• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Bu resimde yazana göre çok çok erken zaten hissetmek için 147 gün sonra doğum diyor benim 174 gün var görünüyor ama işte benle bir hissedenleri duyunca endişe ettim bi an.. İnşallah hissederiz o zaman içimiz rahat olur..gerçi o zaman da 1 saat oynanmasa panik yaparız biz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fananay simdiden panik yapma:)) ben hep 20 haftada hissedilirmiş diye kendimi dinlemiyordum bile. sonra kuzenimde hamile onla konusuyoduk dedim karnımda sanki kalp var gibi atıyo arada , hani korkyum bi sorun mu var diye . o bebek hareketidir benimde öyle olmuştu ilk zamanlar dedi. sonra bi kac güne kuvvetlendi simdi bildiğin pıt pıt ediyo.pıt pıtları ilk 15+5 de falan hissettim ve gittikçe kuvvetleniyor. ama ne bir saati benim iki gün hiç hissettirmedi öldüm öldüm durdum :1::1: ama araştırdım epey baslarda seyrek hissedilirmiş zaten :32::32::32::32::32:

Bu resimde yazana göre çok çok erken zaten hissetmek için 147 gün sonra doğum diyor benim 174 gün var görünüyor ama işte benle bir hissedenleri duyunca endişe ettim bi an.. İnşallah hissederiz o zaman içimiz rahat olur..gerçi o zaman da 1 saat oynanmasa panik yaparız biz:)

haa birde herkesin farklı oluyo işte kimisi daha gec hissediyor orasına takılma sakın hayatım, benim de ilk bebeğim olacak inşallah ama erken hissettiim.kimisi 20 de hissediyor çok normal sakın stres yapma, en yakın zamanda hissedersin inşallah cok geçmiş olsun bu arada

Bende de cuma günü enfeksiyon çıktı. Bol su iç dedi. MONUROL TOZ, verdi. Bu tozu içtikten sonra biraz rahatladım kızlar.

LOKOSİT 10

EPİTEL HÜSRESİ 15

ERİTROSİT 2

canım ben memnun kalmıştım epidural sezeryan olduğu için kendimdeydim saolsun ameliyathanede anestezi uzmanından odadaki hemşirelere hepsi çok ilgili güleryüzlüydü, inşallah bundada herşey gönlümüzce olur sağlıkla sıhhatle çıkar evimize geliriz

ayyy en çok korktuğum o epidural sezeryan zaten daha önce aynı yerde yaptırıp memnun kalmış olman içimi rahatlattı çok teşekkür ederim canım yaa belki öncede yazmışsındır ama şimdilerde daha bir arttığından korkum okuduğum iyi oldu... inşallah gönlümüzce olur bir çırpıda bizde bebişlerimizde sağlığıyla kurtulur...

kızlar selamlaar nasılsınız ..
gyno ferro sanol u sevdim bulantı yapma tek kötü yanı büyük abdest neredeyse simsiyaha döndü,vucudumuz ihtiyacı olan demiri emdikten sonra kalan kısım boşaltım yoluyla atılıyormuş çünkü,gece uyumadan alıyorum ilacı son 2 gündür çıkarmadım çok şükür .. :16::16:
ya ben hala hissetmedim bebeğimi , nasıl bi his yaşayanlar anlatsa tekme atamaz biliorum minicik ama midemdeki su hareketinden guruldamadan vs bebeğin hareketini nasıl ayırtedebilirim ? annemde ısrarla 5. ay sonu hissedersin diyor bilemedimmmm heyecanla bekliyorummmm :52::52:

bi enfeksiyonumuz eksikti oda oldu :50::50: tşkler cnm

labaratuarın sonuçlarına girip ben kendim baktım hemşireyi aradım sonuçlarım çıktımı dedim ayak yaptım :9::9: çıktı ben seni arayayım dedi tmm dedim aramasını bekliyorum daha sağlık ocağına gitmedim yani
Seni sabırsız :1::1: Dur bakalım hemşiren en doğrusunu söyleyecek. Haberdar et yine bizi :34:

Gunaydın hanımlarrr :) Çok hızlısınız takip etmekte zorlanıyorum maşallahh sizlereee :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben 17+3 oldum ve adet olmam gereken aya geldim diye mi içinde bulunduğum haftadan mı bilmiyorum göğüslerim özellikle de uçları çok sızlıyor. Birden ağrı geliyor ve canım çok acıyor. Prolaktin mi yükseliyor? Süt dolması için hazırlanıyor diyorlar. Bu aya kadar böyle sızlamalar olmamıştı. Sizde de oluyor mu? Normal bir durum mu?

benimde bi kac gündür var canım sızlıyor. vaselin sür uçlarına hergün

maşallah sana ve bebişlerine ya ben tam 3 kez ultrasona giridm hiç kıpırtı yok sanki yaşamıyor gibi ama eve gelince karnımın için çok hareketli hareketleirni hissediyorum bid eyatınca karnım pıt pıt atıyo dışarıdan belli acaba benimki bize trip falanmı atıyo anlamadım siz burda elini oynattı ayağını kımıldattı diyince azıcık kıskanıyorum sizi yaa:))))

eğer sağlığı yerindeyse takma kafana fazla doğunca bi soluk durmicaklar zatennnn

Kızlar ben halen hastanemi seçmedim. Hangi hastanelere gidiyorsunuz. Avrupa yakası olanlar yazabilir mi?

kızlar günaydınnnn
geçen hafta sağlık ocağına gittim bir gebeye hamileliği boyunca 4 kez hemogram yapmaları gerekiyormuş bende kan verdim sonuçlarım çıkmış fakat ben ilk defa kan verip tahlil yaptırmıyorum değerlerim çok saçma sapan çıkmış hiç böyle bir sonucum olmadı bugüne kadar hamilelikten dolayımı :50::50: moralim bozuldu inş. ters giden birşeyler yoktur :50::50:

Eki Görüntüle 1176133

Geçmiş olsun canım doktor değilim ama değerlerin korkulacak gibi görünmüyor içini ferah tut kolay değil içinde minik bir canlı var o kadar farklılıklar olur. Allahın izniyle sorun yoktur inşallah..

