe sıklaşacak hissetmeler

Çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına ama biraz buruk oldu o bayana da çok üzüldüm. Allah'tan ümit kesilmez belki de sapasağlam doğuruverir. Hep güzel haberler verelim inş Allah.
Hoş gelmiş yeni çiçeğimiz. Gözün aydın. Sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsin Rabbim.
Burun kuruluğu bende de var. Nefes almakta bile zorlanıyorum geceleri.

eşim için taktırıoz zaten oruç tutacak o ben büyük ihtimalle tutmayacağım için yatak odamızdada bebek klimamız var ben onu kullanıyordum bakalım yaptırabilirsek kullanıcaz

sağol canım çok mercii :)) gece ve sabah çok rahatsız ediyordu beni. bakalım inş sprey iyi gelir. önemli olan nemli olması burun içinin

Canım iyi haberlerle gelirsin inşallah...iyi düşün iyi olsun her şey cinsiyeti için başka Dr.a daha gitseydin haftanda ilerlemiş rahat görülür sanki de mi :)

İnşallah canım sağol.. Geçen hafta gittim işte başka dr a.. göremedi o da. yarın kendi dr muza gideceğiz. Artık pipiyi görürüz gibi :)

http://www.bebekbesik.net/yonca-bambam-mavi-sepet-besik.html

link vermek yasak değildir umarım bu beşik mesela 129 diyor çarşıda gezsen 100 tlye bulunur gibi idareten..:44:
Evet düşünülebilir tabi. Kısa süre kullanılacak nede olsa.
İnşAllah hayırlı haberler ile gelirsin. Bakalım çiçek mi böcek mi ?
bizimde yarın 4lü tarama testi sonuçlarımızı drye göstericez inş. bizde senin gibi mutlu döneriz
Hadi bakalım senden de hayırlı güzel haberler bekliyoruz inş Allah.

Gozun aydin cnm uclu test ne zmn yapiliyor doktorum bisey demedi bana. İkili test sonucum normal cikti.

Sanirim sen 17. Hafta icindesin demi yaptiracaksan 16, 17,18 haftalar arasi oluyor. Birisi 19. Haftada gelmisti gec kalmissin yapmamizin bir anlami yok demistİ. Belki ikilin iyi ise dr un gerek duymamistir. Gerci benim ikilimde iyiydi ama yinede yapalim dedi dr um. Bazi gelismis buyuk hastanelerde 16- 22 arasida yapiliyormus.

Son düzenleme:
Alirim canim sagol ben rizedeyim nemli ama yinede kuruyo seni dusunemiyorum bile..:)
Sagol cnm iyi cikti sonuclar cok sukur ama ultrasona 3 gun once girdigim icin bugun tekrardan bakmadi, göremedim minik paşamı, simdi 2 hafta bekliycem malesef(
Ayy elimizde olsa hergun gorsek dimi :)senin 2 haftaymis bizim dr ayda 1 cagiricam artik dedi bende devlet hastanesinde iyi bi dr buldum ara sira ona kacicam artik
http://www.bebekbesik.net/yonca-bambam-mavi-sepet-besik.html

link vermek yasak değildir umarım bu beşik mesela 129 diyor çarşıda gezsen 100 tlye bulunur gibi idareten..:44:
Cok guzelmis canim uygunda fiyati annemde civilde 160 a bile park yatak var diyodu.merkezde bu tarz besikler gormustum ben sanki duvenonunde biliyosundur zaten ordan fiyat arastirmasi yapabilirsin..
İnsallah iyi sonuclarla donersin tatlim ben iyi cikacagina inaniyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…