• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

tek başıma bi dağa falan mı kaçsam acaba :) ordan size yazarım
Shımarikcm canım o daga ben de geleyim.. Evliliğimizin başından beri etmediğimz kadar kavga ediyoruz esimle sürekli ağlıyorum üstelik kavga sırasında beni ağıt tutuyo iki laf sayamıyorum oturup bi de hırsımdan aglıyorum:52: iki gun once adamı bosayıp memlekete gidiyodum valizi bile topladm:30: bugun sanki bisey olmams gibi yasıyoruz valla aynen devam.. Kendim kendime action yaratıyorm anlican hepsi geçici bütün suc hormonlarda:51:

ben pıt pıt hissediyorum hatta su anda bile pıt pıtladı ben de artık dinletebilirm :))

Ay maşallah size. Ne güzel ya.:16: ben de en kısa zamanda hissederim inşallah. Bu arada araştırdım. Kulak 24. Haftada gelişimini tamamlıyormuş ancak bebek 17. Haftadan itibaren dışarıdaki sesleri duyuyormuş. Duyduğu sesleri anlamlandırması 20. Haftayı buluyormuş. Hatta 20. Haftada annenin sesini diğer seslerden ayırt etmeye başlıyormuş:emir_bebek:

günaydın hanımlarr:16: bişey sorcam sizlere bebişleriniz tam tekme atmaya başladı mı? ya da ne zaman atmaya başlar biliyor musunuz?

Hehehe olduk deseydin kadın doğum uzman yardımcısı olduk toplu olarak :))

Bak ya napalım ne güzel aynı şeyleri yaşayanlar olarak destek oluyoruz ne gazı o da ne :)) bak hala telefonu bırak artık diye vıdı vıdı yapıyor benim ki oğluma şikayet ediyor beni annen seni radyasyon manyağı yapıyo oğlum diyo :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimkinide böyle kabul edicem artık napalım :d

Gizli saklı yine girerim ben :D Bende hep siteden örnek veriyorum, anladığım kadarıyla siz birbirinizi gaza getiriyorsunuz diyor eşim :D

Benimki de teli elimde gordugu zamanlarda ne dio yine seninkiler var mi degisik haberler profesor oldunuz mu dio :D

Demekti herkes aynı şeyleri yaşıyor. Eşim eve gelince arkadaşların nabıyomuş, bebekleri napıyomuş diye soruyo. Ben ilk zamanlar ciddiye alıp cevaplıyordum saf gibi anlamamıştım benimle dalga geçtiğinii:52: sonra bi gün dayanamayıp kahkalarla gülünce anladım. Şimdi de soruyo beraber gülüyoruz:1:

günaydın hanımlarr:16: bişey sorcam sizlere bebişleriniz tam tekme atmaya başladı mı? ya da ne zaman atmaya başlar biliyor musunuz?

Günaydın canım. 18. Haftada kasları çok iyi geliştiği için tekmeler hissediliyormuş genelde. Ama 16. Haftada hisseden de var. 22. Haftaya kadar bekleyen de. Ben bugüne itibariyle 17. Haftadayım tık yok daha:53:

kgokce bak buraya da geliyorum 1 haftadir... kilo durumunu cok kiskandim ben 6.5 kilo aldim, o kadar saglikli besleniyorum ki, bunun disinda her gün en az 8 bin adim atiyorum yaklasik 6 km yürüyorum, haftada 2 kere yogaya gidiyorum...her seans 1.5 saat, hamileler icin su jimnastigine de yazildim; niye ve nasil bu kadar kilo aldigimi anlamis degilim... neyse yoganin bag agrisina bile faydasi var, firsatin varsa mutlaka bir kursa yazil, kesinlikle tavsiye ederim.

her bünye bir değil canım. ben ilk gebeliğimde dikkat ettim günde 5 km yürüdüm. 14 kg aldım yinede. ama ben 10.gün 4 kilo fazla ile kaldım.2ay sonunda eksiye bile düştüm. hepsi gitti. sağlıklı beslenerek sporla alınan kilo kilo değil. bebek su kan plesanta ıvır zıvır şu bu.ben bu gebelikte yürüyemedim hala. tek derdim o:(

Teşekkür ederim canlarım :)) Sağlıkla gelsinlerde sezeryan olsun dediğiniz gibi :) Doktor en fazla 37. haftaya kadar kalırlar, sen kendini en geç kasımda doğum yapacakmış gibi hazırla dedi. Kasım annesi olucaz bu gidişle :)

gözünaydın cnaım hayırlı olsun duble paşalar. en az 10 kişi kasımda doğurur zaten. ilk gebeliği sezaryan olanlar mesela. ben de dahil:)

