• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
günaydın kızlar ben de 5+4üm şuan sizlerin biraz gerisindeyim :) nasipse perşembe gidicem doktora ama bi şey sormak istiyorum. keseyi gördükten sonra doktor sizden genel gebelik izlemi istedi mi yani tkerar kan verdiniz mi
evet ben sistemden gebelik baslangıcını giriyorum sağlık ocağına git ve gerekli kan ve idrar testini ver dedi onlar zaten seni cağırıcak ama sen cağırmadan gidebilirsin dedi sonraısnda sonuclar cıkınca sonuclar icin gittim ve ona göre takviyelere baslattı simdi bir sıkıntı olmadığından 1 ay sonra gel dedi

evet ben sistemden gebelik baslangıcını giriyorum sağlık ocağına git ve gerekli kan ve idrar testini ver dedi onlar zaten seni cağırıcak ama sen cağırmadan gidebilirsin dedi sonraısnda sonuclar cıkınca sonuclar icin gittim ve ona göre takviyelere baslattı simdi bir sıkıntı olmadığından 1 ay sonra gel dedi
ben de bekleyim bakalım isteyecek mi olmadı kendim veririm her doktor bambaşka yollardan gidiyor :)

ben de bekleyim bakalım isteyecek mi olmadı kendim veririm her doktor bambaşka yollardan gidiyor :)
Yani doktorun demese bile sağlık ocağına gidip gebelik bildirimi yapman gerekiyor dendi bana cünkü ona göre hamilelik sürecinde olman gerken asıları yapıyolarmıs doğum sonrası bebişin bazı aşıları yapılıyormus bunlar icin sağlık ocağı tarafındanda takibinin yapılması gerekiyor

Benim yumurtlamam 25 Eylül de olmuştu yarın tam 5+6 oluyorum endişe ediyorum ya duyulmazsa diye . Teşekkür ederim yorumunuz için
Canım sen yanlış hesaplıyorsun. Yumurtlamaya göre gün hesaplanmaz. Sat 8 eylülde biraz geç yumurtlamışsın 3-4 gün kadar. Sat tarihin 11-12 eylül olucak bu şekilde oluncada 7+3 falansın sen aslında. Doktorun ölçüm yapınca söyler zaten.
Yumurtlamaya göre hafta hesaplanmaz. İnşallah kalp atışınıda duyarsın bence. Seninle günlerimiz cok yakın o yüzden biliyorum benimde yumurtlama 25-26 eylüldü

Yani doktorun demese bile sağlık ocağına gidip gebelik bildirimi yapman gerekiyor dendi bana cünkü ona göre hamilelik sürecinde olman gerken asıları yapıyolarmıs doğum sonrası bebişin bazı aşıları yapılıyormus bunlar icin sağlık ocağı tarafındanda takibinin yapılması gerekiyor
Evet bana da ayni şeyi soylediler kalbini duyunca bildirim yaptim. O kan sonuclarin istediler onlari verecegim iste.

Canım sen yanlış hesaplıyorsun. Yumurtlamaya göre gün hesaplanmaz. Sat 8 eylülde biraz geç yumurtlamışsın 3-4 gün kadar. Sat tarihin 11-12 eylül olucak bu şekilde oluncada 7+3 falansın sen aslında. Doktorun ölçüm yapınca söyler zaten.
Yumurtlamaya göre hafta hesaplanmaz. İnşallah kalp atışınıda duyarsın bence. Seninle günlerimiz cok yakın o yüzden biliyorum benimde yumurtlama 25-26 eylüldü
aa öyle miydi sizinde benimde normalde sat 8 eylül ama yumurtlama 28 eylüldü. zaten pcos vardı döngüm uzundu 27 ekimde kese gördüğümüzde net bişey demedi kalp atışından sonra mı söyler acaba net haftayı

kızlar merhaba dün ilk kontrolüme gitmiştim miyomumum varlığını biliyordum ama riskinin yüksek olduğunu bilmiyordum dün onlardan bahsetti biraz doktor şu an 2 cm ama çok büyük boyutlara ulaşırsa hiç istemeyeceğim sonuçları olacakmış aynı zamanda ağrılı bir hamileliğim olacağını söyledi :( benim ki intramural miyom
bu tarz bir durumu olan şimdi veya geçmişte
nasıl bir yol izledi nasıl ilerledi hamileliği

söylediğin iyi oldu canım muayeneden sonra uğrayayım bende

aa öyle miydi sizinde benimde normalde sat 8 eylül ama yumurtlama 28 eylüldü. zaten pcos vardı döngüm uzundu 27 ekimde kese gördüğümüzde net bişey demedi kalp atışından sonra mı söyler acaba net haftayı
Canım evet sende geç yumurtladıgın için yumurtalamadan 14 gün önceye git sat tarihin o olcak. Yani senin 13 eylül sat kabul edebilirsin. Tabi doktorun daha iyi ölçümle karar verir buna. Kalp için gidincede söyler

Kese için gittiğimizde doktor 3-4 haftalık demişti ya bende o yüzden artık yumurtlamaya göre hesaplıyorum 🤭 ilk gebeliğim

Bugün 5 +2 de kese gördüm kızlar hatta yapay zekaya attım diyor ki yuvarlak kese olunca kız oval olunca erkek denirmiş halk arasında ahahahah 😆 benim oval duruyormuş öyle dedi😆😆 işin şakası sağlıklı olsun tabi başka beklentimiz yok 🙈
Canim merhaba bu süreçte beta hcg kac oldu senin

Back
X