2014 Aralık Anneleri

Canim benim cok pahaliymis araban, benim ilk cocukdan 2 arabamda duruyor ama malesef hangi akla pembe aldiysam simdi erkek oldugu icin yeni bastan almam gerekecek. Ama o kadar para veremem. Kraft yada chiconun fiyatlari biraz daha uygun onlara bakarim artik.

Son düzenleme:

Benim oglumdan kalma sıfırdan farksız park yatak mobilya beşik uyku setimiz var..alacaklarım bambu beşik tarzı bişey oyun halısı bebek Arabası sonraki aylar yurutec ya bide chicco da seyehat yuvam var cok hosuma gidiyor ama nerede kullanıriz bilmiyorum bir baksana netten cnm sana zahmet dediğin kampanya bugün jokerde de vardi yanlis hatitlamiyorsam satici hediye cekinden bahsetti esime sordum yok öyle bisey demedi diyo simdi arayıp soracam

Boşver sen Canan Karatayı falan geçen gün de meyve yemeyin diyodu kalp doktoru o ne anlar diyabeti olan annenin fark edilmezse bebeğine gelecek zarar ne olacak !şeker yüklemesi 50 gram glikoz la yapılıyo

Boşver sen Canan Karatayı falan geçen gün de meyve yemeyin diyodu kalp doktoru o ne anlar diyabeti olan annenin fark edilmezse bebeğine gelecek zarar ne olacak !şeker yüklemesi 50 gram glikoz la yapılıyo

Onun yerine aclik insulininize baktirin dedi sanirim yanlis anlamadiysam ama oyle bir anlatiyorki katiyen yaptirmayin diyor. neyse yine dr uma sorarim bakalim.

Evet cnm bir arabayi tum cocuklarinda kullanmak gerekir diye dusunuyorum onun icin bunu aldim sadece tente alarak arabanin rengini degistiriyorsun o da 150 lira. Kraft diilsede chicco yu bende seviyorum urban modeli hosuma gidiyodu ama biraz agir bide kapanmasi pek kolay degil ama durusu guzel bastonun varsa dusunulebilirsin cnm
Seyahat yuvam cok hosmus hic gormemistim:)) onu alirsan zaten oyun halisina gerek kalmaz kullanisli bence
Joker indirimini hic gormedim daha 3gun ince ordaydim o bahsettigin 2ay once vardi her 300 e 100 lira veriyodu acaba onu mu diyosun
Bambu besikde babytech sarayli modelini cok sevmistim sonra park yataga karar verdim bi bak istersen

Aradm yokmus oyle bir indirim belkide chiccodaydi indirim ya burdada ebebek acilinda 150 lira alisveriste 50 lira indirim varmis ama son gun 24 haziranmis kaçırdım neyse bidahaki aylara kaldi artik

Onun yerine aclik insulininize baktirin dedi sanirim yanlis anlamadiysam ama oyle bir anlatiyorki katiyen yaptirmayin diyor. neyse yine dr uma sorarim bakalim.

Bu konu konuşuldu bi ara arkadaşlar sordu hatta endokrin doktoruna soran da oldu mutlaka yaptırın demiş ama sen kendi doktoruna da sor için rahat etsin

Canim bakma sen ona her dakika medyaya cikan doktora guvenmiceksin der hep esim. İyi doktorlarin baslarini kasicak zamanlari yokken bunlar anca medyadan kazanabiliyolar parayi sasirtabilmek ilgi cekebilmek icin marjinallik yapiyorlar
Gebelik sekerin olurda Allah korusun cocuklarin sagligini bozarsa daha mi iyi tedbirimizi almak lazim once zaten gerisi Allaha emanet yavrularimiz

Benim dediğim de o marka cnm 475 lira civarı yuvarlak olanı istiyorum cok hosuma gidiyor..a seyehat yuvamda rahat oyun oynayamaz ki bir yere yatılı gudince uyuması icin ideal sanki uyuması icin olmqz gibi sence..ama cnm joker ebebek chicco boyle bilinen magazalarda indirim olunca birbirimizi haberdar edelim olur mu

Cnm chicco yu aradım 250 liralık alışverişe 50 lira indirim varmış çok az degil geldi bana sence???

Cnm özelden msj atar mısın telefondan girdiğim icin özel yazamıyorum

Ben duyunca haberdar ediyorum cnm e-bebekteki indirimi dun soylemistim burda. Chicconun indirimi azmis ancak buyuk bisey alinirsa ise yarayabilir
Seyahat yuvam anladigim kadariyla oyun halisi halinede getiriliyor cnm oyun halilari ondan farkli diilki. Eger ankaradaysan bebegim magazasindan babytech 380 e alirsin biz sormustuk.
Ben ozel msj atamiyorum heralde cnm:))

Ankara da değilim kuzum özelden neden atamadin acaba?? Chicco ise yaramaz ya 500liralik alisveriste 100 lira indirim az ..Ankara da ebebek te hâlâ 150 liraya 50 lira indirim devam ediyor mu ediyorsa nr zmana kadar edecek acaba bilgin var mı. ???

Son düzenleme:
Evet chicconun ki az ama araba mama sandalyesi alirsan guzel
Daha dun basladi ne zaman biticek bilmiyorum ama bi arkadas 24 haziranda biticegini soyledi. Tekstil bolumu cok iyi ben yorgan yastik ve nevresim takimini 120 den 50 ye aldim dusun yani ve cok begendigim bi uyku setiydi Allah bugun gonlume gore verdi:))

Cnm bugün ayin 27si burda 24 une kadarmis yazan bendim geçmiş kaçırdım diye uyku setini mobilyan belli olmadan nasıl aldin cnm onlarda ekstra mi indirim vardı

Ben uyku Seti kullanamadim sürekli üstünü açtığı için uyku Tulumu aldım çok kullanışlı tavsiye ederim yaklaşık 5 yaşına kadar uyku Tulumu kullandık sonra bu bebekler için ben giymek istemiyorum dedi :)

Cnm bugün ayin 27si burda 24 une kadarmis yazan bendim geçmiş kaçırdım diye uyku setini mobilyan belli olmadan nasıl aldin cnm onlarda ekstra mi indirim vardı

Ayyyy cokk guldum kendime aylardan haberim yok:))) yarin yada pazar bi daha gidicem ceki kullanmak icin sorarim
Cnm uyku setini mobilya icin diil park yatagim icin aldim ona karar verdim prego alicak kayinvalide 70 e 110 luk
Gerci mobilyayada karar verdim ama gorumcem ozel diktiricek mobilyasinin uyku setini onlarin ilk torunu hevesliler:))

bizim bebk arabası bu..3 yıl kullandım taş gibi geçen gün yıkadım kuruttum 2..bebişe hazırladım oğlum artık kullanmıyor..çok sağlam ve kullanışlı..tamamen yata pozisyon var ilk aylar çok iyi oluyor..3 kademeli.2 yönlü..herşeyden önemlisi çok kolay kapanıp açılıyor ve yer kaplamıyor kapatınca küçük kalıyor baston arabalar gibi.....tavsiye ederim..(mavili olan bizimkinden) kırmızı yoktu ben alırken hem erkeğe hem kıza gider..

Son düzenleme:

Buyumusde bebeklerin tulumunu begenmemis bidik:))
Onlara hic bakmadim cnm yaa bitek boyle citcitli battaniye aldim ama o disari cikarken kullaniliyo heralde yari tulum gibi onunla yatmaz terler yaani

Anladm cnm benim de Ankara da ablam var eger öyle cok indirim varsa ondan isterim diye düşündüm ben de cnm facebook kullanıyor musun.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…