Ya Kızlar burada sinirden patlıcam paylaşmadan duramıcam...malum 3 gündür kayınvalidedeyiz... Burda herkes bana taşıyıcı anne muamelesi yapıyor resmen

iftara yemek yapılıyor sen önden ye çocuk aç kalır, X yemeği mesela sen bunu fazla ye oğlanın zekası gelişir, şunu da ye çocuğa kan yapar, bak ben ayıkladım şundan da ye çocuğun omurgası sağlam olur, şunu da zorla yiyiver iki dakika çocuğa sağlık katar, yatmadan şunu ye soluna yat çocuğa kilo yapar bu, bir şey içiyorum aman onu içme kemikleri zayıf olur oğlanın vs vs vs.....!!!!!
Ayy anneme anlattım ''sen hamilesin alınganlık yapıyorsun Ne güzel ilgileniyorlar işte diyo ama anlatamıyorum ya ben bu adamların üç yıldır geliniyim böyle ayağa hizmet fln taşıyıcı anne miyim ben yaaa...bizim torumumuzu taşıyorsun der gibi bu ne yaaa :banghead::banghead: mesela klimanın altında oturma hasta olursun demiyor da kayınvalide klimanın altında oturma hastalanırsan ilaç alamazsın çocukda sarsılır diyo ...!
valla en gereksiz zamanda patlıcam hee!... Kızlar haksız mıyım gerçekten abartıyo muyum? siz olsanız sinir olmaz mısınız böyle ?