• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Canım en iyisi bu topicten gelin bulayım oğlana kız anaları da iyi bu topicte kızlar da melek olur hep aynı şehirde yaşar gideriz gelin kaynana dünür ohhhh mis :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy bak ben ne yazmışım sen ne yazmışsın utandırdın beni :9:

bana doktoruna sor deme bacımmmm
:) hani sağımda olsa apandist diye acile gidecezde sol oluncak rahim genişlemesi vs... diyip duruyoz çekiyoz ağrıyı
doktorda zaten ben sana dememişmiydim ağrıyacakkkkkk aynı soruları sorup durma diyo :)

farklı sorularada delleniyo :23:
Ayy bu doktorlardaki kaprisede uyuz oluyorum benimkide forumlara takilma yalan yanlis bilgi dolu diyo iyide sen benim ne paylastigimi nerden biliyosun?
Ben soru sormama karari aldim zaten keain cozum :)
Allahım bu nasıl iştir hiç kilo almayanlar 1 kilo alanlar ve ben 7 kiloooooo :((((((((((
ağzıma börek çörek hamurişi ekmek pilav makarna kızartma tatlı girmeden bu kiloyu alabilmek nasıl bir metabolizmadır bu.
swift canım sen yemişsin de almışsın sorun yok ama yemeden dikkat ederken almak çok fenaaaaa ..
Canim takilma yaa verirsin zaten odemse gecer bence.ben herseyi yiyorum istahim bi acildi sorma :)

Bak benim oğlum böyle olacak :D :D

Cok guldum yaa :9: insallah canim :)
selamlar...kontrolumuzden döndüüük :) sonunda gösterdi bizimki. benim de içimde minik bir erkek varmış :) oğluşum geliyooor :9::9: artık ben de yeşil kartlı olmaya adayım:9:
Hayirli olsun tatlimmm :)
hadi yaaa ben de eskişehirde çalıştım 4 yıl.. doğurmadan bi gitsek de karakedide x yesek, kırım şeycisinde şey yesek. offfffff offf

seni anlıyorum 2,5 yaşında oğlum var şimdiki de oğlan. ben ağlamadım bu abuk laflara ama gerçekten hayırlı olsun denmiyor, hayırlısı olsun deniyor çok enteresan. ama bir daha böyle cümle kuran olursa benimki oğlan kızı da sen doğur da sevelim diye yapıştıracam lafı diyenin yaşına başına bakmadan:)) kız istemedim hiç, içime hep erkek doğduğu için sanırım. ama eşim baya etkilendi. kız çok istiyordu.
Canim x ve sey cekti :D

Son düzenleme:
sana zararı olmadıktan sonra olsun canım, bizde de öyle :) annesinin kıymetini bilen eşinin de kıymetini bilir hem, aşırı düşkün olmadıktan sonra senin de kıymetini bildikten sonra sıkıntı yok :)

bundan yıllar yıllar sonra Allah ömür verir de görürsem o günleri, kızım anne benim erkek arkadaşım var diye gelirse ilk işim "annesinin adı fananay değil, değil mi?" diye sormak olacak :9::9:

Yok canım eşim sağolsun dengeyi kurar. Bana da çok değer verir. Kıymeti mi bilir sağolsun.

Fananayın içini mi okudun ne yaptın. Ondan önce yazmışsın :1::1::1:

Tesekkur ederim canim saol :) ben de yarin gidicem bakalim..ama cevremde herkes 20.hafta dedigi icin insan ister istemez cekinio :)

Ben şöyle biliyorum 17 den başlayıp 20.haftaya kadar yapılabiliyormuş doktorum öyle demişti.ocaktan da aradılar gidiyim dedim.öyleki yaptırmaya nlr da var.herkes bişe söylüyor şeker yüklemesi şuan gündemde doktorum kesinlikle yapılmalı diyor ama Canan Karatay neler söyledi geçenlerde kafam karıştı iyice.

Aminn..

Tabi canım fos çıkacağımız belli zaten. :1::1::1: Her şey istediğimiz gibi olmaz ki. Ama yinede tabi ki sevdiği kişi olacak ama uzaktan sevsin benim yanımda sevmesin banane :9::9: Zaten kıskanç bir yapım var :9::9:

Aynen canım aynen gitsin evlerinde sevsin gözüme gözüme sokmasında :))

bundan yıllar yıllar sonra Allah ömür verir de görürsem o günleri, kızım anne benim erkek arkadaşım var diye gelirse ilk işim "annesinin adı fananay değil, değil mi?" diye sormak olacak :9::9:

Ayyy sesli güldüm vallahi canım benim :)) :D

ayy bak ben ne yazmışım sen ne yazmışsın utandırdın beni :9:

Yaaa özüm de iyiyimdir kız aslında :)) erkek evlat azıcık gözümü korkutuyor sadece :)