Kizlarrr bu ne yahuuu tozu dumana katmissiniz topikteee :) ultrason kertikleri havada ucusmusss :D alemsiniz valla :D pipidasim dubleannem gozun aydin iyiymis pipililerin..ben de bugun hic hareket etmio die kafayi takmistim benimki az once karnimin sagina toplandi resmen gerilme hareketleri yapio sanirim yeri dar gelio :D tas gibi oldu sag tarafim sisti ufaktan snra eski haline geldi..acaba anne bana da ultrason kertmesi yapalim mi demek istedi :p :p :p :p :p

haha çok güldüm yaaaaa... züğürt ağadaki evlenmek isteyen dede geldi aklıma sabah sabah ne alakaysaaaaa. ben garı istirem diyor senin minnoş:)))

Bilmiyorumki canim buyuk ihtimalle benimkide kiz 1 haftada karnim buyudu resmen benimde

bitter sneinki oğlan çıkarsa ne gülerim ammaaaaaa:) fananay napacak o zaman:)))

bilmiyorum ki kujum yaa eşime çok sinir oluyorum bu ara ben niye oruç tutmuyormuşum ne desem oruçluyum diyor sanki keyfimizden tutmuyoruz iyice zıvanadan çıktı yada benim tahammülüm az ne dese batıyor kız olacak diye tripli zaten ben mi yaptım göndereydin Y kromozomu dedim beceriksiz :):47:

Bende çok agresifim canım bu ara. Özellikle en sevdiklerime karşı. Anneme eşime kızıma.. sonra üzülüyorum ama elimde olmadan kırıyorum onları.Çok tahammülsüz bi insan oldum.

bana da bakıcı batıyorrrrrrr. 1,5 yıl oldu hala aldığı şeyi işi bitince yerine koymuyorrrrrrr, o bardakları tabakları tupperlerı kafasına geçirecem bir gün kendimi tutamayıp....

Herkeslere günaydın. Uykusuz saçma sapan bi geceyi daha bitırdim:44: arık sırt üstü ve sağ yanımıza yatmamız lazım diye soluma yatıyorum ve her sağ tarafıma döndüğümde, her sırt üstü yatmaya başladığımda uyanıyorum. Sonradan da uykuya dalmakta zorlanıyorum. Bölük pörçük uykulu, sinir bi gece geçiriyorum. Umarım şu yatış pozisyonuna tez zamanda alışırım:31:

Günaydın canım. 18. Haftada kasları çok iyi geliştiği için tekmeler hissediliyormuş genelde. Ama 16. Haftada hisseden de var. 22. Haftaya kadar bekleyen de. Ben bugüne itibariyle 17. Haftadayım tık yok daha:53:

ben de 18. haftadayım ama hala tekme atmayınca doğrusu biraz endişelendim...:18: ne yapalım bekleyeceğiz artık....

Aaa bence sende sorun yok esinin hormonlarinda problem var.bende tutsam diyecek oldum bi kere ne oruc tutmasi cocugum ac mi kalsin diyo.kiz oldugunu duyunca bizimkide ilk bi sok yasadi ama sonra arkadaslarina kiz olmasi iyi olucak ilk torun erkek olsa basedemezdik diyo :D

Ben cocugumun kararlarina saygi duyarim ;)
Erkek dese ben o anki yuzumu merak ediyorum zaten :9:

Yaa cok mu buyudu karnim ben kilo takintisi olan biriyim zaten :(
Esime demeyeyimde sasirsin bence simdi soylersem kacmanin bi yolunu bulur o..
Esinede cok guldum benim esim hic sevmez karnimi duygularini belli edemeyen bi tiptir kendisi beni sevdigini bile soylemez ben soylersem bende der.ozel gun bilmez bazen hic konusmaz icine kapaniktir sakindir genelde bagirip cagiran bi tipte degildir ani tepkiler vermez :D
Dumduz bi adamdir vesselam..

eşin ne burcu bittercim?

Ay canım yok ya hala aynı. Doktora bile gelmiyo benimle. Geçen sefer zorla cinsiyet öğrenmeye götürdüm. Bi tuhaf oluyomuş beyfendi bakamıyo :D seninki maşallah kulağını bile koyuyor :D Parmak ucuyla dokunsa razıyım ben :D

ilk gebeliğimde elini koy derdim, koyardı gözü tvde . eeee koydum ne oldu? nasıl hissetsin çocuk beni. saçmalama derdi. konuş derdim, delimisin ne konuşayım töbe yaaa derdi.. adam bilim adamı, duygusal zeka yok gelişmemiş:))) odun bu erkekler odunnnn

bende aynıyım cnm hemde nasıl dikkat ediyom normal zamanda böyle dikkat etmedim ama 5 kilo aldım kendime çok sinir oluyorum ama elimden bir şey gelmiyor :(((

yok yok biz sağlıklı beslenek sonra pat diye gidecek bunlar. bunlar yağ değil ödem ödem :))

valla nasıl dikkat ediyorum kardelencim. yemekte her öğlen çorba ana yemek ve pilav/makarna/erişte/bulgur pilavı grubundan bir şey ve tatlı olur. ben çorba yerim, ana yemek yerim, 1 dilim tam buğday ekmek ve ayran içerim. diğerlerini almam. akşamda aynı şekilde pilav tatlı yemem..
dün akşam iftarda abimler vardı. pilav yemedim. hem abim en sevdiğim tatlıdan almış gelmiş, hem eşim başka tatlı almış. abimin getirdiğinden bi tatlı kaşığı aldım sadece abimi kırmamak için.

