toplamda 10- 11 parça filan hepsine 205 tl ödedim özellikle uyku setim cok uyguna geldi 50 lirada çek aldım dönencesini bedavaya getirmiş olurum yarın. eğer belirlediysen kafanda cok güzel bir fırsat arabayı ordan alırsan en az 300 tl çek alırsın birsürü ihtiyaç tamamlanır.
inşallah cnm tüm bebeişler sağlıklı günlerde kullansınlar sen şanslısın yorulmıcaksın:))
saol canım arabam bugaboo bee marka normalde jokerde 3000 ama biz bebeğimden 2400 e aldık tüm aparatlarıyla
cnm tutacak yeri değişmiyor bebeğin oturduğu puset çevriliyor hem sana hem karşıya bakabiliyor çift yönlü yani ve 3'er pozisyonu var dik yarı yatış ve tam yatış
çöp kovasıda bebeğin bez kokularını dışarı çıkarmayan özel bişey değişik bir mekanizması var poşetleride pudralı yanında onlarıda almak gerekiyor bi poşet 2 ay gidiyormuş
Canim yaa ondan bende cok korkuyorum ama bebis gelene kadar masraflari anca oderiz diye acelem
Bende oyle yaptim buyuk masraflar bitsinki kiyafete en son baslicam dedigin gibi hep yazliklar var ancak icten kolsuz citcitlilari alinabilir. Ben giysi bolumunden battaniyeleri ve agiz ter bezlerini tamamladim bitek
Oyun halisi ev tipi ana kucagi ablamdan geldi onun disinda buyuk bitek araba park yatak ve odasi var.
Ben bide banyo ihtiyaclarini tamamladim
Bugun gittigim istanbul yolunda gimart outlet e-bebek
Az once tgrt de canan karatay vardi, kafami karistirdi bu kadin simdi, hamileler kesinlikle şeker yuklemesi yaptirmasin diyor. 75 ile 100 gr kesme sekerini eline almis dogmamis cocuklara akcigerleri bobrekleri gelismemis cocuga bu kadar seker yukluyorsunuz akcigerlerinde sıkıntı olabilir, seker hastasi olabilir vss bisuru olumsuzluk saydirdi.
Boşver sen Canan Karatayı falan geçen gün de meyve yemeyin diyodu kalp doktoru o ne anlar diyabeti olan annenin fark edilmezse bebeğine gelecek zarar ne olacak !şeker yüklemesi 50 gram glikoz la yapılıyo
Canim benim cok pahaliymis araban, benim ilk cocukdan 2 arabamda duruyor ama malesef hangi akla pembe aldiysam simdi erkek oldugu icin yeni bastan almam gerekecek. Ama o kadar para veremem. Kraft yada chiconun fiyatlari biraz daha uygun onlara bakarim artik.
Seyahat yuvam cok hosmus hic gormemistim:)) onu alirsan zaten oyun halisina gerek kalmaz kullanisli benceBenim oglumdan kalma sıfırdan farksız park yatak mobilya beşik uyku setimiz var..alacaklarım bambu beşik tarzı bişey oyun halısı bebek Arabası sonraki aylar yurutec ya bide chicco da seyehat yuvam var cok hosuma gidiyor ama nerede kullanıriz bilmiyorum bir baksana netten cnm sana zahmet dediğin kampanya bugün jokerde de vardi yanlis hatitlamiyorsam satici hediye cekinden bahsetti esime sordum yok öyle bisey demedi diyosimdi arayıp soracam
Evet cnm bir arabayi tum cocuklarinda kullanmak gerekir diye dusunuyorum onun icin bunu aldim sadece tente alarak arabanin rengini degistiriyorsun o da 150 lira. Kraft diilsede chicco yu bende seviyorum urban modeli hosuma gidiyodu ama biraz agir bide kapanmasi pek kolay degil ama durusu guzel bastonun varsa dusunulebilirsin cnm
Seyahat yuvam cok hosmus hic gormemistim:)) onu alirsan zaten oyun halisina gerek kalmaz kullanisli bence
Joker indirimini hic gormedim daha 3gun ince ordaydim o bahsettigin 2ay once vardi her 300 e 100 lira veriyodu acaba onu mu diyosun
Bambu besikde babytech sarayli modelini cok sevmistim sonra park yataga karar verdim bi bak istersen
Onun yerine aclik insulininize baktirin dedi sanirim yanlis anlamadiysam ama oyle bir anlatiyorki katiyen yaptirmayin diyor. neyse yine dr uma sorarim bakalim.
