• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

bu iyiymiş biz de alalım.
dün özelcana gittik canım, söğütözündekine. ufak tefek bir şeyler aldık ama geri kalan alışverişlerimi de oradan yapmayı düşünüyorum. hem güzel ilgilendiler hem de ufak da olsa indirim yapıyorlar. teşekkürler tavsiye için :)

güle güle kullanın canım.. memnun kalmana memnun oldum:) ulustaki methedilen mağazada özelcanın şubesi zaten. Eryaman optimumda, Batıkent atlantisde, acityde de var. Çankaya taraflarında nerelerde var tam bilmiyorum oralardaki avmlerde de vardır ama kesinlikle.

oğlumun isminden soğutacaksınız beni yaaa :43::43: Biz çok beğendik çok ta sevdik. Alıştık ta hatta geçenlerde eşime dedim nasılsa ismi belli gidip kimliğini çıkarttıralım mı ? Herkes geç yazdırır biz erken yazdıralım diye şakalaştık :1::1::1: O kadar eminiz yani ismimizden :1::1:
Siz çok duymuşsunuz o yüzden bıkmışsınız yoksa ismimiz çok güzel fananay sende bişi desene bak ismimizi beğenmiyorlar :1::1::1:

:9::9: Oy oy yerim sizi ben şeker gibisiniz maşallah büyük ihtimal çok duyduğumdandır canım içinize sindiyse sorun yok bende kızıma ela nur ismini koydum herkes değiştirin felan dedi eşimle o kadar içimize sindiki hiç pişman olmadık

Kizlarrr 17+5im ben ama saglik ocagindan aradilar tetanoz icin gelin die..daha erken deil mi? Ben 20.haftadan snra die biliorum :-/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım 20. haftada yapılıyor.ben doktoruma danıstım ben onermıyorum cok yusek oranda civa var dedi bende yapttırmıcam

beşik de kısa zamanda küçük gelir diye düşündüm ya. Bir de tek kenarı kapalı olmasın istiyorum el edebileyim uyurken diye. Gerçi beşiğe de ulaşırsın hemen de kenarları daha yüksek ya işte.. Pimpirik. :d

beşik 3 yaşına kadar idare ediyo canım senden tarafının korumasını kaldırdığında rahatlıkla görebiliyosun

canım bu seti mi aldın bende bunu beğendim içeriği daha güzel renkler soluk geldi canlısı nasıl

ben biraz daha koyu renklisini almıştım aslında pu pembe bendeki bordo pembe arası bi renkti o kalmamış model aynı da bunun rengi farklı sadece, ama benim aldıklarım da fotoğrafta göründüğünden çok daha canlı, fotoğrafları iyi çekememişler ürünler sayfada göründüğündn daha güzel

:9::9: Oy oy yerim sizi ben şeker gibisiniz maşallah büyük ihtimal çok duyduğumdandır canım içinize sindiyse sorun yok bende kızıma ela nur ismini koydum herkes değiştirin felan dedi eşimle o kadar içimize sindiki hiç pişman olmadık
:nazar::nazar: Nazar değmesin :1::1: sağol canım benim. Evet işte insanın içine sinince değiştirmeyi hiç düşünmüyor bile :1::1::1: Ben ela nur ismini de çok severim. Kız olsaydı son harfi mutlaka sesli ile bitsin diye takıntım vardı. Eşi ona mesela seninkine Ela MMMMM diye çok rahat seslenebilir. Bana olmuyor mesela Betül ÜMMMMM hiç yakışmıyor :1::1::1::1::1: Çok güzel bir isim olmuş bence.

