• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Canım tansiyonun a baktırdınmı hiç benimde başım ağrıyordu çok doktor tansiyonuma baktı çok yüksekti ve tuzlu yememek gerektiğini söyledi tuzsuz yiyorum artık başında ağrımıyor çok şükür

Baktırdım canım biraz düşük benim tansiyonum.. Ama tuzlu çok yiyorum ben ondanmı acaba :(

Bazı arkadaşların oruç tuttuklarını gördüm. Çok üzüldüm gerçekten. Kendinizi ve bebeğinizi nasıl riske atabiliyorlar anlayamıyorum:( hamile bir kadının oruç tutma yükümlülüğü hangi kitapta yazıyor bunu da çok merak ediyorum açıkçası. Kimseyle din polemiği yapacak değilim tabiki. Ama rica ediyorum arkadaşlar, kendi sağlığınızı ve bebeğinizin sağlığını tehlikeye atacak en ufak bir hareketten uzak durun. Sizden bir abla veya kardeş, bir arkadaş ricası olarak alın bunu ve beni lütfen yanlış anlamayın. Sevgiler..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok çok çok güzel bi duygu ben kızımı ilk hissettiğimde müdürümle tartışıyorudm,acayip sinirliydim bağırıp çağırıyrdm koridorda sonra kızımdan bi tekme geldi şişşş ben burdayım stres yok der gibi...yüz şeklimi göremen lazımdı tüm gün aptal aptal gülümseme vardı suratımda

inşallah hayırlısı ile hepimiz hissederiz o tekmeleri :24:

Kızlar, ben artık oğlumum tekmelerini çok net hissedebiliyorum :) şimdilik günde 2 kez falan oluyor ama :) olsun o da çok güzel bir duygu , başka hisseden var mı?

hissetmek cok güzel canim artik benimkininde hareketleri netlesiyor:nazar:

bitter53 .!.:
Ben kizimi uzaklara vermem.annem beni verdi ama ben vermiycem oglunuz ic guveysi olursa kabul edebiliriz :D
Yalniz bu muhabbetlerin ustune benimkide erkek cikarsa cok gulunc olur :9:

Olmaaaas Ben de gelirsem olabilir. :D hakkaten tatlım.çok gülerim işte o zaman:)) bir de bu kadar erkek patlamasından sonra :)

Kızlar, ben artık oğlumum tekmelerini çok net hissedebiliyorum :) şimdilik günde 2 kez falan oluyor ama :) olsun o da çok güzel bir duygu , başka hisseden var mı?

Maşallah sübhanallah:)) nasıl bir his böyle içten vuruyor gibi mi? Bir de telden görünmüyor canım kaç haftalıksın:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladm canım.inşallah. diyorum ya ne mutlu sana. :34: Allah kabul etsin.

çok sağol canim. Allah razi olsun, cumlemizinkini kabul etsin. Geçen bi arkadasim anlatıyor, annesi onu ramazanda oruçluyken doğurmuş. kiz kardeşini de bir sene sonra yine ramazanda oruçluyken doğurmuş. bizimkiler öyle büyük de değil ama Allah korusun tabi

cvplar icin tskrler herkes nasil yasiyo merak ettim acikcasi cünkü bizde hamilelikten beri tik yok :50: bende 18. haftama girdim ama korkudan daha hicbisi olmadi benimde basta bi kanamam olmustu ondan beri korkuyorum cesaret edemiyorum esimde cesaret edemiyo bu gidisle bende 9 ay tik olmiyacak

goguslerin uyarilmamasi gerektiğini okudum ben de. rahim kaslariyla baglantili diye sanirim. mesela doğumdan sonra bebeği emzirdikce rahim yerine oturmaya basliyomus. o yüzden bebeğim emdikce karnim ne çok agrirdi. hamilelikte ilk uç ay düşük riski olduğunda dikkat edilmeli belki. ama onda da abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. artik 18 hafta olmuş. şimdi en rahat dönemlerin. sonra kilolar rahat ettirmez. benden soylemesi ;)

oruç tutabilenleri saygıyla tebrik ediyorum..hamilelik hastalık değildir zaten.hamileler nasıl eğlence yerlerine gidiyor danslar ediyor spor yapabiliyorsa kendini uygun hissedenler oruç ta tutmalılar..

hayırlı olsun..biz erkek olursa burak talha düşünüyoruz kesin değil ama.oğlumun adı ali emir...yusuf,enes,ali,emir,burak,berat, eymen.sahabe isimlerine bakabilirsin..güzel isimler var..
Teşekkür ederim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma da alırım inşallah. .. eymen ismini ben de beğeniyorum ama internette kız ismi diye de
Geciyor galiba... erkam ismi de kulağa hoş geliyor mu?

