• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Yaşadığınız diş eti kanamaları östrojen ve progesteron hormonlarının etkisiyle diş etinin hassaslaşması nedeniyle oluyo aynı zamanda kusmak ve ağız içi asit dengesinin degismesi de diş eti kanaması yapar c vitamini tüketimi ve iyi bir ağız bakımı yardimci olabilir

Kusma kanama yapıyorsa benim diş eti kanamamın suçlusu belli demektir :) hiç ilaç kullanamıyorum daha doktorun verdiklerine bile başlayamadım bulantıdan :( o yüzden düzelmemiştir belki de. vitamin, magnezyum, demir hepsi yatıyor dolapta.

bana acity yakındı o yüzden ordan aldım. söğütözünde özelcan var ordan da alan çok arkadaşım oldu. babaymall bebemarket de açıldı ama henüz gitmedim. bizim demirbaşlar var abiden. o yüzden kıyafet alıcam sadece.
ulusa da gidin görün ama aklınızda kalmasın .

senin işin kolay, kıyafet en eğlenceli kısmı :) ben bi mağazaya girip hepsini alıp çıkayım istiyorum ama pek mümkün değil sanırım, aynı ürünün fiyatı bile çok değişebiliyor mağazaya göre. söğütözünde nerede peki biliyor musun, bıktırdım seni de sorularla :9:

Kusma kanama yapıyorsa benim diş eti kanamamın suçlusu belli demektir :) hiç ilaç kullanamıyorum daha doktorun verdiklerine bile başlayamadım bulantıdan :( o yüzden düzelmemiştir belki de. vitamin, magnezyum, demir hepsi yatıyor dolapta.

senin işin kolay, kıyafet en eğlenceli kısmı :) ben bi mağazaya girip hepsini alıp çıkayım istiyorum ama pek mümkün değil sanırım, aynı ürünün fiyatı bile çok değişebiliyor mağazaya göre. söğütözünde nerede peki biliyor musun, bıktırdım seni de sorularla :9:

estağfurullah canım. tobbun oralarda. karıştırıyorum o iki caddeyi. ya akpye çıkan cadde ya chpye:)

Ohh iki çiçek mis mis Maşallah :)) demirbaşlar varsa daha ne olsun kalanı iki gün :) kanguru anneye zor ya belini ağrıtmadı mı? Becerebilirsem kucağa aşıltırmak istemiyorm ama çok zor sanırım başaranı görmedim henüz çevremde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alışırsa da alışsın ayrıca, alışmasın diye ekstra çaba sarfetmeyi de doğru bulmuyorum , anne kokusuna en muhtaç oldukları bir dönemde bir tek annesinin kucağında sakinleşen bebek alışsın ne var :). Zorlukları da var evet ama güven duygularının gelişmeleri için anne kucağına ihtiyacları var.Uzun süre kullanırsan ağrıtıyor canım... Alışverişe çıkardım o şekilde 1 saatten sonra rahatsız ediyor ama elimle desteklerdim alttan.

günaydın canım 24 ünde 19 +1 olacaz doktor 19. Haftada bide 22.haftada gideceksiniz dedi ikiz gebelik olduğu için bu şekilde oluyo dedi
Anladım canım.

hayırlı sabahlar güzel haftalar güzel anneler ve adayları:)
bizde cumartesi günü randevumuz vardı, %100 kız dedi doktorumuz Allaha çok şükür sağlıklı herşey yolundaymış:16:

Gözünaydın canım..

kızlar isim konusunda kararsız kaldım kızım olacak kısmetse , ben Melinda ve Ada-Mira arasında kaldım.Melindaya ecnebi ismi diyor çevremdekiler arada kaldım.
Bence de isimlerin manası kadar kökeni de dikkat etmeliyiz,Türkçemize sahip çıkalım.. :72:

Kusma diş etlerini hassaslastırır aynı zamanda mide asidi ağız içindeki asit dengesini bozar bu yüzden kustuktan sonraki ağız bakımı daha önemli tabiki değişen hormonlarda diş eti kanamasında oldukça etkili

:3:
merhabalar tekrar, aranizda nefes/hareket sensoru almayi düsünen var mi? beze takilanlardan mi yoksa pad olarak yatagin altina serilenlerden mi alsam karar veremedim. önceden arastirmis olaniniz varsa fikirlerini paylasir mi? tsk.

bu arada hissettigim gercekten bebekmis (artik oglum demeliyim :emir_bebek:) , artik ciplak gözle tekmelerini de görebiliyoruz. cevap yazanlara tesekkürler ;)

çok merak ettim. nettende şimdi baktım bulamadım. bu sensör nasıl bir şey :)

estağfurullah canım. tobbun oralarda. karıştırıyorum o iki caddeyi. ya akpye çıkan cadde ya chpye:)

tobbun oralardaysa tamam, bulurum :) saol canım gidip bakalım haftasonu ne var ne yok.

