• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

merhaba arkadaşlar dün dr gittim ikili test sonuçlarını göstermek için ikili test değerim eşik değerinin üzerindeymiş önce amniosentez yaptırmalıyız dedi sonra daha yetkili biri ile telefonda görüştü 2 hafta sonra 4 lü test yaptıralım dedi ona göre amniosentez yaparız dedi büyük ihtimalle bebek sağlıklı dedi ama yine de içimi korku sardı. Cinsiyeti konusunda kız olabilir dedi sağlıklı olsun da zaten bir kızım var ona arkadaş olur, diğer taraftan folik asit kullanıyorum bırak falan demedi açıkçası moral bozukluğuyla hiç bir şey sormadım, ikili testi kötü çıkıpta 4 lü ve amniosentezde normal olan çok insan varmış Allahım yardım etsin dua edin.

Benim ense kalınlığı üst sınırın üstünde çıktı ikili test de 50 de 1 risk çıktı istanbulda Prof dan randevu aldım bebeğin eşinden örnek alınıp tahlil yapıldı çok şükür bişey çıkmadı ense kalınlığı ve burun kemiği normalse sonuca takılma onlar istatistiki değerler

hadi ya biz. Kader mahkumu gibi hissettim birden kendimi :43::43::43:

Aynen sana katılıyorum. Ne güzel burda gülüp eğleniyoruz. Her şeyi paylaşıyoruz. Ve evet benimde hiç çalışasım yok öğle yemeğinden sonra eve gidebilsem keşke :9::9::9:

Keşke yaa :50: Hadi kaçalım :52:

:1::1::1: ooo o madalyayı hak ettiyse bizimkilere altın bişeyler lazım :9::9::9:
ayy çok güldüm dikkat etseydi de ütüyü yapmaydı bencede :9::9::9::9: Çok küçükmüş bebği. Benim ablam gibi olmuş. Bizimkilerde sözde dikkat ettiler de süt korur yalanına inandılar neticede şimdi arası 14 ay olan iki velet var ortada :1::1: ama anne için çok yıpratıcı ablam daha yeni kendine geldi. Ufaklık 4 yaşında okula gidiyorlarda rahatladı.

Aynen canım ya bende korkuyorum. Ablamda eşimde zaten aldırmaz. 7.ayda alacakmışız :9::9::9: Ben o zaman kadar bir kaç kaçamak yaparım gibime geliyor :9::9:

slm kızlar , hiç takip edemiyorum ve hep meraktayım neler den bahsediyonuz diye. :19::19::19::19::19:

Gozdem nerelerdesin merak ettim seni insallah bir problem yoktur neden girmiyosun misafirlerin gitmedi mi yoksa hadi gel konuşup paylasim yapalım kuzum :16:

selamlar canlarım benim 4 gün önce gibilerde tamamen bulantım bitti artık herşey normal şükürler olsun :)
kayınvalidemler gitti annemler geldi onlar gitti kuzenlerim geldi derken hergün hareketli geçti telden takip ettim hepinizi ama yazamadım çoğu kez:14:
sizden ne haber :52::52::52:? bulantısı bitenlerrr kimlerrr :32::32:
Canimm hosgeldinn meraklanmaya baslamistim ozel mesaj atacaktim artik.cok sevindim iyi olmana evde bos bos oturmaya devam ediyorum ben bi hobi edinmeliyim kurs bitmese ara sira gider dikis yapardim bebegime baska hobiler edinmeliyim kitapliktaki butun kitaplari bitirdim anne bebek kitaplarimi alsam acaba ama ben zihnimi el becerisi olarak yoneltmek istiyorum resim yapmayami baslasam tekrar bi turlu karar veremiyorum :D
Kiz oldugu kesin olsada internetten patik modelleri bulup orsem pfff cok kararsizim :)
merhaba arkadaşlar dün dr gittim ikili test sonuçlarını göstermek için ikili test değerim eşik değerinin üzerindeymiş önce amniosentez yaptırmalıyız dedi sonra daha yetkili biri ile telefonda görüştü 2 hafta sonra 4 lü test yaptıralım dedi ona göre amniosentez yaparız dedi büyük ihtimalle bebek sağlıklı dedi ama yine de içimi korku sardı. Cinsiyeti konusunda kız olabilir dedi sağlıklı olsun da zaten bir kızım var ona arkadaş olur, diğer taraftan folik asit kullanıyorum bırak falan demedi açıkçası moral bozukluğuyla hiç bir şey sormadım, ikili testi kötü çıkıpta 4 lü ve amniosentezde normal olan çok insan varmış Allahım yardım etsin dua edin.
Korkmana gerek yok canim baska arkadaslarada ayni sey dendi ama temiz cikti sukur dortlu testinden sonra icin rahatlamazsa yaptirirsin amniyosentez.folik asit icinde doktorunu ara derim ben ikili testten sonra birakmistim cunku..
benumde oyle cnm verdıgım 6 kılonun ıkısını aldıydım dun gene cıkardım gene gitmiş aldıklarım gobegım daha sıstı sımdı bıraz daha indi. harekette hıssetmıorum erkek erken hıssedılıyor dıyolar benımkı erkek ama tık yok bıde o kadar hareketlı beklıcez heralde bıkaç hafta daha..:
Dun reklamda gordum zahideye bi konuk gelecekmis bi masaj yontemi gosterecekmis hamilelik bulantilarina iyi geliyomus hatta %90 sonuc dediler bi bakmakta fayda var bence :)

