• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
benimde yüksek ya 25 mg ile basladı doz ayarlaması yapacak sanırım bir aya tekrar bakılır
Bende nodül var kuzum bana daha ilaç başlamadı çok geçmiş olsun.. İlaçtan korkma iç senin ve bebeğinin iyiliği için normale dönerse bıraktırır.. Hamilelilikte böle şeyler çıkabiliyormuş 🤦🏻‍♀️

Ağır bi işin varsa yada ayakta kalıyosan söle canım.. Hiçbişey senin ve bebeğinden önemli değil.. Gerekiyosa rapor al sen senin için en iyi olanı bilirsin tabi
haklısın sürekli ayaktayım ve ağır da kaldırıyorum
olmadı öyle yapıcam dediğin gibi bebeğimden önemli değil 😔

haklısın sürekli ayaktayım ve ağır da kaldırıyorum
olmadı öyle yapıcam dediğin gibi bebeğimden önemli değil 😔
Yapma kuzum kaldırma ne gerekiyorsa onu yap.. Biliyosun bu uzun süreç 9 ay kolay değil.. Allah'a emanetsin inşallah sağlıklı bir süreç geçirirsin bebişinle🙏🏻

Yaa kızlar benim yüzümde aşırı sivilce çıkıyo artık sinirlerim bozulmaya başladı sizdede oluyomu ?
İlk öğrendiğim haftalarda yüzüm pürüssüzleşmişti çok güzeldi ama benim de 1 haftadır her yerim sivilce oldu ergenler gibi sivilce çıkarıyorum 😒Bir de vücudum da da var küçükte değiller ya

Bende mide yanmaları başladığı için kefir önerisiyle sade kefire başladım sabah bulantılarım da devam ettiği için yanına galeta tercih ediyorum bana iyi geliyor en azından mide bulandırmıyor aç da kalmıyorum rahatlatıyor size de tavsiye ederim

Ne güzel az bulanan midem bu aralar coştu. Yemeklerden kokulardan tiksinmeye başladım. sevdiğim şeyleri bile yiyemez oldum. Bir anda böyle artınca sizleri çok çok iyi anladım Allah sabır versin hepimize. Ben afedersiniz kusamıyorum bu bulantıyı çok fena çekiyorum
Kusmak ayrı kusamamak ayrı dert canım bazen gece kalkıyorum bulantıya, sabahları çubuk kraker ya da bir parça ekmek filan yiyorum geri yatıp 15 dakika sonra kalkıyorum. Eğer gün içinde acıkırsam bulantı başlıyor. 🥺 3.ayın sonunda biter diye umut ediyorum. Allah kolaylık versin hepimize. ❤️

Kusmak ayrı kusamamak ayrı dert canım bazen gece kalkıyorum bulantıya, sabahları çubuk kraker ya da bir parça ekmek filan yiyorum geri yatıp 15 dakika sonra kalkıyorum. Eğer gün içinde acıkırsam bulantı başlıyor. 🥺 3.ayın sonunda biter diye umut ediyorum. Allah kolaylık versin hepimize. ❤️
tek tutanağım 3. aydan sonra biticek olması 🥹 mesela bir hevesle çorba yaptım gayet canım isteyerek. Yarısında tiksinti ve bulantı başladı. Böyle nasıl baş ederiz bilmiyorum sağlıkla büyüsün civcivlerimiz doğduğunda ben totosunu ısırıcam bana bunları çektirdi diye 😂

tek tutanağım 3. aydan sonra biticek olması 🥹 mesela bir hevesle çorba yaptım gayet canım isteyerek. Yarısında tiksinti ve bulantı başladı. Böyle nasıl baş ederiz bilmiyorum sağlıkla büyüsün civcivlerimiz doğduğunda ben totosunu ısırıcam bana bunları çektirdi diye 😂
Ahaha yapılacak listesine ekledim ben de 🤣 benim az kaldı sayılı gün inşallah, bugün 11+0, sağlıklı devam eder umarım 🫶🏻 ben de geçen çok sevdiğim bir böreğim var onu yaptım çok canım çekti, dokunmayan şey dokundu, tüm gece ejderha gibi dolaştım 🤣 şu an kıyma görmek bile istemiyorum

İlk öğrendiğim haftalarda yüzüm pürüssüzleşmişti çok güzeldi ama benim de 1 haftadır her yerim sivilce oldu ergenler gibi sivilce çıkarıyorum 😒Bir de vücudum da da var küçükte değiller ya
Aynen benimde yüzüm ve sırtımda çıkıyo çok sinir oluyorum ya doğuma kadar böylemi devam edecek acaba

Ahaha yapılacak listesine ekledim ben de 🤣 benim az kaldı sayılı gün inşallah, bugün 11+0, sağlıklı devam eder umarım 🫶🏻 ben de geçen çok sevdiğim bir böreğim var onu yaptım çok canım çekti, dokunmayan şey dokundu, tüm gece ejderha gibi dolaştım 🤣 şu an kıyma görmek bile istemiyorum
ay sizin az kalmış ben daha 6-7 hafta arası... sayılı gün çabuk geçer inşallah 😂

Bende mide yanmaları başladığı için kefir önerisiyle sade kefire başladım sabah bulantılarım da devam ettiği için yanına galeta tercih ediyorum bana iyi geliyor en azından mide bulandırmıyor aç da kalmıyorum rahatlatıyor size de tavsiye ederim
Kaç haftalık oldunuz bende başladı 😓

Kızlar yarın 6+1 olacak doktora gidecez kalp atışı duyulur mu sizce. Birde bende böyle baş dönmeside değil bir dengesizlik var hareket ederken sağa sola sallanıyormuşum gibi oluyor sizde de oldu mu?

kızlar ben kafama taktım 5+2 de kese küçük ama yolk sac vardı baya gorunuyor.arastırmalarıma gore bu ebat kesede gorunmemesi lazım bir sorun olabılır mı😢yarın baska bir doktora daha gitcem cok stres oldum. anlayan var mı yanlıs anlamayın lütfen

Eklentiler

• IMG_6411.webp
    IMG_6411.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_6435.webp
    IMG_6435.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 0
Back
X