• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Sizde de kesinlikle bi sorun var hakaret derecesine getirdiniz yazılanları. ben her ikimizin yazdıklarını okuyanlar da çok iyi notunuzu verirler zaten. Neyse önemli olan alıntı yaptığınız mesajda da dediğim gibi birbirimize destek olabilmek. sizlik bişey yok yani

Burda başından beri herkes herkesi taniyor, kimin kime ne not verecegi belli!! benlik bir durum yoksa bundan sonra bana hicbirsekilde alinti yapip yazma!!!

Slm kızlar, ilk kez gittiğim bir doktorum 17.haftada nub paralel olduğunu ve %70 kız olduğunu söyledi. Sizden de yorum alabilirmiyim. Fotoda belli oluyor ama ben yorum yapamadım. Birde detaylı ultrasounda ne zaman girmeliyim.

Eki Görüntüle 1168680 Eki Görüntüle 1168681

Canım 17nci haftada genital organ oluşmuştur aslında ordan daha net söyler..bana 12nci haftada nub paralel %70 kız demişti bugün pipi gördük erkek çıktı :D genital organa göre söylettir canım doktoruna

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim oyle deme calismayan annelerde patliyo evde calistigim gunleri cokk ozledim :(

Canim bizde aldigimiz elbiselerle hava aticaz burda erkek annelerine :D

Banada kesin bise desin artik.doktorr alisveris yapmak istiyorum artik.ben nazar boncugu koyarim resimlerimin ustune nazar falan edemezsiniz :)

Yanii kasikla tereyagmi yiycez karbonhidrat hicmi girmiycek bunyeye..

hahahaha aynen öyle şekerimmmm :46::46:

ben de en son ikili tarama testi için gittim. ilk kez görmüş olduk hareketlerini falan çok heyecanlandım.e bi de zaten bi sıkıntı çıkacak mı diye ekstra heyecan yapıp cinsiyeti filan unuttum sormayı.:9: e cantuğ bey de bi şey söylemedi. sen öğrenebildin mi cinsiyet. bana Cantuğ Bey tam emin olmadan söylemez gibi geliyo. garantici bi doktor sanki di mi? Bu arada doktorcuğumun da baya dedikodusunu yaptım :21:

ikili tarama için geçen hafta gittiğimde ben sordum.aslında söyleyeceğini pek ummuyordum ama büyük ihtimalle kız dedi :) sürpriz oldu benim için de.

Canım 17nci haftada genital organ oluşmuştur aslında ordan daha net söyler..bana 12nci haftada nub paralel %70 kız demişti bugün pipi gördük erkek çıktı :D genital organa göre söylettir canım doktoruna

Valla cnm 17.haftada nub kaybolurmuş gerçide, genital olup olmadığıda tam net değildi.. Ben 22 .haftayı beklesem geçmi olur, hem doppler çekinmiş olurum, hem daha net belli olur.

merhaba arkadaşlar dün dr gittim ikili test sonuçlarını göstermek için ikili test değerim eşik değerinin üzerindeymiş önce amniosentez yaptırmalıyız dedi sonra daha yetkili biri ile telefonda görüştü 2 hafta sonra 4 lü test yaptıralım dedi ona göre amniosentez yaparız dedi büyük ihtimalle bebek sağlıklı dedi ama yine de içimi korku sardı. Cinsiyeti konusunda kız olabilir dedi sağlıklı olsun da zaten bir kızım var ona arkadaş olur, diğer taraftan folik asit kullanıyorum bırak falan demedi açıkçası moral bozukluğuyla hiç bir şey sormadım, ikili testi kötü çıkıpta 4 lü ve amniosentezde normal olan çok insan varmış Allahım yardım etsin dua edin.

Cnm bebeği aldırmayı düşünürsen amniyosentez yaptır evet. Ama ondan önce başka bir yerde testi tekrarlamanı öneririm..Aldırmam diyosan sadece dua et ve pozitif düşün.

Üçlü yaptırmıştım ben. Riskim sınırdan düşük ama yakın çıktı. İki gün ne yaşadım bir ben biliyorum. Sonra ertesi gün başka bir kliniğe gittim 1/437 olan değer 1/2207 çıkmış!

Yani bu testler hikaye...sonunda yaşıycak bir şeyin varsa da bunu asla engelleyemezsin.

