• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

çok da anlam yüklememek lazım da size cevap yazmadığım için hiç açıklamaya girişmeyeceğim. :) sakin ol anne adayı.

sakin ol mu? sakinim de olmasam bile beni sakinleştirecek şey senin bu lafın değil emin ol. beni alıntılamamışsın ama sonuçta benim sorduğum bir şeye cevabın o. hoşuma gitmedi ve hoşuma gitmeyen bir şeyi söylememden daha doğal bir şey olamaz.

Yapılan testlerde %5 yalancı pozitif olma ihtimali var ilk yapilan test normal çıktıysa tekrar tekrar üçlü dörtlü ters yaptırmak sadece yalancı pozitif ihtimalini artırır tam olarak neye takıldın onu anlamadım kaç haftalik olduğunu göremiyorum telden
bacım yalancı pozitif ne demek anlayamadımm... bende bebeğin kafasının ölçümü haftasına göre düşük çıktı ki boy ölçümü normal çıktı neyse bakalım ne olacak normalde sat 4 mart 17.haftama girmeme rağmen 15+3 çıktı :(

Modern ismi ne yapacaksın. Önemli olan içinize sindi mi? siz beğendiniz mi ? Anlamı güzel mi ? Gerisi boş. Ayrıca çok ta güzel bir isim bulmuşsunuz bence.

Eğer bebek mağzalarına yaklaşmazsanız dayanırsınız :1::1:

Hastanesine göre değişiyor ama hastane bile verse rica edicinde giydirirler diye düşünüyorum. Gerçi o anda hemşirelerin tutumuna da bağlıdır. Gönlüne göre olsun İnş Allah ama Kabe'ye kadar gitmiş bir zıbını bende ilk giysin isterdim.

Canım sıkma canını. Eğer kayda değer bir gerileme, Allah korusun gelişim bozukluğu olsa zaten direkt söylerlerdi. Bazı bebişlerde oluyor. Belki de normal bir bebişin var ama doktor 1-2 mm az ölçtü diye haftan düşük çıktı. Bozma moralini sağlıklı olmasa doktorlar uyarırdı.
bakalımmm bacımmm ne diyim zamana kaldı kafamm karman çorman oldu ya inşallahhh herkesin bebişeri iyidir:)

Hastanesine göre değişiyor ama hastane bile verse rica edicinde giydirirler diye düşünüyorum. Gerçi o anda hemşirelerin tutumuna da bağlıdır. Gönlüne göre olsun İnş Allah ama Kabe'ye kadar gitmiş bir zıbını bende ilk giysin isterdim.

amin canım saol, ben de isterim ama daha çok annem için istiyorum. çok istiyor, bakalım bekleyip göreceğiz :)

sakin ol mu? sakinim de olmasam bile beni sakinleştirecek şey senin bu lafın değil emin ol. beni alıntılamamışsın ama sonuçta benim sorduğum bir şeye cevabın o. hoşuma gitmedi ve hoşuma gitmeyen bir şeyi söylememden daha doğal bir şey olamaz.

katılıyorum. kesinlikle senin hoşuna gitmeyen bişeyi söylemeni yada söylememeni kısıtlamam :) açıklama istemem ne bileyim üstüne gelmem.
sen benim gülüp, "mantıklı "cevabımı çığır açacak bir yorum olarak algılıyorsan algıla :) cevap benim hoşuma gitti ve güldüm. kadın mantıklı bir çıkarım yapmış. ne yapsaydım hoşuma giden bir şeyi söylememden daha doğal bir isteği göz ardı mı etseydim :)

bacım yalancı pozitif ne demek anlayamadımm... bende bebeğin kafasının ölçümü haftasına göre düşük çıktı ki boy ölçümü normal çıktı neyse bakalım ne olacak normalde sat 4 mart 17.haftama girmeme rağmen 15+3 çıktı :(

bakalımmm bacımmm ne diyim zamana kaldı kafamm karman çorman oldu ya inşallahhh herkesin bebişeri iyidir:)

Bunlar istatistiki değerler o yüzden değerin yüksek çıkması illaki bi sorun var demek değil %5 inde bebek normal de olsa sonuç hatalı çıkabilir o zaman da yalancı pozitif demek .bunlar hassas ölçümler yanlış ölçüm bile hafta farkı yapabilir ailede kafa yapısı küçükse o da önemli bir faktör içini rahat tut

katılıyorum. kesinlikle senin hoşuna gitmeyen bişeyi söylemeni yada söylememeni kısıtlamam :) açıklama istemem ne bileyim üstüne gelmem.
sen benim gülüp, "mantıklı "cevabımı çığır açacak bir yorum olarak algılıyorsan algıla :) cevap benim hoşuma gitti ve güldüm. kadın mantıklı bir çıkarım yapmış. ne yapsaydım hoşuma giden bir şeyi söylememden daha doğal bir isteği göz ardı mı etseydim :)

üslup var ya üslup, o önemli işte. sen böyle daha çok kalp kırıp, çok tartışmaya girersin. ama ben devam etmeyeceğim.

Selam kızlar nasılsınız
sol baldırımın kenarında bi uyuşma var komple değil kısmen..
Neden olmuş olabilir?:18::18::18::18::18::18:

üslup var ya üslup, o önemli işte. sen böyle daha çok kalp kırıp, çok tartışmaya girersin. ama ben devam etmeyeceğim.

ya hani alttan alayım diyorum, hamişiz diyorum, alınganız diyorum. diyorum da diyorum. neyse, hormonlarına saygım sonsuz ama gereksiz büyüttün. sana cevap vermemiş bi insanı durduk yere kafana taktın işin garibi burda beni de durduk yere gerdin.
illa 'istediğime gülerim sana ne' diyeceksin bu durumda haklı bir kalp kırmayı gönül rahatlığı ile başaracaksın.
lütfen baştan yapman gerekeni yap ve devam etme.

