• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

siyah deyince aklıma geldi kızlar bizim oto koltuğumuz römer . en iyilerden sözde. güvenlik açısından artıları ok. ama rengi 1 yılda soldu. arabada güneşte durmaktan. siyah almıştık.

ben de onu düşünüyorum, hangi rengini aldın canım? ben bordosunu istiyorum ama bordosu bulunmuyor demişti geçen bir arkadaş.

bordosunu aldım canım ben. vardı mağazada. Chicco nun gibi kırmızı değil. çok hoşuma gitti rengi. arabanın manevrası falan çok güzel 90 derece dönüyor tekerlekleri. yattığı yerde deri kışın sıcak yazın serin tutuyo dedi. kullananda vardı çok tavsiye etti.

siyah deyince aklıma geldi kızlar bizim oto koltuğumuz römer . en iyilerden sözde. güvenlik açısından artıları ok. ama rengi 1 yılda soldu. arabada güneşte durmaktan. siyah almıştık.

evet banada öyle dedi satıcı hem güneş çekiyo bebek pişiyo içinde hemde soluyo dedi.

Bebişim ve benim sağlık problemimiz olmazsa ben de gezinti arkadaşların gibi olucam sanırım:52: çok gezeriz biz karı koca. Herkes bize siz çocukla da gezersiniz diyo. O yüzden fikir için teşekkür ederim. Cesaret verdin bana şekerim:46:

canım bende senin gibi düşünüyorum hamiş halimle ordan oraya koşuyorum gezmeyi çift olarak seviyoruz.. çocuk olunca eve tıkandık kaldık cümlesini kabul etmiorum ben de .. hep birlikte gezmeliyiz o çocuk alışmalı tempoya gezmeye :52::52: düzgün bi araba lazım cidden ama hafif olmalı ve estetiğe önem veriyorum bende bu modele çok bayıldım ama o paraya değer mi bilemiorum işte .. 3 tekerleklileri tasvip etmeyenler neden yazabilirler mii??

https://www.joker.com.tr/urun/stokke-xplory-kit-limited-edition-3in1-orange-melange-3904

valla aşık oldum bu arabaya ya :17::17::17::17:

kızlarrrrr bu arabaya bayıldım da fiyatı nedir öyle ya ..

http://www.n11.com/stokke-xplory-kit-limited-edition-3in1-orange-melange-P16923400

joker de indirimli fiyatı güzel gibi ama bunu alcaz ayrıca oto koltuk almamız lazım di mi bu çıkmıyor ..

https://www.joker.com.tr/urun/stokke-xplory-kit-limited-edition-3in1-orange-melange-3904

http://www.youtube.com/watch?v=cb59GD45CSU

bebek arabası hakkında bilgim sıfıra yakın sadece yakın arkadaşım 3 tekerlekli alma denge kaybı olabilir bebek düşer dedi bi de mamaspapas die bi marka önerdi,kendisi onu kullanıyormuş.. stokke istanbul da bisikletçiler çarşısında var mıdır acaba o taraflar nakite ciddi indirimler yapıo die duymuştuk kızlar bilgisi olan var mııııııı
:3::3:

İkinci El yerli araba fiyati nerdeyse bence bebek arabasına çok para vermek mantıklı değil bi de katlanmış hali küçük ve hafif olmalı

☺ama uzaninca hala kipirdiyo karnim atiyo benim bebeğim hic durmuyor mu yani :) bilemiyorum ki belki de damar atiyodur kendimi kaptirmak istemiyorum :)

Tecrübesizlik böyle bişey işte malesef ben de anlayamıyorum her hareketi bebeğime yoruyorum iyice kaptırdım yani😊

canım ben aldım arabayı ama şu sebepten aldım. arabası ile puseti takım travel sistem aldım. araba almasam araba koltuğu mecbur almam lazımdı hemen. hep arabayla çıkıyoeruz biz her yere. evim merkezlere uzak çünkü. o koltuğu ayrı alacağıma arabasıyla takım alayım dedim aldım.

Güle güle kullan canım. Araba koltuğu bana da lazım olacak. travel sistem düşünüyorum o yuzden bebiş doğmadan alıcam sanırım😊

http://www.n11.com/stokke-xplory-kit-limited-edition-3in1-orange-melange-P16923400

joker de indirimli fiyatı güzel gibi ama bunu alcaz ayrıca oto koltuk almamız lazım di mi bu çıkmıyor ..

bebek arabası hakkında bilgim sıfıra yakın sadece yakın arkadaşım 3 tekerlekli alma denge kaybı olabilir bebek düşer dedi bi de mamaspapas die bi marka önerdi,kendisi onu kullanıyormuş.. stokke istanbul da bisikletçiler çarşısında var mıdır acaba o taraflar nakite ciddi indirimler yapıo die duymuştuk kızlar bilgisi olan var mııııııı

Abooo bu ne böyle bu fiyata nerdeyse bebişin bütün ihtiyaçları karşılanır yaaa😄😄 hele bi de binmem ben buna derse kaldı mı elinde😳😳

ay beraberiz canım bende 18+5im ama galiba kasım annesi olucam...tekme tarzı hareketler mi canım yoksa damar atması gibi mi hissediyorsun?