Kusma diş etlerini hassaslastırır aynı zamanda mide asidi ağız içindeki asit dengesini bozar bu yüzden kustuktan sonraki ağız bakımı daha önemli tabiki değişen hormonlarda diş eti kanamasında oldukça etkili

kustuktan sonra dişlerim hiç aklıma gelmiyordu açıkçası ama öğrendiğim iyi oldu artık temizlerim, gargara falan yaparım. bir iki ay daha çekerim o sıkıntı değil de kalıcı olmaz inşallah, ara ara şiştiğini de hissediyorum diş etlerimin. o kötü oluyor

Yaşadığınız diş eti kanamaları östrojen ve progesteron hormonlarının etkisiyle diş etinin hassaslaşması nedeniyle oluyo aynı zamanda kusmak ve ağız içi asit dengesinin degismesi de diş eti kanaması yapar c vitamini tüketimi ve iyi bir ağız bakımı yardimci olabilir

Teşekkürler bilgilendirdiğin için canım😊

kızlar ya ben bugün kendimi kötü hissediyorum neden bilmiyorum nedeni yok çok garip
dokunsan ağlıcam :((

kızlar ya ben bugün kendimi kötü hissediyorum neden bilmiyorum nedeni yok çok garip
dokunsan ağlıcam :((

Agla canim icinde tutma cok rahatliyor insan. Cumartesi kpssye girdim cok kotu gecti 4. Girisim oldugu icin alistim artik gulup geciyordum gece 11 gibi kpssyle dalga gecen bir sarki yapilmis onu dinlerken agladim o derece hormonlarimiz bizimle dalga geciyor. Aglayinca rahatladim..

Agla canim icinde tutma cok rahatliyor insan. Cumartesi kpssye girdim cok kotu gecti 4. Girisim oldugu icin alistim artik gulup geciyordum gece 11 gibi kpssyle dalga gecen bir sarki yapilmis onu dinlerken agladim o derece hormonlarimiz bizimle dalga geciyor. Aglayinca rahatladim..

o şarkı da komik bir şarkı ne hale geldik birde kocalarımız anlasa bizi tam olucak dimi ?

Demir ve kalsiyumu aynı anda alma eleviti sabah içiyosan demiri yatarken al arada da diğer ilaçlari alırsın
Oncelikle daha once verdigin cevap ve bilgiler için tesekkur ederim. Elevitle demir ilaci mi birlikte almanın bir zarari var mi? Cay la cakistirma, sütten kacir, ayranla arsini aç derken ben ikisini bereber iciveriyorum da :32:

çok merak ettim. nettende şimdi baktım bulamadım. bu sensör nasıl bir şey :)

benim ilgilendigim iki tipi var,bunlar disinda normal duvar sensoru olani ve sanirim bebegin ayagina takilan da var ama o kablosu disarida oldugu icin pek tavsiye edilmiyor...

birinci tip yatagin altina serilen incecik bir pad, telsiz ya da monitör setleriyle satilani da var... ya da tek basina hareket sensoru olarak satilan da var. bundan alirsam Angelcare Baby Video Sound and Movement Baby Monitor System ya da Tommee Tippee monitorü alirim, bebegin bir cok esyasini Tommee Tippee alacagim icin..

bir de beze takilip, bebegin göbek hareketinden nefesi kontrol eden var, mesela Snuza Hero Baby Movement Monitor.

Amac SID i engellemek elbette...sensoler hareket hissetmediginde ortalama 20 saniye icinde alarm caliyor... evim katli oldugu icin almayi düsünüyorum.

Ben dinlemedim yaa o sarkiyi..telefon kulubesinde halay mi cekmisler :9:
Bende girdim sinava ama hic calismamistim iyiki calismamisim calissam cok uzulecektim

Ben dinlemedim yaa o sarkiyi..telefon kulubesinde halay mi cekmisler :9:
Bende girdim sinava ama hic calismamistim iyiki calismamisim calissam cok uzulecektim

Canim Sarki ahmet ucak yuvalarini atesler salsin diye birsey. aglancak bisey yok ben hormonlara bagliorum 3 yildir kpssye baglanip kalmak slktl artik beni. Bende bu yil calisamadim hic iyiki calismamisim.. Telefon kulubesi sorusunun cevabini 3 kez degistirdim iki sik arasinda gidip durdum bi okuyunca digeri oluo bi okuyorum oteki oluodeli etti :))))

Back
X