Oo benim popom kilo alip vermektrn catladi evlenmeden once hemde :D
Zeytinyagi nasil kullaniyosun canim kokmuyomu.gunlukmu yaglaniyorsun dustan sonrami nasil yani ben duslardan sonra bebek yagi suruyorum su an sadece henuz catlamaya baslamadim ama kesin catliycam biliyorum :(

bende aynı durumdayım duştan sonra bebe yağı sürüyorum. her gün süren var mı acaba ?? daha erken die düşündüm 6. ay gibi her gün sürerim artık bende[/QUOTE]

Bilmiyorum ki canim lierac almam lazim ama alamadim bi turlu :(

Canimm hosgeldinn meraklanmaya baslamistim ozel mesaj atacaktim artik.cok sevindim iyi olmana evde bos bos oturmaya devam ediyorum ben bi hobi edinmeliyim kurs bitmese ara sira gider dikis yapardim bebegime baska hobiler edinmeliyim kitapliktaki butun kitaplari bitirdim anne bebek kitaplarimi alsam acaba ama ben zihnimi el becerisi olarak yoneltmek istiyorum resim yapmayami baslasam tekrar bi turlu karar veremiyorum :D
Kiz oldugu kesin olsada internetten patik modelleri bulup orsem pfff cok kararsizim :)

Korkmana gerek yok canim baska arkadaslarada ayni sey dendi ama temiz cikti sukur dortlu testinden sonra icin rahatlamazsa yaptirirsin amniyosentez.folik asit icinde doktorunu ara derim ben ikili testten sonra birakmistim cunku..

Dun reklamda gordum zahideye bi konuk gelecekmis bi masaj yontemi gosterecekmis hamilelik bulantilarina iyi geliyomus hatta %90 sonuc dediler bi bakmakta fayda var bence :)

Kujum kitap bakamadım ben yoğunluktan burda arkadaşlar okumaya başlamışlar bende sipariş vericem evde tek başıma kalıp kitap okumaya vakit bulduğum an beraber okuyalım ki fikir alışverişi yaparız ☺
bencede canım cinsiyet belli olsa ki patik örneği alış verişine başlasak testler bitti bulantılaarda şimdik hazırlık vaktiiii

Ya Settar

selam kızlar,
çok yoğunum bugün, işleri biriktirmişim hep :( hiç halim de yok, eve gidip yatmak istiyorum ne olacak böyle :(
ikinci 3 ay için hamileliğin balayı diyorlardı, ben neden balayına çıkamadım hala :2: ne kilo aldım, ne bulantım bitti, ne de bebeğimizin kıpırtısı var. poff :(

Cnm ben de halsizlik bişe yapmama istegi hep var bebegin kipirdamasina gelince arada karnimda bişey oluyor gibi hisseeiyorum bebismi gaz mi bilemiyorum :1: bu ara erkenden uykum geliyor gece tv izlerken uyuyakalmisim eşim zorla goturdu yatağa hergece jel kullanıyorum onu bile kullanmadan yine sızmışım :1: eşim yine zorla uyandirdi zor bela jeli kullanıp yine uyudum sabah yinr eşim kahvalti hazirladi evi sildi supurdu brn anca yemek yaptim pisiyor simdi :1: bir an once aylarımiz gecsede bebslerimizi alsak hayirlisiyla :16:

Canım hiç moralini bozma. İster istemez kafana takacaksın ama takmamaya çalış. Dediğin gibi ikilisi kötü hatta 4 lü testi bile riskli çıkıp sağlıklı doğuranlar çok var. Zaten bu testler kesin sonuç vermiyor. Tahmini bir test hala tam olarak niye yapıp insanları gerdiklerini anlamadım ama üzülme canım ya bebişinde üzülür.

canım inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı çok sağol

canım valla moral bozukluğuyla hiç soramadım ne kullanayım diye ama arayıp sorayım çok sağol

B
Aynen ya hiç iş yapasım yok. Evime gitmek istiyorum bende. Hissedersin canım ya. Ben hissetmeye başaldmıştım ama 2 gündür hissetmiyorum. Daha doğrusu hissetmek için uzanıp yatıp dinlenmem gerekli ama olmuyor fırsat malesef. Dün bebişimi görmesem sağlığından endişe edeceğim. Kusman bitmeden kilo alamazsın zaten. Allah'ım yardımcın olsun. En kısa sürede geçer inş Allah bulantıların.

amin canım saolasın. ben şimdiye kadar hiç bir şey hissetmedim, yani karnımda ara sıra farklı şeyler oluyor ama bebeğe yormadım hiç. zaten ilk gebeliklerde 16-20 hafta arası diyorlar ama burada hisseden arkadaşlar olunca ben de bekledim hissetmeyi açıkçası.

benumde oyle cnm verdıgım 6 kılonun ıkısını aldıydım dun gene cıkardım gene gitmiş aldıklarım gobegım daha sıstı sımdı bıraz daha indi. harekette hıssetmıorum erkek erken hıssedılıyor dıyolar benımkı erkek ama tık yok bıde o kadar hareketlı beklıcez heralde bıkaç hafta daha..:

herhalde öyle canım, bizim kızımız olacak inşallah, çok da hareketliydi dediğin gibi ama daha çok küçük sanırım 2-3 haftamız daha var.

Allah yardımcın olsun canım, bir şey çıkmaz inş :16: burada aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımız oldu, sonuçları hep temiz çıktı çok şükür. sen de aklına kötüyü getirme, bir şey olmaz sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah ;)
bu arada ben ve bir çok arkadaşımız folik asiti 12. haftada bıraktık, sorarsın onu doktoruna bir ara. onu kullanmanın zararı yok ama artık kullanman gerekmiyorsa boş yere ilaç almış olma.

Benim ense kalınlığı üst sınırın üstünde çıktı ikili test de 50 de 1 risk çıktı istanbulda Prof dan randevu aldım bebeğin eşinden örnek alınıp tahlil yapıldı çok şükür bişey çıkmadı ense kalınlığı ve burun kemiği normalse sonuca takılma onlar istatistiki değerler

inşlh canım, İstanbul da hangi hastaneye gittin ben nisa hastanesine gidiyorum ama kararsızım değiştirsem mi diye

kızlar ben çok yazamıyorum evde internetim yok işte zaman buldukça bakmaya çalışıyorum.14 haftalık oldu bebeğim.kaç kilo aldınız ben 2 kilo aldım çok mu aldım çok korkuyorum.birde çatlaklar için neler yapıyorsunuz?

:49::nazar:2014 Aralık Anneleri Listemiz:nazar:

[table="width: 735, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Şehir[/td]
[td]Doğum Sayısı[/td]
[td]Sat[/td]
[td]Beklenen Doğum Tarihi[/td]
[td]Cinsiyet[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Spirochet(Eda):49::49:[/td]
[td]32[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]1[/td]
[td]24 Şubat[/td]
[td]1 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Swift[/td]
[td]27[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]1[/td]
[td]24 Şubat[/td]
[td]1 Aralık[/td]
[td]Erkek:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mrv33[/td]
[td]28[/td]
[td]Tekirdağ[/td]
[td]1[/td]
[td]24 Şubat[/td]
[td]1 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cankizim[/td]
[td]22[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]2[/td]
[td]24 Şubat[/td]
[td]1 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ZeynepMehmet:49::49::49:[/td]
[td]22[/td]
[td]Kırıkkale[/td]
[td]1[/td]
[td]24 Şubat[/td]
[td]1 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gayed[/td]
[td]32[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1[/td]
[td]24 Şubat[/td]
[td]1 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sinemtuba[/td]
[td]23[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1[/td]
[td]24 Şubat[/td]
[td]1 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ycl2012[/td]
[td]25[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]2[/td]
[td]25 Şubat[/td]
[td]2 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Babylove[/td]
[td]30[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]2[/td]
[td]25 Şubat[/td]
[td]2 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hdilekh[/td]
[td]28[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]2[/td]
[td]25 Şubat[/td]
[td]2 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ssumer[/td]
[td]25[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]1[/td]
[td]26 Subat[/td]
[td]3 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dikab06[/td]
[td]31[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]?[/td]
[td]26 Subat[/td]
[td]3 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hopeful58[/td]
[td]28[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]1[/td]
[td]1 Mart[/td]
[td]3 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Miraciye[/td]
[td]28[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]2[/td]
[td]27 Şubat[/td]
[td]4 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esr06[/td]
[td]36[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]2[/td]
[td]28 Şubat[/td]
[td]5 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kaşci[/td]
[td]28[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]1[/td]
[td]28 Şubat[/td]
[td]5 Aralık[/td]
[td]Kız:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pokim[/td]
[td]29[/td]
[td]?[/td]
[td]2[/td]
[td]28 Şubat[/td]
[td]5 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mdaa[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]2[/td]
[td]28 Şubat[/td]
[td]5 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nehirdeniz[/td]
[td]28[/td]
[td]?[/td]
[td]1[/td]
[td]?[/td]
[td]6 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Trilaylom[/td]
[td]32[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]2[/td]
[td]1 Mart[/td]
[td]6 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Elifce[/td]
[td]30[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]2[/td]
[td]1 Mart[/td]
[td]6 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HulyaZeliş[/td]
[td]25[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]1 Mart[/td]
[td]6 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazel90[/td]
[td]24[/td]
[td]Yurtdışı[/td]
[td]1[/td]
[td]2 Mart[/td]
[td]7 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zahter (Burcu)[/td]
[td]27[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]1[/td]
[td]2 Mart[/td]
[td]7 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dragonfly86[/td]
[td]28[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1[/td]
[td]2 Mart[/td]
[td]7 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bayanbilinmeyen[/td]
[td]24[/td]
[td]Mersin[/td]
[td]1[/td]
[td]2 Mart[/td]
[td]7 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ocean[/td]
[td]28[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]1[/td]
[td]2 Mart[/td]
[td]7 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yumichan[/td]
[td]29[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]1[/td]
[td]3 Mart[/td]
[td]8 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Butterfly143[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1[/td]
[td]2 Mart[/td]
[td]7 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lulumea[/td]
[td]34[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]4 Mart[/td]
[td]9 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kgokce[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]4 Mart[/td]
[td]9 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kimyager25[/td]
[td]25[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1[/td]
[td]5 Mart[/td]
[td]10Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hayrolsun[/td]
[td]32[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1[/td]
[td]5 Mart[/td]
[td]10 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Minno33[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]5 Mart[/td]
[td]10 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kimyacı43[/td]
[td]29[/td]
[td]Denizli[/td]
[td]1[/td]
[td]5 Mart[/td]
[td]10 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bitter53[/td]
[td]28[/td]
[td]Rize[/td]
[td]1[/td]
[td]5 Mart[/td]
[td]10 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Misila[/td]
[td]24[/td]
[td]?[/td]
[td]1[/td]
[td]?[/td]
[td]11 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Minok[/td]
[td]28[/td]
[td]Mersin[/td]
[td]1[/td]
[td]6 Mart[/td]
[td]11 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ka_1049[/td]
[td]28[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1[/td]
[td]6 Mart[/td]
[td]11 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]As_ya[/td]
