• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

ayyyy aynı durum bizde de var biz 2 yıllık evliyiz 2 yıldır bir kere olsun üzülmemişimdir herşeyimiz birlikte yaptık ama hamilelikte sürekli tartışır hale geldik ya ben çok duygusalım yada o çok vurdumduymaz oldu aşık olduğum sevdiğim adamı tanıyamıyorum inş doğumdan sonra geçer yoksa böyle çok zor olur :((

aynen aynen bu ara diyorum içimden başkasıyla evlensem böyle olur muydu çocuğuma ilgi gösterir miydi falan iyice sıyırdım :(

Günaydınlar :16::16:
Anca sayfaları okudum. Gece gece kaynatmışsınız yine :20::20::20:
:9::9:
Bu sabah sağlık ocağına gittik. Kan testleri yaptı. TEtenoz aşımızı olduk. Kalp atışlarımızı da duyduk. Maş Allah çok kuvvetli dedi. Ayy çok güzel bir duygu biz ilk defa duyduk doktorumuz hiç dinletmemişti o anda sormak benimde aklıma gelmemişti hiç bebişe ekranda bakmak daha cazip geldi herhalde :1::1:

:1::1: Modern veriyon ha :1::1::1:

ohh ne güzel gördün oğluşlarını. Aman sağlıkla gelsinlerde sezeryan normal her türlü kabulumüz.

Sen takılmazsan burda söyleleyiz çatla işte :1::1:
Hadi söyliyim yine dayanamadım :) Klasik müzik dinlettik.

Gözün aydın ilk tepiği duydun devamı gelir artık yavaş yavaş.

Maş allah sana ve bebişine. Çok yakışmış hamişlik :1::1:

:9::9: Hem Bir Y kromozomu gönderemiyor hem trip atıyor. İyi demişsin :1::1:

:9::9: Çok güldüm size. Eşim eve geldiği gibi ilk baş bana sarılır sonra öper göbeğimi Eymen Paşam nasıl diye sever. Hatta dün gece uzandım bu gün hiç kıpırdamadı dedim. Çikolata kavanozunu getirmiş yedirdi sonra hissettik bebişimizi. Bizim ki sadece çok fazla konuşmuyor bebişimizle. Bana soruyor nasıl diye. Sen konuş o seni duyar diyorum bana kahkaha ile güldü resmen :19::19:

:1::1: Bizim papuç çok fena dama atıldı.

Allah tardımcın olsun canım. Ama bir şey olsa ultrasonda görünürdü diye düşünüyorum. Bu testlere güven olmayacağını da hepimiz öğrendik. Üzülmeyin sağ sağlim kucağınıza alacaksınız inş Allah.

Günaydın canım.

Aynen ole tatlim..pabuc aynen damlarda :p ben de simdi geldim tetanozdan..bebisimin kalp atisini da dinlettiler ama aletleri cok dandikti..zaten ebe ustten bastirio duysun die bizimki icerden pit pit vuruo onu fark ettim yatarken :D tam sipa olcak buuuu :)

benim eşimde işe giderken göbeğin altından sağından solundan üstünden öpüyo muhakkak denk gelmiştir deyip gidiyo:)):34:

Al iste benimkinden bi tane daha..hanimis bebis burda miymis die die bi hal oluo..bi de bu aralar benim yeni lakabim super mario :D sadece gobek sisiomus ole dio esim :)

inşallah canım ama biliyorsun ki güvenilmez testler. buna rağmen neden yapıyorlar anlamıyorum..

ay evet canım yaa benim stresim sıkıntım bebeğimi de etkiler diye korkuyorum.
o yüzden iyi çıkacak korkma diye kendimi telkin ediyorum.

bebeğimi de iki gündür hiç hissetmediğim kadar iyi hissediyorum.
pıt pıt vuruyor resmen. inşallah ben iyiyim anne diyordur guzum :)
Canimmm hic moralini bozma..neler duyuoruz neler goruoruz..bu testlerin hicbiri yuzde yuz deil bunu aklindan cikarma..hem bak pit pitliomus annesi uzulme ben iiym die.. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bana bildirim gelmiyor ya -,- Alıntılanan mesajlarımı tek tek arayıp bulmaya çalışıyorum :/

yaaa paşam çok yakışıklı teyzesi şimdiden bakalımmm:9::9: ben de 2liyi senin gibi inan eşim ısrar etti diye yaptırdım...3 lüyü de istiyordu o aslında'' ben de sana zeka testi yaptırayım düşük çıkarsa seni terk edeceğim uygun mu'' dedim gık demedi :53: yani yanlış anlaşılmak istemem tabiki benim fikrim ama ne olursa olsun ben kuzuma kıyamam sonuçta en azından hamileliğim kafam rahat olsun istiyorum..doktorda YANILMA PAYI YÜKSEK diyince tamamen vazgeçtim 3lüdür 4lüdür yaptırmayacağım:19::19: sadece detaylı usg ye gircem 22nci haftada o da anne karnında düzeltilebiliyormuş bzı bulgular Allah korusun varsa diye gircem canım... ya canım buarada 3 gün önce girdim ultrasona ama çooooooooooooook özledim oğlumu:16: ben 9 ayı nasıl bitircem acabaaaaaaa:52:

biz dün gördük kızımızı :124: ama bir sonraki randevu bayramdan sonraya kaldı ya çok uzayacak, çok özleyeceğiz minik kuşu :)
yalnız çok güzel laf söylemişsin eşine :9: ya Allah esirgesin eşim de aldıralım diyeceğinden değil, içi rahat etsin istiyor. tek sevmediğim huyu bu, çok takıyor kafasına her şeyi :44:

Evet İnş Allah tüm test bekleyenlerin temiz çıkar. Hemşireme bu gün sordum şeker yüklemesini. Daha önceleri sadece yaşı büyük olanlara aşırı kilolu olanlara yapıyorduk. Şimdi doktorlar riske girmek istemiyor herkese yaptırıyorlar dedi. Off onu yaptıracağım mecbur bende. Gerçi daha doktorum ile konuşmadık ama ister herhalde.

bir ara Canan Karatay tv lerde şeker yüklemesi yaptırmayın demiş, ben hiç denk gelmedim. doktora şeker yüklemesini sorduğumda canan karatay'ı mı izledin dedi :9: 50lik yükleme yapıyoruz bahsettikleri gibi 200lük değil dedi. ben tabi konuyu bilmediğim için hıı dedim geçtim :)

inşallah canım ama biliyorsun ki güvenilmez testler. buna rağmen neden yapıyorlar anlamıyorum..

ay evet canım yaa benim stresim sıkıntım bebeğimi de etkiler diye korkuyorum.
o yüzden iyi çıkacak korkma diye kendimi telkin ediyorum.

bebeğimi de iki gündür hiç hissetmediğim kadar iyi hissediyorum.
pıt pıt vuruyor resmen. inşallah ben iyiyim anne diyordur guzum :)

ay yerim sizi:nazar:annesi bebişin inşallah iyidir korkma..ben de çok stresliyim ya... bebişinin hareketleri damar atması gibi mi? ben de 18. haftanın içindeyim tekme bekliyorum ama daha var sanırım...yani endişeliyim:31:

Hiç kızma canım. Yontmaya da çalışma değişmiyolar :D Onların DNA sında var duygusuzluk. İstisnalarda vardır tabi :) Fananayın ki kulağını bile koyuyormuş valla kavga çıkarcam bu gece :D

kulaaannıı koparcam kocamın şu annemler gitsinde nasıl yüksek ses çıkacak herkes imrenir bize hiç kavga etmeyiz bırak kavga etmeyi tartışma olmazdı ama hakediyor cidden

içini rahat Tut inşallah Rabbim sağlıkla doğmayı nasip eder.inşallah cumaya güzel haberlerle dönersn canım stres yapma neb olur ikili testin normal mi çıkmıştı

evet canım ikili normaldi hem de bayağı düşüktü riskler.
ama dörtlü böyle çıktı işte.

Bence de bazıları çok hantal o kadar para verip ziyan olursa çok üzülürüm yani. Bahsettiğin iki araba da çok güzel canım ben de beğenmiştim ama hiç elimle dokunmadım sadece internetten tavsiyeler üzerine inceledim. Üç tekerleklilerde denge problemi oluyor diyolar denedin mi hiç? çocuk büyüynce bastona ihtiyaç oluyormuş şu aralar gönlümden chicco geçiyor :34:

Ben her avm ye gittiğimizde babamızı ikna etmek için bakıyorum arabalara :1:Üç tekerlekli de denge problemi yok. Bence hangisini alırsam memnun kalacağım biliyorum çünkü ikiside güzel araba. Lütfen chiccoo alacaklar ya da almış olanlar bana darılmasın zevk meselesi sonuçta, chicco bana hiç estetik gelmiyor. Ama babamız ikna olmuyor:14:

ay yerim sizi:nazar:annesi bebişin inşallah iyidir korkma..ben de çok stresliyim ya... bebişinin hareketleri damar atması gibi mi? ben de 18. haftanın içindeyim tekme bekliyorum ama daha var sanırım...yani endişeliyim:31:

damar atması daha erken haftalarda vardı canım.
şimdi pıt diye vuruyor resmen ama kuvvetsiz.
minik bir parmak dokunuşu gibi.
bazen de pıtırtılar oluyor baloncuk patlaması gibi.

damar atması daha erken haftalarda vardı canım.
şimdi pıt diye vuruyor resmen ama kuvvetsiz.
minik bir parmak dokunuşu gibi.
bazen de pıtırtılar oluyor baloncuk patlaması gibi.

yani minik tekmelerr...:49:

kulaaannıı koparcam kocamın şu annemler gitsinde nasıl yüksek ses çıkacak herkes imolmak r bize hiç kavga etmeyiz bırak kavga etmeyi tartışma olmazdı ama hakediyor cidden

Canım ben iyice saldım artık.Böyle kabul ettim onu, tartışmaya bile girmiyorum bu konularda. Boşuna sinir olmaya gerek yok :)

canım benim üzülme lütfen bak ne güzel bebişin pıt pıtlarıyla ben burda gayet iyim sağlıklıyım annecim sen beni merak etme ben Allaha emanetim, Allahın ziniyle sağlıkla senin güzel kollarına gelicem diyor:)

ayy inşallah canım yaa inşallah
dua etmekten ve kendime iyi bakmaktan başka bir şey gelmiyor elimden.

