Çok güldüm 

benim çocuk da aynı olur kesin benim tepkiden korkar :))
Canım benim ablam ayrı kalmış odası ilk çocuktu çünkü..şimdide hiç bir şeyden korkmuyor ben annemlerin odadan anlamın yanına transfer olduğum için hep bir nefes ihtiyaçı hissettim...yoksa annem Babam asla öcü vs diyerek korkutmadı beni..aksine özellikle babam hep yüreklendirirdi gece tuvaletin gelirse ışıkları aça aça git kapatmadan yat bebek alacağım sana vs diye, biz karanlık korkumu yenmek için ailecek karanlıkta en güzel resim çizmece oyun oynama vs Çok uğraştı ailem küçükken ama olmadı..
Tabi canım dolaylı duygusallık, dolaylı ceza vs bir sürü sebeple yaşamadığımız şeylerden korkarız üstünkörü aldığım psikolji derslerinde  korku kazanma yollarını bi görsen öyle çok ki..hangimiz yılan gördük ama hepimiz kaçarız bir yılan görsek benim korktuğumu hisseden çocuk elbette korkmaya başlayacaktır.. işte ben de onun olmaması için psikolog yardımıyla çocukken değil bebekken önlem almaya başlamak istiyorum..tabi çocuğun yapısı elbet çok önemli zamanla çocuğumu tanıdıkça farklı yollar denemek gerekecek belki de...ben sadece psikolog böyle dedi diye paylaştım canım yoksa tabiki herkes kendine mantıklı geleni yapar :) inşallah sağlıkla gelirler de özlem gideririz kuzularımızla :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.