Cok guldum yaa :9: insallah canim :)
:D

İnşallah bitterciğim :))

Allahım bu nasıl iştir hiç kilo almayanlar 1 kilo alanlar ve ben 7 kiloooooo :((((((((((
ağzıma börek çörek hamurişi ekmek pilav makarna kızartma tatlı girmeden bu kiloyu alabilmek nasıl bir metabolizmadır bu.
swift canım sen yemişsin de almışsın sorun yok ama yemeden dikkat ederken almak çok fenaaaaa ..

bende aynıyım cnm hemde nasıl dikkat ediyom normal zamanda böyle dikkat etmedim ama 5 kilo aldım kendime çok sinir oluyorum ama elimden bir şey gelmiyor :(((

ayyy canım inanır mısın geçen gece ben de aynı rüyayı gördüm ve aynen senin gibi tabirine baktığımda o yazıyla karşılaştım :) yazıda denildiği gibi kafamız hep bunlarla dolu olduğundan böyle rüyalar görüp duruyoruz demek ki :)
Evet aynisini okudum bende haklilarmis demekki herkes bu tarz ruyalar goruyo :D
Arkadaşlar nasilsinz uzun zamandan beri yazmiyordum. Bugün bizde cinsiyeti öğrendik. Kızım geliyormuş. . Bu haftadan sonra degismez dimiiii....var mi değişen. ..

Hayirli olsun canim kizin :nazar:
Canım sanmam değişeceğini. 16 dan sonra net ayrılıyormış çünkü hayırlı olsun prensesin Allah bağışlasın canım :)

Canım inanır mısın aynı rüyayı 3_4 defa gördüm ve resmen emzirdiğimi hissettim rüyamda anlamına baktım tabir edilmez psikolojik yazdı :)) 9 ay rahat yok bize neyse kaldı 5 ay inşallah :D

Benimde sagdan sut gelmiyo soldan geliyo ikisinide deniyorum:)
Canım en iyisi bu topicten gelin bulayım oğlana kız anaları da iyi bu topicte kızlar da melek olur hep aynı şehirde yaşar gideriz gelin kaynana dünür ohhhh mis :))

Aaa benim kizimla kertecektin hani sen?
Vermiyorum kizimi sana o zaman :D

Aaa benim kizimla kertecektin hani sen?
Vermiyorum kizimi sana o zaman :D

Aaa ayıp ettin bitterciğim :) Rizeye gelemezsem oğlumu özlerim.. Aslında burası senin de memleket sayılır Kayseri'ye ver kızını ultrason kertmesi olsunlar bizimkiler :D :D

İnsallah canim yaaaa.sali randevum var o zaman belli olir artik umarim.bende yoruldum beklemekten.alisveris yapmak istiyorummmm :)

çoook iyi anlıyorum seni, bugün öyle bir rahatladım ki öğrenince... en büyük sıkıntı belirsizlikmiş, yoksa kız olsun erkek olsun ne önemi var, bizim kuzucuğumuz her türlü :) artık salı gösterir inşallah, sen de kurtulursun beklemekten canım :)

Aaa ayıp ettin bitterciğim :) Rizeye gelemezsem oğlumu özlerim.. Aslında burası senin de memleket sayılır Kayseri'ye ver kızını ultrason kertmesi olsunlar bizimkiler :D :D

Paylaşılamayan Fananay'ın paşası. Ultrason kertmesi ne kız :9::9::9:

tahmin edebiliyorum canım, asıl ben çok iyi davranırım hiç kıskanmam diyenden korkmak lazım :9:

Değil mi canım :)) erkekler evlenince karılarına daha çok değer veriyorlar bu gerçek şimdi :)) ben de tırsıyorum :)

Paylaşılamayan Fananay'ın paşası. Ultrason kertmesi ne kız :9::9::9:

:D ultrason kertmesi kız bu beşik kertmesinin en modern versiyonu ultrasonda kertiyoruz sıpaları :))))

Doktordan geldim şimdi kızlar.oğluşlarımı gördüm rahatladım çok şükür iyiler:)) Yalnız biri diğerini sollamış kiloda ve boyda :) Doğumu sordum normal olur mu diye. İkizlerde bebeklerden açısından biraz riskli dedi.Kızımı normal doğurmuştum bunlar sezeryan olacak gibi dduruyor. Hayırlısı artık..

Doktordan geldim şimdi kızlar.oğluşlarımı gördüm rahatladım çok şükür iyiler:)) Yalnız biri diğerini sollamış kiloda ve boyda :) Doğumu sordum normal olur mu diye. İkizlerde bebeklerden açısından biraz riskli dedi.Kızımı normal doğurmuştum bunlar sezeryan olacak gibi dduruyor. Hayırlısı artık..

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım maşallah miniklere :)

Back
X