2014 Aralık Anneleri

E bebek mağazasinda 3 travel Sistem Bebek Arabası inceledim üçü de aynı zamanda baston bebek Arabası biri chicco little way diğeri casual storm üçüncü de joi brisk üçü de güzel casual in oturma yeri daha geniş geldi bana joinin de fiyati uygun üçü arasında tercih yapcam artık

Ben bebek Arabasına çok para verme taraftarı değilim bazı bebekler hiç bebek arabasına binmek istemiyo sevmiyorlar arkadaşım hiç kullanamadı ne zaman arabaya binse ağladı bebeği en iyisi tam yatar ve hafif bir araba almak

ben önce Kraft aldım. iğrenç kesinlikle kimseye önermem. sonra lite way aldık. devamlı onu kullanıyoruz.

swift canım bizim yasini sen mi takip ediyordun. ben 5 tane dedim. öğlen yemekten sonra odamda okuyordum. bugün suları kesmişler . abdest alamadım. okuyamadım. yarın son gündü. eşim akşam geç gelecek, akşam da okuyamam. yarın kaçta duası yapılacak?

ben önce Kraft aldım. iğrenç kesinlikle kimseye önermem. sonra lite way aldık. devamlı onu kullanıyoruz.

Sana katiliyorum bencede kesinlikle baston digerleri cok hantal ve kullanissiz. Alacak arkadaslara chicco yada maxi cosi yada parasi cok olana macleren tavsiye ederim:))

Son düzenleme:
Kizlar garip ama bisey sorcam ben 62 ile hamile kaldim bulantilardan 6 kilo verdim 56ya dustum simdi 58 im kac kilo aldin diye soranlara cvp veremiyorum 2 kilomu almis oluyorum ? :))))) zaten gobek filan yok apartmandakiler gecen iftara cagirdi hamileyim deyince sasirdilar kimse belli degil dio ?

tamam hormonları biz biliyoruz neden öküz kocalarımız bizim hormonlarımızın kafayı yediğini bilmiyor herşeyi araştırırlar buna niye özen göstermiyorlar sinirlendim bak gene

Ya aslında onların her zamanki hali mesela biz ilk tanıştığımızda da benim eşim odundu hala oyle hiç degişmedi ama o zamanlar gozum gormuyomus demek ki şimdi ekstra hassas olduğum için tahammül edemiyorum.. Bunlar degişmez canım dokuz ay butun her seye kafa yoruyosun ilk gunden annelik hislerin depreşiyo adamlar bebegi kucagına alınca anlıyo baba olduğunu.. sen canını sıkmamaya bakıcan vurdumduymaz olucan öylesi yarıyo

hayır canım 4 kilo vermiş oluyorsunnnn

zealea bacımmmmmm buraya da gelmene ayrı bir sevindim valla... iyisindir inşallah bebişde iyidir inşallah. 6.5 kgm almışın maşallah diyeyim
sağlıklı beslendikten sonra kilo fasa fiso be bacım... benim almama sebebim havalar çok sıcak türkiye de daraltı geliyor oturdğum yerde terliyom klima da çalıştırılmıyor burun tıkanıklığım devam ediyorr okyanus suyu dedikleri haltıda almadımda ben... neyse....
sana ayrıca maşallah diyorum 8bin adım ne kız ben ancak 1000 adım o da belki ev işi yaparsam atıyom
sıcaklardan yürüyüşe falan çıktığımda yok eee evde yürüme bandımda yok zaten... bakalım ne olucak halim....yoga olayına imrendim doğrusu ama ben burda nerede ne bulacamda gidecemmmmm zaten doğum olayım 10bin tl yi aşıyor ekonomik dar boğaz velede hazırlık derkennn bacım yoga moga yatar burda
su jimnastiği kulağa ayrı bir hoş gelmekte bacım su su enfes olurrr bırak su jimnastiğini havuza bile gidemiyom durduk yere enfeksiyon kapmayım diye
deniz desen tatilede gidemeyecez gibi
anlayacağın bende bu kiloyu alaydımdaaaa bu aktiviteleride yapaydım be bacım tadını çıkarrt ben zaten bu 4 aylık süreçte birde tsh denen haltla uğraştım durdum
sen bilirsinnn yüksek çıkıncakkk hapa başlattı 3. ayda doktor doğrumu ettik yanlış mı bakalım
çok öpüyorum bıdığınla seni :) yer yer gel buraya da hemmm madem sende aralık anası olacan :) görüşmek ümidiyleee

asıl olan hamilelik başlangıç kilondur bacım o yüzden değil kilo almak sende verenler ekibindensinnn... 4 kg kayıp
merak etme gelecek aylarda fazlasıyla alacağızdır bende öyle sen gibi değil hamile olduğumu evli olduğma bile inanmıyor millet :) ama bu anlar geçici...kilo alsamda otobüste yer verseler diyommmmmm çok nadir kullansamda otobüsü