Size fikir olur mu bilmem ablam ilk olarak şu biraz hantal olanlardan aldı. MArkası ne bilmiyorum ama. Hiç kullanamadı yepisyeni duruyor. Sonra baston aldı onunla çok rahat ettiğini söylüyordu. Hafifliği ve küçük olması da ekstra güzel. Tabi en güzeli gidip incelemek.

Dediğin gibi en sağlıklısı not alıp canlı canlı incelemek. Çok yardımcı oldun tabi canım çok teşekkürler😊

Ben her avm ye gittiğimizde babamızı ikna etmek için bakıyorum arabalara :1:Üç tekerlekli de denge problemi yok. Bence hangisini alırsam memnun kalacağım biliyorum çünkü ikiside güzel araba. Lütfen chiccoo alacaklar ya da almış olanlar bana darılmasın zevk meselesi sonuçta, chicco bana hiç estetik gelmiyor. Ama babamız ikna olmuyor:14:

Yaa sorma bence de hiç estetik durmuyor zaten tek derdim o yoksa bi dakka durmam hemen alırım çok tavsiye ediliyor çünkü😊
Denge problemi yoksa o da gayet güzel daha çok vakit var eşin ikna olur inşallahh canım😊

Aynen ole tatlim..pabuc aynen damlarda :p ben de simdi geldim tetanozdan..bebisimin kalp atisini da dinlettiler ama aletleri cok dandikti..zaten ebe ustten bastirio duysun die bizimki icerden pit pit vuruo onu fark ettim yatarken :D tam sipa olcak buuuu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizimkinin alet çok iyiydi çok net duyduk sesi valla.:21::21: Senin ki de alemmiş :1::1: Aşı yerin ağrıyor mu herkesin ki ağrımazmış. Beni şu anda bir şey yok bakalım sonra ne olacak.
Kızlar bana bildirim gelmiyor ya -,- Alıntılanan mesajlarımı tek tek arayıp bulmaya çalışıyorum :/
Mesaj kutusu dolunca gelmiyormuş galiba. Öyle diyorlardı. Bak bakalım bi :26::26:
biz dün gördük kızımızı :124: ama bir sonraki randevu bayramdan sonraya kaldı ya çok uzayacak, çok özleyeceğiz minik kuşu :)
yalnız çok güzel laf söylemişsin eşine :9: ya Allah esirgesin eşim de aldıralım diyeceğinden değil, içi rahat etsin istiyor. tek sevmediğim huyu bu, çok takıyor kafasına her şeyi :44:

bir ara Canan Karatay tv lerde şeker yüklemesi yaptırmayın demiş, ben hiç denk gelmedim. doktora şeker yüklemesini sorduğumda canan karatay'ı mı izledin dedi :9: 50lik yükleme yapıyoruz bahsettikleri gibi 200lük değil dedi. ben tabi konuyu bilmediğim için hıı dedim geçtim :)
Evet canan karatay demişti bi aralar. Çok pimpirikliyiz her şeye bir şey buluyoruz valla :1::1:

ayy inşallah canım yaa inşallah
dua etmekten ve kendime iyi bakmaktan başka bir şey gelmiyor elimden.

aynen öyle yapacaz canım:) Rabbim canımızın içinde can nasip ediyorsa haberimiz olmadan orda canımız büyüyorsa bizlere de buna şükredip sağlıklı hayırlı evlat olsunlar diye dua etmekten başka bişey gelmez

Size fikir olur mu bilmem ablam ilk olarak şu biraz hantal olanlardan aldı. MArkası ne bilmiyorum ama. Hiç kullanamadı yepisyeni duruyor. Sonra baston aldı onunla çok rahat ettiğini söylüyordu. Hafifliği ve küçük olması da ekstra güzel. Tabi en güzeli gidip incelemek.

ya ben pek araştırmadım ama ablam normal araba aldı şimdi hep diyor ki bilseydim şunlardan alırdım hafif her yere taşı.sunlar dediği acaba sizin bastonla aynımı hani şu cılız çelimsiz incecik olanlar.bende sadece onlardan alayım dedim öyle olur mu ki,,,:27::27:

Bizimkinin alet çok iyiydi çok net duyduk sesi valla.:21::21: Senin ki de alemmiş :1::1: Aşı yerin ağrıyor mu herkesin ki ağrımazmış. Beni şu anda bir şey yok bakalım sonra ne olacak.

Mesaj kutusu dolunca gelmiyormuş galiba. Öyle diyorlardı. Bak bakalım bi :26::26:

Evet canan karatay demişti bi aralar. Çok pimpirikliyiz her şeye bir şey buluyoruz valla :1::1:

Evet canım ondanmış. Az önce sildim bildirim gelmeye başladı..

Back
X