Canim bikac gun damar atmasi gibiydi bugun tekme gibi kucuk vuruslar hissediyorum gobek deligimin altinda :)) bu arada bende kasim annesi olucam sanirim. Sezaryan olunca bi iki hafta once aliniyor zaten. Bide ozel durum var bende insallah gunume yakin dogururum.

İkinci El yerli araba fiyati nerdeyse bence bebek arabasına çok para vermek mantıklı değil bi de katlanmış hali küçük ve hafif olmalı

Aynen katiliorum canim..bazi cocuklar bi arkadasin da dedigi gibi binmem ben die de diretebilio..ben arastirma yaptim bebek arabalari konusunda..travel sistemlerin kapanmis hali bizim arabanin bagajina sigmaz :D e biz ailelerden uzaktayiz esimle..tatillerde gitmek isticez onlarin yanina..bi bagaj bebek esyasi olcak zaten bi de o koca travel sistemi tasiyamam yanimda..satici bana en mantikli chicco lite way dedi acik hali kapali hali hepsini gordum..onu almayi dusunuoruz esimle..ana kucagini da ayri alicaz..benim dusuncem bu yonde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tecrübesizlik böyle bişey işte malesef ben de anlayamıyorum her hareketi bebeğime yoruyorum iyice kaptırdım yani😊

Güle güle kullan canım. Araba koltuğu bana da lazım olacak. travel sistem düşünüyorum o yuzden bebiş doğmadan alıcam sanırım😊
gerçekten de tecrubesizligimizin azizligine ugruyoruz sanirim :1::52:

canım bende senin gibi düşünüyorum hamiş halimle ordan oraya koşuyorum gezmeyi çift olarak seviyoruz.. çocuk olunca eve tıkandık kaldık cümlesini kabul etmiorum ben de .. hep birlikte gezmeliyiz o çocuk alışmalı tempoya gezmeye :52::52: düzgün bi araba lazım cidden ama hafif olmalı ve estetiğe önem veriyorum bende bu modele çok bayıldım ama o paraya değer mi bilemiorum işte .. 3 tekerleklileri tasvip etmeyenler neden yazabilirler mii??

valla aşık oldum bu arabaya ya :17::17::17::17:

Valla ben de aşık olmuştum fakat ayrı dünyaların varlıklarııyız biz:52: şaka bi yana ben geçen avm de gördüm bundan. Çanta koyualn yere ikinci çocuğu oturtmuşlardı. Gerçekten çok şık bir araba o üzerindeki tentesi bile kalitesini belli ediyor. Ama bu model sadece puset değil mi, bi de ana kucağı Alman gerekmeyecek mi:26: o zaman da 3000 gibi bi rakam çıkıyor yanılmıyorsam, alabiliyorsan güle güle kullan ama bana biraz tuzlu bu maalesef:17:

Ben de siyah düşünüyordum iyi ki uyardın. Artık kırmızı cıyım:16:

Aynen katiliorum canim..bazi cocuklar bi arkadasin da dedigi gibi binmem ben die de diretebilio..ben arastirma yaptim bebek arabalari konusunda..travel sistemlerin kapanmis hali bizim arabanin bagajina sigmaz :D e biz ailelerden uzaktayiz esimle..tatillerde gitmek isticez onlarin yanina..bi bagaj bebek esyasi olcak zaten bi de o koca travel sistemi tasiyamam yanimda..satici bana en mantikli chicco lite way dedi acik hali kapali hali hepsini gordum..onu almayi dusunuoruz esimle..ana kucagini da ayri alicaz..benim dusuncem bu yonde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Chicco ünn lite way pluus ını değerlendirebilrsin belki. Lite way in üzerine ana kucağı monte oluyo. Birlikte satılıyor fiyatı da 750 tl.

ayyy gerçekten çok pahaliymis bu yaa ama çok havali birşey :34: gerçi benim beğendikleri de 800-1200 arazi değişiyor çok zormus bebek arabasına karar vermek. Ben saraçhane de o tarz markalar duymadim tabelada maxi cosi pierre cardin römer falan yaziyodu ama bu bir magazaninkiydi belki öteki dükkânlarda vardır ben mutlaka bakacagim bisiklet carsisina. Pierre cardin PS 805 i beğendim kraft twist rlx ve cozy de guzel ama hantal diyorlar travel sistem için bende çok seviyorum öyle ana kucagini pusete takip gezdirmeyi ilk bebek olunca görselliğe de önem veriyo insan:16: aslında görünüş olarak hic kaba durmuyor neden öyle deniyordu anlamadim gitti :26:

Valla ben de aşık olmuştum fakat ayrı dünyaların varlıklarııyız biz:52: şaka bi yana ben geçen avm de gördüm bundan. Çanta koyualn yere ikinci çocuğu oturtmuşlardı. Gerçekten çok şık bir araba o üzerindeki tentesi bile kalitesini belli ediyor. Ama bu model sadece puset değil mi, bi de ana kucağı Alman gerekmeyecek mi:26: o zaman da 3000 gibi bi rakam çıkıyor yanılmıyorsam, alabiliyorsan güle güle kullan ama bana biraz tuzlu bu maalesef:17:

ya canım hiç bilmiyorum ana kucağını taşımak zor diyenler var kanguru almak istiyorum cidden zor iş sanırım avmlerde gezerken model bakcam özelliklerini öğrencem ve doğuma yakın alırız artık bakalım hayırlısı.. ya da mart gibi mi almak mantıklı bilemiyorum işte poooff yatıp yuvarlanasım var böle:emir_bebek::emir_bebek: ama dans bile yasak bize şimdi aylarca buaralar herkes çok kilo aldın dio kızlarr bana sadece2.5 aldım o da göbişe gitti anlamadım erkek cocuk mu sivriltio az soraa foto ekliyorum o zamann :10::10:

Odur bebistir o :))) tatli yiyince duramiolar yerinde :)))) cok tatlilar ya. Simdiden icimizi eritiolar sevgileriyle dogunca napariz bilmem :)) gozlerim doluo bebekle ilgili konusurkennn :)
maşallahhh ;)

Ben de bu ara yoğun araba bakıyorum ne güzel fikirler vermişsiniz Allah razı olsun babası gelsin okutayım ona da alalım aartıkın bizde bi yerden başlamalıyız
☺

Ya Fettah
haydi bakalımmm iyi alışverişler hepimize

Bebişim ve benim sağlık problemimiz olmazsa ben de gezinti arkadaşların gibi olucam sanırım:52: çok gezeriz biz karı koca. Herkes bize siz çocukla da gezersiniz diyo. O yüzden fikir için teşekkür ederim. Cesaret verdin bana şekerim:46:
bravoooo gezmek iyidir :) quinnyle gezmek daha iyidir galiba ;)

canım ben aldım arabayı ama şu sebepten aldım. arabası ile puseti takım travel sistem aldım. araba almasam araba koltuğu mecbur almam lazımdı hemen. hep arabayla çıkıyoeruz biz her yere. evim merkezlere uzak çünkü. o koltuğu ayrı alacağıma arabasıyla takım alayım dedim aldım.
güle güle kullanın bacım hayırlı olsun:nazar:

Ay maşallah size. Ne güzel ya.:16: ben de en kısa zamanda hissederim inşallah. Bu arada araştırdım. Kulak 24. Haftada gelişimini tamamlıyormuş ancak bebek 17. Haftadan itibaren dışarıdaki sesleri duyuyormuş. Duyduğu sesleri anlamlandırması 20. Haftayı buluyormuş. Hatta 20. Haftada annenin sesini diğer seslerden ayırt etmeye başlıyormuş:emir_bebek:[/Q

bu zamana kadar arkadaşlar burda ayy bebeğimi özledim gitseydim görseydim demeleri bana tuhaf geliyordu ben doktora gittiğimde ultrasonda gördüğümde hiç bir şey hissetmiyordum tabi kendimi de duygusuz olarak adlandırmıştım ama su anda sen bebeğimiz 17. haftadan itibaren duymaya başlarmış diyince bir anda gözlerim yaşardı tüylerim diken diken oldu sankim anne olduğumu yeni yeni hissetmeye başaldım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

allahım nasıp ederse bende aralık annesıyımm:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:rabbım ısteyen herkeze nasıp etsınn bu duyguyu:16::16::16:

eşin ne burcu bittercim?

ilk gebeliğimde elini koy derdim, koyardı gözü tvde . eeee koydum ne oldu? nasıl hissetsin çocuk beni. saçmalama derdi. konuş derdim, delimisin ne konuşayım töbe yaaa derdi.. adam bilim adamı, duygusal zeka yok gelişmemiş:))) odun bu erkekler odunnnn

hahaha benimkine de ultrason resimlerini gösteriyom bu hiç birşeye benzemiyor hele dogsun öyle severiz diyor :))))

Back
X