• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Mide bulantim biteli bir ay olmustu neredeyse ama bugun ne olduysa sabah ve şimdi yine bulanıyor. ..
Bide bisey okudum tam icime dert oldu bebegi kalbi durursa bulanti olur diye bisi soyleyin içim rahatlasinn

tam tersi cnm kalbi durursa hiç bir şey hissetmezsin çünkü ben yasadım mide bulantısı sağlıklı gebeliğin işareti rahat ol :)

Kim dedi onu tamamiyle sacmalik ben bugun dr a bulantilarim bitmedi diye isyan ettim, dr sana bir sır veriyimmi dedi mide bulantisi olan hamilelikler cok saglikli gebeliklerdir bunu unutma dedi. Ilkinde 7 ay bulantim devam etti simdi 18 haftalik nerdeyse hala devam ediyor inanma oyle seylere icin rahat olsun.

mrb canim benim cinsiyetide ekleyebilirmisin erkek :nazar:

muayenemizi olduk geldik kızlar çok şükür herşey yolunda veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2. kızımız geliyorrrrrr:52::52::52::52::52::52: topikteki erkek hakimiyetini bi nebze de olsa kıralım dedik:52::52::52: artık isim düşünebilirm..
17 cm 190 gr olmuş minik kızım. 5 gün kadar önden gidiyor şimdilik. burun kuruluğum için sprey verdi. gyno ferro sanola devam. extra vitamine şimdilik gerek yok dedi. kan sayımı için kan verdim bi de. sonra da mutlu mutlu geldikk :9::9::9:

kiz haberleride yavastan geliyo kizlar hakimiyeti alcak bence :49:

Dr dan yeni geldim kizlar uclu taramanin sonuclari cok sukur temiz cikti risk dusuk cikti. 20. Haftada kontrola cagirdi tekrardan, yanliz cok uzuldum dr da beklerken bayanin bir tanesine down sendrom riski cok yuksek cikmis hatta uzuvlarindada sanirim eksiklik varmis, son kararini ver demis dr alalimmi doguracakmisin diye kadin agliyordu zaten cok kotu durumdaydi ama aldirmiycaz dedi, insallah rabbim yardimcisi olur ama cok etkilendim:((

gözün aydin canim ilk testlerimiz temiz cok sükür darisi bekleyenlere:12:

Ben oyun parki alicam odasini ayiracagim zamanda oda alicam.

Kızlar ilk zaman yatması için maddi olarak en uygunu bambu mu yoksa sevdiğiniz için mi onu alıyorsunuz..Ben biraz baktım da çingene beşiği var 200 tl fln ondan mı alsam diyorum???? Kısa süre için çok para baymak istemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlar okumaya yetiştiremedim ne hızlı ilerliyor bir çok konu olmuş ben de fikrimi yazayım dedim bebek odası ve bambu beşik istiyordum yatak odasına mobilya beşikten çocuklar kendini atıyormuş eşim büyüyen beşik alırız diyordu o da dar oluyormuş hepten kafam karıştı park yatağa genel bir onay gelmiş diğer topikleri de dolaştım napcazzz bizz yaa anommm

Ya Settar

tam tersi cnm kalbi durursa hiç bir şey hissetmezsin çünkü ben yasadım mide bulantısı sağlıklı gebeliğin işareti rahat ol :)

Sagol canim ya ilk gebeligim ve hareketlerini henuz hissetmiyorum oyle bi yorum okuyuncada
etkilendim ...rabbim bebeklerimizi bize bagislasin sagsalim kucagimiza alırız hayirlisiyla insallah....

