• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

günaydın kızlar.
şu ara kötü günler geçiriyoruz.
4 lü tarama yaptırmıştım. trizomi 18 riskimiz yüksek çıktı.
doktorum amniyosentez önerdi.
ben istemedim ama eşim razı olmadı.
prof. bir doktor var bayağı ünlü ona göründük.
ayrıntılı baktı ultrasondan. hiç bir bulgu yok gayet sağlıklı dedi.
yuzde 90 belirti olur ultrasonda ama yüzde 10 da olmayanlar olur dedi.
büyük ihtimal sağlıklı ama amniyo yapmalıyız dedi.
dün amniyosentez oldum. cumaya sonuç çıkacakmış.
Rabbim hayırlı haberler vermemi nasip eder inşallah.
raporluyum evde dinlenip bol su içiyorum.
dua edin lütfen bebeğim sağlık olsun...

canım kendini çok korkutma asla strese girme... çünkü stres bebeğinini de etkiliyor...her şey Allah'ın izniyle olur...önemli olan senin pozitif düşünmendir... korkma Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz zaten büyük bir ihtimalle sağlıklı demiş doktor...sen de kendini daha fazla korkutup bebişini üzme...

Son düzenleme:
Hiç kızma canım. Yontmaya da çalışma değişmiyolar :D Onların DNA sında var duygusuzluk. İstisnalarda vardır tabi :) Fananayın ki kulağını bile koyuyormuş valla kavga çıkarcam bu gece :D

anaaam ben hareketini hissettim diyorum bilgisayarda en önemli oyununu bırakıp tık nefes yanıma koşup elini koyuyo, ama hissedemiyor. takılıyorum hatta kıskanıyon mu ben hissediyorum sen hissedemiyon minnakımızı diye:)))

Fananaycim yaa dinledigim hareketli muziklere bile aglar oldum.nasi bi ruh degisimidir yaaa :)

Pipidas dublem ben esimin yaptiklarini solemiim o zaman o kavga sabaha kadar surer :p ama dayanamicam birini soliim.. :p bugun iftardan sonra balkonda yere uzandim belim agridi die..bebissss die seslendi esim ben de bana seslenio sandim efendim dedim..senin bebisligin kalmadi artik oglumla konusuom ben dedi.sonra geldi gobegimi once soldan opelimm simdi de sagdannn bi de ortadan belki ordasindir dedi optu gitti :D kaldim ole..simdi bebisligimin bittigine mi uzuleyimmm oglunu sevdigine mi sevineyim anacimm :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim eşimde işe giderken göbeğin altından sağından solundan üstünden öpüyo muhakkak denk gelmiştir deyip gidiyo:)):34:

2 li testimiz temiz çıkmıştı. 3lü ya da 4lü yaptırma taraftarı zaten değildim. Tam o zamanlarda doktor değiştirdim. 2 li testimin sonucunu götürdüm yaptıralım demedi benimde işime geldi yaptırmadım. Allah'a emanet tekrar bekleyip o sıkıntıyı çekmek istemedim. Ayrıntılımız var bakalım onu da sorunsuz atlatsak çok sevinceğim. İnş Allah hepimiz sorunsuz sağlıkla bebişlerimiz alırız kucaklarımıza. Aminn

amin canım :16: bana kalsa ben de yaptırmayacaktım ama dediğim gibi eşim istedi. neyse olsun, temiz çıksın da önemli değil. Ayrıntılıya 4 hafta sonra gideceğiz biz, 21. haftamızda. ondan sonra bir şey kalmıyor sanırım, şeker yüklemesi var ama o da böyle tedirgin olacak bir şey değil zaten :)

Evet canım sanırım baya gerekli olacak travel sistemler çok güzel.. Senin almayı düşündüğün model var mı çokk çeşit var ya kafam karıştı valla 😄

biraz baktık da pierre cardin in ve chicco nun yeni modelleri var onlar çok hoşuma gitti. ikisinden biri olur diye düşünüyorum. biraz daha göz gezdirip karar veririz artık :)

ah fananay dün benden sonra ne işler çevirmişsiniz, senin oğlan paylaşılamamış :9:
ben de bu testleri yaptırmak istemiyordum ama eşim çok pimpirikli, doktor ne dese yaptıralım diyor. 2li testin sonuçları çıkana kadar uykusu kaçtı resmen, tamam önemsemesi güzel ama bu kadar telaşlı olması da iyi değil aslında. neyse ki düşük çıktı riskimiz, şimdi de 4lüyü yaptırdık ve aynı telaşla 4lünün sonucunu bekliyor artık :53:

yaaa paşam çok yakışıklı teyzesi şimdiden bakalımmm:9::9: ben de 2liyi senin gibi inan eşim ısrar etti diye yaptırdım...3 lüyü de istiyordu o aslında'' ben de sana zeka testi yaptırayım düşük çıkarsa seni terk edeceğim uygun mu'' dedim gık demedi :53: yani yanlış anlaşılmak istemem tabiki benim fikrim ama ne olursa olsun ben kuzuma kıyamam sonuçta en azından hamileliğim kafam rahat olsun istiyorum..doktorda YANILMA PAYI YÜKSEK diyince tamamen vazgeçtim 3lüdür 4lüdür yaptırmayacağım:19::19: sadece detaylı usg ye gircem 22nci haftada o da anne karnında düzeltilebiliyormuş bzı bulgular Allah korusun varsa diye gircem canım... ya canım buarada 3 gün önce girdim ultrasona ama çooooooooooooook özledim oğlumu:16: ben 9 ayı nasıl bitircem acabaaaaaaa:52:

amin canım :16: bana kalsa ben de yaptırmayacaktım ama dediğim gibi eşim istedi. neyse olsun, temiz çıksın da önemli değil. Ayrıntılıya 4 hafta sonra gideceğiz biz, 21. haftamızda. ondan sonra bir şey kalmıyor sanırım, şeker yüklemesi var ama o da böyle tedirgin olacak bir şey değil zaten :)

biraz baktık da pierre cardin in ve chicco nun yeni modelleri var onlar çok hoşuma gitti. ikisinden biri olur diye düşünüyorum. biraz daha göz gezdirip karar veririz artık :)

Evet İnş Allah tüm test bekleyenlerin temiz çıkar. Hemşireme bu gün sordum şeker yüklemesini. Daha önceleri sadece yaşı büyük olanlara aşırı kilolu olanlara yapıyorduk. Şimdi doktorlar riske girmek istemiyor herkese yaptırıyorlar dedi. Off onu yaptıracağım mecbur bende. Gerçi daha doktorum ile konuşmadık ama ister herhalde.

ben de dörtlü sonucumu bekliyorum bu arada , inşallah hiçbirimiz kötü sonuçlarla karşılaşmayız canım.

inşallah canım ama biliyorsun ki güvenilmez testler. buna rağmen neden yapıyorlar anlamıyorum..

canım kendini çok korkutma asla strese girme... çünkü stres bebeğinini de etkiliyor...her şey Allah'ın izniyle olur...önemli olan senin pozitif düşünmendir... korkma Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz zaten büyük bir ihtimalle sağlıklı demiş doktor...sen de kendini daha fazla korkutup bebişini üzme...

ay evet canım yaa benim stresim sıkıntım bebeğimi de etkiler diye korkuyorum.
o yüzden iyi çıkacak korkma diye kendimi telkin ediyorum.

bebeğimi de iki gündür hiç hissetmediğim kadar iyi hissediyorum.
pıt pıt vuruyor resmen. inşallah ben iyiyim anne diyordur guzum :)

Anladım canım travel sistem alacaksın sanırım beğendiğin bi model vAr mı peki? Karar vermek çok Zor olcak yaaa 😊

Travel sistemler çok hantal bence. Geçen graco nın Travel sistemine baktık araba 6,5kg güya ama o kadar hantal ki manevra yapamıyorsun. En çok chicconun lite way pluus modelini öneriyorlar. Baston puset in üzerine ana kucağı monte ediliyor çocıuk büyüyünce direk bastona geçmiş oluyorsun. Puset in ağırlığı 7 kg ana kucağı 4,5 kg. Manevrası gayet iyi. Bu babamızın favori arabası. Benim kine gelince quinny zap extra 2 . Bu arabaya güvenlik testlerinden iyi puanlar alan maxi cosi ana kucağı monte ediliyor. Katlandığında en küçük olan bebek arabası, üç tekerlekli, havalı bi araba:1: puset 8.9 kg ana kucağı 3,5 kg. BUnun da manevra kabiliyeti gayet iyi. Karar veremedik anlayacağın.zaten en zoru bebek arabasına karar vermekmiş. Kızlar fikirlerinizi bekliyorum bu arada

her bünye bir değil canım. ben ilk gebeliğimde dikkat ettim günde 5 km yürüdüm. 14 kg aldım yinede. ama ben 10.gün 4 kilo fazla ile kaldım.2ay sonunda eksiye bile düştüm. hepsi gitti. sağlıklı beslenerek sporla alınan kilo kilo değil. bebek su kan plesanta ıvır zıvır şu bu.ben bu gebelikte yürüyemedim hala. tek derdim o:(