Küçük kızıma NİL ismini düşündüm babası hala düşünüyor

Ya Fettah

:nazar::nazar: Nazar değmesin :1::1: sağol canım benim. Evet işte insanın içine sinince değiştirmeyi hiç düşünmüyor bile :1::1::1: Ben ela nur ismini de çok severim. Kız olsaydı son harfi mutlaka sesli ile bitsin diye takıntım vardı. Eşi ona mesela seninkine Ela MMMMM diye çok rahat seslenebilir. Bana olmuyor mesela Betül ÜMMMMM hiç yakışmıyor :1::1::1::1::1: Çok güzel bir isim olmuş bence.

evet benim kızımın adı da duru durummm çok tuhaf oluyor :))

BİZ DİREK ELOŞUUMMMMM DİYE SEVİYORUZ CADIYI:nazar::nazar:

Özgü koyacağız kızlar.. Ablası Özde kardeşi de Özgü olsun dedik.. :nazar:

Adıyla yaşasınlar inşallah canım çok güzel :) özgü 'yü çok severim ben de :)

hamilenin gördüğü ruya yaorumlanmazmış zaten canım hep bizim evhamlarımız bize öle ruyalar gösteriyo aslında fazla takılmamak gerekiyo

Evet çok görülüyor artık umursamaz oldum rüyalarımı :)

Benim çevremde hiç yoktu Eymen. Son anda bizden önce davranan eşimin iş arkadaşının oğlu Eymen oldu. Akrabalarda falan hiç yok. Bizim ki tek olacak :1::1:

Aynen bana da çok itici geliyordu. Hala çok alışamadım :1::1: Yanlış anlaşılmadın oğluşuma alıştım biliyordum zaten içime doğmuştu ama pipi kelimesi bir tuhaf geliyor :1::1: Hatta eşime diyorum bak sen ya da başkası sakın oğlumu severken ayyy pipini koparırım senin diye sevme. Psikolojisini bozmayın çocuğumun diyorum :1: En nefret ettiğim olay erkek çocuklarda derler ya öyle ıyyykkk :1::1: Ben gerçi diyene lafı yapıştırırım hiç kusura bakmasınlar öyle çocuk mu sevilir bak celallendim yine. :47::47:

Bizim de tek olacak Eymen koyan yok henüz :) aman canım ben de aynı öyle diyenlerle ciddi tartışırım yani o derece.. Hayır zaten 2-7 yaş arası erkek çocuklar da iğdişlik korkusu olur yani pipiyi kaybetme korkusu yaşarlar bir de öyle deyip çocuğumu korkutanla görüşmem o kadar netim ;) benim en büyük korkum küfür öğretecekler gülecekler sakın yapmayın yarın bi gün okula götürmek zorunda kalırım bi etse çocuk ven rezil olurum diyorum ama öğreneceğim diyenler var sinir oluyorum eşim de çok kızıyor ama çok bişi denmiyor :(

Oğlumun isminden soğutacaksınız beni yaaa :43::43: Biz çok beğendik çok ta sevdik. Alıştık ta hatta geçenlerde eşime dedim nasılsa ismi belli gidip kimliğini çıkarttıralım mı ? herkes geç yazdırır biz erken yazdıralım diye şakalaştık :1::1::1: O kadar eminiz yani ismimizden :1::1:
Siz çok duymuşsunuz o yüzden bıkmışsınız yoksa ismimiz çok güzel FANANAY sende bişi desene bak ismimizi beğenmiyorlar :1::1::1:

Valla kuzum bizim babamız da çok duyulmuş diye istemedi Eymen ismini ama ikna ettim hiç bir güç soğutamaz beni bu isim den.. Anlamı harika çünkü ben Yağızı kulağıma hoş geldiği için Eymen i ise sırf anlamı için koyuyorum inşallah... Cennetin 7 kapısından biri Eymen kapısı, ilk müslüman şehitlerden birisi Eymen, bir sahabe ismi Eymen (ki oğlum olursa sahabe ismi koymayı hep isterdim ) ve en önemlisi ahirette herkes isminin anlamıyla çağrılacakmış ve Eymen in kelime anlamı talihli, hayırlı kimse ;) yani demem o ki koymam için bunca sebep varken isim çok diye ya da sevmeyen var diye bu isimden asla vazgeçmem :)

