• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Kızlar artışa geçti. hoş geldin canım sende. Hayırlı olsun kızın :16:[/QUOTE]

bugün kesinleşti bizimde kızımız :1: çok teşekkür ederim :16: :16:

kesinlikle yeni doğan ünitesi olmalı. birde bir arkdşm kış bebişine hamileydi malum kasım gibi grip vs başlar ya ağır aldı derken bir kaç hafta önce sezeryanla aldılar bebişini aralığın başında bende korkuyom o yüzden eee böyle de olunca malum küveze konuyo küvezde bulmak ödemek meseleee ya ALLAHIM korusun hepimizi

benim ilk bebiş olmasına rağmen (tabi doğurabilirsem inşallah yoksa 2. hamilelik ) 1 haftadır sanki karnımda sırt üstüde yatsam pıt pıt bişey hissediyorummm sanki içimde solucan var gibi :) ama o kadar okuyom kitaptan netten vs olamazmış güya bağırsak hareketiymişmiş sözde ama dur bakalımmm haftayaaa olsada doktoraaa gitsek bizdeee doktora gitmeyeli 30 günü devirmiş olacazzzzz bu kezzz

ilk gebelikler 18 de 2. ler 16 dan itibaren hissedilebilir diyo uzmanlar. ben ikisini de hemen hemen aynı zamanlarda 17-18 arası hissettim. seninki de normal. o hissettiğin bebiştir emin ol:) zayıf hamileler daha erken hissedermiş. engelleyen bir yağ tabakası olmadığı için olsa gerek :)))

Aşk olsun. Daha şimdiden oğlumuza ev almamız lazım diye koçişimin başının etini yiyorum. Rahat ettiricem ben gelinimi elimden geldiğince. MAddi açıdan hiç destek görmedim eşimin ailesinden ben öyle olmayacağım diyorum hep. Nerem kaynanaymış benim :19::19::19: Ama duana Amin demeden olmaz. :9::9:

:1::1: Bir oğluş daha. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. :16:

ne bilim ben yok işte kızlarınızın üstüne işetiriz yazmış bir erkek annesi, sen yazmışsın erkek anneleri daha çok kız annelerinide 3-5 araya serpiştirdik die senden hiç bekelemezdim böle yorumlar yakıştıramadım :19::19:

Ben Zekai Tahir'e gidiyorum canım. Orda devam etmeye karar verdim :)
memnun musun bacım sabit bir doktoramı gidiyon orda... eşim oraya izin vermiyo teyzesi vefat etmişti rahim kanserinden derken bakalım bende sami ulusda testlere vs gidiyom amaa doktorlar bir kez bile ultrason resmini vermediler böyle hastanemi olur memnun olunacak gibi değil oraya gidip her gelişimde adeta kırklanırcasına banyo yapıyorum çok pis benceee hele görsen suriyeli çingene her gidişimde kavgalara bile şahit oldummm gerilimli bir yerdi

cnm ben ondan alcam kesin karar verdim. çok güzel ve çok kullanışlı. en önemli avantajı katlanınca bagajda çok az yer kaplıyo. her gittiğim avm de fiyat soruyorum. sen kaça buldun en uygun?

bunların yanı sıra havalı da duruyo di mi :52: ben pek avm gidemiyorum bu aralar. netten baktım, araştırdım çok. nette ikisi birlikte 1100tl ye var. zapp extra 2 ile zapp extra arasında katlanma farkı var sadece değil mi? bana çoğu anne chicco lıteway plus önerdi. baston pusete anakucağı monte ediliyo fiyatı da 700 tl civarı ama eşim de ben de quinny leri beğeniyoruz. bakalım ne yapacağız

kızlar ben kızımda aşılamamı zekai tahirde yaptırdım,doğumumuda orda yaptım çok çok menmunum...bu hamilelimde izin sıkıntısı olduğu için kntrollerimi sincan nafiz körezde oluyorum,ama doğumu mutlaka zekai tahir de yapıcam kısmet olursa hem bebekle hem anneyle çok ilgililer ve gerçekten bilinci ve tecrübeliler...

Kesinlikle katılıyorum. İlk başlarda acabalarım vardı. Sonra bir baktım. Riskli durumlarda zekai tahire sevk çok oluyor. Durum böyleyken başka yer aramaya gerek yok benim için.

