Şehzadeymiş kocalar padişah oluyor direkt prenses olsa biz kraliçe olacaktık kızımmmmm

eşim de kız istiyordu güya görsen benden çok o kız diyordu şimdi de erkek adamın erkek oğlu olur demeye başladı ay çok itici bir cümle yaaa :))
adi ya engin miydiki canım??? Ablam 20 aylık oldu kızı hala kullanıyor en üst kademesinn boyu kızından yüksek olduğu için çıkamıyor daha canım o yüzden öyle istiyordum kafam karıştı bak şimdi...
:what:
Canım Ben tutamayacağım dayanamam gibi hem hem dr
Um tutma dedi bebek bizden besleniyor çünkü...
Biz en son kraft air travel system beğendik canım.tekerlek süspansiyon şişme, puset tek takılıyor, tentenesi tam kapanıyor vs vs istediğim her özellik var ama Satıcı 1250 den 1100 e düştü en son..biraz tuzlu gibi ama çok beğendim hem ikinci de kullanır diyorum bilemedim ya
Evet çok belli ettik biz kuzum yaa ikinci de sessiz totem yaparız didoşum :)) eşime tüüü bi X kromozomu yollayamadın diyorum

canım etrafında herkes oğlan diyorsa kabullen bence de çünkü kadınlar kirpiğinden bile anlıyor valla tecrübe kaçırmıyor :) eşim bi'' bi daha hamile kalınca ultrasona ne gerek var kadınlar teknolojiden bile önce tahmin ediyorlar zaten herşeyi '' diyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.