• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

bişiy olacağını sanmıyorum vücudumuz değişik değişik yerlerden tepki veriyor telaş yapma ama doktorunada sor mutlaka aklında kalmasın bende bazen yataktan zor kalkıyorum bel ağrım çok oluyor. işyerinde arkadaşın eşi hamile onunda bacaklarıyla ilgili problemi var yürümekte bile zorlanıyormuş hepimiz yaşayacağız bu tarz şeyleri normaldir bence :34:

ayyy allah razı olsun içime su serptin canım..
bakıyım bikaçgün takip edip olmadı dr.giderim diyorum yada tlf la ulaşmaya çalışırım :34:
rabbim hepimize kolaylık versin sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahhh:emir_bebek:

kızlar size bişey sorucağım ayrıntılı ultrason çekilmesi gerekiyormuş
18-22 hafta arası bende 15.haftamdayım fiyatı özel hastanalerde 250-300 arası
ama ben bu parayı veremem devlette yaptırmayı düşünüyorum
anadolu yakasında bana en yakın göztepe sgk gibi başka bulamadım.
kartal da oturuyorum.varmı başka hastane acaba ? birde nasıl randevu alıcam?

kartal eğitim araştırmada yapmıyorlar mı canım? bir de zeynep kamil var ama sana uzak mı olur bilemedim onu.
randevuyu 182'yi arayarak veya mhrs.gov.tr'den alabilirsin ama ayrıntılı ultrason için tel.de randevu verirler mi bilmiyorum, hastanede muayane olup sonra veriyor olabilirler. gideceğin hastaneyi arayıp öğren istersen.

yapma yaaa aynı ismi düşünmüşüz heee :9::9: duruda güzelmiş canım
adı gibi bütün hayatı güzel geçsin inş.

eveettttt kalplerimiz birmiş canım benim:34::34:
duru çok anlamlı geliyor mina oldum olası istiyorum :34:inş değişmezse bizim %70 lik kızçemiz
aminnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh cümlemizin evlatları için

canım doktoruna gittiğinde o sana şu güne detaylı ultrason tarihi al diyecek zaten hastanenin içinden alabilirsin biz öyle yaptık.
fiyat konusuna gelince bize 25 tl gibi bir fiyat söylediler senin söylediğin rakam çok uçuk ama ben hastaneylede bu konuyu görüştüm bazı yerlerde tahliller işte detaylı ultrasonlar böle böle fiyatlarda die her hastanenin kendi insiyatifine kalmış birşey bunların hiç birisini devlet karşılamıyor zaten fiyatları hastaneler kedileri belirliyor diye açıklama yaptılar yani özel bir hastanede araştırıp ucuza bulabilir ve yaptırabilirsin. 3lü-4lü tarama testlerini devlet hastaneleri yapmıomuş mesela detaylı ultrasonu yaparlamı bilemiyorum :34:

Canım 3'lü taramayı devlet karşılıyor. Arkadaşım daha yeni yaptırdı. 4'lüyü bilmiyorum. Birde ayrıntılıyıda devlet karşılamayabilir. Bana da 4 boyutlu ultrason için 90 tl dediler. 250-300 fiyatları neye göre söylüyor bu hastaneler anlamıyorum.

Son düzenleme:
:5::5: bu ay biter inşallah bu durumun. cmtsi ne yaptın iftara kadar iyi miydin?

mina çok güzelmiş çok beğendim
anlamı da sanırım peygamber efendimizle ilgili dimi birisi daha söylemişti.

evet bu grubumuz var bana özelden ismini yollayabilirsin:34:

kızlar bende bu sabah devlet hastanesine gittim ilk kez zekai tahire.
bebişim gayet iyiymiş 13+6 olmalıydı özeldeki dr'a göre ama 13+2 çıktı o önemli değil ultrason cihazından da kaynaklanır dedi.
cinsiyet sordum görsem söylerdim ama daha erken dedi :43: yine öğrenemedim.
şikayetimi sordu bel ağrısı dedim fizik tedaviye gönderdi. oda kas spazmı dedi egzersiz yürüyüş ve sıcak önerdi.

