Tatlım ya senin gibi tecrübeli anneler lite way diyor. Ben gibi tecrübesizler de görünüşe dikkat ediyor işte:26: quinny kullanan var mı hiç yakınlarınızdan, memnun kalmayan. Quinny de çok kalıyor aklım ya
Tatlım ya senin gibi tecrübeli anneler lite way diyor. Ben gibi tecrübesizler de görünüşe dikkat ediyor işte:26: quinny kullanan var mı hiç yakınlarınızdan, memnun kalmayan. Quinny de çok kalıyor aklım ya
Evet çok çelimsiz taşımaz gibi gözüküyor ama ablam çok memnun kaldı. Onlarında aksesuarları var yağmurluk gibi falan. Çok fazla bilmiyorum arabaları ve özelliklerini. Sadece çoğu tanıdıklarımın bizimkiler çok hantal keşke baston alsaymışız dediklerini hatırlıyorum
Benimde hiç başıma gelmedi ama burda bir kaç kişiye öyle demişlerdi. Bak ne çok şey öğreniyoruz burda
ben önce Kraft aldım. iğrenç kesinlikle kimseye önermem. sonra lite way aldık. devamlı onu kullanıyoruz.
tamam hormonları biz biliyoruz neden öküz kocalarımız bizim hormonlarımızın kafayı yediğini bilmiyor herşeyi araştırırlar buna niye özen göstermiyorlar sinirlendim bak gene
Kizlar garip ama bisey sorcam ben 62 ile hamile kaldim bulantilardan 6 kilo verdim 56ya dustum simdi 58 im kac kilo aldin diye soranlara cvp veremiyorum 2 kilomu almis oluyorum ? :))))) zaten gobek filan yok apartmandakiler gecen iftara cagirdi hamileyim deyince sasirdilar kimse belli degil dio ?
zealea bacımmmmmm buraya da gelmene ayrı bir sevindim valla... iyisindir inşallah bebişde iyidir inşallah. 6.5 kgm almışın maşallah diyeyimkgokce bak buraya da geliyorum 1 haftadir... kilo durumunu cok kiskandim ben 6.5 kilo aldim, o kadar saglikli besleniyorum ki, bunun disinda her gün en az 8 bin adim atiyorum yaklasik 6 km yürüyorum, haftada 2 kere yogaya gidiyorum...her seans 1.5 saat, hamileler icin su jimnastigine de yazildim; niye ve nasil bu kadar kilo aldigimi anlamis degilim... neyse yoganin bag agrisina bile faydasi var, firsatin varsa mutlaka bir kursa yazil, kesinlikle tavsiye ederim.
asıl olan hamilelik başlangıç kilondur bacım o yüzden değil kilo almak sende verenler ekibindensinnn... 4 kg kayıpKizlar garip ama bisey sorcam ben 62 ile hamile kaldim bulantilardan 6 kilo verdim 56ya dustum simdi 58 im kac kilo aldin diye soranlara cvp veremiyorum 2 kilomu almis oluyorum ? :))))) zaten gobek filan yok apartmandakiler gecen iftara cagirdi hamileyim deyince sasirdilar kimse belli degil dio ?
Ya aslında onların her zamanki hali mesela biz ilk tanıştığımızda da benim eşim odundu hala oyle hiç degişmedi ama o zamanlar gozum gormuyomus demek ki şimdi ekstra hassas olduğum için tahammül edemiyorum.. Bunlar degişmez canım dokuz ay butun her seye kafa yoruyosun ilk gunden annelik hislerin depreşiyo adamlar bebegi kucagına alınca anlıyo baba olduğunu.. sen canını sıkmamaya bakıcan vurdumduymaz olucan öylesi yarıyo
Canım ben iyice saldım artık.Böyle kabul ettim onu, tartışmaya bile girmiyorum bu konularda. Boşuna sinir olmaya gerek yok :)
Ben hemen almayi dusunuyordum arabayi ablam dediki zaten kisin dogum yapcan arabayi anca yazin kullanirsin dedi simdi bide onu cikarma dedi mantikli geldi banada. Ama bnm aklimdada alsak en azindan bebek oluncaya kadar taksidini bitirsek geciyor bilemedim. Kararsizim. Uygun ve icime sinen bulursam alirim heralde. Cok para verme taraftari degilim arabaya. Hafif kullanisli ve uygun olmasi lazim :))Kızlar bi sorum olacak malum hepimiz nasip olursa kışın ortasında doğum yapacağız. bebek arabanızı doğuma yakın mı almayı düşünüyosunuz yoksa havalar ısınınca mı?