Canlar okumaya yetiştiremedim ne hızlı ilerliyor bir çok konu olmuş ben de fikrimi yazayım dedim bebek odası ve bambu beşik istiyordum yatak odasına mobilya beşikten çocuklar kendini atıyormuş eşim büyüyen beşik alırız diyordu o da dar oluyormuş hepten kafam karıştı park yatağa genel bir onay gelmiş diğer topikleri de dolaştım napcazzz bizz yaa anommm

Ya Settar

Ben park yatak alicam canim bide sifonyer gecici olarak 1 yasina kadar yatak odama koyucam besigini sonra oda alicam simdi ikisine birden masraf yapamam cunku baska giderlerimiz olacak :)

Günaydın anneler:)) bugün son kez erkenden kalktık okula gidedeceğiz oğlumla sonra ver elini yaz tatili biz de dinleneceğiz iyice :D

mrb canim benim cinsiyetide ekleyebilirmisin erkek :nazar:

Canım hayırlı olsun hoş geldin safımıza:))

valla bende 2 ye yakın almısım :49:

Şimdi tartıldm 3 kilo da ben almışım :)

hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar

dün gece ağlayarak uyandım iki ayağıma birden kramp girmişti ya Rabbim bu nasıl bi acıydı eşimde uyandı ağlamama kremle masajladı baya sonra geçti, magnezyum almamın zamanı gelmiş öncede oluyodu ama bu kadar şiddetli değildi

dün gece ağlayarak uyandım iki ayağıma birden kramp girmişti ya Rabbim bu nasıl bi acıydı eşimde uyandı ağlamama kremle masajladı baya sonra geçti, magnezyum almamın zamanı gelmiş öncede oluyodu ama bu kadar şiddetli değildi

canım geçmiş olsun malesef hamileliliğin son aylarında bu kramplar hızla artacak,tavsiyem gün 2 tane muz ye özellikle yatarken çok çok ii geliyo..

Canım geçmiş olsun önlemini alınca tekrar etmez inşallah

Kızlar EYMEN ismini biraz araştırdım da internetten tabi..malum internette bir çok yanlış anlam verilen isim de var İrem gibi, buğlem gibi, esila gibi fln...Eymenle ilgili şunları buldum daha evvel araştıran var mı yazdıklarım arasında uydurma bilgi var mı kızlar???

''Bir kadın sahabe ismi Eymen, Mekke savaşında ilk müslüman şehitlerden birinin adı Eymen, cennetin 7 kapısından biri Eymen kapısı, kelime anlamı çok talihli ,kısmetli hayırlı..''

canım geçmiş olsun malesef hamileliliğin son aylarında bu kramplar hızla artacak,tavsiyem gün 2 tane muz ye özellikle yatarken çok çok ii geliyo..

saol canım, sabah kalktığımda yiyecektim muzu unuttum dediğin gibi gece yersem belki rahat uyuyabilirim

Kızlar bırakmak istiyorum ama sigarayı bırakmıyorum diyenler vardı geçenlerde belki yardımcı olur diye paylaşıyorum resmi ;) 7 ay önce bu tarz resimlerle, yazılarla bırakmıştım ben sigarayı bende en etkili olan burdaki bebeğin durumuydu..

Eklentiler

• $1403848052183.webp
    $1403848052183.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Ben park yatak alicam canim bide sifonyer gecici olarak 1 yasina kadar yatak odama koyucam besigini sonra oda alicam simdi ikisine birden masraf yapamam cunku baska giderlerimiz olacak :)

park yatak almayı düşünüyorum bende ama bambudan vazgeçemiyorum heves aslında 5 6 ay için o kadar para verilir mi bilemiyorum :(

Kızlar bırakmak istiyorum ama sigarayı bırakmıyorum diyenler vardı geçenlerde belki yardımcı olur diye paylaşıyorum resmi ;) 7 ay önce bu tarz resimlerle, yazılarla bırakmıştım ben sigarayı bende en etkili olan burdaki bebeğin durumuydu..

ben hiç içmedim sigara Allah ta içirtmesin , içenler varsa bu foto gerçekten çok etkili kıyamam yavruma ben, çalıştığım yerdeki hemşirede içiyordu 6 haftalık hamile öğrendiğinden beri bıraktı çok şükür sigarayı şimdi kokusuna dayanamıyor afedersin ama geçen leş gibi kokuyor dedi sen asıl şuan kokusunu aldın dedim haklısın diyor inşallah böyle devam eder, birdaha başlamaz
darısı diğer içenlerin başına

Back
X