eşin ne burcu bittercim?

ilk gebeliğimde elini koy derdim, koyardı gözü tvde . eeee koydum ne oldu? nasıl hissetsin çocuk beni. saçmalama derdi. konuş derdim, delimisin ne konuşayım töbe yaaa derdi.. adam bilim adamı, duygusal zeka yok gelişmemiş:))) odun bu erkekler odunnnn

Ay o zaman kocama kocaman bi :nazar:. Her sabah uyanınca elini karnıma koyup günaydın diyor. İşe giderken vedalaşıyor, işten gelince neler yaptığını anlatıp bebeğe neler yaptığını soruyor. Dün kulağını koyup dinledi böyle suyun içinde hareket etme sesleri duyuyormuş:52:mutlu oldu bebeği duydum diye ben de ses etmedim hevesi kaçmasın diye:9:

günaydın kızlar.
şu ara kötü günler geçiriyoruz.
4 lü tarama yaptırmıştım. trizomi 18 riskimiz yüksek çıktı.
doktorum amniyosentez önerdi.
ben istemedim ama eşim razı olmadı.
prof. bir doktor var bayağı ünlü ona göründük.
ayrıntılı baktı ultrasondan. hiç bir bulgu yok gayet sağlıklı dedi.
yuzde 90 belirti olur ultrasonda ama yüzde 10 da olmayanlar olur dedi.
büyük ihtimal sağlıklı ama amniyo yapmalıyız dedi.
dün amniyosentez oldum. cumaya sonuç çıkacakmış.
Rabbim hayırlı haberler vermemi nasip eder inşallah.
raporluyum evde dinlenip bol su içiyorum.
dua edin lütfen bebeğim sağlık olsun...

Ay o zaman kocama kocaman bi :nazar:. Her sabah uyanınca elini karnıma koyup günaydın diyor. İşe giderken vedalaşıyor, işten gelince neler yaptığını anlatıp bebeğe neler yaptığını soruyor. Dün kulağını koyup dinledi böyle suyun içinde hareket etme sesleri duyuyormuş:52:mutlu oldu bebeği duydum diye ben de ses etmedim hevesi kaçmasın diye:9:

o duyduğu sesler senin midenden gelen sesler olmasın:)))

günaydın kızlar.

canım inşallah iyi çıkar sonuçların. dr da çok büyük ihtimal salıklı dmeiş zaten. bozma moralini. yaşın kaç? yaştan dolayı yüksek çıkmıştır belkide..

günaydın kızlar.

Allah yardımcınız olsun canım hayırlı haberler alırsınız inşallah..

günaydın kızlar.
Canım benim kıyamamam sana. Ama bozma moralini bir şey çıkmayacak inşallah. Dr da demiş ultrason da yüzde 90 belli olur diye bak. Sen evde olmanın tadını çıkar yarın zaten güzel haberler alacaksın ben inanıyorum. Duamdasın

canım inşallah iyi çıkar sonuçların. dr da çok büyük ihtimal salıklı dmeiş zaten. bozma moralini. yaşın kaç? yaştan dolayı yüksek çıkmıştır belkide..

28 yaşındayım canım.
sanırım yaşla alakası yok.
kandan çıkan bazı değerlerden dolayı sanırım.

Günaydın :)

Herkeslere günaydın. Uykusuz saçma sapan bi geceyi daha bitırdim:44: arık sırt üstü ve sağ yanımıza yatmamız lazım diye soluma yatıyorum ve her sağ tarafıma döndüğümde, her sırt üstü yatmaya başladığımda uyanıyorum. Sonradan da uykuya dalmakta zorlanıyorum. Bölük pörçük uykulu, sinir bi gece geçiriyorum. Umarım şu yatış pozisyonuna tez zamanda alışırım:31:

Canım sağ tarafına eşini yatır o engel olsun dönmene yada hamile yastığı tarzı bişi alsan rahat edersin belki? ben normalde çok deli yatardım hamile kaldığımdan beri sürekli sola yatıyorum bebişi aklıma getirerek uyuyorum birde gece hiç başka tarafa dönmüyorum eşim bile şaşkın bu duruma :)) yaptığım gibi kalkıyorum çoğu zaman :)

Ay öyle zaten bağırsak hareketlerimi duydu :52: ama çok sevindi kıyamadım bozmadım ben de:1:

Back
X