- 3 Mayıs 2014
- 995
- 43
- 43
Daha gitmedim ki. 24 haziran da gel dedi ama gidemedim bir türlü![]()
Önümüzdeki hafta içi giderim artık
senin aile hekiminin ismi ne????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha gitmedim ki. 24 haziran da gel dedi ama gidemedim bir türlü![]()
Önümüzdeki hafta içi giderim artık
bitter bebeğini hangi bölgelerde hissediyorsun![]()
ben bi kac gün karnımda kalp atıyo gibi hissettim kuzenim de hamile o bebek hareketleri dedi.sonra 15+5 de ilk hissettim kuvvetli olarak.göbek deliğinin hemen yanında pıt pıt ediyo resmen .içerden bi damar kuvverlice atıyo gibi.iki gün sürdü hissetmem.sonra iki gün hissetmedim.dünde yine bi başladı dahada kuvvetlenmiş içerden bişe vuruyo gibi resmen ve o anda karnımda da dısardan kıpırdama oldu cok hafif . böyle hissettim ben hissetmeyi tarif ettim ama duygusu tarifsiz![]()
İnsallah canim benim kontrolum 2 hafta sonra ben dr kesin demeden alamiyorum bisey cok istememe ragmensağol canımerkek daha çabuk belli olduğu için önce erkek haberleri geldi sanırım, şimdi kızlar artıyor yavaş yavaş :) cicili bicili hazırlıklara başlayabiliriz
![]()
Kalbi degil canim biz onun minnacik kalbini hissedemeyiz.bebeginin hareketleri iste onlar hizli hareket ediyo ve biz o kadar hissedebiliyoruz kucuk oldugu icin cok tatli dimi :)Canim dun elimi karnima koydum sanki kalp atisi gibi bisey hissettim. Bebegin kalp atisimiki o esimde sabah elini koydu oda kalp gibi bisey atiyor diyor :))) oda oyle hissedince bebek heralde dimi))
![]()
16+5 im canım bende de ara sıra ağrı oluyor onlar rahim genişlemesi diyorlar.. bi yandan zaman hızlı geçiyor bi yandan karnım çok büyümediği için yavaş geçiomuş gibi çok huysuzum çook![]()
sağol canım. 12. haftada %85 kız olduğunu söylemişti. 14. haftada %100 kız dedi. Aksi bir durum olmazsa kız annesi olucam canım. Bu sene kız yılıymıs sanırım.![]()
canım çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce toparlanır anneciğin, sen de dikkat et kendine..
fananaycım çook geçmiş olsun anneciğine.Allah acil şifalar versin inşallah.
bugün 17+6yız ve ben de hala tam hissedemiyorum.üstelik benim ikinci bebeğim,ilki erkekti onu erken hissetmiştim.bu bebişim kız bazen hissediyorum diyorum sonra bikaç gün tık yok:18:endişeleniyorum filan.bi hissetseydik hayırlısıyla hem rahatlardık hem de hamilelik o zaman çoook keyiflibaşlarda daha endişeliydim 9.haftamda bi kanama yaşadım.ondan sonra kendimi zırt pırt doktorda bulur bi hal almıştım.artık biraz o evhamı attım üzerimden Allaha şükür.
kızlar günaydınnnn
geçen hafta sağlık ocağına gittim bir gebeye hamileliği boyunca 4 kez hemogram yapmaları gerekiyormuş bende kan verdim sonuçlarım çıkmış fakat ben ilk defa kan verip tahlil yaptırmıyorum değerlerim çok saçma sapan çıkmış hiç böyle bir sonucum olmadı bugüne kadar hamilelikten dolayımımoralim bozuldu inş. ters giden birşeyler yoktur
Eki Görüntüle 1176133
haa birde herkesin farklı oluyo işte kimisi daha gec hissediyor orasına takılma sakın hayatım, benim de ilk bebeğim olacak inşallah ama erken hissettiim.kimisi 20 de hissediyor çok normal sakın stres yapma, en yakın zamanda hissedersin inşallah cok geçmiş olsun bu arada
Canim cook gecmis olsun dun bakamadim annenede sifalar diliyorum.sende kendine dikkat et lutfen..