Son düzenleme:
biz daha şimdiden isim çatışması yaşamaya başladık,doğana kadar ancak ortak bi kararda buluşuruz,eşim beşir istiyodu,ben eymen... diyo ki herkes eymen koymuş, olmaz diye hevesim kaçtı,aras olsun dedim onu da beğenmedi gibi ama kararlıyım kabul ettircem bi ismi :1::1:

evet Eymen revacta oyle gozukuyor Arası bende sevıyorum ama bu Arda olursa ıkıncıye Aras koyarım ınsallah :1: ben ıkıncının planını yaptım kocıs daha bı ısım bulamadı ınsallah bulamazzz :27::27:

Canım ben ikiliyi yaptırdım.. doktoruma 3 lüyü yaptırmak istemiyorum dedim yanılma payı yüksek zaten sen bilirsin dedi yaptırmadım.. Detaylıya gircem sadece inşallah 22.haftada...

Annenin tecrübesi yeter canım bizim yazdıklarımız hep kitap bilgisi onun bildiği en doğrusu oluyor çoğu zaman deneyim daha iyi bilir:)

Sağlık ocağındakilerin beceriksizliğidir canım o dert etme...baksana kaç kişiye enfeksiyon var dediler hiç birinden bişi çıkmadı..rahat ol;)

Yani etkilenmemek içten değil :) dün de iftar topundan korktum boşluğuma geldi rüyamda patlama oldu öldüm, gün içinde ufacık bişi olsa pat anında rüyamda :))

bende dr umla görüşcem ayrıntılıyı hastanendemi yapıyorsun

Ayy canım düşünceli abla. :1::1: O kadar sorun değilmiş bu yatış pozisyonu. İstediğiniz gibi yatın dedi şu meşhur Ayşe Ebe.
Öyleyse tamam ya bende telaş ediyorum birsey olacak diye:D
Annenin tecrübesi yeter canım bizim yazdıklarımız hep kitap bilgisi onun bildiği en doğrusu oluyor çoğu zaman deneyim daha iyi bilir:)

Neyse ki içim rahatladı gerçekten. Herhalde çok pimpirikli anne olacam ondan bunlar :)) annemde sinir oldu soluna yat dememden atacak yakinda beni :)

Adıyla yaşasınlar inşallah canım çok güzel :) özgü 'yü çok severim ben de :)
Evet çok görülüyor artık umursamaz oldum rüyalarımı :)
Bizim de tek olacak Eymen koyan yok henüz :) aman canım ben de aynı öyle diyenlerle ciddi tartışırım yani o derece.. Hayır zaten 2-7 yaş arası erkek çocuklar da iğdişlik korkusu olur yani.pipiyi kaybetme korkusu yaşarlar bir de öyle deyip çocuğumu korkutanla görüşmem o kadar netim ;) benim en büyük korkum küfür öğretecekler gülecekler sakın yapmayın yarın bi gün okula götürmek zorunda kalırım bi etse çocuk ven rezil olurum diyorum ama öğreneceğim diyenler var sinir oluyorum eşim de çok kızıyor ama çok bişi denmiyor :(
Valla kuzum bizim babamız da çok duyulmuş diye istemedi Eymen ismini ama ikna ettim hiç bir güç soğutamaz beni bu isim den.. Anlamı harika çünkü ben Yağızı kulağıma hoş geldiği için Eymen i ise sırf anlamı için koyuyorum inşallah... Cennetin 7 kapısından biri Eymen kapısı, ilk müslüman şehitlerden birisi Eymen, bir sahabe ismi Eymen (ki oğluma olursa sahabe ismi.koymayı hep isterdim ) ve en önemlisi ahirette herkes isminin anlamıyla çağrılacakmış ve Eymen in kelime anlamı talihli, hayırlı kimse ;) yani demem o ki koymam için bunca sebep varken isim çok diye ya da sevmemeyen var diye bu isimden asla vazgeçmem :)