Selam kızlar nasılsınız
sol baldırımın kenarında bi uyuşma var komple değil kısmen..
Neden olmuş olabilir?:18::18::18::18::18::18:

a.s cnm iyiyiz sen nasılsın???
bel ağrılarımız olacakmış doktorum öyle söyledi belkide o bacağına vuruyordur bana olmadı hiç bilemedim şimdi :31:

Son düzenleme:
a.s cnm iyiyiz sen nasılsın???
Bel ağrılarımız olacakmış doktorum öyle söyledi belkide o bacağına vuruyordur bana olmadı hiç bilemedim şimdi :31:

canımmmmmm beni karşıladı :16:
Bende iyim ama bu uyuşma beni korkutuyor
şimdilik belimde ağrı yok dediğim uyuşma bir karışlık bi yerde

ya hani alttan alayım diyorum, hamişiz diyorum, alınganız diyorum. diyorum da diyorum. neyse, hormonlarına saygım sonsuz ama gereksiz büyüttün. sana cevap vermemiş bi insanı durduk yere kafana taktın işin garibi burda beni de durduk yere gerdin.
illa 'istediğime gülerim sana ne' diyeceksin bu durumda haklı bir kalp kırmayı gönül rahatlığı ile başaracaksın.
lütfen baştan yapman gerekeni yap ve devam etme.

emin ol sadece daha fazla sinirlerimi bozmamak için yapacağım bunu, senin için değil.

canımmmmmm beni karşıladı :16:
Bende iyim ama bu uyuşma beni korkutuyor
şimdilik belimde ağrı yok dediğim uyuşma bir karışlık bi yerde

:38: canım benim yaaa seni gördüğüme çok sevindim
doktoruna telefon et sor için rahatlar ne diye üzüyorsun kendini

kızlar size bişey sorucağım ayrıntılı ultrason çekilmesi gerekiyormuş
18-22 hafta arası bende 15.haftamdayım fiyatı özel hastanalerde 250-300 arası
ama ben bu parayı veremem devlette yaptırmayı düşünüyorum
anadolu yakasında bana en yakın göztepe sgk gibi başka bulamadım.
kartal da oturuyorum.varmı başka hastane acaba ? birde nasıl randevu alıcam?

:5::5: bu ay biter inşallah bu durumun. cmtsi ne yaptın iftara kadar iyi miydin?

mina çok güzelmiş çok beğendim
anlamı da sanırım peygamber efendimizle ilgili dimi birisi daha söylemişti.

evet bu grubumuz var bana özelden ismini yollayabilirsin:34:

kızlar bende bu sabah devlet hastanesine gittim ilk kez zekai tahire.
bebişim gayet iyiymiş 13+6 olmalıydı özeldeki dr'a göre ama 13+2 çıktı o önemli değil ultrason cihazından da kaynaklanır dedi.
cinsiyet sordum görsem söylerdim ama daha erken dedi :43: yine öğrenemedim.
şikayetimi sordu bel ağrısı dedim fizik tedaviye gönderdi. oda kas spazmı dedi egzersiz yürüyüş ve sıcak önerdi.

bana da çok kibar bir isim gibi geldi eşimde kedi ismi gibi dedi dedim çarpılırsın sus :9::9:
anlamı:Mekke yakınlarında şeytan taşlama alanının olduğu dağ canım.

kızlar size bişey sorucağım ayrıntılı ultrason çekilmesi gerekiyormuş
18-22 hafta arası bende 15.haftamdayım fiyatı özel hastanalerde 250-300 arası
ama ben bu parayı veremem devlette yaptırmayı düşünüyorum
anadolu yakasında bana en yakın göztepe sgk gibi başka bulamadım.
kartal da oturuyorum.varmı başka hastane acaba ? birde nasıl randevu alıcam?

canım doktoruna gittiğinde o sana şu güne detaylı ultrason tarihi al diyecek zaten hastanenin içinden alabilirsin biz öyle yaptık.
fiyat konusuna gelince bize 25 tl gibi bir fiyat söylediler senin söylediğin rakam çok uçuk ama ben hastaneylede bu konuyu görüştüm bazı yerlerde tahliller işte detaylı ultrasonlar böle böle fiyatlarda die her hastanenin kendi insiyatifine kalmış birşey bunların hiç birisini devlet karşılamıyor zaten fiyatları hastaneler kedileri belirliyor diye açıklama yaptılar yani özel bir hastanede araştırıp ucuza bulabilir ve yaptırabilirsin. 3lü-4lü tarama testlerini devlet hastaneleri yapmıomuş mesela detaylı ultrasonu yaparlamı bilemiyorum :34:

bende öyle şekerimmmm:54::54:
Cep nosunu almayı unutmuşum ,çok yoğun odasındaki telf.ulaşmakta zor,olmadı gitsem mi???
Olmaz bişey değilmi:18:

bişiy olacağını sanmıyorum vücudumuz değişik değişik yerlerden tepki veriyor telaş yapma ama doktorunada sor mutlaka aklında kalmasın bende bazen yataktan zor kalkıyorum bel ağrım çok oluyor. işyerinde arkadaşın eşi hamile onunda bacaklarıyla ilgili problemi var yürümekte bile zorlanıyormuş hepimiz yaşayacağız bu tarz şeyleri normaldir bence :34:

Back
X