• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

kızlar 2li test kan tahlili sonucum çıkmış. doktorum doğumdaymış. 3ten sonra gel dedi sekreteri.nasıl sonuç dedim. normal çıkmış dedi. ohh rahatladım. çok şükür rabbim:nazar:

gözün aydın canımmm, o sonuçları duyunca insanın bütün endişesi,korkusu geçiyo..çok şükür rabbbime :16:

Disardan yeni geldim kizlar ankara resmen yaniyor ve ben bugun orucluyum. Dilim damagima yapisti resmen, bayilcak gibi oldum. Normalde bugun tutmayacaktim hatta gece kalktim esime.yemek hazirldim ben tutmayacam diye yemedimde. Sonra ruyamda oruca niyet ettigimi gordum sabah kalktigimda vardir bunda bir hayir en azindan bugunluk tutayim dedim. Ama bugun aksam cok zor olacak bana:((

bizde dün 4lü tarama testi sonucumuz için gitmiştik sonucumuz çıkmamıştı.
bugün için çıkacağını söylediler doktor amcamızı aradım herşey normal her hangi bir problem yok dedi çok şükür:46::46:

gözün aydın canımmm, o sonuçları duyunca insanın bütün endişesi,korkusu geçiyo..çok şükür rabbbime :16:

sağol tatlım. aynen öyle. testimiz güzel çıktı çok şükür. bulantılarımız da çok çok az kaldı ki bunada şükür. cinsiyette %70 olsada erkek,onuda öğrendik. artık hamileliğin tadını çıkaralım inşallah..:24::32:

Disardan yeni geldim kizlar ankara resmen yaniyor ve ben bugun orucluyum. Dilim damagima yapisti resmen, bayilcak gibi oldum. Normalde bugun tutmayacaktim hatta gece kalktim esime.yemek hazirldim ben tutmayacam diye yemedimde. Sonra ruyamda oruca niyet ettigimi gordum sabah kalktigimda vardir bunda bir hayir en azindan bugunluk tutayim dedim. Ama bugun aksam cok zor olacak bana:((

ayy canım Allah yardımcın olsun dışarı çıkma bari başını enseni falan ıslat ara ara ferahlarsın
uyumaya çalış öyle geçir zamanı.

kıyamam allah kolaylık versin :(

ayyy cnm yaaa buz falanda koy ensene başına insanı diriltiyor bugün ezanı mecbur bekliceniz artık :31: allah kabul etsin cnm

ayy canım Allah kolaylık versin. evdeyken anlamıyosun okadarda dışarı çıktın mı etkileniosun.:50:
Allah kabul etsin ..

ayy canım Allah yardımcın olsun dışarı çıkma bari başını enseni falan ıslat ara ara ferahlarsın
uyumaya çalış öyle geçir zamanı.

Evde pisirmelik birsey kalmamisti mecbur ciktim cnm. Bide oglusuma cok guzel citcitli bodylerden aldim.

Rizedeyim canim.aliyorum bol bol nefes balkondan cektigim resmi atayim sana :)
5yva3a8a.jpg

ohh miss benimde balkonuma çıkınca heryer yemyeşil..havada fazla değil sıcak evim serin.çok şükür keyfimiz yerinde..rabbimin bu güzellikleri içinde yaşadığım için şükürler olsun..dışarı çıkınca çay kokuları heryer yemyeşil huzur doluyor içim...

sağol tatlım. aynen öyle. testimiz güzel çıktı çok şükür. bulantılarımız da çok çok az kaldı ki bunada şükür. cinsiyette %70 olsada erkek,onuda öğrendik. artık hamileliğin tadını çıkaralım inşallah..:24::32:

öylee mii, sonradan % 100 olur cinsiyet:1: benimde aynen bulantı hiç yok nerdeyse şükürr :16: bu saatten sonra çıkaralım artık tadını yaaa :49:

canım ya sahurda yememîşsin de nasıl tutacaksın yaa ?? ben sahurda yedim ve biraz kendimi deniyim dedim ama niyet etmedim ve evde olmama rağmen aşırı susadık :( ve midem bulanıyo sanırım acıktım da :( üstelik geç kalktım ve evdeyim gene de zor.. sen niyet ettin mi?

Evde pisirmelik birsey kalmamisti mecbur ciktim cnm. Bide oglusuma cok guzel citcitli bodylerden aldim.

bende işteyim giderken dolaşmam gerekecek ve artık ankara bile çok çok durulmuyor en azından benim ev serin oluyor evdeyken rahat ediyorum.

nereden aldın bodyleri sen hangi semttesin?

selam kızlar... bana anlamı güzel dini erkek isimleri tavsiye eder misiniz? Allah'ın izniyle oğluşum olucak...:46:

hayırlı olsun..biz erkek olursa burak talha düşünüyoruz kesin değil ama.oğlumun adı ali emir...yusuf,enes,ali,emir,burak,berat, eymen.sahabe isimlerine bakabilirsin..güzel isimler var..

ayyy cnm yaaa buz falanda koy ensene başına insanı diriltiyor bugün ezanı mecbur bekliceniz artık :31: allah kabul etsin cnm

Saol cnm, zaten kendimi direk yataga attim. Esim yemek yapmayi dusunmuyosun herhalde aksama bos tabaklarimi kemiricez diyor. Gir mutfaga yap dedim:)))

bende işteyim giderken dolaşmam gerekecek ve artık ankara bile çok çok durulmuyor en azından benim ev serin oluyor evdeyken rahat ediyorum.

nereden aldın bodyleri sen hangi semttesin?

Ben istanbul yolunda batikent carefoura yakin oturuyorum cnm. Istanbul yolunda bebe marche diye buyuk bir magaza var ordan aldim.

Canim benim sagol gelebilsem ailem orda zaten ama ben bu halimle hic bi yere kipirdayamiyorum malesef :(
Ben 28 yil yasadim alisamadim oraya senden alismani beklemem zaten insanlarini hic sevemedim gitti :)
Ben iciniz acilsin diye koydum o resmi..

Doğru söylüyorsun canım Ben de insanına alışamadım zaten :( gelirsen bana da gel.ama bitterciğim tanışalım:) biliyorum canım onun için koyduğunu şaka yaptım Ben :))

Selam kizlar. Bugun bizim de kntrolumuz var. Cinsiyetini gosterir bu sefer insallah :)

Hadi inşallah iyi haberlerle.gelirsin canım :)

Allah sabır versin canım.şimdiden sonra bari yat uyumaya çalış ben eşime bile uyu diye baskı yapıyorum çok uzun çünkü 17 saat ve sahurda yememişsin...Rabbim kabul etsin..oğluşunun cicileri de hayırlı olsun annesi güle güle giysin inşallah :) dün bende baktım baya ama almaya korktum..

öylee mii, sonradan % 100 olur cinsiyet:1: benimde aynen bulantı hiç yok nerdeyse şükürr :16: bu saatten sonra çıkaralım artık tadını yaaa :49:

Maşallah..benim de bulantım.3-4 gündür tam bitti diyordum ki gece kusarak uykudan uyandım yine :( neye uğradığımı şaşırdım..bitsin artıkkkkkk!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back
X