Anladm cnm benim de Ankara da ablam var eger öyle cok indirim varsa ondan isterim diye düşündüm ben decnm facebook kullanıyor musun.?
Buyumusde bebeklerin tulumunu begenmemis bidik:))
Onlara hic bakmadim cnm yaa bitek boyle citcitli battaniye aldim ama o disari cikarken kullaniliyo heralde yari tulum gibi onunla yatmaz terler yaani
Evet cnm kullaniyorum
Ama burda desifre etmiyim malum disardan girislere engel yok kiz kiza olamiyoruz hep:))
Ben suan tlfdan girdigim icin yazamiyorum zaten ama normaldede 100 mesaji doldurmadigim icin yazamam:)) sen bilgisayardan girince yaz ben seni eklerimIste ben de bu yuzden ozelden yazisalim demiştim. .aynen cnmcm erkekler böyle seylere meraklılar problem olmasa ekliyelim birbirimizi dicektim ama sen de yazamiyormussun nasil olcek
Ben suan tlfdan girdigim icin yazamiyorum zaten ama normaldede 100 mesaji doldurmadigim icin yazamam:)) sen bilgisayardan girince yaz ben seni eklerim
Benim doktor hayretler icerisinde kaldi ben boyle inatci bebek gormedim dedi ilk defa bi tanidigimin bebeginin cinsiyetini goremedim dedi 3 defa ultrasona girdik ayni gunsende mi öğrenemedinne var ki bu 10 aralık bebişlerinde
Az once tgrt de canan karatay vardi, kafami karistirdi bu kadin simdi, hamileler kesinlikle şeker yuklemesi yaptirmasin diyor. 75 ile 100 gr kesme sekerini eline almis dogmamis cocuklara akcigerleri bobrekleri gelismemis cocuga bu kadar seker yukluyorsunuz akcigerlerinde sıkıntı olabilir, seker hastasi olabilir vss bisuru olumsuzluk saydirdi.
Aradm yokmusoyle bir indirim belkide chiccodaydi indirim ya burdada ebebek acilinda 150 lira alisveriste 50 lira indirim varmis ama son gun 24 haziranmis kaçırdım neyse bidahaki aylara kaldi artik
mrb kizlar biraz özel olacak ama iliski konusunu napiyorsunuz eski düzene devammi haftada kackere yoksa hicmi yapmisyorsunuz
cvp bekliyorum ltfen
günaydınlar,,,hayırlı ramazanlar herkese........
günaydınlar herkese :) biz dün kontrolümüze gittik ama yine eli boş döndükbizimki bağdaş kurmuş, orasını da kapatmış oturuyo. ne yaptıysa doktor açmadı bi türlü. çok edepliyiz!!!
mrb kizlar biraz özel olacak ama iliski konusunu napiyorsunuz eski düzene devammi haftada kackere yoksa hicmi yapmisyorsunuz
cvp bekliyorum ltfen
Benim doktor hayretler icerisinde kaldi ben boyle inatci bebek gormedim dedi ilk defa bi tanidigimin bebeginin cinsiyetini goremedim dedi 3 defa ultrasona girdik ayni gun
Canim ben ve fananay endokrincimize sorduk onu daha once izlemistik.fanayin dru prof.benimki docent ikiside mutlaka yaptirin dedi gebelik sekeri olursa ne yapacaksiniz dedi.o yuzden yaptirmaya karar verdik kafan karismasin hic..
Günaydınlar :)
Ay kıyamam Ben ona utanmış mı annesiiiii :) ay siz böyle dedikçe benim sıpa çok.mu edepsiz olacak ki diye endişe ediyorum resmenbuarada tatlı yiyip gitsen canım harekete geçirirmiş bebişleri tatlı???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı ramazanlar herkese, ben de uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum. Kısmet olursa ben de aralık annesi olucam. Herkesin hayırlı rahat bir hamilelik geçirmesini diliyorum.
Hic yarami desme canim yaa.benim gibi sabirsiz bi anneye yapilmazki bu..ustelik tablomdan 1 hafta ondeyim 18. haftam yani benim kontrolum 20.haftada.ben ozel hastane bulduguma sukrettim 4 boyutlu ultrason nerde var hicbir fikrim yokGünaydınlar :)
Hayırlı ramazanlar canım
.
Ay kıyamam Ben ona utanmış mı annesiiiii :) ay siz böyle dedikçe benim sıpa çok.mu edepsiz olacak ki diye endişe ediyorum resmenbuarada tatlı yiyip gitsen canım harekete geçirirmiş bebişleri tatlı???
Canım dr.a sordum Ben karın bölgesine baskı yapmadıkça artık sınırlamaya gerek yok dedi... Yalnız buda biraz özel olacak ama internette göğüslerin uyarılmaması gerektiği yazıyor canım ne kadar doğru bilemem..ben dikkate aldım
Ayyyyy kıyamam sana da 4 ayını bitirdin resmen hala göstermedi seninki kesin edep abidesi olacakcanım sen de tatlı yiyip 4 boyutlu ultrasonu olan orta yaşlı bi Dr a gitsen benim gibi..4 boyutlu da yanılma daha az oluyormuş ama bebişler pek bi çirkin görünüyorlar bu haftalarda 4 boyutluda :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hepimize hayirli ramazanlar canim.hosgeldin iyi dileklerin icin tesekkur ederiz...:)Hayırlı ramazanlar herkese, ben de uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum. Kısmet olursa ben de aralık annesi olucam. Herkesin hayırlı rahat bir hamilelik geçirmesini diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?