Kızlar doktordan geldim şimdi kıpır kıpırlar maşallahh sağlıkları iyi birbirlrinin arasındaki fark çok yok

doktor büyük ihtimal kız-kız dedi bir kızım vardı rabbim nasip ederse 3 kızım olcekkkkkkkkk.çok mutluyummm

maşallah canım :16: bu kızların oynaklığı nasıl olacak ya, benimki de öyleydi sabah :)
ben daha önce bir karikatür paylaşmıştım, iki kızı olan sigortalıdır diyordu. sen duble sigortalısın arkadaşım ne mutlu sana :9: :nazar:
Kizlar dun yazamadim kusura bakmayin gozunuz aydin:nazar: kiz sayisi artiyo cok guzel :9:
Selam kızlar.annem ameliyat oldu üç~dört gündür giremedim...çok zor oldu, çok korktuk ama çok şükür sağ salim çıktık ameliyattan...
Sayfalar hızlıca ilerlemiş takip edemedim.. testleri tertemiz alanlara hayırlı olsun darısı bize inşallah:) buarada bizde oğlumla koşturup üzülmekten 1 kilo vermişiz 4 günde...15+1 iz bugün ama hala hissedemiyorum miniğimi, kiloda verince biraz tedirgin oldum.. inşallah hissederim bir an evvel...

Canim cook gecmis olsun dun bakamadim annenede sifalar diliyorum.sende kendine dikkat et lutfen..
bi kaç gündür canım sıkkın aslında kızlar
geçen gittiğimizde idrar yollarında enfeksiyon var dedi şase verdi ama hiç ağrım sızım yoktu kullandım bu hafta hep klimayla oturdum ondan mı oldu bilemiyorum anormal bir şekilde alt tarafım komple ağrıyor acılı sancılı canım yanıyor cuma günü randevum var diye doktora gitmedim birde bebek hep solumdaydı şuan yok nereye gitti acepp yaa çatladım ama hadi 2 gün daha sabredeyim inşallah bir sorun yoktur :(

Canim takma kafana lutfen gunumuz gunumuzu tutmuyoki.oo benim 2 hafta var daha muayeneye biz bu sabirsizlikla napicaz bilmiyorum :)

Geçmiş olsun canım doktor değilim ama değerlerin korkulacak gibi görünmüyor içini ferah tut kolay değil içinde minik bir canlı var o kadar farklılıklar olur. Allahın izniyle sorun yoktur inşallah..

tşkler cnm inş.

kızlar selamlaar nasılsınız ..
gyno ferro sanol u sevdim bulantı yapma tek kötü yanı büyük abdest neredeyse simsiyaha döndü,vucudumuz ihtiyacı olan demiri emdikten sonra kalan kısım boşaltım yoluyla atılıyormuş çünkü,gece uyumadan alıyorum ilacı son 2 gündür çıkarmadım çok şükür .. :16::16:
ya ben hala hissetmedim bebeğimi , nasıl bi his yaşayanlar anlatsa tekme atamaz biliorum minicik ama midemdeki su hareketinden guruldamadan vs bebeğin hareketini nasıl ayırtedebilirim ? annemde ısrarla 5. ay sonu hissedersin diyor bilemedimmmm heyecanla bekliyorummmm :52::52:

Selam canım. Benim ilk bebeğim bazen göz atması gibi birşeyler hissediyorum karnımda. Ama internetten baktım rahim genişlemesinden kaynaklanabiliyormuş. Biraz daha sabretmemiz gerekecek sanırım sen kaçıncı haftandasın?

Kizlar dun yazamadim kusura bakmayin gozunuz aydin:nazar: kiz sayisi artiyo cok guzel :9:

Canim cook gecmis olsun dun bakamadim annenede sifalar diliyorum.sende kendine dikkat et lutfen..

Canim takma kafana lutfen gunumuz gunumuzu tutmuyoki.oo benim 2 hafta var daha muayeneye biz bu sabirsizlikla napicaz bilmiyorum :)

bitter bebeğini hangi bölgelerde hissediyorsun:49::49::49::49:

Selam canım. Benim ilk bebeğim bazen göz atması gibi birşeyler hissediyorum karnımda. Ama internetten baktım rahim genişlemesinden kaynaklanabiliyormuş. Biraz daha sabretmemiz gerekecek sanırım sen kaçıncı haftandasın?

16+5 im canım bende de ara sıra ağrı oluyor onlar rahim genişlemesi diyorlar.. bi yandan zaman hızlı geçiyor bi yandan karnım çok büyümediği için yavaş geçiomuş gibi çok huysuzum çook :52::52:

tmm cnm haber vericem. öle sabırsız falan olursanız sislerde aile hekiminizin ismini söleyin hemen bakarım sizinkilerede :9::9:
Daha gitmedim ki. 24 haziran da gel dedi ama gidemedim bir türlü :15::15:
Önümüzdeki hafta içi giderim artık

Back
X