14. haftadasın daha cinsiyetle kafanı karıştırma zaten banada ilk kız sonra erkek en son olarakta kız dediler kesinmi dedim %100 dedi dr ama aklımda hala soru işaretileri var yani 3 hafta sonra detaylı ultrasona gidicez erkek derse şaşırmam kafam allak bullak :52::52:

Selam kızlar nasılsınız
sol baldırımın kenarında bi uyuşma var komple değil kısmen..
Neden olmuş olabilir?:18::18::18::18::18::18:

canım geçmiş olsun, benimde felaket bel ağrım var geçen haftalar kuyruk sokumum ağrıyordu iki gündürde sol kalçamdan dizime kadar ağrı ve damarlarım çekiliyor sanki yürümekte zorlanıyorum, hamilelikte bunun gibi vücudumuzun tepkileri oluyor, eltiminde elleri kolları uyuşuyordu hamileliğin sonlarına doğru daha rahatsızlık veriyordu, şimdi iş yerindeki doktorla konuştukta kalçan genişliyor beline baskı yapıyor normaldir bu ağrıların dedi, bu haftasonu kontrole gidicem kendi dr.mada söyleyecem bakalım ne diyecek

Canım 3'lü taramayı devlet karşılıyor. Arkadaşım daha yeni yaptırdı. 4'lüyü bilmiyorum. Birde ayrıntılıyıda devlet karşılamayabilir. Bana da 4 boyutlu ultrason için 90 tl dediler. 250-300 fiyatları neye göre söylüyor bu hastaneler anlamıyorum.

hıııı 3lüyü karşılıomu ben drye sordum 4lüyü yaptırıcaktım işte karşılamıo dedi hastaneye yaptırdım 100 tl aldılar ama o 4lü için karşılamıo dedi 3lüyü zaten yaptırmadı 2lide sorun çıkmayınca. ayrıntılıyıda karşılamadığını söyledi randevu aldığımız personel aman zaten fiyatınada 25 tl dedi karşılasa ne karşılamasa ne. hastaneler kar marjına göre falan belirliyordur belki fiyatları bakalım senin hastane ne isteyecek cnm merak ettim yazarsın bizede

AA evet süper olur. Destek oluruz yine birbirimize. Hep beraber tutamadıklarımızı tutarız inş allah.

Çok iyi bir fikir :) Hem hepsini tutarız, hem de birbirimize destek oluruz ;)

Tesekkur ederim arkadaslar modern bi isim degil ama esim cok istedi peki dedim bende :)

Huma'da cok guzel bi isim canim

İyi fikir canim acalim valla :)

Hehehe aynen:9:

önce bebişlerimizi dünyaya getirelim uygun bir zaman belirleriz yaparız inşallah zor tek başına oruç tutmak yine bizim halimizden bizler anlarız canlar :)

ancak rüyada görülebilecek kadr güzel demekmiş. bilmiyorum belki de uydurmadım ama biz çok sevdik koyduk:) i uzatılarak söyleniyor. niiira şeklinde:))

çok güzelmiş, ismiyle huzurlu yaşasın inşallah :) isimler arasında uyum arıyorsan nira'ya uygun çok isim var aslında.

ayyy allah razı olsun içime su serptin canım..
bakıyım bikaçgün takip edip olmadı dr.giderim diyorum yada tlf la ulaşmaya çalışırım :34:
rabbim hepimize kolaylık versin sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahhh:emir_bebek:

amiiinnn cnm alalım artık bebişleri kucağımıza sabırsızlanıyorum :52::52:
bide doğum izninde danalar gibi yatıcak diyorum inş. ağrımız sızımız çok olmazda bebişlerimizin fotolarını paylaşırız ilerde :32::32:

çok güzelmiş, ismiyle huzurlu yaşasın inşallah :) isimler arasında uyum arıyorsan nira'ya uygun çok isim var aslında.

amin canım cümlemizinki inş çok teşekkür ederim. illa uyumlu olsun demiyorum ismi seveyim yeter:) duruya uygun pek yok ama niraya uydurulabilir. bu aralar mira çok popüler şu diziden dolayı. çok koyulan isimleri de sevmiyorum açıkçası. bir dönemin furyası gibi oluyo.

canım ayrıntılıyı devlet karşılıyo

canım geçmiş olsun, benimde felaket bel ağrım var geçen haftalar kuyruk sokumum ağrıyordu iki gündürde sol kalçamdan dizime kadar ağrı ve damarlarım çekiliyor sanki yürümekte zorlanıyorum, hamilelikte bunun gibi vücudumuzun tepkileri oluyor, eltiminde elleri kolları uyuşuyordu hamileliğin sonlarına doğru daha rahatsızlık veriyordu, şimdi iş yerindeki doktorla konuştukta kalçan genişliyor beline baskı yapıyor normaldir bu ağrıların dedi, bu haftasonu kontrole gidicem kendi dr.mada söyleyecem bakalım ne diyecek

çooookkk tşk ederim canım sağolasın içim rahatladı ,sanada çok geçmiş olsun allahım hepimize şifa versin..
Tek bir karışlık yerde sanki his yok korktum dr.gitmeye bile kokrkuyorum :18::18:
Ayyy allah razı olsun dr. Dediği gibi benim popo biraz büyüdü genişledim :17::17: Beni gerçekten mutlu ettin rabbim de seni sevindirsin..
Ne senaryolar geçti aklımdan bi bilsen:53::53:

Back
X