2014 Aralık Anneleri

Canım nerde burda süt buldum bi kadın getiriyor su gibi yoğurt oluyor

Canım sağlıklı sıhhatlı bebişlerimiz olur inşallah

Ya Settar
Cok su katiyo demekki.O zaman yapacak bisey yok canim hazira devam :)
Evet baya hırpaladı :52::52::52:

Kayınvalidemle aynı şehirdeyiz. 1 saatlik mesafede köyde oturuyor. Kendi koyunları var. 4. ay bitti daha 1 kere süt getirdi sağolsun. Koyun sütünden yoğurt çok güzel tutar inek sütü ile karıştırınca süper olur taş gibi :1: Bize öyle kayınvalideler düşmemiş anam :50: Sonra da bana sen hep gidersin çarşıya,pazara bana da al derse alır mı bu gelin :19::19: Umurumda değil biz bulduk bir süthane. Süper valla hiç su katmıyor belli. Kaynatıyorum 1 gün bekletiyorum sütü aynı tencerede 2 parmak kaymak oluyor resmen. Ona muhtaç değilim çok şükür :19:
Halbuki 3 gunluk dunya dimi neden oyle davraniyo sevgi gormeden kimse saygi gostermez kusura bakmasinlar.hayir ogluda yiycek yani torununa yarasin oyle dusunur insan.
Sifa olsun canim yogurdun afiyet olsun :)

O kadar az tanınan bir kremi niye önermiş ki :26: Eczacıya sor nasıl bir kremmiş belki onlar yardımcı olur.

Amiiiinnnn. Ne güzel dua ettin sen öyle. Allah'ım hepimiz bebişlerimizle mutlu yaşatsın canım benim. :38::38::21::21:
Sora sora birbirimizden öğrenecez bazı şeyleri ne yapalım :1::1:

Bence de evimize gidelim. Annem ile ablam benim evimde temizlik yapıyor şuan :1: Hafta sonu günüm var bana gelecekler sağolsunlar dip köşe girişmişler. Bir tek dün eşimle camları biz sildik daha doğrusu ben içlerini sildim eşim dışlarını.:nazar::nazar: Kalan herşeyi annemler halletti. :21::21:
Miss gibi tertemiz bir eve gideceğim. Nasıl mesudum anlatamam :1::1:

Sorcam canım bakalim 1 hafta icinde alırsam sukredecem :9:

bende bende çok özledim sanki yıllardır görmüyorum 3 hafta önce gördüm en son :5:
SAnki yıllardır karnımızdalarmış gibi özlüyoruz birde :1::1::1:

Halbuki 3 gunluk dunya dimi neden oyle davraniyo sevgi gormeden kimse saygi gostermez kusura bakmasinlar.hayir ogluda yiycek yani torununa yarasin oyle dusunur insan.
Ben zaten ne evlenirken bir destek gördüm ne başka bir zaman. Önceleri takıyordum ama artık sallamıyorum. Çok şükür Rabbime her şeyimiz var. Onlara hiç ihtiyacımız yok. Allah'ım kendisinden başka kimseye muhtaç etmesin zaten.

Hehehe olabilir canım geldi decavitim bende başlıyorum sabah artıkın birde kan şurubu kullanıyorum başka bişey kullanan var mı?

Ya Settar

slm kızlar çalıştığım için çk aktif olamıyorum,nsl gidiyo hamilelikler...cinsiyet öğrenen oldumu
Biz öğrenemeyen gruptan olarak takılıyoruz işte :15: senin nasıl gidiyor. Sen öğrendin mi ? Böyle sorduğuna göre sende öğrenememişsindir :1:
Hehehe olabilir canım geldi decavitim bende başlıyorum sabah artıkın birde kan şurubu kullanıyorum başka bişey kullanan var mı?

Ya Settar

Ben elevit kullanıyordum dün itibari ile bıraktım decavit yazdırıcam bende 4 gün sonra gidince. Kan hapı birde ek olarak Calsiyum tableti kullanıyorum.

SAnki yıllardır karnımızdalarmış gibi özlüyoruz birde :1::1::1:

Ben zaten ne evlenirken bir destek gördüm ne başka bir zaman. Önceleri takıyordum ama artık sallamıyorum. Çok şükür Rabbime her şeyimiz var. Onlara hiç ihtiyacımız yok. Allah'ım kendisinden başka kimseye muhtaç etmesin zaten.
Amin canim.sen cok dolmussun hak veriyorumda sana ama sen yinede takilma bosveeer senden uzak olsunda takilsin kafasina gore

Ya Settar

Bende decavit ve ferrum fort tablet kullaniyorum canim

Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz kızlar.monavit d3 birde vi-fer diye 2 tane ilacım var sabahları aç karnına ikisini birlikte almak normal mi sizce cvp verirseniz çok mutlu olucam şimdiden teşekkürler

Back
X