• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Doktordan geldim şimdi kızlar.oğluşlarımı gördüm rahatladım çok şükür iyiler:)) Yalnız biri diğerini sollamış kiloda ve boyda :) Doğumu sordum normal olur mu diye. İkizlerde bebeklerden açısından biraz riskli dedi.Kızımı normal doğurmuştum bunlar sezeryan olacak gibi dduruyor. Hayırlısı artık..

çok sevindim canım, maşallah :nazar::nazar: sağlıkla hayırlısıyla doğsunlar da sezaryen olsun varsın canım, ben de bebişimin cinsiyetini öğrenmenin heyecanıyla diğer söylediklerini hiç aklıma getirmiyorum ama söylediği şey umarım bir soruna yol açmaz. bugünkü kontrolde plasentanın rahim ağzını kapadığını söyledi doktor. bebek büyüdükçe yukarı kalkıp açabilirmiş yolu ama olur da böyle kalırsa kesin sezaryen olacakmış benim de.

Doktordan geldim şimdi kızlar.oğluşlarımı gördüm rahatladım çok şükür iyiler:)) Yalnız biri diğerini sollamış kiloda ve boyda :) Doğumu sordum normal olur mu diye. İkizlerde bebeklerden açısından biraz riskli dedi.Kızımı normal doğurmuştum bunlar sezeryan olacak gibi dduruyor. Hayırlısı artık..

gözün aydınn... olsun sağlıkla doğsunlarda sezeryan normal,bizim için en sağlıklısını yapalımm :16:

Gozun aydin cnmmmm saglikli olsunlarda yeter. .. ikizler gnlde sezaryan oluyor ewet :)

kızlar şu süreçte 1kilo bile almadımm ve aksine yaz olduğundan iştahım kapalı yemek yeme sıkıntım da var ne olacak bilmiyorumki en son doktorumda maşallah 4 aydır kilo falan almadın dedi... iyimi kötümü bilemiyorum ki doktorum 6kgmla da tamamlansa tüm gebelik önemli olan bebeğin durumu diyip durdu bakalım zaten 5. aydan sonra kilo alınması artıyormuş genellikle...

diğer taraftan tüm bunlara nazaran göğüsler kocaman oldu nasıl bir durum bilemedim gitti...hele uçları sanki doğum öncesinde çatlar gibi oldu şu haftalarda normal mi bilemedim ki malum krem falanda kullanmak için henüz çok erken göğüs uçlarna....

bir diğer sıkıntım ise karnımın sol altı kasıklara kadar inanılmaz ağrıyorrrrrr öyleki haftada 2 ağlıyorum o derece ağrıyor bu böyleyse doğum nasıl ağırır düşünmeden geçemiyorummm ama galiba kaslarımın çok sıkı olmasındanmış bağ doku çözülemiyor esneyemiyor... bu şekilde olan veya başka tür değişimler yaşayanınız var mı??

kgokce bak buraya da geliyorum 1 haftadir... kilo durumunu cok kiskandim ben 6.5 kilo aldim, o kadar saglikli besleniyorum ki, bunun disinda her gün en az 8 bin adim atiyorum yaklasik 6 km yürüyorum, haftada 2 kere yogaya gidiyorum...her seans 1.5 saat, hamileler icin su jimnastigine de yazildim; niye ve nasil bu kadar kilo aldigimi anlamis degilim... neyse yoganin bag agrisina bile faydasi var, firsatin varsa mutlaka bir kursa yazil, kesinlikle tavsiye ederim.

doktordan geldim şimdi kızlar.oğluşlarımı gördüm rahatladım çok şükür iyiler:)) yalnız biri diğerini sollamış kiloda ve boyda :) doğumu sordum normal olur mu diye. Ikizlerde bebeklerden açısından biraz riskli dedi.kızımı normal doğurmuştum bunlar sezeryan olacak gibi dduruyor. Hayırlısı artık..

oh maşallah rabbim korusun kuzucuklarımızı tek plesantaları yoksa aradaki fark sıkıntı olmuyo tabi aşırı fark yoksa ikizlerde sezeryanı tercik ediyo doktorlar 36. Haftadan sonra alıyorlarmış

kizlar benim bebik tekme atti sankiiiiii gobegimin alt tarafinda baya boyle hareketli bisey vurdu elime 3 defa. Yerim onu bennnn :)))))))

vay vay kuzcuk ben burdayım anne haaaa diye artık desene tatlı şeyler kurban olurum can ya başka bişeye benzemiyooooo

