• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

ben de ilk zamanlar eşime öyle demiştim.
tek başına karanlıkta ne yapıyor orda? keşke arkadaşı olsaydı yanında demiştim :)
eşim de bilinci yok ki aşkım, hem en mutlu en rahat ettiği yer orasıymış demişti :)

Ben böyle diyip ağlayın ca eşim basıyordu kahkayı. O zaman da saçma olduğunu biliyorum neden ağlıyorum ki diyip ağlıyordum. Sonra eşim bi yazı bulup getirmiş rahim Işık geçiriyor diye . Ondan sonra rahatladım:52:

Canim bikac gun damar atmasi gibiydi bugun tekme gibi kucuk vuruslar hissediyorum gobek deligimin altinda :)) bu arada bende kasim annesi olucam sanirim. Sezaryan olunca bi iki hafta once aliniyor zaten. Bide ozel durum var bende insallah gunume yakin dogururum.

inşallah canım benim de:))sağlıklı olsunlar da sezaryen olsun... ben de küçük beyin tekmelerini bekliyorum ama hala niyeti yok galiba :) neyse bekleyeceğiz artık inşallah en yakın zamanda prensim ben burdayım der...:))

Sen hangi arabalara baktın arkadaşım, fikir alalım :17:

gidip incelemedim canım o yüzden tavsiye edemiyorum ne bulursam inceliyorum ben gidince bocalımıyım diye ama dönüp dolaşıp chicco alcak gibiyiz sanırım

off kendimize araba alırken böyle zorlanmamistık yaa bebek arabası başlı başına bir problem ya bi türlü karar veremiyorum herseferinde karar verdim diyorum bi olumsuz yorum okuyorum vazgeciyorum. bitek joie aire lux diye bi araba var ebebekte 5.5 kg civari ona gidip bakmam lazim bide graco mirage var jokerde indirimde tek elle rahatca kapaniyor videosunu izledim yakindan görmedim. karar vereniniz yada arabasini alaniniz varmı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Swiftimmmmm oralarda misinn :) cepten giriorum kimler var goremiorum :) sen kacinci haftadasin sekerr :)

19 +lardasin yani dimi :) var mi kolunda agri sizi falan :)

kızlaaarrr merhaba :8: 2. prensesimiz geliyo bizimde bugun öğrendik. Allah gönlümüze göre verdi sonsuz şükürler olsun :16:

Aynen katiliorum canim..bazi cocuklar bi arkadasin da dedigi gibi binmem ben die de diretebilio..ben arastirma yaptim bebek arabalari konusunda..travel sistemlerin kapanmis hali bizim arabanin bagajina sigmaz :D e biz ailelerden uzaktayiz esimle..tatillerde gitmek isticez onlarin yanina..bi bagaj bebek esyasi olcak zaten bi de o koca travel sistemi tasiyamam yanimda..satici bana en mantikli chicco lite way dedi acik hali kapali hali hepsini gordum..onu almayi dusunuoruz esimle..ana kucagini da ayri alicaz..benim dusuncem bu yonde :)

Chicco little way in travel sistemi var zaten ana kucağıyla beraber 720 den başlıyo fiyati inceledim ben e bebek mağazasinda

19 +lardasin yani dimi :) var mi kolunda agri sizi falan :)

19+3 üm. Yok canım hiç ağrı falan yok. Hatta şimdi dokundum acımadı bile :21::21: Sende durumlar nasıl.
kızlaaarrr merhaba :8: 2. prensesimiz geliyo bizimde bugun öğrendik. Allah gönlümüze göre verdi sonsuz şükürler olsun :16:

Ohh gözün aydın. Gönlüne göre olmuş. Sırtın yere gelmez artık iki kız MaşAllah.

19+3 üm. Yok canım hiç ağrı falan yok. Hatta şimdi dokundum acımadı bile :21::21: Sende durumlar nasıl.

Evet ya eşim de sigortaladık kendimizi diyo :) çok şükür hayırlı olsunlar inş :16:

Bende de ne agri ne sizi :) dokununca da bisi yok..bosa mi agrin olur die korkuttular bizi o_O

Evet ya eşim de sigortaladık kendimizi diyo :) çok şükür hayırlı olsunlar inş :16:
Amin..
Bende de ne agri ne sizi :) dokununca da bisi yok..bosa mi agrin olur die korkuttular bizi o_O

Aynen ya tırsa tırsa gittim resmen. O kadar ihtimalleri saydı. Dayanamassan Parol içe kadar getirdi olayı hemşire düşün. Bizde tık yok. Gerçi çok şükür olmasın :1::1: ama boşuna korkutmuşlar :1::1:

Back
X