2014 Aralık Anneleri

Buyumusde bebeklerin tulumunu begenmemis bidik:))
Onlara hic bakmadim cnm yaa bitek boyle citcitli battaniye aldim ama o disari cikarken kullaniliyo heralde yari tulum gibi onunla yatmaz terler yaani

Ben de uyku seti hic kullanamadim heo üstünü açtı uyku tulumu almistim bende benim de 2. Bebek az ve öz bazı esyalarimiz duruyo mobilya besik park yatak vb.

Evet cnm kullaniyorum
Ama burda desifre etmiyim malum disardan girislere engel yok kiz kiza olamiyoruz hep:))

Iste ben de bu yuzden ozelden yazisalim demiştim. .aynen cnmcm erkekler böyle seylere meraklılar problem olmasa ekliyelim birbirimizi dicektim ama sen de yazamiyormussun nasil olcek

Iste ben de bu yuzden ozelden yazisalim demiştim. .aynen cnmcm erkekler böyle seylere meraklılar problem olmasa ekliyelim birbirimizi dicektim ama sen de yazamiyormussun nasil olcek
Ben suan tlfdan girdigim icin yazamiyorum zaten ama normaldede 100 mesaji doldurmadigim icin yazamam:)) sen bilgisayardan girince yaz ben seni eklerim

Ahh kızlar annemler taşınıyo Zonguldağa ablamda orda oturuyo kalıcam İstanbullarda yanlız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sende mi öğrenemedin ne var ki bu 10 aralık bebişlerinde
Benim doktor hayretler icerisinde kaldi ben boyle inatci bebek gormedim dedi ilk defa bi tanidigimin bebeginin cinsiyetini goremedim dedi 3 defa ultrasona girdik ayni gun

Canim ben ve fananay endokrincimize sorduk onu daha once izlemistik.fanayin dru prof.benimki docent ikiside mutlaka yaptirin dedi gebelik sekeri olursa ne yapacaksiniz dedi.o yuzden yaptirmaya karar verdik kafan karismasin hic..

Geceleri burnum tıkanıyor uyuyamıyorum diyen arkadaşlar dün gece benim de tıkandı sıcak bi taraftan nefes alamamak diğer yandan en sonunda çözümü buldum Breathe Right burun bandı taktım rahat ettim ilaç da değil üstelik tavsiye ederim :)

mrb kizlar biraz özel olacak ama iliski konusunu napiyorsunuz eski düzene devammi haftada kackere yoksa hicmi yapmisyorsunuz
cvp bekliyorum ltfen

mrb kizlar biraz özel olacak ama iliski konusunu napiyorsunuz eski düzene devammi haftada kackere yoksa hicmi yapmisyorsunuz
cvp bekliyorum ltfen

Doktorun bu konuda bi kısıtlama getirmediyse normal yaşamına devam et internetten uygun pozisyon resimleri var hamilelik için ordan bakabilirsin

günaydınlar herkese :) biz dün kontrolümüze gittik ama yine eli boş döndük bizimki bağdaş kurmuş, orasını da kapatmış oturuyo. ne yaptıysa doktor açmadı bi türlü. çok edepliyiz!!!

Günaydınlar :)
günaydınlar,,,hayırlı ramazanlar herkese........

Hayırlı ramazanlar canım

.
günaydınlar herkese :) biz dün kontrolümüze gittik ama yine eli boş döndük bizimki bağdaş kurmuş, orasını da kapatmış oturuyo. ne yaptıysa doktor açmadı bi türlü. çok edepliyiz!!!

Ay kıyamam Ben ona utanmış mı annesiiiii :) ay siz böyle dedikçe benim sıpa çok.mu edepsiz olacak ki diye endişe ediyorum resmen buarada tatlı yiyip gitsen canım harekete geçirirmiş bebişleri tatlı???

cvp bekliyorum ltfen

Canım dr.a sordum Ben karın bölgesine baskı yapmadıkça artık sınırlamaya gerek yok dedi... Yalnız buda biraz özel olacak ama internette göğüslerin uyarılmaması gerektiği yazıyor canım ne kadar doğru bilemem..ben dikkate aldım

Ayyyyy kıyamam sana da 4 ayını bitirdin resmen hala göstermedi seninki kesin edep abidesi olacak canım sen de tatlı yiyip 4 boyutlu ultrasonu olan orta yaşlı bi Dr a gitsen benim gibi..4 boyutlu da yanılma daha az oluyormuş ama bebişler pek bi çirkin görünüyorlar bu haftalarda 4 boyutluda :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Hayırlı ramazanlar herkese, ben de uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum. Kısmet olursa ben de aralık annesi olucam. Herkesin hayırlı rahat bir hamilelik geçirmesini diliyorum.

evet yaa tatlı aklımdaydı ama işte o telaşla fırsatım olmadı. bilmiyorum artık yiğidin malı meydanda olur hesabı saklamaya gerek duymamış sizinki demek ki :) bizimki de böyle edepli edepli oturunca eşimin kız olacağına dair ümitleri yeşerdi yeniden :)

Hic yarami desme canim yaa.benim gibi sabirsiz bi anneye yapilmazki bu..ustelik tablomdan 1 hafta ondeyim 18. haftam yani benim kontrolum 20.haftada.ben ozel hastane bulduguma sukrettim 4 boyutlu ultrason nerde var hicbir fikrim yok bazen kayseriyi ozluyorum hic sevmesemde :)
Hayırlı ramazanlar herkese, ben de uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum. Kısmet olursa ben de aralık annesi olucam. Herkesin hayırlı rahat bir hamilelik geçirmesini diliyorum.
Hepimize hayirli ramazanlar canim.hosgeldin iyi dileklerin icin tesekkur ederiz...:)

Haftayada kpssye giricem sayfa cevirmedim daha
Koye ciktik cay zamani geldi esimde izin aldi annesine yardim ediyo bende manzaranin ve doganin tadini cikariyorum bi ara sizede atarim resim iciniz acilsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…