Maşallah :) daim olur inşallah gerçekten de çok güzel bir duygu :) ben hala hissedemedim ama:( inşallah hayırlisiyla en kısa zamanda ben de hissederim... neyse bekleyeceğiz artık :)

Olmaaaas Ben de gelirsem olabilir. :D hakkaten tatlım.çok gülerim işte o zaman:)) bir de bu kadar erkek patlamasından sonra :)

Maşallah sübhanallah:)) nasıl bir his böyle içten vuruyor gibi mi? Bir de telden görünmüyor canım kaç haftalıksın:what:

Tatlım 17 içindeyim. Senle aynı zamanlardaydık diye hatırlıyorum. Anlık dürtme hareketleri gibi bir şey şu anda. Bazen de baloncuk patlaması gib. Ama kendisini sürekli hissedebiliyoum. Hareketlerini bazen, dinlenirken, bacaklarımı uzattığımda veya sakin anlarımda hissediyorum

Herkeslere Günaydınlar :)

Tatlım 17 içindeyim. Senle aynı zamanlardaydık diye hatırlıyorum. Anlık dürtme hareketleri gibi bir şey şu anda. Bazen de baloncuk patlaması gib. Ama kendisini sürekli hissedebiliyoum. Hareketlerini bazen, dinlenirken, bacaklarımı uzattığımda veya sakin anlarımda hissediyorum

Ay ne güze bir histir o kesin tahmin bile edemiyorum Canım ya:) 14+5 im canım biraz daha küçüğüz sizden:) arasıra karnımın içinde gıdıklanma dışında bir şey yok şimdilik o da barsak hareketi sanırım :D en kısa zaman da hissederim ben de inşallah ;)

goguslerin uyarilmamasi gerektiğini okudum ben de. rahim kaslariyla baglantili diye sanirim. mesela doğumdan sonra bebeği emzirdikce rahim yerine oturmaya basliyomus. o yüzden bebeğim emdikce karnim ne çok agrirdi. hamilelikte ilk uç ay düşük riski olduğunda dikkat edilmeli belki. ama onda da abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. artik 18 hafta olmuş. şimdi en rahat dönemlerin. sonra kilolar rahat ettirmez. benden soylemesi ;)

Anladım canım ben de o şekilde okumuştum teşekkür ederim :) ilk düşük riski sonra korku sonra kilolar sonra lohusalık şaka maka 1 sene ara:) sonra yeni evli gibi olur insan herhalde :D

günaydın anneler cuma günü kontrole gittim cinsiyetini kesin öğreneyim diye 12 haftalıkken yüzde 51 erkek dedi şimdide kıza benzettim dedi bitürlü öğrenemedim bebegimde 112 gr olmuş ayın onunda 3 lü teste gidicem inşallah kesin ögrenirim çok sabısızımmmmmmm:emir_bebek::18:

Ben 1 haftadir net hissediyorum canim benim bugun 16+4 ama 1 hafta ilerde gidiyo genelde yemekten sonra sirtustu uzaninca ve sabahlari yatakta biraz uzaniyorum ya kalkmadan o zamanlar daha fazla hissediyorum.ilk zamanlar icerden pit pit oluyodu ara sira ama artik dalgalanma durtme hissediyorum ilk hamilelik ve erken diye onceleri bebege baglamadim ama artik eminin icimde kipirdayan bisey var :)
Sende gel canim dunur olucaz ya :D
İnsallah degismez yaa senden daha fazla soke olurum artik alistirdim kendimi kiza iyice bide cok istiyorum :)

Günaydın güzel annişler :)) Biz 16+2 olduk bugün, iki gündür bulantım kusmam yok, bu sefer geçmiştir artık inşallah.Sizde durumlar nasıl?

Ben 1 haftadir net hissediyorum canim benim bugun 16+4 ama 1 hafta ilerde gidiyo genelde yemekten sonra sirtustu uzaninca ve sabahlari yatakta biraz uzaniyorum ya kalkmadan o zamanlar daha fazla hissediyorum.ilk zamanlar icerden pit pit oluyodu ara sira ama artik dalgalanma durtme hissediyorum ilk hamilelik ve erken diye onceleri bebege baglamadim ama artik eminin icimde kipirdayan bisey var :)

Sende gel canim dunur olucaz ya :D
İnsallah degismez yaa senden daha fazla soke olurum artik alistirdim kendimi kiza iyice bide cok istiyorum :)

Maşallah darısı bize Ben de hissetmek istiyorum artık :)

Ha işte dünür olursak gelmem mi oğlumu özlerim beeeennnn :)) inşallah değişmez canım gerçekten çok fena bir his şi.di 2 Dr kesin erkek dediği halde yine değişecek diye korkuyorum psikolojimi bozdu bu sıpa benim :D

Günaydın güzel annişler :)) Biz 16+2 olduk bugün, iki gündür bulantım kusmam yok, bu sefer geçmiştir artık inşallah.Sizde durumlar nasıl?

Gözün Aydın canım :) biz de 14+5 olduk azaldı gibi ama hala gel gitlerimiz var malesef :(

erkek bebek hareketleri daha erken hissediliyor galiba bizimki kız ben hala hiçbir şey hissetmiyorum :emir_bebek:

Yok kuzum benim ki erkek daha tık yok arada bir karnımın içi gıdıklanır gibi oluyor ama barsak hareketidir o diyorlar oğlum değilmiş yani :)) biraz daha sabredeceğiz

Back
X