• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

yaaa paşam çok yakışıklı teyzesi şimdiden bakalımmm:9::9: ben de 2liyi senin gibi inan eşim ısrar etti diye yaptırdım...3 lüyü de istiyordu o aslında'' ben de sana zeka testi yaptırayım düşük çıkarsa seni terk edeceğim uygun mu'' dedim gık demedi :53: yani yanlış anlaşılmak istemem tabiki benim fikrim ama ne olursa olsun ben kuzuma kıyamam sonuçta en azından hamileliğim kafam rahat olsun istiyorum..doktorda YANILMA PAYI YÜKSEK diyince tamamen vazgeçtim 3lüdür 4lüdür yaptırmayacağım:19::19: sadece detaylı usg ye gircem 22nci haftada o da anne karnında düzeltilebiliyormuş bzı bulgular Allah korusun varsa diye gircem canım... ya canım buarada 3 gün önce girdim ultrasona ama çooooooooooooook özledim oğlumu:16: ben 9 ayı nasıl bitircem acabaaaaaaa:52:

Fananayyyyyyy guldurdun beni Allahta seni guldursun. O ne demek kiz sana zeka testi yaptircamm o an esinin yuzunu gormek isterdim. Adam sok olmustur :1: :1: benim hic aklima gelmez boyle seyler. Biz sadece 2 li yaptirdik doktor 3 lu 4 lu bisi demedi bnmde aklima glmedi. Ayrintili yptrcm haftaya cuma :)

Sana katiliyorum bencede kesinlikle baston digerleri cok hantal ve kullanissiz. Alacak arkadaslara chicco yada maxi cosi yada parasi cok olana macleren tavsiye ederim:))
bende maclerennnnnnnnn derim amaaa alamammm gayri bacımmm ;)
onun çakması gibi zaten quinny zapp xtra hem yarı yarıya nerdeyse ;)
Hamile tisortu giy canim o zmn dikkat cekiyo gobis :)))) belki yer veren olur :))) aslinda bulanti ilacimi ictigimden beri kusma olayi yasamiyorum kiloda almiyorum. Normalde ne yesem yarar. Bebek somuruyor beni :)))
o tişörtleri kendim hariç herkese yakıştıryom ama kendime almamm bileee o derece gıcık oluyorumm :)
desene tosuncuk doğuracan hey maşallah sömürsün sömürsün yarasınnnnnnnnn yedikleri
bende söylemesi ayıp süt içemiyom diye sütlaç yapmıştım dünden bu yana adamda bende bitirdik 2kgmlık sütüüüüüüü
ve karnım ve tabiki sol tarafımdaki canavar bunu yedikten sonra (1 saat içinde 2 kase yedimde şimdi)
sanki vuruyorrrr kıpraşıyorrrrrrr gibi olabilirmi???
:52:

Ay canım bende yükledim onu bir türlü giriş yapamıyorum hata veriyor sürekli. Geçen gün bi kere girdi dahada giriş yapamadım yahu
Ben 1 defa yaptim giris bidaha hic yapmadim kadinlar klubunu bulduruyosun sonra hep ona basinca cikiyo konular secip yaziyosun..
Havalar ısınınca da alınabilir tabi zaten pek dışarı çıkamayacağız. Ben de teraziyim terazi burcu pek duygularını belli etmez ama içinde ne fırtınalar kopar ne düşüncelidir ne merhametlidir bilemezsin canım 😊
Dusunceli ve merhametli hatta duygusaldir muzisyen ruhludur muzikle ugrasir ona sozum yok disa vuramiyo bitek ama ben onun icinden gecenleri anliyorum o yuzden uzulmuyorum hic :)
Ben bebek Arabasına çok para verme taraftarı değilim bazı bebekler hiç bebek arabasına binmek istemiyo sevmiyorlar arkadaşım hiç kullanamadı ne zaman arabaya binse ağladı bebeği en iyisi tam yatar ve hafif bir araba almak

Bende seninle ayni fikirdeyim canim..

damar atması daha erken haftalarda vardı canım.
şimdi pıt diye vuruyor resmen ama kuvvetsiz.
minik bir parmak dokunuşu gibi.
bazen de pıtırtılar oluyor baloncuk patlaması gibi.