Canım ben iyice saldım artık.Böyle kabul ettim onu, tartışmaya bile girmiyorum bu konularda. Boşuna sinir olmaya gerek yok :)

hadi hayırlısı inşallah denemeye başlayacağım annemler gidiyor cumartesi kalcas başbaşa birazda vurdumduymaz olma sebebi 2 aydır misafir gelip gitmesi kalamadık ki başbaşa adam anlasın baba olacak :) hiç üşenmem günde 10 kere anlatırım he huu

Kızlar bi sorum olacak malum hepimiz nasip olursa kışın ortasında doğum yapacağız. bebek arabanızı doğuma yakın mı almayı düşünüyosunuz yoksa havalar ısınınca mı?
Ben hemen almayi dusunuyordum arabayi ablam dediki zaten kisin dogum yapcan arabayi anca yazin kullanirsin dedi simdi bide onu cikarma dedi mantikli geldi banada. Ama bnm aklimdada alsak en azindan bebek oluncaya kadar taksidini bitirsek geciyor bilemedim. Kararsizim. Uygun ve icime sinen bulursam alirim heralde. Cok para verme taraftari degilim arabaya. Hafif kullanisli ve uygun olmasi lazim :))

bir bilsende bin bilene danış denir ya bende tecrübesiz anne ekibinden olsamda kesinlikle quinny zapp extra denenn iyiii
bir çok yakın arkadaşım kiiii öyle böyle değil çocuk doğar doğmaz kırkı çıkmadan parklarda avm lerde gezenler olur ya işte o tipteki arkadaşlrım dağ bayır demeden quinnyy kulllanıp ısrarla onu al diyolar bana da o sıcak geliyor ama şimdiden almakta kararsızım ki asıl yazın indirimde olur kışında doğrurunca çıkıp gezecezmi sanki biz :) o yüzden alırsam daha sonra alıcam ve quinny alcam

Hamile tisortu giy canim o zmn dikkat cekiyo gobis :)))) belki yer veren olur :))) aslinda bulanti ilacimi ictigimden beri kusma olayi yasamiyorum kiloda almiyorum. Normalde ne yesem yarar. Bebek somuruyor beni :)))

Evet canım ben takip ediyordum. Yarın cuma saati agaydın arkadaşımız yapacak duasını. Daha vaktin var yani.

Kizlar az önce karnimda bi kipirti oldu ama cok hafif. uzandim birşey atiyo sol tarafimda. Boyle dalgalaniyodu karnim anlayamıyorum ben simdi bu bebek hareketi mi içimdeki damar mi atiyo dun de oldu sanki elektrik carpmasi gibiydi

bacım amniyoyu olmuşun madem yarın çıkacaksa inşallah herşey fazlasıyla yolundadır dualarımız senle... bende 3lü test yaptırdım devlette ve sonra özel doktorum ayrıntılı baktı saydı bişiler ve sonra gelecek ay 20. haftalarındaki yaklaşık bu ayın sonuna geliyor ikinci bir göz olarak zannımca senin gittiğin profunda olduğu bir liste verdi elime onlardan birine gidecez bizde bu hamilelik böyle bişey bende her test sonrası ağladım sızladım ama ALLAH büyük herşey güzel olacak inşallah rabbim evladını sağlıkla sana bağışlasın inşallah

bacımmmm iyi olucak iyi bu yürek hoplatmalar fazlasıyla mevcuttt sonrada hmailelik endişesi diyolar ama birde şu açıdan bak sen amniyosentezden daha ötesi yok be bacım artık herşeyin %99 iyi çıkacağı bu testle geri kalan aylarını bizlerden daha rahat geçireceksin onun için bardağın dolusu daha iyi geliyor kulağa ... dualarımdasın görüşürüz

Canim bebek arabasi uzerine tez yazmissin masallah benimde hic bilgim yok. Gidiyorum gosteriyolar biseyler bilsem orasini burasini sorarim saf saf bakip cikiyorummm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…