- 4 Nisan 2011
- 3.045
- 1.704
- 248
Aynen bizde alacağız küçükten öğrensinler. Zaten en önemli örnek biz olacağız. Görerek büyüyecekler. Rabbim hayırlı evlat olarak yetiştirmemizi nasip etsin. Ama en çok istediğim şey oğlumun arkasında onun imamlığı eşliğinde namaz kılmak. Rabbim o şekilde yetiştirebilmeyi nasip etsin.Vay be yiyecek ekmeği varmış o yavrunun da Rabbim hediye etmiş Size çok güzel ikiz.gibi.büyür giderler :) çalışmıyorsan çok da zorlanmazsın..bir kız, bir erkek tam hayalim birlikte gezer tozarlar büyüyünce ne hoş :) aralık annelerine hoş geldin o zaman canım :)
Evet gül gibi oldum :)) babası gibi mi yapıyor maşallah sübhanallah :) geçen onu dedim eşime yaa küçük bi seccade alalım aklı ermezken bize bakıp yapmaya çalışsın ne tatlı olur o zaman :) sakızı vermemekle iyi yapmışsın ya ne olur ne olmaz elin bebbesi sonuçtainşallah Rabbim gönlümüze göre verir canım yaa:)
ayy kızlar cuma sabahı yola çıkacağız inşallah ama yol gözümde büyüdü resmen. şimdiye kadar hiç tedirgin değildim ama zaman yaklaştıkça tedirgin oluyorum :) bir de eşim gitmişken kalalım diyor bayramdan sonraki pazara kadar, ben de cuma dönelim haftasonu da evimde dinleneyim istiyorum aslında ama bir şey de söyleyemiyorum 3 yıldır gitmiyor memleketine sonuçta. 2 gün için tartışmayalım diyip sesimi çıkarmıyorum. inşallah çok yorulmam, döndüğümüzün ertesi güne iş başı yapacağız malum![]()
Kızlar size hayırlı yolculuklar ama gerilmeyin ne olacak canım. Oturduğunuz yerden gideceksiniz işte.Al benden de o kadar canim..denizliden tekirdaga gidicez ve yol cok buyuyo gozumde..tedirgin oluorum ya bisi olursa die Allah korusunn rabbim...biz bu cuma yola cikip taaa 10 agustosta doncezzz..esimle pazarlik yapiom cok gezemem sicaklarda..evde otururum sen gider gezersin diorum :) o da ailesini ozledi sonucta..benimkiler yakin izmirde zirt pirt gidioz..aman ne bilim ferah tutmaya calisiom icimi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah kazalardan belalardan korusun. Hayırlısı ile gidip dönün inş Allah.
Agaydınım döndüğün gibi dinlenmeden işbaşı yapmak zor olsa da bazen sırf eşler mutlu olsun diye sesimizi çıkartmıyoruz. Sen bol bol orda dinlenmeye çalış.