- 14 Nisan 2014
- 991
- 115
- 53
Benimde sag kalcamin uzerinden basliyor bazen uzerine basamiyorum cok yoruldugun gunlerde oluyo genelde bide sag ayak parmagim uyusmus sekilde uyaniyorum sabahlarikızlar bel fıtığı olmuş gibi his ediyorum dünden beri...geçer diye bekliyorum ama yok hic geçmiyor...en ufak hareketimde sol kalçamın üstü acayip ağrıyor...öyle olan varmı yawww uffff(( tam iyi oldum derken
Ayy bende bitek bana itici geliyo o ses sanmistim onun sesinden ve tavirlarindan rahatsiz oldugum icin izlemiyorum.canan karatay banada itici gelmeye basladi bunamis gibi meyveyi Allah niye yaratti bize sifa olsun diye dimi..Zahidenin sesi beni benden aliyor :)) bazen rastgeliyo izliyorum dunde canan karatay onada uyuz oldum. Tum meyveleri yasakladi hepsi seker diye. İnsanlarin hepsini seker hastasimi zannedio ne :))) ramazanda hangi meyveler yenmeli dediler hepsi seker yemeyin diyo onceden mantikli geliyodu simdi oda civitti. Genede bakayim cnm tskler :))
Ona kalsa sadece tereyag ve yumurta yiyin diyo gunde 10 tane yumurta yiyin diyodu baska programda yuh dedim kolesterol nolacak dedim icimden :)