• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

offf baş ağrısı yasayan varmi ya? tansiyonumda düşük degil 10.6 cikti ama başım ağrıyor dün minoset ictim bugünde icmek istemiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de nerdeyse her gün yaşıyorum canım ama yemek yiyince uyuyunca falan geçiyor. Alıştım onla yaşamaya sanırım:) biraz daha durayım parol içeyim diyorum unutup gidiyorum.. Çok geçmiş olsun

Tatlimm gecmis olsun cokk..Allah acil sifalar versin annecigine..sen de kendine dikkat et..yemegini ye bebegini ac birakma :) bi de tatlim bu programi nerden indirdinn merak ettim :)

Amin canım çoook teşekkür ederim...canım bu uygulama bende yok kk da biri paylaşmıştı kaydetmiştim bende...bebeğim&ben miş uygulama adı bende sormuştum ama bulamadım ben store,da...daha farklı bi program indirdim..

Canım geçen gittiğimizde kemik yapısını sordum kız gibi bir dahakine kesin söylerim dedi ısrar etmedim bende cuma günü inşallah ☺

Ya Settar

Oy oy maşallah:) netleşincede haber ver tatlım;)

Gecmis olsun canim hissedememen normal hala bende hissetmiyorum henuz..

Çok sağol canım evet normalmiş bir an evvel biz de hissederiz inşallah :) benim arkadaşım da ilk gebelliği kız 15 bitti hissettim dedi :O bizim sıpalar az tembel sanırım:))

Amin canım çoook teşekkür ederim...canım bu uygulama bende yok kk da biri paylaşmıştı kaydetmiştim bende...bebeğim&ben miş uygulama adı bende sormuştum ama bulamadım ben store,da...daha farklı bi program indirdim..

Çok sağol canım evet normalmiş bir an evvel biz de hissederiz inşallah :) benim arkadaşım da ilk gebelliği kız 15 bitti hissettim dedi :O bizim sıpalar az tembel sanırım:))

Ultrasonda durmuodu yerinde o kadar harektli seyi nasil hissetmiyorum diye sasip kaliyorum :))) saglikli olsunlarda hissederiz daha ;))

Tatlimm gecmis olsun cokk..Allah acil sifalar versin annecigine..sen de kendine dikkat et..yemegini ye bebegini ac birakma :) bi de tatlim bu programi nerden indirdinn merak ettim :)

Bak canım bu uygulamayı buldum ben google play store da uygulama adı ''bebeğim'' Canım bu da güzel benim hoşuma gitti ;)

Eklentiler

• $1404335615657.webp
    $1404335615657.webp
    35 KB · Görüntüleme: 30
  • $1404335640274.webp
    $1404335640274.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 25
  • $1404335663314.webp
    $1404335663314.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 30
18. haftadayim canim ? Sen hissediyomusun kacinci haftadasin?

Ben de bugun tam 17 oldum..17+lara baslicam nasipse..ozellikle geceleri gobegimde bi doluluk hissediorum sirtustu yatinca ama ole kol bacak itme cekme hissetmiorum henuz :)

Bak canım bu uygulamayı buldum ben google play store da uygulama adı ''bebeğim'' Canım bu da güzel benim hoşuma gitti ;)

Guzelmis bu uygulama da :) tesekkur ederim yagizin annisi :)

Benimde bu aksam bas agrim var hava cok sicak camlari kapilari aciyorum ceyrandami kaliyorum ne catliyor basim :((

aynen bende ondan diyorum gece yatarken pencereyi açık bırakıyoruz ondan heralde bu gece kapali uyuycam bakalim degisme olucakmi?

Programı bn paylaşmıştım canlar bebeğim&ben sadece app storede var sanırım bi de huggsin bi programı var bulamayan arkadaşım için paylaşıyorum bn böyle yazınca direk çıkıyo snde niye çıkmadı ki $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404345255.649135.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy bu uygulama çok güzel bnde bi yerde gördüm app storede çok aradım ama yok malesef

Arkadaşlarım yoldaşlarımm :) siz mışıl mışıl uyurken ben hala ayaktayım uyuyamıyorummmm kndi kendime eziyet ettim bugün resmen iki odamın camlarını kapılarını sildim evi sil süpür dip köşe toz al bacaklarım çok ağrıyoo :(

offf baş ağrısı yasayan varmi ya? tansiyonumda düşük degil 10.6 cikti ama başım ağrıyor dün minoset ictim bugünde icmek istemiyorum.

geçmiş olsun bende yaşıyorum çok ağrıyor benimde tansiyonum normal çıkıyor hamilelikten ağrıyormuş ağrı kesici içiyorum

günaydın kızlarrrrr bgn bebişimle 15+5 olduk..............

ya çok uykum var,bu halde iş çekilirmi ya,eve gidip yatmak istiyrm...........size tavsiyem bebişler doğmadan bol bol uyyyun,sonrasında 3-5 yıl uykusuz geziceksiniz

Günaydın Kızlar ..... :3:

Çok sağol canım benim...
Aslında rahattım 18-19 gibi bekliyordum da herkes hissediyorum deyince bende hissetmeliyim diye dinlemeye başladım tık yok...