[td]28[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]1[/td]
[td]6 Mart[/td]
[td]11 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Peruj[/td]
[td]36[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1[/td]
[td]6 Mart[/td]
[td]11 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tamtaram[/td]
[td]34[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]2[/td]
[td]7 Mart[/td]
[td]12 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gonulll[/td]
[td]27[/td]
[td]?[/td]
[td]2[/td]
[td]7 Mart[/td]
[td]12 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Efsa10[/td]
[td]33[/td]
[td]?[/td]
[td]2[/td]
[td]7 Mart[/td]
[td]12 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]03062008[/td]
[td]30[/td]
[td]Denizli[/td]
[td]1[/td]
[td]7 Mart[/td]
[td]12 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Doubleanne:49::49:[/td]
[td]25[/td]
[td]Manisa[/td]
[td]2[/td]
[td]7 Mart[/td]
[td]12 Aralık[/td]
[td]Erkek-Erkek:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nalmess[/td]
[td]32[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1[/td]
[td]8 Mart[/td]
[td]13 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Carmellia[/td]
[td]34[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]?[/td]
[td]8 Mart[/td]
[td]13 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bebekprenses[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1[/td]
[td]8 Mart[/td]
[td]13 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sebdicek[/td]
[td]24[/td]
[td]?[/td]
[td]1[/td]
[td]9 Mart[/td]
[td]14 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]33Meleğim33[/td]
[td]29[/td]
[td]?[/td]
[td]2[/td]
[td]9 Mart[/td]
[td]14 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Armoisee[/td]
[td]24[/td]
[td]Kırşehir[/td]
[td]1[/td]
[td]10 Mart[/td]
[td]15 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Juliajuliajulia[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]1[/td]
[td]10 Mart[/td]
[td]15 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Uyuzcan[/td]
[td]24[/td]
[td]Samsun[/td]
[td]1[/td]
[td]10 Mart[/td]
[td]15 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Taana[/td]
[td]27[/td]
[td]Bakü[/td]
[td]1[/td]
[td]11 Mart[/td]
[td]16 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lungy[/td]
[td]29[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]1[/td]
[td]11 Mart[/td]
[td]16 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Frozen3043[/td]
[td]33[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]12 Mart[/td]
[td]17 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fatmaaskın1[/td]
[td]28[/td]
[td]Adana[/td]
[td]1[/td]
[td]12 Mart[/td]
[td]17 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ebrutrkylmz[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]?[/td]
[td]12 Mart[/td]
[td]17 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kırmızıannecik[/td]
[td]24[/td]
[td]Yurtdışı[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]17 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ple[/td]
[td]25[/td]
[td]Yozgat[/td]
[td]1[/td]
[td]12 Mart[/td]
[td]17 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ddld[/td]
[td]37[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]2[/td]
[td]13 Mart[/td]
[td]18 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]agaydin[/td]
[td]28[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]1[/td]
[td]13 Mart[/td]
[td]18 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mrsalone[/td]
[td]38[/td]
[td]Karabük[/td]
[td]2[/td]
[td]13 Mart[/td]
[td]18 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Uzum328[/td]
[td]26[/td]
[td]Adana[/td]
[td]2[/td]
[td]14 Mart[/td]
[td]19 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Miracmina[/td]
[td]25[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]1[/td]
[td]15 Mart[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nur-ak[/td]
[td]27[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1[/td]
[td]15 Mart[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gözdem25[/td]
[td]24[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]1[/td]
[td]?[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Latifeönal[/td]
[td]27[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]1[/td]
[td]16 Mart[/td]
[td]21 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Volim[/td]
[td]31[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1[/td]
[td]16 Mart[/td]
[td]21 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yeşilyağmur[/td]
[td]33[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]2[/td]
[td]17 Mart[/td]
[td]22 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Didos11[/td]
[td]32[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]1[/td]
[td]17 Mart[/td]
[td]23 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fananay[/td]
[td]27[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]1[/td]
[td]18 Mart[/td]
[td]23 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Elif5541[/td]
[td]22[/td]
[td]?[/td]
[td]1[/td]
[td]19 Mart[/td]
[td]24 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Shimarık[/td]
[td]26[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]1[/td]
[td]20 Mart[/td]
[td]25 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aygün2008[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]25 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Amazon[/td]
[td]31[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]2[/td]
[td]21 Mart[/td]
[td]26 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Meryemsare[/td]
[td]26[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]3.[/td]
[td]22 Mart[/td]
[td]27 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Duyguarm[/td]
[td]30[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]?[/td]
[td]22 Mart[/td]
[td]27 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pomak45[/td]
[td]27[/td]
[td]Manisa[/td]
[td]1.[/td]
[td]?[/td]
[td]29 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fodunc[/td]
[td]27[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1.[/td]
[td]26 Mart[/td]
[td]31 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[/table]