Ewet tabiri buldum baloncuk patlamasi esimnasil diye soruyor sanki icimde hava bosaliyor gibi diyodum :)) bu tam oldu balon patlamasi. Yerim onun tepiklerini :))

o tişörtleri kendim hariç herkese yakıştıryom ama kendime almamm bileee o derece gıcık oluyorumm :)
desene tosuncuk doğuracan hey maşallah sömürsün sömürsün yarasınnnnnnnnn yedikleri
bende söylemesi ayıp süt içemiyom diye sütlaç yapmıştım dünden bu yana adamda bende bitirdik 2kgmlık sütüüüüüüü
ve karnım ve tabiki sol tarafımdaki canavar bunu yedikten sonra (1 saat içinde 2 kase yedimde şimdi)

Odur bebistir o :))) tatli yiyince duramiolar yerinde :)))) cok tatlilar ya. Simdiden icimizi eritiolar sevgileriyle dogunca napariz bilmem :)) gozlerim doluo bebekle ilgili konusurkennn :)

E bebek mağazasinda 3 travel Sistem Bebek Arabası inceledim üçü de aynı zamanda baston bebek Arabası biri chicco little way diğeri casual storm üçüncü de joi brisk üçü de güzel casual in oturma yeri daha geniş geldi bana joinin de fiyati uygun üçü arasında tercih yapcam artık

Tatlım ya senin gibi tecrübeli anneler lite way diyor. Ben gibi tecrübesizler de görünüşe dikkat ediyor işte:26: quinny kullanan var mı hiç yakınlarınızdan, memnun kalmayan. Quinny de çok kalıyor aklım ya:16:

Sana katiliyorum bencede kesinlikle baston digerleri cok hantal ve kullanissiz. Alacak arkadaslara chicco yada maxi cosi yada parasi cok olana macleren tavsiye ederim:))

Ben hemen almayi dusunuyordum arabayi ablam dediki zaten kisin dogum yapcan arabayi anca yazin kullanirsin dedi simdi bide onu cikarma dedi mantikli geldi banada. Ama bnm aklimdada alsak en azindan bebek oluncaya kadar taksidini bitirsek geciyor bilemedim. Kararsizim. Uygun ve icime sinen bulursam alirim heralde. Cok para verme taraftari degilim arabaya. Hafif kullanisli ve uygun olmasi lazim :))

bir bilsende bin bilene danış denir ya bende tecrübesiz anne ekibinden olsamda kesinlikle quinny zapp extra denenn iyiii
bir çok yakın arkadaşım kiiii öyle böyle değil çocuk doğar doğmaz kırkı çıkmadan parklarda avm lerde gezenler olur ya işte o tipteki arkadaşlrım dağ bayır demeden quinnyy kulllanıp ısrarla onu al diyolar bana da o sıcak geliyor ama şimdiden almakta kararsızım ki asıl yazın indirimde olur kışında doğrurunca çıkıp gezecezmi sanki biz :) o yüzden alırsam daha sonra alıcam ve quinny alcam

Canim bebek arabasi uzerine tez yazmissin masallah benimde hic bilgim yok. Gidiyorum gosteriyolar biseyler bilsem orasini burasini sorarim saf saf bakip cikiyorummm :))))

Ben de bu ara yoğun araba bakıyorum ne güzel fikirler vermişsiniz Allah razı olsun babası gelsin okutayım ona da alalım aartıkın bizde bi yerden başlamalıyız
☺

Ya Fettah

Canim bebek arabasi uzerine tez yazmissin masallah benimde hic bilgim yok. Gidiyorum gosteriyolar biseyler bilsem orasini burasini sorarim saf saf bakip cikiyorummm :))))

Eşim hiç bi şey aldırmıyor bebişe daha erken diye. Ben de hevesimi böyle araştırmaktan alıyorum napıyım:3: ayrıca şekerim tez yazsam ne olur karar veremiyoruz bak hala :52:

Ben de bu ara yoğun araba bakıyorum ne güzel fikirler vermişsiniz Allah razı olsun babası gelsin okutayım ona da alalım aartıkın bizde bi yerden başlamalıyız
☺

Ya Fettah

Sen hangi arabalara baktın arkadaşım, fikir alalım :17:

Kizlar garip ama bisey sorcam ben 62 ile hamile kaldim bulantilardan 6 kilo verdim 56ya dustum simdi 58 im kac kilo aldin diye soranlara cvp veremiyorum 2 kilomu almis oluyorum ? :))))) zaten gobek filan yok apartmandakiler gecen iftara cagirdi hamileyim deyince sasirdilar kimse belli degil dio ?

Ya ben de geçen eczaneye gittim hamile olduğuma inanamadılar. ben de 7 kilo falan verdin sonra 2 kilo aldım yalnız değilsinn😊

Ben hemen almayi dusunuyordum arabayi ablam dediki zaten kisin dogum yapcan arabayi anca yazin kullanirsin dedi simdi bide onu cikarma dedi mantikli geldi banada. Ama bnm aklimdada alsak en azindan bebek oluncaya kadar taksidini bitirsek geciyor bilemedim. Kararsizim. Uygun ve icime sinen bulursam alirim heralde. Cok para verme taraftari degilim arabaya. Hafif kullanisli ve uygun olmasi lazim :))