Hareketlerimi onlar ayni kalp gibi tam emin olamadim bida dinleyim emin olayim. Elimi koydugumda hissediyorum ama. Yerim onun hareketlerini :))İnsallah canim benim kontrolum 2 hafta sonra ben dr kesin demeden alamiyorum bisey cok istememe ragmen
Kalbi degil canim biz onun minnacik kalbini hissedemeyiz.bebeginin hareketleri iste onlar hizli hareket ediyo ve biz o kadar hissedebiliyoruz kucuk oldugu icin cok tatli dimi :)
Oooo gözün aydın Annesi hayırlı olsun prensesin :) bizim topicte erkek senesi görünüyor gelsin artık çiçekler :))
Çok sağol kuzumsen de iyi bak size
Çok sağol canım :) çok şükür atlatmışsın o korkuyu tekrar yaşamazsın inşallah..Ben de öyle bi problem olmadığı halde panik yapıyorum bazen...hissetmek istiyorum çok istiyorum:)
Allah allah canım bende gittim öyle bir şey isteyen olmadı Dr.um da demedi şimdi söylesem nete girme derler kesin! Dr.a sor canım sonuçları en iyi o aydınlatır seni inşallah önemli bişi değildir yüksek değerlerin..
''Erkekler erken hissedilir'' cümlesini duyana kadar oldukça rahattm aslında o cümle panik olmama sebep oldu benim..inşallah canım çok sağol:)
Çok teşekkür ederim canım...senDe dikkat et çiçeğimize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlaarr.. Bizde bebeğimizin cinsiyetini öğrendik sonunda :) Doktor kıza benziyor dedi.. Allah nasip ederse benimde bi kızım olacak![]()
Oooo gözün aydın Annesi hayırlı olsun prensesin :) bizim topicte erkek senesi görünüyor gelsin artık çiçekler :))
Çok sağol kuzumsen de iyi bak size
Çok sağol canım :) çok şükür atlatmışsın o korkuyu tekrar yaşamazsın inşallah..Ben de öyle bi problem olmadığı halde panik yapıyorum bazen...hissetmek istiyorum çok istiyorum:)
Allah allah canım bende gittim öyle bir şey isteyen olmadı Dr.um da demedi şimdi söylesem nete girme derler kesin! Dr.a sor canım sonuçları en iyi o aydınlatır seni inşallah önemli bişi değildir yüksek değerlerin..
''Erkekler erken hissedilir'' cümlesini duyana kadar oldukça rahattm aslında o cümle panik olmama sebep oldu benim..inşallah canım çok sağol:)
Çok teşekkür ederim canım...senDe dikkat et çiçeğimize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim dun elimi karnima koydum sanki kalp atisi gibi bisey hissettim. Bebegin kalp atisimiki o esimde sabah elini koydu oda kalp gibi bisey atiyor diyor :))) oda oyle hissedince bebek heralde dimi))
![]()
Canim dun elimi karnima koydum sanki kalp atisi gibi bisey hissettim. Bebegin kalp atisimiki o esimde sabah elini koydu oda kalp gibi bisey atiyor diyor :))) oda oyle hissedince bebek heralde dimi))
![]()
gözün aydın canım bebişinin ilk hareketleri :))
sabah bende karnımda kasıklarımda bir acıyla uyandım neden olduğunu bilmiyorum ama şuan iyiyim sanırım gece tuvalete çıkmadığımdan oldu(
yALÇIN aYDINsenin aile hekiminin ismi ne????
Ohh Maş Allah. Bir çiçek daha. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Merhaba kızlaarr.. Bizde bebeğimizin cinsiyetini öğrendik sonunda :) Doktor kıza benziyor dedi.. Allah nasip ederse benimde bi kızım olacak![]()
ayyy en çok korktuğum o epidural sezeryan zaten daha önce aynı yerde yaptırıp memnun kalmış olman içimi rahatlattı çok teşekkür ederim canım yaa belki öncede yazmışsındır ama şimdilerde daha bir arttığından korkum okuduğum iyi oldu... inşallah gönlümüzce olur bir çırpıda bizde bebişlerimizde sağlığıyla kurtulur...
yalçın aydın
ohh maş allah. Bir çiçek daha. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.