Renkli ultrason görsel olarak güzel ama doktor iç organları renkli ultrasondan göremez o biraz şov amaçlı oluyo :)
Goremezse bide digerinden bakar hem bebegi daha cok gormus olurum :))) iki dkkacik gosteriyo zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renkli ultrason görsel olarak güzel ama doktor iç organları renkli ultrasondan göremez o biraz şov amaçlı oluyo :)
Sanki var demisti doktor yanlis hatirlamiyorsam :)) bakalim bi yarin heyecandan olmezsem yazarim buraya :)) cok heyecanlaniyorum. Ozledim bide bebegimi :))
Cok su katiyo demekki.O zaman yapacak bisey yok canim hazira devam :)Canım nerde burda süt buldum bi kadın getiriyor su gibi yoğurt oluyor
Canım sağlıklı sıhhatlı bebişlerimiz olur inşallah
Ya Settar
Halbuki 3 gunluk dunya dimi neden oyle davraniyo sevgi gormeden kimse saygi gostermez kusura bakmasinlar.hayir ogluda yiycek yani torununa yarasin oyle dusunur insan.Evet baya hırpaladı
Kayınvalidemle aynı şehirdeyiz. 1 saatlik mesafede köyde oturuyor. Kendi koyunları var. 4. ay bitti daha 1 kere süt getirdi sağolsun. Koyun sütünden yoğurt çok güzel tutar inek sütü ile karıştırınca süper olur taş gibiBize öyle kayınvalideler düşmemiş anam
Sonra da bana sen hep gidersin çarşıya,pazara bana da al derse alır mı bu gelin
Umurumda değil biz bulduk bir süthane. Süper valla hiç su katmıyor belli. Kaynatıyorum 1 gün bekletiyorum sütü aynı tencerede 2 parmak kaymak oluyor resmen. Ona muhtaç değilim çok şükür
![]()
O kadar az tanınan bir kremi niye önermiş ki :26: Eczacıya sor nasıl bir kremmiş belki onlar yardımcı olur.
Amiiiinnnn. Ne güzel dua ettin sen öyle. Allah'ım hepimiz bebişlerimizle mutlu yaşatsın canım benim.
Sora sora birbirimizden öğrenecez bazı şeyleri ne yapalım
Bence de evimize gidelim. Annem ile ablam benim evimde temizlik yapıyor şuanHafta sonu günüm var bana gelecekler sağolsunlar dip köşe girişmişler. Bir tek dün eşimle camları biz sildik daha doğrusu ben içlerini sildim eşim dışlarını.
Kalan herşeyi annemler halletti.
Miss gibi tertemiz bir eve gideceğim. Nasıl mesudum anlatamam![]()
Keşke benimkinde de olsa da bende görseminş Allah sen görürsün.
bende bende çok özledim sanki yıllardır görmüyorum 3 hafta önce gördüm en son![]()
SAnki yıllardır karnımızdalarmış gibi özlüyoruz birdebende bende çok özledim sanki yıllardır görmüyorum 3 hafta önce gördüm en son![]()
Ben zaten ne evlenirken bir destek gördüm ne başka bir zaman. Önceleri takıyordum ama artık sallamıyorum. Çok şükür Rabbime her şeyimiz var. Onlara hiç ihtiyacımız yok. Allah'ım kendisinden başka kimseye muhtaç etmesin zaten.Cok su katiyo demekki.O zaman yapacak bisey yok canim hazira devam :)
Halbuki 3 gunluk dunya dimi neden oyle davraniyo sevgi gormeden kimse saygi gostermez kusura bakmasinlar.hayir ogluda yiycek yani torununa yarasin oyle dusunur insan.
Sifa olsun canim yogurdun afiyet olsun :)
Sorcam canım bakalim 1 hafta icinde alırsam sukredecem![]()
İyi bari 1 hafta alırsan. Ben böyle az tanınan bir kremi 1 ay araştırırdım
![]()
Şaka şaka o kadar değil![]()
Yok kuzu onu demedim lierac mustela ve fitoyu kast ettim![]()
slm kızlar çalıştığım için çk aktif olamıyorum,nsl gidiyo hamilelikler...cinsiyet öğrenen oldumu
Cok su katiyo demekki.O zaman yapacak bisey yok canim hazira devam :)
Halbuki 3 gunluk dunya dimi neden oyle davraniyo sevgi gormeden kimse saygi gostermez kusura bakmasinlar.hayir ogluda yiycek yani torununa yarasin oyle dusunur insan.
Sifa olsun canim yogurdun afiyet olsun :)
Biz öğrenemeyen gruptan olarak takılıyoruz işteslm kızlar çalıştığım için çk aktif olamıyorum,nsl gidiyo hamilelikler...cinsiyet öğrenen oldumu
Hehehe olabilir canım geldi decavitim bende başlıyorum sabah artıkın birde kan şurubu kullanıyorum başka bişey kullanan var mı?
Ya Settar
Tamam işte arasında seçim yapmak için bile 1 ay gerekŞimdiki pimpirik anneler yani bizler araştırmadan, içeriğine bakmadan alamayız öyle hemen
![]()
14haftadir bakıyorum yarin 15.haftama giriyom yeter bu kadar pimpirik dimi ama neredeyse catlıcaz hâlâ krem yok ortada
Amin canim.sen cok dolmussun hak veriyorumda sana ama sen yinede takilma bosveeer senden uzak olsunda takilsin kafasina goreSAnki yıllardır karnımızdalarmış gibi özlüyoruz birde
Ben zaten ne evlenirken bir destek gördüm ne başka bir zaman. Önceleri takıyordum ama artık sallamıyorum. Çok şükür Rabbime her şeyimiz var. Onlara hiç ihtiyacımız yok. Allah'ım kendisinden başka kimseye muhtaç etmesin zaten.
Hehehe olabilir canım geldi decavitim bende başlıyorum sabah artıkın birde kan şurubu kullanıyorum başka bişey kullanan var mı?
Ya Settar