- 19 Şubat 2014
- 577
- 547
- 103
- 40
20. hafyata dek çok sıkıntı yok demişti doktorum zaten 17 den sonra göek çıktıkça kasılma yapabilir demişti yüz üstü yatmalar. ben ısrarla solamı yataaz hep diyince hayır öyle bir algı yok aksine sol ve sağ yan dönüşümlü yatmak kan basıncı ve akışı için en sağlıklısı demişti adam 10 dkk beni sağa yatmanın sıkıntı olmadığını ikna ettiii şimdi gönlümce yatıyorum zaten büyüdükçe bizde zar zor yatacaz :)
bacım bende öyle çok para veremeyecem arabaya piercardin kalite şıklık ve kullanış olarak güzel bencede bende onu düşünyorum :)
bacım ben 2 kilo verdimmmmm ve şimdi ancak 300 gram almışımdır oda tartı dijitalde ona göreee diyommm hani doktordada son muayenede kilo kaybı var demişti :) ben üzülünce üzülcek bişey yok öyle hastalarmız varki toplam 6 kg mla doğuyor bebeği de gayet sağlıklı 3 kgmı aşkın olabiliyor önemli olan bebek demişti
bacımmmmm hangi şehirdesin bilemedim ama bende taaa en başından beri vinalac kullanyommm o bakıma biliyom 31.25 tl veriyoz evet 1 hapımız 1tl den fazla geçen inann içerken o iğrenç kokusundan dolayı geri geldi boğazımdannn mecbur tekrar içtimmm o kadar pahalı ki
ayrıca lazer yaptırmış biri olarak evet benimde genital vajina çevresinde oluşan kıllar aktifleşti birde göbeğimin üstünde kıllanma başlıyorrr gibi
ben izmirdeyim canım, ben daha yeni başladım vinalac içmeye ve gerçekten çok kötü kokuyo napalım içcez mecbur