- 14 Nisan 2014
- 991
- 115
- 53
Aaa bence sende sorun yok esinin hormonlarinda problem var.bende tutsam diyecek oldum bi kere ne oruc tutmasi cocugum ac mi kalsin diyo.kiz oldugunu duyunca bizimkide ilk bi sok yasadi ama sonra arkadaslarina kiz olmasi iyi olucak ilk torun erkek olsa basedemezdik diyobilmiyorum ki kujum yaa eşime çok sinir oluyorum bu ara ben niye oruç tutmuyormuşum ne desem oruçluyum diyor sanki keyfimizden tutmuyoruz iyice zıvanadan çıktı yada benim tahammülüm az ne dese batıyor kız olacak diye tripli zaten ben mi yaptım göndereydin Y kromozomu dedim beceriksiz :)![]()
Ben cocugumun kararlarina saygi duyarimFananaycım gördüğün gibi üçünün arasından seçicekLütfen kendi kendinize gelin güvey olmayınız
Şaka bi yana kız değilse bende çok gülerim :))) Süpriz olur sanada bizede :d
Erkek dese ben o anki yuzumu merak ediyorum zaten
Ohh maşallah göbişe :)) Benimde epey çıktı, tokken öne doğru sivriliyo
Ayyy halimiş benim minnacık gelinim maşallah canım :))
Benim göbüş artık hamileyim diyor atayım bi ara :)
Evet canım babaya veriyorlar.hazırlıklı olsun eşin![]()
Aaaaaaa bu erkekler de bi tuhaf ha onlarda hamile psikolojisi sanki! Benim eşim de biz kız diye bilirken prenseslerim diye seviyordu, leb demeden çorumdan leblebi getiriyordu resmen varya göreceksin ..ama erkek ya şimdi karnımı len diye seviyor çok kızıyorum çok! Dediğim gibi çocuğu içerde sakallı bıyıklı koca herif sanıyor heralde benim herifben de ona diyorum bi X kromozomu yollayamadın diye o sinir olsun ben sinir olacağıma :))
Bendensin kuzum :) bende o dediğin sebeplerle ağlıyorum dandini dandini dastana danalar girmiş bostana yı dinlerken ağlayabiliyorum durum o derece vahim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa cok mu buyudu karnim ben kilo takintisi olan biriyim zaten
Esime demeyeyimde sasirsin bence simdi soylersem kacmanin bi yolunu bulur o..
Esinede cok guldum benim esim hic sevmez karnimi duygularini belli edemeyen bi tiptir kendisi beni sevdigini bile soylemez ben soylersem bende der.ozel gun bilmez bazen hic konusmaz icine kapaniktir sakindir genelde bagirip cagiran bi tipte degildir ani tepkiler vermez
Dumduz bi adamdir vesselam..