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım maşallah miniklere :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok sevindim canım, maşallah :nazar::nazar: sağlıkla hayırlısıyla doğsunlar da sezaryen olsun varsın canım, ben de bebişimin cinsiyetini öğrenmenin heyecanıyla diğer söylediklerini hiç aklıma getirmiyorum ama söylediği şey umarım bir soruna yol açmaz. bugünkü kontrolde plasentanın rahim ağzını kapadığını söyledi doktor. bebek büyüdükçe yukarı kalkıp açabilirmiş yolu ama olur da böyle kalırsa kesin sezaryen olacakmış benim de.

gözün aydınn... olsun sağlıkla doğsunlarda sezeryan normal,bizim için en sağlıklısını yapalımm :16:

Gozun aydin cnmmmm saglikli olsunlarda yeter. .. ikizler gnlde sezaryan oluyor ewet :)

oh maşallah rabbim korusun kuzucuklarımızı tek plesantaları yoksa aradaki fark sıkıntı olmuyo tabi aşırı fark yoksa ikizlerde sezeryanı tercik ediyo doktorlar 36. Haftadan sonra alıyorlarmış

Teşekkür ederim canlarım :)) Sağlıkla gelsinlerde sezeryan olsun dediğiniz gibi :) Doktor en fazla 37. haftaya kadar kalırlar, sen kendini en geç kasımda doğum yapacakmış gibi hazırla dedi. Kasım annesi olucaz bu gidişle :)

Kizlarrr bu ne yahuuu tozu dumana katmissiniz topikteee :) ultrason kertikleri havada ucusmusss :D alemsiniz valla :D pipidasim dubleannem gozun aydin iyiymis pipililerin..ben de bugun hic hareket etmio die kafayi takmistim benimki az once karnimin sagina toplandi resmen gerilme hareketleri yapio sanirim yeri dar gelio :D tas gibi oldu sag tarafim sisti ufaktan snra eski haline geldi..acaba anne bana da ultrason kertmesi yapalim mi demek istedi :p :p :p :p :p

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canlarım :)) Sağlıkla gelsinlerde sezeryan olsun dediğiniz gibi :) Doktor en fazla 37. haftaya kadar kalırlar, sen kendini en geç kasımda doğum yapacakmış gibi hazırla dedi. Kasım annesi olucaz bu gidişle :)

Canim bende kasim annesi olcam sanirim benimkini 35. Haftada bile alabiliriz demisti. İnsallah gununde olurlar. Benim rahmim kalp seklinde o yuzden erken olma ihtimali yuksek.

Kizlarrr bu ne yahuuu tozu dumana katmissiniz topikteee :) ultrason kertikleri havada ucusmusss :D alemsiniz valla :D pipidasim dubleannem gozun aydin iyiymis pipililerin..ben de bugun hic hareket etmio die kafayi takmistim benimki az once karnimin sagina toplandi resmen gerilme hareketleri yapio sanirim yeri dar gelio :D tas gibi oldu sag tarafim sisti ufaktan snra eski haline geldi..acaba anne bana da ultrason kertmesi yapalim mi demek istedi :p :p :p :p :p

Canım pipidaşım teşekkür ederim :d Topikde kızlar azınlıkta, iki oğlana bi kız anca düşüyo :D Kavga çıkacak valla :p
Canim bende kasim annesi olcam sanirim benimkini 35. Haftada bile alabiliriz demisti. İnsallah gununde olurlar. Benim rahmim kalp seklinde o yuzden erken olma ihtimali yuksek.

32 yi geçtikten sonra korkmamıza gerek yok canım. Ama içimizde ne kadar kaldılar o kadar iyi. Hayırlısı olsun hakkımızda..

