• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Benimde tuplerimden biri alindi ve tup bebek ile hamile kaldim da bana umut oldunuz :) o zaman ileride ikinci kendiliğinden olabilir mi ?
Canım benim doğuştan 1 tane tüpüm yok. Tüpüm olmayan kısımda rahmim gelişmemiş. Sadece sol tüp ve rahmin sol kısmı var. 3 ay önce tüp bebek negatifti. Şimdi kendiliğinden oldu 🥹 ben artık hayatta her şeye inanıyorum, eminim senin de 2. olur kendiliğinden neden olmasın 🫶

Canım benim doğuştan 1 tane tüpüm yok. Tüpüm olmayan kısımda rahmim gelişmemiş. Sadece sol tüp ve rahmin sol kısmı var. 3 ay önce tüp bebek negatifti. Şimdi kendiliğinden oldu 🥹 ben artık hayatta her şeye inanıyorum, eminim senin de 2. olur kendiliğinden neden olmasın 🫶
COk gecmis olsun canim sana da🫶 gercekten mucizeler pesimizi hic birakmasin ne guzel bir minik seninki de ❤️‍🩹

Olabilir tabii ki 💖 ne zamandır deniyordunuz? Ben 1,5 yıl ara ile ikinciye hamile kaldım. Yanlış bilmiyorsam tek tüp iki yumurtayı da dölleyebiliyormuş
Bizim hic olmayinca tup bebege sebepsiz olarak yonlendirirdik orada ortaya cikti. Iki tupumde tikakiymis hatta yumurtalik icin de risk vardi ama ameliyat iyi gecti cok sukur tek tup gitti sadece. Digeri de temizlendi ama gecis var mi bilmiyorum :) embiryolarimiz oldugu icin de transfer oldum. Ama bana tek tuple olabilir fakat ihtimal epey dusuk dediler o yuzden sasirdim :)

Back
X