2014 Aralık Anneleri

Canım valla özel sektördeyim. Yerime bakacak kimse yok. Doğumdan sonra da çalışacağım. Bebeğime annem bakacak kısmet olursa. İzin konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Her türlü yardımcı olmaya çalışıyorlar sağolsunlar. Malesef ben bu şekilde bir şey ile önlerine gidemem. Ben gelmesem benim işlerim aksar çünkü. Doğum izninde bile birisine öğreteceğim ama bir kısmını evden halledeceğim gibi gözüküyor. Senin öyle bir şansın varsa mutlaka kullan tabi.

Canım yanlış anlaşılma olmasın :18: şişkinliklere iyi gelmiyor maden suyu sadece vitamin,mineral olarak faydalı.
Bebek konu olunca istemeden pimpirikleniyoruz ki :9:

Onu anladim canim ben yarin icip doktora gideyim diyorum mide seslerinden rahatsiz olur belkide uyanir bebegim diye sen oyle dedin ya :)

ayyyy evet serin serin içebildiğimiz tek şey bende seve seve içiyordum :32:

Canım valla özel sektördeyim. Yerime bakacak kimse yok. Doğumdan sonra da çalışacağım. Bebeğime annem bakacak kısmet olursa. İzin konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Her türlü yardımcı olmaya çalışıyorlar sağolsunlar. Malesef ben bu şekilde bir şey ile önlerine gidemem. Ben gelmesem benim işlerim aksar çünkü. Doğum izninde bile birisine öğreteceğim ama bir kısmını evden halledeceğim gibi gözüküyor. Senin öyle bir şansın varsa mutlaka kullan tabi.

Canım yanlış anlaşılma olmasın :18: şişkinliklere iyi gelmiyor maden suyu sadece vitamin,mineral olarak faydalı.
Bebek konu olunca istemeden pimpirikleniyoruz ki :9:

İş yerinde oturarak çalışan arkadaşlar fırsat buldukça kalkıp kısa yürüyüşler yapın uzun süre oturunca venöz dönüş yavaşlıyo ayaklarda şişme sebebi sıcaklar ve uzun süreli oturmak ben genelde ayakta olduğum için ve bulunduğum yer soğuğa yakın olduğu için şişme sorunum yok

Çin takvimine rakip buldum :33: Biri kız diyor, biri erkek. Bakalım hangisi tutacak :52:

Kuzu benim ki cin takvimini dogrulamadi takvimde kız ama iki doktorda erkek dedi

Onu anladim canim ben yarin icip doktora gideyim diyorum mide seslerinden rahatsiz olur belkide uyanir bebegim diye sen oyle dedin ya :)

Rus takvimi kız dedi doktor erkek dedi :) bu da patladı

ben yaptım erkek çıktı ultrasondada doktor erkek dedi :)

Bana Çin erekek diyor, Rus kız. Bakalım doktor ne diyecek :52:

Günaydın kızlar, sabah pek iyi değildim geç geldim işe yine doldurmuşsunuz sayfaları :)

10 gündür tamamen geçip tekrar başladıysa belki başka bir durum olabilir canım. üşütmüş veya mideni bozmuş olabilir misin acaba? benim hala devam ediyor hatta artıyor :(

canım bu ayrıntılı ultrason dediğimiz 3 boyutlu ultrasondan farklı mı? yani biz doktora gittiğimizde hem normal bakıyor hem de renkli, aşağıda fotoğraf paylaştım. ayrıntılı ultrason dediğimiz bundan farklı bir şey mi?

Eki Görüntüle 1161971

Canım hamilelikte maden suyu içilmesinin zararı var mı onu araştırıyordum. KK birisi yazmış maden suyu içip ultrasona girince midede çıkardığı seslere bebek tepki verip çok hareketleniyormuş.
Bu arada maden suyunun ödem yapma etkisi varmış öyle yazılarda buldum. Bana doktorum bol bol iç demişti. 2-3 gündür ayaklarım şişiyor. Maden suyundan mı acaba. Gerçi çalışıyorum ayaklar hep salınık ondan da olabilir. sizde ayak şişmesi var mı ?

Kizlarrr çatlak kremi icin bilgi verin ne olur yarin 15.haftama girecem hala almadım :( mustela lierac ve fitolastry arasinda kararss kaldim

Kizlarrr çatlak kremi icin bilgi verin ne olur yarin 15.haftama girecem hala almadım :( mustela lierac ve fitolastry arasinda kararss kaldim

ben mustella aldım arkadaşım kullandı memnun kaldı ama biraz yoğun bir krem fiyatı lieraca göre daha uygun lierac kullanan arkadaşımda var oda memnun yine yoğun bir krem ama mustella gibi değil bu daha rahatmış cilt hemen emiyormuş fiyatı uçuk gelince ben mustella aldım ama ikiside güzelmiş

ben mustella aldım arkadaşım kullandı memnun kaldı ama biraz yoğun bir krem fiyatı lieraca göre daha uygun lierac kullanan arkadaşımda var oda memnun yine yoğun bir krem ama mustella gibi değil bu daha rahatmış cilt hemen emiyormuş fiyatı uçuk gelince ben mustella aldım ama ikiside güzelmiş

Fiyatları nasil canmmmmm

Ben krem kullanmadım kızımda da bunda da badem yağı avokado yağı buğday yağı karışımı kullandım kokusu da güzel Tüylenme ve çatlak yok ama bu tamamen vücut yapısıyla ilgili

Aynı ben :46: Neyse ya bi de doktor konuşsaydı da bitseydi merak, gerçi ondan sonra da kime benzeyecek başlar :32:

minnoşum cumartesi gösterirse öğrenicez bakalım normalde taklalar atıyor ama bu sefer uyumaz inş. bizim şimdiden başladı kime benziyor acabalar :9::9:

Back
X