Aynen valla ismi çok anlamlı. Bende vazgeçmem. Küfür konusu evet çok karışık. Öğretenlerle kavga ederim valla. Eşim etmez çok sinirlenirse anca o zaman. Çok kızarım öğretenlerede öğretecek başka bişi kalmadı sanki :19::19:

kızlar heppımızın cınsıyetlerı neredeyse kesıne yakın bellı ne ısım dusunuyorsunuz bakalım favorı bır ısım var mı aralık bebıslerınde, bızımkısı Allah ızın verırse erkek adı Mustafa Arda yada Mustafa Furkan olsun ıstyorum ben babası hala dusunme asamasında :1::1: sızde cınsıyet ve ısımler hakkında karar verdınız mı ne dusunuyorsunuz:49:

Bizimkisi kesin olarak kız.
Beril yada beren ismini düşünüyorum ben. Ablasi olarak isim isi bende. Bana kalsa daha değişik isimler bulacagm ama kabul etmiyorlar.

bende dr umla görüşcem ayrıntılıyı hastanendemi yapıyorsun

Tatlım benim.gittiğim hastanede yok detaylı ultrason, üniversitede bi hocanın muayenesine yönlendirdi beni 250 tl istiyor o da biraz tuzlu ama oraya Gidicem sanırım.. Bir de bi hastanede buldum 100 tl dediler tam karar veremedim? sen nasıl yapacaksın?

Son düzenleme:
çok güzelmiş ikisi de canım, hayırlı olsun :)

Teşekkürler hayatım..

Arkadaşlar selam,

Bi iki küçük sorum var:

- Evimiz epey küçük ve çocuk odası olamayacak. Bu yüzden bebek yatağını bizim odada bizim yatağa yapışık tutmak istiyoruz.
İkea'nın SNIGLAR modelinden alalım diyoruz - ki o bile bizim odaya epey büyük geliyor- Hem hesaplı hem de düz bir şey diye tercihimiz o.

http://www.ikea.com.tr/urundetay/30248537/sniglar_bebek_karyolasi.aspx

Kullanan, memnun olan var mı? Ya da daha ufak benzer bildiğiniz karoyla var mıdır?

- Yatak odasında burada yatacak ama salonda falan park yatak gerekir mi? Yer de yeterince güvenli değil mi?

- Bir de bebek arabası için bi sorum var. İki çocuk anneleri hangi modeli tercih ettiniz? Birbirine 1-2 yaş fark eden çocuklarda özellikle. (ikiz değil)
Bir de bu arabayı doğumdan sonra mı alsak kafam çok karışık? :S

Şimdiden pek çok teşekkür ederim. :)

Canım güzel de, bebeğin ayaklandığı zaman kullanamazsın bunu sanki.. Daha derin bir şey alırsan daha uzun süre kullanırsın, Park yatak neden düşünmüyorsun acayip rahat oluyor, küçük olanları da var park yatakların.Her yere taşınıyor hem. Hem 2 katlı oluyor, bebek büyüyünce aradaki katı kaldırıyorsun daha derin oluyor. Bundansa daha iyi derim ben.. Bebek arabasını yaza doğru da alabilirsin kışı evde geçirecekler, Yazın da anca 6 aylık olacaklar , anca binebilecekler arabaya.. O yüzden acele etme.

isimleriyle yaşasınlar inşallah canım çok tatlı maşallah birbiriylede uyumlu
ikinci isim kurmayı düşünüyormusun tatlım benim hoşuma gidiyo çift isim

Ayh ben de hiç sevmem 2 isim:)) Çocuğa yük geliyo bana, kullanılmıyo zaten ne gerek var..

benim de isimlerin arasında ablasının ismi duru ona uygun doğa,defne,ırmak annemde elif olsun istiyor düşünüyoruz daha bakalım geçen bir arkadaşda hanzade koyucam dedi çok etkileyici bir isim bence hala aklımda :)

Derin de güzel..

bende özgü ismini hep beğenmişimdir

Derin de güzel.. Doğa'nın söylenmesi zor sanki..

Back
X