İnşallah canım...ben de garibim zaten kilo alsam üzülüyorum versem üzülüyorum dengesiz bişi oldum çıktım:)

Aynen öyle canım hoş benim annem ben üniversite 2 den beri hasta :( yok kuzum oğlum yok benim ilk bebeğime hamileyim de karnımdaki sıpam erkek ondan öyle dedim :)) kiloyuda aldım aslında 3 kilo almıştım 1 gitti alınca da üzüldüm verince de ruh halimiz iyi değil:)

Hep hormonlardan bu dengesizliklerimiz :9:
selam kızlar,

birkaç gündür takip edemedim sizi biraz tatil yapıp geldim deniz güneş çok iyi geldi. Pazartesi günü kontrolümüze gittik veeee topiğimize bir ERKEK bebek de bizdeeeenn :emir_bebek: doktor biraz temkinli konuştu açıkçası dış genital organın gelişimi 21. haftada tamamlanır o yüzden 21. haftada % 90 ihtimalle söyleyebiliriz şu an için erkeğe benziyo diyebilirim dedi 15+6 da gittim bu arada kontrole ama bacak arasını gösterdi pipiyi gördük resmen tabii yanlış görmediysek değişmez herhalde bu saatten sonra :9: bu arada boyutlarıyla ilgili de ağırlığı 140 gr dedi boyunu sordum artık boyuna bakmıyoruz ama yaklaşık 13 - 14 cm civarında dedi baş çevresini karın çevresini falan ölçtü ve 3 lü test yaptı sonuçları haftaya alıcaz inşallah herşey yolunda çıkar..
Ohh ne güzel dinlenmişsinizdir bol bol. Gözün aydın ERkek bebiş annesi oluyorsun demek. Sağlıkla alırız inş Allah kucaklarımıza.

ya çok uykum var,bu halde iş çekilirmi ya,eve gidip yatmak istiyrm...........size tavsiyem bebişler doğmadan bol bol uyyyun,sonrasında 3-5 yıl uykusuz geziceksiniz
Günaydın canım. Maş Allah size her geçen gün büyüyoruz hep birlikte :16: Aynen sabah alarm çalıyor ben eşime diyorum işe gitmek istemiyorum diye. O da zavallım gitme diyor :9: Doğum izninde de yatamıyacağız malum bebişle yatmak pek kolay olmayacak gibi :15: Olsun sağlıkla gelsinlerde atlatırız bir şekilde

Ben de kısmetse aralık annesi olucam. Hepinizi tebrik ediyorum. Rabbim inş hayırlı doğumlarla kucağımıza almayı nasip eder.

Arkadaşlarım yoldaşlarımm :) siz mışıl mışıl uyurken ben hala ayaktayım uyuyamıyorummmm kndi kendime eziyet ettim bugün resmen iki odamın camlarını kapılarını sildim evi sil süpür dip köşe toz al bacaklarım çok ağrıyoo :(

kız ne yapıyorsun sen... bir daha yapma böyle eğer içine sinmiyorsa bile odaları teker teker yap... bende ayda bir dip köşe yapmaya karar verdim haftada birde sil süpür camlar için birini çağıracağım o kadar cesaretim yok camlar olunca perdeler yıkanmalı püff bak şimdi içim daraldı eskiden 3-4 ayda perdelerimi pırıl pırıl ederdim. 4.5 ay oldu :5:

biraz geç oldu ama öyle ağrıyınca tuzlu su yada asprin atılmış suda ayaklarını dinlendir iyi geliyor...

ben 16-17. haftalara kadar masanın üstüne kafamı koydum uyudum işten dönerken serviste uyudum evde koltuğa kafamı yasladım uyudum paso uyudum şimdi biraz biraz açılmaya başladım ama dediğin gibi sonrası çok uykusuz geçeceğinden hiç takmıyorum ne zaman uykum gelirse koyuyorum kafayı :21:

Back
X