Bi yanım al gitsin diyor bi yanım sık dişini diyor. Ben de çok kararsızım inşallah hafif kullanışlı ve uygun fiyatlı bi araba buluruz😊 şu anda chicco lite way mantıklı geliyor

bir bilsende bin bilene danış denir ya bende tecrübesiz anne ekibinden olsamda kesinlikle quinny zapp extra denenn iyiii
bir çok yakın arkadaşım kiiii öyle böyle değil çocuk doğar doğmaz kırkı çıkmadan parklarda avm lerde gezenler olur ya işte o tipteki arkadaşlrım dağ bayır demeden quinnyy kulllanıp ısrarla onu al diyolar bana da o sıcak geliyor ama şimdiden almakta kararsızım ki asıl yazın indirimde olur kışında doğrurunca çıkıp gezecezmi sanki biz :) o yüzden alırsam daha sonra alıcam ve quinny alcam

Bebişim ve benim sağlık problemimiz olmazsa ben de gezinti arkadaşların gibi olucam sanırım:52: çok gezeriz biz karı koca. Herkes bize siz çocukla da gezersiniz diyo. O yüzden fikir için teşekkür ederim. Cesaret verdin bana şekerim:46:

Kizlar az önce karnimda bi kipirti oldu ama cok hafif. uzandim birşey atiyo sol tarafimda. Boyle dalgalaniyodu karnim anlayamıyorum ben simdi bu bebek hareketi mi içimdeki damar mi atiyo dun de oldu sanki elektrik carpmasi gibiydi

Evet canım bebektir o bebek 😊😊

Kizlar takmayin kafaniza bende niye hissetmiyorum diye dert ediyodum dun hissettim bugun baya bi hareketlendi simdi uyudu galiba hic durmadi bu arada 18+5 im

ay beraberiz canım bende 18+5im ama galiba kasım annesi olucam...tekme tarzı hareketler mi canım yoksa damar atması gibi mi hissediyorsun?

Evet çok çelimsiz taşımaz gibi gözüküyor ama ablam çok memnun kaldı. Onlarında aksesuarları var yağmurluk gibi falan. Çok fazla bilmiyorum arabaları ve özelliklerini. Sadece çoğu tanıdıklarımın bizimkiler çok hantal keşke baston alsaymışız dediklerini hatırlıyorum :1::1:

Benimde hiç başıma gelmedi ama burda bir kaç kişiye öyle demişlerdi. Bak ne çok şey öğreniyoruz burda :1::1:

canım ben ayşen bebe den geçen hafta Pierre Cardin PS 805 Twist Travel Sistem bebek arabasını aldım. bunu çok önerdiler. eşim illa bişey alalım diye tutturdu bizde ortak bişey olsun bari diye bunu aldım :) ayrıca siyah bebek arabalarını önermedi satıcı güneş çekiyo çok fazla bebekler içinde pişiyo şikayet alıyoruz dedi. aklınızda olsun

Bi yanım al gitsin diyor bi yanım sık dişini diyor. Ben de çok kararsızım inşallah hafif kullanışlı ve uygun fiyatlı bi araba buluruz😊 şu anda chicco lite way mantıklı geliyor

canım ben aldım arabayı ama şu sebepten aldım. arabası ile puseti takım travel sistem aldım. araba almasam araba koltuğu mecbur almam lazımdı hemen. hep arabayla çıkıyoeruz biz her yere. evim merkezlere uzak çünkü. o koltuğu ayrı alacağıma arabasıyla takım alayım dedim aldım.

canım ben ayşen bebe den geçen hafta Pierre Cardin PS 805 Twist Travel Sistem bebek arabasını aldım. bunu çok önerdiler. eşim illa bişey alalım diye tutturdu bizde ortak bişey olsun bari diye bunu aldım :) ayrıca siyah bebek arabalarını önermedi satıcı güneş çekiyo çok fazla bebekler içinde pişiyo şikayet alıyoruz dedi. aklınızda olsun

Hmm doğru evet siyah çok çeker güneşi. Güle güle kullanın inş Allah.

ben de onu düşünüyorum, hangi rengini aldın canım? ben bordosunu istiyorum ama bordosu bulunmuyor demişti geçen bir arkadaş.

kızlarrrrr bu arabaya bayıldım da fiyatı nedir öyle ya ..

http://www.n11.com/stokke-xplory-kit-limited-edition-3in1-orange-melange-P16923400

joker de indirimli fiyatı güzel gibi ama bunu alcaz ayrıca oto koltuk almamız lazım di mi bu çıkmıyor ..

https://www.joker.com.tr/urun/stokke-xplory-kit-limited-edition-3in1-orange-melange-3904

http://www.youtube.com/watch?v=cb59GD45CSU

bebek arabası hakkında bilgim sıfıra yakın sadece yakın arkadaşım 3 tekerlekli alma denge kaybı olabilir bebek düşer dedi bi de mamaspapas die bi marka önerdi,kendisi onu kullanıyormuş.. stokke istanbul da bisikletçiler çarşısında var mıdır acaba o taraflar nakite ciddi indirimler yapıo die duymuştuk kızlar bilgisi olan var mııııııı
:3::3:

Back
X