Selam benim de oğluşum olacak ekler misin?:nazar::2::52:

Cnm ben de halsizlik bişe yapmama istegi hep var bebegin kipirdamasina gelince arada karnimda bişey oluyor gibi hisseeiyorum bebismi gaz mi bilemiyorum :1: bu ara erkenden uykum geliyor gece tv izlerken uyuyakalmisim eşim zorla goturdu yatağa hergece jel kullanıyorum onu bile kullanmadan yine sızmışım :1: eşim yine zorla uyandirdi zor bela jeli kullanıp yine uyudum sabah yinr eşim kahvalti hazirladi evi sildi supurdu brn anca yemek yaptim pisiyor simdi :1: bir an once aylarımiz gecsede bebslerimizi alsak hayirlisiyla :16:

ya şimdi dünya kupası başladı eşim hep geç uyuyor, ben de onun yanında maç izlerken uyuyakalıyorum :) maşallah senin eşin iş yapıyormuş, benim de yardım eder ama genelde yok temizlikçi çağıralım, yok dışarıda yiyelim diyerek beni de kendini de ev işlerinden kurtarmaya çalışır :9: temizlik gelir elinden ama ütü yemek falan hiiiç yok :) 10 yıl yalnız yaşamış ama bir kere yemek yapmamış hep dışarıdan yemiş, çamaşırlarını da annesine göndermiş ve birçoğunu da kuru temizlemeye vermiş. biz evlendiğimizde kuru temizlemeci çok üzülmüştü :9: 10 yıl öğrenmediyse ben şimdi hiç öğretemem herhalde :)

inşlh canım, İstanbul da hangi hastaneye gittin ben nisa hastanesine gidiyorum ama kararsızım değiştirsem mi diye

Ben kocaelide oturuyorum sırf bu iş için gittim Prof Dr atıl Yüksele işinde en iyisi ayrıntılı usg için ondan randevu al durumu anlatıp tahlil sonucunu faxlarsan yardımcı oluyor doktor randevu için

Oo benim popom kilo alip vermektrn catladi evlenmeden once hemde :D
Zeytinyagi nasil kullaniyosun canim kokmuyomu.gunlukmu yaglaniyorsun dustan sonrami nasil yani ben duslardan sonra bebek yagi suruyorum su an sadece henuz catlamaya baslamadim ama kesin catliycam biliyorum :(

bende aynı durumdayım duştan sonra bebe yağı sürüyorum. her gün süren var mı acaba ?? daha erken die düşündüm 6. ay gibi her gün sürerim artık bende[/QUOTE]
Ben zeytin yağı sürüyorum. Fısfıslı bir şişeye koydum. Sıkıp sürüyorum öyle yağlı güreşçiler kadar değil. Vucudum emecek kadar. Uyumassam her akşam sürüyorum. Duştan sonra da sürmeye çalışıyorum. Ama popoma sürmemiştim. Çatladı.:43::43:
yemek yemeyeydik iyiydi :45::45:
niye ki.:26:
Keşke yaa :50: Hadi kaçalım :52:
bencede :1::1::1:
bende aynı durumdayım duştan sonra bebe yağı sürüyorum. her gün süren var mı acaba ?? daha erken die düşündüm 6. ay gibi her gün sürerim artık bende

Bilmiyorum ki canim lierac almam lazim ama alamadim bi turlu :([/QUOTE]
Ben her gün sürmeye çalışıyorum. ama popom çatladı orayı es geçmişim:43:

:43::43::43::43: Nerelere kaçayım dün koçiş soruyor bunlar böyle kalmaz demi diye. Kalcak dedim bende :43::43::43:

Kaldı mı izleri. Ne süreyim ya :52::52::52: Poponun çatladığını ilk defa gördüm yani. Kendimde görmiyeydim iyiydi :1:

canım lıerac kremin doğumdan sobra sürümünde oluşan çatlakları belli ölçüde geçirdiğini söledi kadın doğumcum onun için aldım bende

Canım hiç moralini bozma. İster istemez kafana takacaksın ama takmamaya çalış. Dediğin gibi ikilisi kötü hatta 4 lü testi bile riskli çıkıp sağlıklı doğuranlar çok var. Zaten bu testler kesin sonuç vermiyor. Tahmini bir test hala tam olarak niye yapıp insanları gerdiklerini anlamadım ama üzülme canım ya bebişinde üzülür.
ben o yüzden 2 li testi de 3 lü testi de yaptırmadım. o ihtimal bile beni yıkmaya yeter. bebeğimi zaten aldırmam ki.. ama detaylı ultrasona giricem o daha garanti. doğum öncesi anomaliler anlaşılır en azından ve doğum sonrası müdahale gerekirse bilinçli olmuş oluruz. 22 temmuz- 6 ağustos arası yaptrmam gerekiyomuş. adı da 2. düzey obstetrik ultrasonmuş.

kızlar bel fıtığı olmuş gibi his ediyorum dünden beri...geçer diye bekliyorum ama yok hic geçmiyor...en ufak hareketimde sol kalçamın üstü acayip ağrıyor...öyle olan varmı yawww uffff :((( tam iyi oldum derken

Back
X