• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

büsküvi abur cubur yeyip alsam dert etmem de yemeden almak dokunuyor insana:(

aynı dert bende de var yemeden kilo alıyorum diye sevdiğim herşeyi özelliklede hamur işini bıraktım sadece yoğurt yumurta meyve sebze tarzı şeyler yiyorum ama yinede aldım :( ve ben harekette ediyorum :(

Aiiah kabul etsin. Sabır, şifa olsun inşallah. Bu arada günaydın canım benım :49:
SAnada Canım. İşteyim ya geç gördüm. PAzertesi sendromuna girdim resmen :52::52::52:
günaydın arkadaşlar nasılsınız????
Günaydın biz iyiyiz sen nasılsın? Alışverişler falan da yapılmış. Ohhh ne güzell. Güle güle kullanın.
Günaydın annişler,
Haftasonu çok yoğun geçti hiç bakamadım, yine sayfalar dolmuş maşallah :) ben son birkaç gündür kilo kaybı yaşıyorum, kafama takmaya başladım artık gebeliğimin başladığı zamanın altına indi kilom. birkaç gündür çok hareketliyim. temizlik yaptım, apartmanın asansörü de arızalı 3 gündür merdiven inip çıkıyorum 4 kat, bu yüzden olabilir mi diye düşünüyorum. yani inşallah öyledir, bebekte bir şey olmasın da :50:

Senden de Allah razı olsun canım. Ne güzel oldu böyle hep birlikte bir şeyler yapabilmek :16:
Şifa olsun inşallah arkadaşımıza, Allah yardımcısı olsun.
Aynen canım çok iyi oldu bencede. Amin İnş Allah.
ya bu arada dua okunuyo sanrıım forumu cok takıp edemiyorum takıldı gözüme bende okuyum yasın bı tane rabbım yardımız olsun ıns kım takıp edıyo bılmıyom ama eklesın ıns
Evet canım okuyorduk. Sayıyı tamamladık ama sen okumak istiyorsun madem Hayrolsun arkadaşımız bebeğini kaybetti onun için okumuştuk. Sende okuyup duanı edersin onun için. SAğolasın.

ben süt içemiyorum ama günde 1 kase yoğurt 1 yumurta ve bol bol ayran tüketiyorum dişlerimde ne sızı ne ağrı var çok şükür her günde bayağı uzun süre fırçalıyorum yinede kanama falan olmadı çok şükür:)

Ay ne güzel canım maşallah sana afiyet olsun bebişine😊😊
Benim kanıyor malesef benimki dişlerimi mi kemiriyor napıyor anlamadım😄

SAnada Canım. İşteyim ya geç gördüm. PAzertesi sendromuna girdim resmen :52::52::52:

Günaydın biz iyiyiz sen nasılsın? Alışverişler falan da yapılmış. Ohhh ne güzell. Güle güle kullanın.

Aynen canım çok iyi oldu bencede. Amin İnş Allah.

Evet canım okuyorduk. Sayıyı tamamladık ama sen okumak istiyorsun madem Hayrolsun arkadaşımız bebeğini kaybetti onun için okumuştuk. Sende okuyup duanı edersin onun için. SAğolasın.

canım zuzuya gittik bebek odası takımlarına 4650 dediler ve çıktık :52::52:

Kızlar gunaydın

en son yaklaşık 1 ay önce gitmiştim doktoro. Sizde benım gibi ara uzayınca merak ediyormusunuz. acaba bebegım ne yapıyor. ıyımı. cumartesi biraz iş yaptım ama agır kaldırmadım yavaş yavaş. sonra belım tutuldu. şimdi iyiyim. kafayı yıcem acaba bebege zarar vermişmiyimdir diye :(( bugunde işe gelirken otobus baya salladı. yine tedirgin oldum. :((( Hissetsem belkide bu kadar panık olmıcam. Sanki geçen hafta ıkı gunde bır bişey oluyordu karnımın içinde. gazdır o demişlerdi. şimdi yok :(

bebekdir bence o canım ilk zamanlar ya ara veriyolar galiba bende hissediyorum sonra 2 gün 3 gün t:14:ık yok:((((

canım zuzuya gittik bebek odası takımlarına 4650 dediler ve çıktık :52::52:

Kızlar ben de yari bursa li sayilirim. 7 yil kaldim bursa da. 1, 5 yildir Eskişehir deyim. Bursa ya da bir aşk yaşıyorum doğrusu. Neyse konumuza gelelim. Benim arkadaslarimin hepsi Ayşen bebe den aldılar takimlarini. Kalite olarak da fiyat olarak da memnun kaldilar diye hatırlıyorum:nazar:

Kızlar ben de yari bursa li sayilirim. 7 yil kaldim bursa da. 1, 5 yildir Eskişehir deyim. Bursa ya da bir aşk yaşıyorum doğrusu. Neyse konumuza gelelim. Benim arkadaslarimin hepsi Ayşen bebe den aldılar takimlarini. Kalite olarak da fiyat olarak da memnun kaldilar diye hatırlıyorum:nazar:

ayşen bebeye gittim cnm ordada 3000 civarı bebek odaları ama bu zuzu dediğim yerle kıyaslanamaz bile ama 4650 tlde bi bebek odasına veremicem yani o yüzden kararsız kaldım :50::50:

Gunaydin kizlaaar.calisan arkadaslarima Allah kolaylik versin insallah :)
bizde iyiyiz teyzesi hafta sonu biraz fazla alışveriş yaptık galiba yorulduk onun dışında bir problem yok allaha şükür.
Resim yokmu canim neler aldin kizina?
olabilir canım. bugün iftara misafirim var haftasonu bulantım birazcık azalınca hemen temizliğe giriştim. duramıyoruz ki. o ayak şismesi bende de var canım, sıcaktan da olabilir.eve gidince şu derin dondurucuların falan içindeki buz kalıpları var ya, onların üzerine bir havlu koyup ayaklarını onun üzerinde dinlendirebilirsin, rahatlatıyor o biraz.

vampir gibiyim zaten dişlerim çok kanıyor :)
5 km çok iyi yürümüşsün, şimdi de oğlun 5 km yürümüş gibi enerji harcatıyordur zaten sana :9:
Benimde ayaklarim sisiyo yaa..
Benimde disetlerim her fircalamada kaniyo az filanda degil hani :)

ya bu arada dua okunuyo sanrıım forumu cok takıp edemiyorum takıldı gözüme bende okuyum yasın bı tane rabbım yardımız olsun ıns kım takıp edıyo bılmıyom ama eklesın ıns

canım yasin okumak istemişsin yasin tamamlandı. ben 94 ayetel kürsü ve bir yasin aldım ama misafirim gelecek temizliğe başladım pencere kapı dolap falan ve çok yoruluyorum akşam uzanıp kalıyorum benim aldığım bir yasini okuyabilirmisin acaba

bu hafta bizdede tık yok mesela geçen hafta tepip durmuştu bu hafta hiç bişiy yok :50::50:

aaynen ya aklım karnımda yaşıyorum artık:1::1: istyorum ki hep oynasın. korkuyo insan bide. neyse ben baya araştırdım rahat olun normalmiş . yeni hissetme zamanlarında hareketler daha cok kuvvetli olmadığı için böyle olurmuş gecende sağlık ocağında takibimi yapan hemşire ye sordum normaşl dedi

Canım bu konuda benim de çok bilgim yok ama neticede tüm iyi niyetinle, sırf senin de duan karışması için okuyacaksın. Bence bir mahsuru yok. Okuyabilirsin ve böylelikle bitmiş oluyor. SAğolasın

Okuyan herkesten Allah Razı Olsun. SAyılarımızı tamamladık. cuma günü cuma saati duası yapılacak İnş Allah.
Başladığımız duamızı bırakmayalım isterseniz. Okumaya devam edelim. Hayrolsun kardeşimize Rabbimizin sabır vermesi için dua edelim.
Okumaya devam etmek isteyenler okuyup söyleyin. Listemiz devam edecek inş Allah.
Ayetel kürsi sayısı 170. 2. ye topluyoruz. BİTMİŞTİR
Yasin-i Şerfi sayısı 41 BİTMİŞTİR.

Tamam o zaman listemiz başlasın. Çevrenizdekilerden de alabilirseniz alında tamamlayalım İnş Allah.
......................... YASİN ............................ AYETEL KÜRSİ
Swift .................. 2 tane ........................... 50 tane
oznurrd .............. 1 tane ............................ 20 tane
fananay .............. 1 tane ............................ 1 tane
agaydin .............. 3 tane ............................. 20 tane
fatmaaskin1 ........ 1 tane ............................. 20 tane
Bu_cak .............. 1 tane .............................. 1 tane
Lungy ................ 1 tane
Pomak45 .................................................. .. 20 tane
arzummm_26_ ............................................ 10 tane
ycl2012 ............. 2 tane .............................. 30 tane
didos11 .................................................. .... 20 tane
bicnv ................. 3 tane ............................... 1 tane
peruj ................. 1 tane
HAYROLSUN ....... 1 tane .............................. 10 tane
Bitter .................................................. ......... 3 tane
esr06 ................ 5 tane
tirilaylom ............ 5 tane
efsa10 .............. 3 tane
shimarik .......... 3 tane
armoisee ........... 3 tane .................................. 30 tane
03062008 ......... 2 tane .................................. 10 tane
gözdem25 ......... 1 tane .................................. 94 tane
nutellaa32 ......... 1 tane
ple ................... 1 tane

canım çok güzel düşünmüşsünüz bende okumak istiyorum 2 Yasin 50 Ayetel Kürsi alabilirim..Allah hepimizden razı olsun bizleri bebeklerimizi korusun :31::31:

gunaydin kizlaaar.calisan arkadaslarima allah kolaylik versin insallah :)

resim yokmu canim neler aldin kizina?

paylaşıyoruz teyzemiz :52::52: çok keyifli alışveriş yapmak :52::52:

$1.webp $2.webp $3.webp $4.webp $5.webp $6.webp $7.webp $8.webp $9.webp

Gunaydin kizlaaar.calisan arkadaslarima Allah kolaylik versin insallah :)

Resim yokmu canim neler aldin kizina?

Benim de kanıyor canım 😔 süt yoğurt tüketiyor musun acaba?

kızlar aranızda kramp tarzı sryler kasılma falan yasayan varmı bacagıma gıren kramp yuzunden uykudan uyandım cok canm yandı dr daha gıtmedım cınsıyet ıcın beklıom bu yuzden de soramadım ılac falan ne kullanmam gerektıgını sadece ferro sanol ( demir ) haı kullanıyorum magnezyum falan kullanan varmı ?

Back
X