bir bilsende bin bilene danış denir ya bende tecrübesiz anne ekibinden olsamda kesinlikle quinny zapp extra denenn iyiiiTatlım ya senin gibi tecrübeli anneler lite way diyor. Ben gibi tecrübesizler de görünüşe dikkat ediyor işte:26: quinny kullanan var mı hiç yakınlarınızdan, memnun kalmayan. Quinny de çok kalıyor aklım ya
Hamile tisortu giy canim o zmn dikkat cekiyo gobis :)))) belki yer veren olur :))) aslinda bulanti ilacimi ictigimden beri kusma olayi yasamiyorum kiloda almiyorum. Normalde ne yesem yarar. Bebek somuruyor beni :)))asıl olan hamilelik başlangıç kilondur bacım o yüzden değil kilo almak sende verenler ekibindensinnn... 4 kg kayıp
merak etme gelecek aylarda fazlasıyla alacağızdır bende öyle sen gibi değil hamile olduğumu evli olduğma bile inanmıyor millet :) ama bu anlar geçici...kilo alsamda otobüste yer verseler diyommmmmm çok nadir kullansamda otobüsü
swift canım bizim yasini sen mi takip ediyordun. ben 5 tane dedim. öğlen yemekten sonra odamda okuyordum. bugün suları kesmişler . abdest alamadım. okuyamadım. yarın son gündü. eşim akşam geç gelecek, akşam da okuyamam. yarın kaçta duası yapılacak?
Evet canım ben takip ediyordum. Yarın cuma saati agaydın arkadaşımız yapacak duasını. Daha vaktin var yani.
aynı dert bende de var valla hergün ultrasona girip bebişimi kontrol edesim var
bacım amniyoyu olmuşun madem yarın çıkacaksa inşallah herşey fazlasıyla yolundadır dualarımız senle... bende 3lü test yaptırdım devlette ve sonra özel doktorum ayrıntılı baktı saydı bişiler ve sonra gelecek ay 20. haftalarındaki yaklaşık bu ayın sonuna geliyor ikinci bir göz olarak zannımca senin gittiğin profunda olduğu bir liste verdi elime onlardan birine gidecez bizde bu hamilelik böyle bişey bende her test sonrası ağladım sızladım ama ALLAH büyük herşey güzel olacak inşallah rabbim evladını sağlıkla sana bağışlasın inşallahgünaydın kızlar.
şu ara kötü günler geçiriyoruz.
4 lü tarama yaptırmıştım. trizomi 18 riskimiz yüksek çıktı.
doktorum amniyosentez önerdi.
ben istemedim ama eşim razı olmadı.
prof. bir doktor var bayağı ünlü ona göründük.
ayrıntılı baktı ultrasondan. hiç bir bulgu yok gayet sağlıklı dedi.
yuzde 90 belirti olur ultrasonda ama yüzde 10 da olmayanlar olur dedi.
büyük ihtimal sağlıklı ama amniyo yapmalıyız dedi.
dün amniyosentez oldum. cumaya sonuç çıkacakmış.
Rabbim hayırlı haberler vermemi nasip eder inşallah.
raporluyum evde dinlenip bol su içiyorum.
dua edin lütfen bebeğim sağlık olsun...
bacımmmm iyi olucak iyi bu yürek hoplatmalar fazlasıyla mevcuttt sonrada hmailelik endişesi diyolar ama birde şu açıdan bak sen amniyosentezden daha ötesi yok be bacım artık herşeyin %99 iyi çıkacağı bu testle geri kalan aylarını bizlerden daha rahat geçireceksin onun için bardağın dolusu daha iyi geliyor kulağa ... dualarımdasın görüşürüzilla bi yüreğimizi hoplatacaklar değil mi?
tam ayrıntılı usg çekmedi 20-24. haftalarda bakılırmış.
ama bulgu olabilecek her şeyine baktı. baş çevresi göbek. eller ayaklar bacak kol boyu. kalp atışı vs..
8 ağustosta ayrıntılı ultrason için aynı kadından randevum vardı zaten.
tamam dursun dedi, o zaman da bakarız dedi.
darısı bana inşallah benimkiler de temiz çıkar.
aynen öyle canım tedavi bebeği bizimki. aşılama ile kavuştuk ona.
Rabbim ömür vermiş olsun da sağ salim kucağıma alayım, hepimiz alalım inşallah.
Canim bebek arabasi uzerine tez yazmissin masallah benimde hic bilgim yok. Gidiyorum gosteriyolar biseyler bilsem orasini burasini sorarim saf saf bakip cikiyorummm :))))Travel sistemler çok hantal bence. Geçen graco nın Travel sistemine baktık araba 6,5kg güya ama o kadar hantal ki manevra yapamıyorsun. En çok chicconun lite way pluus modelini öneriyorlar. Baston puset in üzerine ana kucağı monte ediliyor çocıuk büyüyünce direk bastona geçmiş oluyorsun. Puset in ağırlığı 7 kg ana kucağı 4,5 kg. Manevrası gayet iyi. Bu babamızın favori arabası. Benim kine gelince quinny zap extra 2 . Bu arabaya güvenlik testlerinden iyi puanlar alan maxi cosi ana kucağı monte ediliyor. Katlandığında en küçük olan bebek arabası, üç tekerlekli, havalı bi arabapuset 8.9 kg ana kucağı 3,5 kg. BUnun da manevra kabiliyeti gayet iyi. Karar veremedik anlayacağın.zaten en zoru bebek arabasına karar vermekmiş. Kızlar fikirlerinizi bekliyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?