Ben Zekai Tahir'e gidiyorum canım. Orda devam etmeye karar verdim :)

kesinlikle yeni doğan ünitesi olmalı. birde bir arkdşm kış bebişine hamileydi malum kasım gibi grip vs başlar ya ağır aldı derken bir kaç hafta önce sezeryanla aldılar bebişini aralığın başında bende korkuyom o yüzden eee böyle de olunca malum küveze konuyo küvezde bulmak ödemek meseleee ya ALLAHIM korusun hepimizi

kızlar ben kızımda aşılamamı zekai tahirde yaptırdım,doğumumuda orda yaptım çok çok menmunum...bu hamilelimde izin sıkıntısı olduğu için kntrollerimi sincan nafiz körezde oluyorum,ama doğumu mutlaka zekai tahir de yapıcam kısmet olursa hem bebekle hem anneyle çok ilgililer ve gerçekten bilinci ve tecrübeliler...

zehire tahir için gerçekten çok övgü var
benim eltim de gidiyor
çok araştırıyorlar çok bilgililer özelde 100 doğum oluyorsa orda 1000 tane çok tecrübeliler diyor
bi arkadaşım perinatolojiyi de araştır demişti riskli bi durumda tüm organ taramalarını yapıyormuş o bölüm. zekai tahirde klinik olarak var mesela.
ama işte 5 kişi 5 kişi alınıyormuş çok kalabalıkmış çok sıra bekleniyormuş
ee çalışınca ben saatlerimi orda geçiremem ki
yine de pztsi için mrhs online sistemden randevu aldım selen yaman için internette o bayan için iyi yorumlar vardı.
ilk kez gitcem bakalım.

memnun musun bacım sabit bir doktoramı gidiyon orda... eşim oraya izin vermiyo teyzesi vefat etmişti rahim kanserinden derken bakalım bende sami ulusda testlere vs gidiyom amaa doktorlar bir kez bile ultrason resmini vermediler böyle hastanemi olur memnun olunacak gibi değil oraya gidip her gelişimde adeta kırklanırcasına banyo yapıyorum çok pis benceee hele görsen suriyeli çingene her gidişimde kavgalara bile şahit oldummm gerilimli bir yerdi

Canım benim kardeşim 1 yaşında sami ulusta fıtık ameliyatı oldu ama resmen çileydi. Randevulu gidince bir sıkıntı olmuyor. Bir de istersen istediğin doktora randevu alabiliyorsun zaten. Ben ilk başlarda gittiğim doktordan çok memnundum ama kadın şimdi doğum iznine ayrıldı :( Tek sıkıntı ultrasonda bebeğimi hiç göremedim. Ama doktor görüntü kaydedip sonra gösteriyor.

ilk gebelikler 18 de 2. ler 16 dan itibaren hissedilebilir diyo uzmanlar. ben ikisini de hemen hemen aynı zamanlarda 17-18 arası hissettim. seninki de normal. o hissettiğin bebiştir emin ol:) zayıf hamileler daha erken hissedermiş. engelleyen bir yağ tabakası olmadığı için olsa gerek :)))
evet kilo sıkıntım var şimdilik zayıf olmasamda göbekte yağ mağ yok bu yüzden geçen haftaaa solummma bir ağrı girdi ağrıdan ağladım ki canım çok sıkıdır doktoru aradık ki zayıflıktan dolayı bağ doku sıkıymışmış rahim genişlediği bu günlerde ağrı olması normalmiş ya bakalımmmm bi büyüyedi karnımmm :):9:

bu arada annişler bebek arabası araştırıyor musunuz. ben önce uzuuuuun bi karar verme süreci yaşar sonra eyleme geçerim. şu an karar aşamasındayım. ne önerirsiniz, neler araştırdınız. şu an bana maxi cosi ana kucağı ile quinny zapp extra mantıklı bi seçenek gibi geliyo:34:

bende ondan alacaktım ama bebeğim çok ortalık yerde duracak gibi geldi kullanan bir arkadaşta bebeğimin üstünü bile örtemiyorum dedi önünün şeklinden dolayı herşey yere düşüyormuş :44: tabi karar sizin.

bunların yanı sıra havalı da duruyo di mi :52: ben pek avm gidemiyorum bu aralar. netten baktım, araştırdım çok. nette ikisi birlikte 1100tl ye var. zapp extra 2 ile zapp extra arasında katlanma farkı var sadece değil mi? bana çoğu anne chicco lıteway plus önerdi. baston pusete anakucağı monte ediliyo fiyatı da 700 tl civarı ama eşim de ben de quinny leri beğeniyoruz. bakalım ne yapacağız

hem de çok havalııııı:52::52: ben zaten kesin kararımı verdim de range karar veremedim ve en uygununu arıyorum. siyahı çok asil duruyo. kırmızı da çok hoş. kırmızıyı çok severim zaten. evet arasındaki fark katlanma farkıymış sormuştum onu.

Şuan içinde bulunduğum kargaşa durumundan sesleniyorum :

Çalışmayan anne adayları... bu hormonların tavan yaptığı dönemde elalemin ağzını çekmediğiniz için çok şanslısınız... Ben iyice zıvanadan çıktım.. o kadar sinirliyim ki gelene gidene lafı yapıştırıyorum

Noldu bana böyle yaw :( :44:

mrh kızlar :79:
listeye de beni de ekler misiniz?
dilek19u 27 Ankara 1 26 mart 31 aralık -

cinsiyetini öğrenen anneler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
çin takvimi ve rus takvimine göre doğru çıktı mı peki cinsiyetler :44:

çinde doğru çıktı cnm :52::52:

zehire tahir için gerçekten çok övgü var
benim eltim de gidiyor
çok araştırıyorlar çok bilgililer özelde 100 doğum oluyorsa orda 1000 tane çok tecrübeliler diyor
bi arkadaşım perinatolojiyi de araştır demişti riskli bi durumda tüm organ taramalarını yapıyormuş o bölüm. zekai tahirde klinik olarak var mesela.
ama işte 5 kişi 5 kişi alınıyormuş çok kalabalıkmış çok sıra bekleniyormuş
ee çalışınca ben saatlerimi orda geçiremem ki
yine de pztsi için mrhs online sistemden randevu aldım selen yaman için internette o bayan için iyi yorumlar vardı.
ilk kez gitcem bakalım.
internetten randevo alınır amaa tutup aynı bölüm içinde başka birime bişeleri çektirmek için gönderirler yaa orası uzun sürerse beklenirse kötü işte bende çalışan iriyim gerçekten zor oluyorr tüm günü hastaneye ayırmak kötü :(

Canım benim kardeşim 1 yaşında sami ulusta fıtık ameliyatı oldu ama resmen çileydi. Randevulu gidince bir sıkıntı olmuyor. Bir de istersen istediğin doktora randevu alabiliyorsun zaten. Ben ilk başlarda gittiğim doktordan çok memnundum ama kadın şimdi doğum iznine ayrıldı :( Tek sıkıntı ultrasonda bebeğimi hiç göremedim. Ama doktor görüntü kaydedip sonra gösteriyor.
sağol bacım güzel tavsiyelerin içinnn ama ben kadın doktorlara artık karşıyım önceki hamileliğimde bir çok kadın doktor gezdim anamı ağlattılarrr ALLAH ıslah etsinnnn hepsini :)

aaaaaaaaaaaaa:3: ben de acıbadem cantuğ bey e gidiyorum. memnunum sakin bi yapısı var. ben pimpirik bi insan olduğum için sakinliği bana iyi geliyor. 14 temmuz da gideceğim kontrole

bende sevdim arkadaşım cantuğ beyi.bana da 18inde gel dedi.ikili tarama testi için gittim işte en son geçen hafta.cinsiyet ile ilgili bişey dedi mi sana

Şuan içinde bulunduğum kargaşa durumundan sesleniyorum :

Çalışmayan anne adayları... bu hormonların tavan yaptığı dönemde elalemin ağzını çekmediğiniz için çok şanslısınız... Ben iyice zıvanadan çıktım.. o kadar sinirliyim ki gelene gidene lafı yapıştırıyorum

Noldu bana böyle yaw :( :44:

aynen bende öyleyim hemen herşeye sinirleniyorum ve şuanda başım dehşet şekilde ağrıyor :50::50:
evde olup insanların ağzının kokusunu çekmicekler en azından çok şanslılar

Ya benim 15 haftalık daha öğrenemedim. Çatlayacağım meraktan :36:

merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bu aralar takip edemedim hatta giremedim bile siteye. herşey yolundadır umarım.
bizim yarın kontrolümüz var inanılmaz heyecanlıyım. 3-4 gündür de hissediyorum pıtırtıları. 2. bebeğim olmasına rağmen ilk günkü heyecanı yaşıyorum:)) 18. haftaya gircem nerdeyse hala cinsiyet meçhul. yarın öğreniriz umarım :))
İnş Allah ilk gittiğiniz kotrollerde öğrenirsin. Beklemek çok zor bilirim :34:
ne bilim ben yok işte kızlarınızın üstüne işetiriz yazmış bir erkek annesi, sen yazmışsın erkek anneleri daha çok kız annelerinide 3-5 araya serpiştirdik die senden hiç bekelemezdim böle yorumlar yakıştıramadım :19::19:
Ayyy canım kırıldın mı sen bana kız o işin şakasıydı. :17::17: ERkeği kızı mı var bu tatlı bebişlerin. Ama genel olarak erkek sayısı fazla diye söyledim. Şimdi aldıklarımızı yayınlamaya başlayınca sizin o cicili bicili şeylerinizi görünce bide bizim halimizi düşün. Ama ben babası ile takım giydiricem oğlumu :1::1::1:
Cidden alındıysan özür dilerim. Öyle bir niyetim yoktu :17:

İnş Allah ilk gittiğiniz kotrollerde öğrenirsin. Beklemek çok zor bilirim :34:

Ayyy canım kırıldın mı sen bana kız o işin şakasıydı. :17::17: ERkeği kızı mı var bu tatlı bebişlerin. Ama genel olarak erkek sayısı fazla diye söyledim. Şimdi aldıklarımızı yayınlamaya başlayınca sizin o cicili bicili şeylerinizi görünce bide bizim halimizi düşün. Ama ben babası ile takım giydiricem oğlumu :1::1::1:
Cidden alındıysan özür dilerim. Öyle bir niyetim yoktu :17:

evet alındım hormonlarla alakalı sanırım :50::50: bende kızımla takım giyinicem şimdiden bir örnek lacos elbisemiz bile hazır :19::19:

Back
X