Benim ilki kız, bunlar erkek olacak nasipse.. İkiside bizim canımız hiç farketmez kız erkek. Ama öğrenene kadar pipiydi kuntişti insan merak ediyo :D

Aaa evet aynı gün mü çalıştık naptık :D pipidaşım :D

Olabilirr :D satim 7mart benim..en son ne zaman calistik bilmiom ben :D gerci benim hic ummadigim bi ayda geldi oglum..sadece iki kere birliktelik olmustu o ay cikti geldi sipa :D

Merhaba kızlar :)
Bugün kontrolümüz vardı ve çok şükür herşey yolundaymış :)
Tabi bide cinsiyet öğrendik :)
Benim bir oğlum var 3.5 yaşında ve minikimizde erkekmiş ;) pipisini gördükkkk :D
Hadi bakalım isim bulmalar, alışverişler başlasınnnn :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gözün aydın canım.:nazar: banada %70 erkek dedi ama kesinleşsin bi bakalım.eşim koyacak adını. babasının ismini düşünüyo sevinir dio.bana sordu.sen bilirsin dedim.mehmet adı. ben ikinci bi isimde istiyorum ama. alışverişide 6 -7 aylarda yapmak istiyorum.

inşallah canım, eczacılar da ellerinde ne varsa onu öneriyorlar tabii, ya da hangisinden daha çok kazanacaksa onu belki de. her tür güneş kremi hele ki hamilelere özel bir ürünse aynı işlevi görüyor sonuçta, güle güle kullan canım :)

Teşekkür ederim canım :) Ben biraz soruşturdum falan. Eczaneye gidip direkt istedim. Benim amacım hamilelikte zararlı olmaması ve hamileler için olması. Zaten güneş kremim de bitmişti :34:

ayy ben geç yatıorum12 bçk 1 gibi. ama bi okadarda geç kalkıyorum.bugün eşim aradı okuldan gelirken sana bişeyler yaptırayımmı acıktın mı dedi. ben daha yataktayım.saat kaç dedim.1 dedi.ben daha kahvaltı yapmadım dedim. :9: bu arada benimde popomun basende kalan kısmında evlenmeden önce çatlaklarım vardı kilo alıp vermekten. dün akşam göğüslerim kaşınıyo aynaya bi baktım çatlıyo ay inanamadım çok kötü oldum.hemen vazelin sürdüm.diğer yerlerime zeytinyağı sürüyodumda göğsüme sürmemiştim:50:
İnsan görünce şok oluyor :52::52::52: Ben hala etkisinden çıkamadım. Eşim diyor büyük leğen alalım ben seni orda yağlıyım diyor :1::1::1:
ayy onlar çok kullanışlıymış rahat ediliyormuş
bakalım internetten
alırız olmazsa :13:
Aynen bu gün de hiç araştıramadım işler yoğundu :50::50:
canım benim elimde değil alışkanlık.kendimi yüzüstü yatrken buluyorum. doktora sordum.yatış pozisyonu bebeğe zarar vermez dedi. ayrıca internette de araştırdım yüzüstü yatmak gayet sağlıklıymış.hem sırtını dinlendiriyorsun hemde nefesin doğru gidiyormuş bebeğe.
https://www.youtube.com/watch?v=OnksFPj_ib0 bu videoyu izleyin derim :)
AAA hiç duymamıştım. şaşırdım hep zararlı sanıyordum.
Kızlar gebelik haftanız ve aldığınız kilolar ne kadar oldu ben 17+2 1 kilo aldım.
Bende 17+2 yim 3,5 kilo aldım :44::44:

Galiba öyle 3. kez yazdım ama listeye ekleme zorunluluğum yok gibi bişeyler demiş anlamadım yani. Neyse önemli değil burda önemli olan birbirimize yardımcı ve destek olabilmek.

Canim ordaki listeye eklenmenin sana yada bize kattigi bisey yokki paylasim icin buradayiz.babylove arkadasimizda calisiyo surekli takip edemez tabiki konuyu acmis olmasi bile cok guzel bisey ki sayesinde toplandik tanistik bulustuk..ben basindan beri burdayim seninde oyle hergun katildigin soylenemez.kendinden yola cik hamilelik nedeniyle hassas olabilirsin alinganlik yapma yada sahsi algilaman yersiz bence..

Benim bir oğlum var 3.5 yaşında ve minikimizde erkekmiş ;) pipisini gördükkkk :D

Masallah canim.hadi bakalim baslasin..:)

Valla cnm 17.haftada nub kaybolurmuş gerçide, genital olup olmadığıda tam net değildi.. Ben 22 .haftayı beklesem geçmi olur, hem doppler çekinmiş olurum, hem daha net belli olur.

Valla beklesen daha garanti olur tabi ama dayanabilirsen şahsen ben çatlarım meraktan :)

Olabilirr :D satim 7mart benim..en son ne zaman calistik bilmiom ben :D gerci benim hic ummadigim bi ayda geldi oglum..sadece iki kere birliktelik olmustu o ay cikti geldi sipa :D

Kızz biz de kesin pipidaş olduk teyzesiii :D :D

Son düzenleme:

Canım hayırlı olsun minik erkekin :)) Rabbim sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin inşallah ;)

ikili tarama için geçen hafta gittiğimde ben sordum.aslında söyleyeceğini pek ummuyordum ama büyük ihtimalle kız dedi :) sürpriz oldu benim için de.

çok sevindim öğrenmene hayırlı uğurlu olsun. 2 buçuk hafta sonra ben de öğrenirim inşallah. konuşuyorum bebişle sakın utanma ne var ne yok ser ortaya diye. bakalım sözümü dinlicek mi:52:

Back
X