gözünaydın cnaım hayırlı olsun duble paşalar. en az 10 kişi kasımda doğurur zaten. ilk gebeliği sezaryan olanlar mesela. ben de dahil:)

haha çok güldüm yaaaaa... züğürt ağadaki evlenmek isteyen dede geldi aklıma sabah sabah ne alakaysaaaaa. ben garı istirem diyor senin minnoş:)))

bitter sneinki oğlan çıkarsa ne gülerim ammaaaaaa:) fananay napacak o zaman:)))

bana da bakıcı batıyorrrrrrr. 1,5 yıl oldu hala aldığı şeyi işi bitince yerine koymuyorrrrrrr, o bardakları tabakları tupperlerı kafasına geçirecem bir gün kendimi tutamayıp....
duuuur sakin ol.:18::72:

yaaa paşam çok yakışıklı teyzesi şimdiden bakalımmm:9::9: ben de 2liyi senin gibi inan eşim ısrar etti diye yaptırdım...3 lüyü de istiyordu o aslında'' ben de sana zeka testi yaptırayım düşük çıkarsa seni terk edeceğim uygun mu'' dedim gık demedi :53: yani yanlış anlaşılmak istemem tabiki benim fikrim ama ne olursa olsun ben kuzuma kıyamam sonuçta en azından hamileliğim kafam rahat olsun istiyorum..doktorda YANILMA PAYI YÜKSEK diyince tamamen vazgeçtim 3lüdür 4lüdür yaptırmayacağım:19::19: sadece detaylı usg ye gircem 22nci haftada o da anne karnında düzeltilebiliyormuş bzı bulgular Allah korusun varsa diye gircem canım... ya canım buarada 3 gün önce girdim ultrasona ama çooooooooooooook özledim oğlumu:16: ben 9 ayı nasıl bitircem acabaaaaaaa:52:

en iyi kararı vermişsin bana göre de..
nasip olur ikinci bebeğim olursa yaptırmıycam hiç birini.

bu arada biz de çok net gördük ağzını burnunu falan.
eşim aynı sana benziyor dedi :)

inşallah canım ama biliyorsun ki güvenilmez testler. buna rağmen neden yapıyorlar anlamıyorum..

ay evet canım yaa benim stresim sıkıntım bebeğimi de etkiler diye korkuyorum.
o yüzden iyi çıkacak korkma diye kendimi telkin ediyorum.

bebeğimi de iki gündür hiç hissetmediğim kadar iyi hissediyorum.
pıt pıt vuruyor resmen. inşallah ben iyiyim anne diyordur guzum :)

canım benim üzülme lütfen bak ne güzel bebişin pıt pıtlarıyla ben burda gayet iyim sağlıklıyım annecim sen beni merak etme ben Allaha emanetim, Allahın ziniyle sağlıkla senin güzel kollarına gelicem diyor:)

günaydın kızlar.
şu ara kötü günler geçiriyoruz.
4 lü tarama yaptırmıştım. trizomi 18 riskimiz yüksek çıktı.
doktorum amniyosentez önerdi.
ben istemedim ama eşim razı olmadı.
prof. bir doktor var bayağı ünlü ona göründük.
ayrıntılı baktı ultrasondan. hiç bir bulgu yok gayet sağlıklı dedi.
yuzde 90 belirti olur ultrasonda ama yüzde 10 da olmayanlar olur dedi.
büyük ihtimal sağlıklı ama amniyo yapmalıyız dedi.
dün amniyosentez oldum. cumaya sonuç çıkacakmış.
Rabbim hayırlı haberler vermemi nasip eder inşallah.
raporluyum evde dinlenip bol su içiyorum.
dua edin lütfen bebeğim sağlık olsun...

içini rahat Tut inşallah Rabbim sağlıkla doğmayı nasip eder.inşallah cumaya güzel haberlerle dönersn canım stres yapma neb olur ikili testin normal mi çıkmıştı

Ben yapayım diyeceğim ama bu taployu nerde hazırlayıp yapıyor hiç bilmiyorum ki ? Bayblove ile görüşeyim eğer yapabileceğim gibiyse yaparım.
Biz çok kilo alanlar olarak her şeyi açabiliriz. Malum moraller bozuk :1::1:

Günaydın Swift im. Ne güzel olur şu tablo işinin ucundan tutsan. Cinsiyetler belli çoğu kişinin erkek senesi mi kız senesi mi tablodan belli olur ne güzel:16:

her bünye bir değil canım. ben ilk gebeliğimde dikkat ettim günde 5 km yürüdüm. 14 kg aldım yinede. ama ben 10.gün 4 kilo fazla ile kaldım.2ay sonunda eksiye bile düştüm. hepsi gitti. sağlıklı beslenerek sporla alınan kilo kilo değil. bebek su kan plesanta ıvır zıvır şu bu.ben bu gebelikte yürüyemedim hala. tek derdim o:(

gözünaydın cnaım hayırlı olsun duble paşalar. en az 10 kişi kasımda doğurur zaten. ilk gebeliği sezaryan olanlar mesela. ben de dahil:)

haha çok güldüm yaaaaa... züğürt ağadaki evlenmek isteyen dede geldi aklıma sabah sabah ne alakaysaaaaa. ben garı istirem diyor senin minnoş:)))

bitter sneinki oğlan çıkarsa ne gülerim ammaaaaaa:) fananay napacak o zaman:)))

bana da bakıcı batıyorrrrrrr. 1,5 yıl oldu hala aldığı şeyi işi bitince yerine koymuyorrrrrrr, o bardakları tabakları tupperlerı kafasına geçirecem bir gün kendimi tutamayıp....

Teşekkür ederim canım :) Kasım annesi olsakda bu topikden ayrılmayalım :)

Günaydın Swift im. Ne güzel olur şu tablo işinin ucundan tutsan. Cinsiyetler belli çoğu kişinin erkek senesi mi kız senesi mi tablodan belli olur ne güzel:16:

Valla canım bilmiyorum tabloyu yapabilirmiyim. Babylove 'a mesaj attım belkide bildiği gibi kendisi devam eder. En güzeli de o olur aslında. Eğer yapamazsa yapmaya çalışırım. Ama erkek senesi erkek :1::1:

Travel sistemler çok hantal bence. Geçen graco nın Travel sistemine baktık araba 6,5kg güya ama o kadar hantal ki manevra yapamıyorsun. En çok chicconun lite way pluus modelini öneriyorlar. Baston puset in üzerine ana kucağı monte ediliyor çocıuk büyüyünce direk bastona geçmiş oluyorsun. Puset in ağırlığı 7 kg ana kucağı 4,5 kg. Manevrası gayet iyi. Bu babamızın favori arabası. Benim kine gelince quinny zap extra 2 . Bu arabaya güvenlik testlerinden iyi puanlar alan maxi cosi ana kucağı monte ediliyor. Katlandığında en küçük olan bebek arabası, üç tekerlekli, havalı bi araba:1: puset 8.9 kg ana kucağı 3,5 kg. BUnun da manevra kabiliyeti gayet iyi. Karar veremedik anlayacağın.zaten en zoru bebek arabasına karar vermekmiş. Kızlar fikirlerinizi bekliyorum bu arada

Bence de bazıları çok hantal o kadar para verip ziyan olursa çok üzülürüm yani. Bahsettiğin iki araba da çok güzel canım ben de beğenmiştim ama hiç elimle dokunmadım sadece internetten tavsiyeler üzerine inceledim. Üç tekerleklilerde denge problemi oluyor diyolar denedin mi hiç? çocuk büyüynce bastona ihtiyaç oluyormuş şu aralar gönlümden chicco geçiyor :34:

Bence de bazıları çok hantal o kadar para verip ziyan olursa çok üzülürüm yani. Bahsettiğin iki araba da çok güzel canım ben de beğenmiştim ama hiç elimle dokunmadım sadece internetten tavsiyeler üzerine inceledim. Üç tekerleklilerde denge problemi oluyor diyolar denedin mi hiç? çocuk büyüynce bastona ihtiyaç oluyormuş şu aralar gönlümden chicco geçiyor :34:

Size fikir olur mu bilmem ablam ilk olarak şu biraz hantal olanlardan aldı. MArkası ne bilmiyorum ama. Hiç kullanamadı yepisyeni duruyor. Sonra baston aldı onunla çok rahat ettiğini söylüyordu. Hafifliği ve küçük olması da ekstra güzel. Tabi en güzeli gidip incelemek.

Shımarikcm canım o daga ben de geleyim.. Evliliğimizin başından beri etmediğimz kadar kavga ediyoruz esimle sürekli ağlıyorum üstelik kavga sırasında beni ağıt tutuyo iki laf sayamıyorum oturup bi de hırsımdan aglıyorum:52: iki gun once adamı bosayıp memlekete gidiyodum valizi bile topladm:30: bugun sanki bisey olmams gibi yasıyoruz valla aynen devam.. Kendim kendime action yaratıyorm anlican hepsi geçici bütün suc hormonlarda:51:

tamam hormonları biz biliyoruz neden öküz kocalarımız bizim hormonlarımızın kafayı yediğini bilmiyor herşeyi araştırırlar buna niye özen göstermiyorlar sinirlendim bak gene

Back
X