Adıyla yaşasınlar inşallah canım çok güzel :) özgü 'yü çok severim ben de :)
Evet çok görülüyor artık umursamaz oldum rüyalarımı :)
Bizim de tek olacak Eymen koyan yok henüz :) aman canım ben de aynı öyle diyenlerle ciddi tartışırım yani o derece.. Hayır zaten 2-7 yaş arası erkek çocuklar da iğdişlik korkusu olur yani.pipiyi kaybetme korkusu yaşarlar bir de öyle deyip çocuğumu korkutanla görüşmem o kadar netim

benim en büyük korkum küfür öğretecekler gülecekler sakın yapmayın yarın bi gün okula götürmek zorunda kalırım bi etse çocuk ven rezil olurum diyorum ama öğreneceğim diyenler var sinir oluyorum eşim de çok kızıyor ama çok bişi denmiyor
Valla kuzum bizim babamız da çok duyulmuş diye istemedi Eymen ismini ama ikna ettim hiç bir güç soğutamaz beni bu isim den.. Anlamı harika çünkü ben Yağızı kulağıma hoş geldiği için Eymen i ise sırf anlamı için koyuyorum inşallah... Cennetin 7 kapısından biri Eymen kapısı, ilk müslüman şehitlerden birisi Eymen, bir sahabe ismi Eymen (ki oğluma olursa sahabe ismi.koymayı hep isterdim ) ve en önemlisi ahirette herkes isminin anlamıyla çağrılacakmış ve Eymen in kelime anlamı talihli, hayırlı kimse

yani demem o ki koymam için bunca sebep varken isim çok diye ya da sevmemeyen var diye bu isimden asla vazgeçmem :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.