Canim bakma sen ona her dakika medyaya cikan doktora guvenmiceksin der hep esim. İyi doktorlarin baslarini kasicak zamanlari yokken bunlar anca medyadan kazanabiliyolar parayi sasirtabilmek ilgi cekebilmek icin marjinallik yapiyorlarAz once tgrt de canan karatay vardi, kafami karistirdi bu kadin simdi, hamileler kesinlikle şeker yuklemesi yaptirmasin diyor. 75 ile 100 gr kesme sekerini eline almis dogmamis cocuklara akcigerleri bobrekleri gelismemis cocuga bu kadar seker yukluyorsunuz akcigerlerinde sıkıntı olabilir, seker hastasi olabilir vss bisuru olumsuzluk saydirdi.
Evet cnm bir arabayi tum cocuklarinda kullanmak gerekir diye dusunuyorum onun icin bunu aldim sadece tente alarak arabanin rengini degistiriyorsun o da 150 lira. Kraft diilsede chicco yu bende seviyorum urban modeli hosuma gidiyodu ama biraz agir bide kapanmasi pek kolay degil ama durusu guzel bastonun varsa dusunulebilirsin cnm
Seyahat yuvam cok hosmus hic gormemistim:)) onu alirsan zaten oyun halisina gerek kalmaz kullanisli bence
Joker indirimini hic gormedim daha 3gun ince ordaydim o bahsettigin 2ay once vardi her 300 e 100 lira veriyodu acaba onu mu diyosun
Bambu besikde babytech sarayli modelini cok sevmistim sonra park yataga karar verdim bi bak istersen
Canim bakma sen ona her dakika medyaya cikan doktora guvenmiceksin der hep esim. İyi doktorlarin baslarini kasicak zamanlari yokken bunlar anca medyadan kazanabiliyolar parayi sasirtabilmek ilgi cekebilmek icin marjinallik yapiyorlar
Gebelik sekerin olurda Allah korusun cocuklarin sagligini bozarsa daha mi iyi tedbirimizi almak lazim once zaten gerisi Allaha emanet yavrularimiz
Benim dediğim de o marka cnm 475 lira civarı yuvarlak olanı istiyorum cok hosuma gidiyor..a seyehat yuvamda rahat oyun oynayamaz ki bir yere yatılı gudince uyuması icin ideal sanki uyuması icin olmqz gibi sence..ama cnm joker ebebek chicco boyle bilinen magazalarda indirim olunca birbirimizi haberdar edelim olur mu
Ben duyunca haberdar ediyorum cnm e-bebekteki indirimi dun soylemistim burda. Chicconun indirimi azmis ancak buyuk bisey alinirsa ise yarayabilir
Seyahat yuvam anladigim kadariyla oyun halisi halinede getiriliyor cnm oyun halilari ondan farkli diilki. Eger ankaradaysan bebegim magazasindan babytech 380 e alirsin biz sormustuk.
Ben ozel msj atamiyorum heralde cnm:))
Evet chicconun ki az ama araba mama sandalyesi alirsan guzelAnkara da değilim kuzumözelden neden atamadin acaba?? Chicco ise yaramaz ya 500liralik alisveriste 100 lira indirim az ..Ankara da ebebek te hâlâ 150 liraya 50 lira indirim devam ediyor mu ediyorsa nr zmana kadar edecek acaba bilgin var mı. ???
Evet chicconun ki az ama araba mama sandalyesi alirsan guzel
Daha dun basladi ne zaman biticek bilmiyorum ama bi arkadas 24 haziranda biticegini soyledi. Tekstil bolumu cok iyi ben yorgan yastik ve nevresim takimini 120 den 50 ye aldim dusun yani ve cok begendigim bi uyku setiydi Allah bugun gonlume gore verdi:))
Cnm bugün ayin 27siburda 24 une kadarmis yazan bendim geçmiş kaçırdım diye uyku setini mobilyan belli olmadan nasıl aldin cnm onlarda ekstra mi indirim vardı
Ben uyku Seti kullanamadim sürekli üstünü açtığı için uyku Tulumu aldım çok kullanışlı tavsiye ederim yaklaşık 5 yaşına kadar uyku Tulumu kullandık sonra bu bebekler için ben giymek istemiyorum dedi :)
Ayyyy cokk guldum kendime aylardan haberim yok:))) yarin yada pazar bi daha gidicem ceki kullanmak icin sorarim
Cnm uyku setini mobilya icin diil park yatagim icin aldim ona karar verdim prego alicak kayinvalide 70 e 110 luk
Gerci mobilyayada karar verdim ama gorumcem ozel diktiricek mobilyasinin uyku setini onlarin ilk torunu hevesliler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?