Kertiyorum oğlumu :D gelini ben bulayım da aşık olup başka ellere damat gitmesin :)) benim de dün tık yoktu bugün kerttim oğlumu bir saattir dönmeye başladı :)) senin ki mesaj veriyor annesi;)

Aaa ayıp ettin bitterciğim :) Rizeye gelemezsem oğlumu özlerim.. Aslında burası senin de memleket sayılır Kayseri'ye ver kızını ultrason kertmesi olsunlar bizimkiler :D :D

Koptum burda yaa :9:
Ayy senin oglan simdiden capkin olacak gibi duruyo :) bilemedim simdi..
Benimki zaten burda is sahasi olmadigi icin muhtelen buyuk sehirlerden birine gidecek sizde kayseride kalmayacaksiniz nasilsa onlar kendi yollarini cizecekler bizde izliycez galiba :)
çoook iyi anlıyorum seni, bugün öyle bir rahatladım ki öğrenince... en büyük sıkıntı belirsizlikmiş, yoksa kız olsun erkek olsun ne önemi var, bizim kuzucuğumuz her türlü :) artık salı gösterir inşallah, sen de kurtulursun beklemekten canım :)
İnsallah tatlim yaa.aynen belirsizlikten.kurtulayim yeter diyorum artik.benim hayatim hep belirsizliklerle dolu oldu simdide bebegimde aynisini yasiyorum :(
Ama sali gunu gosterecek inaniyorum :)
Cok degisikti yerim onun ayaklarini filannn Allahim saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsinn :)

Amin canin cok guzel bi duygu yaa.ben dun butun gun gulumsedim ask gibi degil mi?
Hani asik olunca sebepsiz gulumsersin her hareketi sana yasam sevinci asilar aynen oyle bi duygu anne olmak..

Canım pipidaşım teşekkür ederim :d Topikde kızlar azınlıkta, iki oğlana bi kız anca düşüyo :D Kavga çıkacak valla :p

Evet bizim oğlanlar kız senesinde geliyorlar şansa :)) valla Bitterciğimden sözü aldım sayılır onun fıstık kızını alcas oğlana :D :D

Koptum burda yaa :9:
Ayy senin oglan simdiden capkin olacak gibi duruyo :) bilemedim simdi..
Benimki zaten burda is sahasi olmadigi icin muhtelen buyuk sehirlerden birine gidecek sizde kayseride kalmayacaksiniz nasilsa onlar kendi yollarini cizecekler bizde izliycez galiba :)

Amin canin cok guzel bi duygu yaa.ben dun butun gun gulumsedim ask gibi degil mi?
Hani asik olunca sebepsiz gulumsersin her hareketi sana yasam sevinci asilar aynen oyle bi duygu anne olmak..

Aynen öyle.canım işin şakası:) onlar Rizeyi Kayseriyi beğenmezler kız biz yurtdışında yaşayacağız derlerse şaşmam :))
canım hakikaten öyle birşey o gün ultrasona gircem zor nefes aldım kalbim küt küt attı ilk hareketten beri farklı seviyorum oğlumu :) eşimde kıskandı işte bi kızın peşine gidecek bayramda ancak göreceksin yine ben kalcam sana dedi:( oturdum ağladım..erkekler daha duygusuz sanki :)

daha erken değilmi ben 5. aydan sonra dinletilir diye biliyordum peki bebeğin hissediyormu

Bilmem ki hissediyor mu ? Ben hissetmiyorum bebisimi daha.ben artik bu haftalarda sesleri yavaş yavaş ayirtetmeye basliyolar diye biliyorum. Evdeyim, işim gucum yok ben de basliyim artik dinletmeye dedim

Evet bizim oğlanlar kız senesinde geliyorlar şansa :)) valla Bitterciğimden sözü aldım sayılır on fıstık kızını alcas oğlana :D :D

Aynen öyle.canım işin şakası:) onlar Rizeyi Kayseriyi beğenmezler kız biz yurtdışında yaşayacağız derlerse şaşmam :))
canım hakikaten öyle birşey o gün ultrasona gircem zor nefes aldım kalbim küt küt attı ilk hareketten beri farklı seviyorum oğlumu :) eşimde kıskandı işte bi kızın peşine gidecek bayramda ancak göreceksin yine ben kalcam sana dedi:( oturdum ağladım..erkekler daha duygusuz sanki :)

Bittercimin kız olacağı kesinleştimiiii takip edemiyorum valla. Aslında benimde gözüm vardı onun kızında :D Hain fananay hemen kerttin mi :D

Ben kascimin kizina talibim :D kasciiiii nerdesinnn kusuummmm :) gel dunur olalim :D

Back
X