• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Swiftcim alintilayamadim tesekkir.ederim gobegim icin :)

eşin ne burcu bittercim?

ilk gebeliğimde elini koy derdim, koyardı gözü tvde . eeee koydum ne oldu? nasıl hissetsin çocuk beni. saçmalama derdi. konuş derdim, delimisin ne konuşayım töbe yaaa derdi.. adam bilim adamı, duygusal zeka yok gelişmemiş:))) odun bu erkekler odunnnn
Terazi canim normal mi?
günaydın kızlar.
şu ara kötü günler geçiriyoruz.
4 lü tarama yaptırmıştım. trizomi 18 riskimiz yüksek çıktı.
doktorum amniyosentez önerdi.
ben istemedim ama eşim razı olmadı.
prof. bir doktor var bayağı ünlü ona göründük.
ayrıntılı baktı ultrasondan. hiç bir bulgu yok gayet sağlıklı dedi.
yuzde 90 belirti olur ultrasonda ama yüzde 10 da olmayanlar olur dedi.
büyük ihtimal sağlıklı ama amniyo yapmalıyız dedi.
dün amniyosentez oldum. cumaya sonuç çıkacakmış.
Rabbim hayırlı haberler vermemi nasip eder inşallah.
raporluyum evde dinlenip bol su içiyorum.
dua edin lütfen bebeğim sağlık olsun...
Canim bisey yokturda bosuna telaslanmissinizdir insallah..
Kızlar bi sorum olacak malum hepimiz nasip olursa kışın ortasında doğum yapacağız. bebek arabanızı doğuma yakın mı almayı düşünüyosunuz yoksa havalar ısınınca mı?
Aslinda dogum oncesi yeterince maddi harcama yapiliyo havalar isininca da alinabilir ben alsam oyle yapardim kesin :)
Teşekkür ederim canım :) Kasım annesi olsakda bu topikden ayrılmayalım :)

Ayrilmayacaksiniz tabiki :D

ya ben pek araştırmadım ama ablam normal araba aldı şimdi hep diyor ki bilseydim şunlardan alırdım hafif her yere taşı.sunlar dediği acaba sizin bastonla aynımı hani şu cılız çelimsiz incecik olanlar.bende sadece onlardan alayım dedim öyle olur mu ki,,,:27::27:
Evet çok çelimsiz taşımaz gibi gözüküyor ama ablam çok memnun kaldı. Onlarında aksesuarları var yağmurluk gibi falan. Çok fazla bilmiyorum arabaları ve özelliklerini. Sadece çoğu tanıdıklarımın bizimkiler çok hantal keşke baston alsaymışız dediklerini hatırlıyorum :1::1:
Evet canım ondanmış. Az önce sildim bildirim gelmeye başladı..
Benimde hiç başıma gelmedi ama burda bir kaç kişiye öyle demişlerdi. Bak ne çok şey öğreniyoruz burda :1::1:

evet canım ikili normaldi hem de bayağı düşüktü riskler.
ama dörtlü böyle çıktı işte.

ya çok karışık şeyler gerçekten bende yaptırmayayım 3 lü 4lü ,yanılma oranı yüksek zaten takma ne olur. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip edeer inşallah.

Terazi canim normal mi?

Aslinda dogum oncesi yeterince maddi harcama yapiliyo havalar isininca da alinabilir ben alsam oyle yapardim kesin :)

Anammm emir büyük yerden :D bittercim bişey sorcam. Sen tapatalk dan mı giriyordun KK ne?

Evet çok çelimsiz taşımaz gibi gözüküyor ama ablam çok memnun kaldı. Onlarında aksesuarları var yağmurluk gibi falan. Çok fazla bilmiyorum arabaları ve özelliklerini. Sadece çoğu tanıdıklarımın bizimkiler çok hantal keşke baston alsaymışız dediklerini hatırlıyorum :1::1:

Benimde hiç başıma gelmedi ama burda bir kaç kişiye öyle demişlerdi. Bak ne çok şey öğreniyoruz burda :1::1:

En büyük KK smilenı kullandım burda :D

Terazi canim normal mi?

bitter sen araba almican mi peki ama neden .ya ana kucağı... bide benim eşimde terazi ama cok farklılar benimkinin eli genelde karnımda.:27::27::27:

galiba :) emin olamıyorum ki.
bir pıtırtılar var içerde ama el kol neresi ya da tüm vucudu birden irkiliyor ya, ultrasonda görüyorum bazen, belki de onu hissediyorum.

Geçmiş olsun canm temiz gelir amniyosentez in kesn boyle durumlarda. Canm bende bebegn hareketleri ni hissediyorm ama sanki kasigima yakin hissediyorm seninde oylemi

evet canım yaa sürekli olasılık olasılık olasılık.
keşke hiç yaptırmasaydık diyorum bunları.
artık olan oldu vakit hemen geçse de alsak güzel sonucu inşallah.

Burda daha önce de yazmıştım benim de ikili test de risk 50 de 1 çıkmıştı ense kalınlığı da 4.8 di cvs yaptırdım istanbulda sonucum temiz çıktı dün de ilk aşama ayrıntılı ultrason yapıldı o da iyi çıktı ağustosta tekrar ultrasona gitcem doktorum hersey normal çıksa bile her gebelikde öngörülemeyen %2 lik bir risk herzaman vardır dedi eminim senin de sonuçların iyi çıkacak ama işte çekilen stres yetiyor

Anammm emir büyük yerden :D bittercim bişey sorcam. Sen tapatalk dan mı giriyordun KK ne?

En büyük KK smilenı kullandım burda :D
Evet canim tapatalk tan giriyorum cok rahat oluyo.hatta o kadar rahatki bilgisayardan girdigimde alintilama yapamiyorum :D
bitter sen araba almican mi peki ama neden .ya ana kucağı... bide benim eşimde terazi ama cok farklılar benimkinin eli genelde karnımda.:27::27::27:

Bize esimin amcasi hediye alacak canim pusetle arabayi dogumdan sonra o yuzden almiycam ben.benimki cocuklugundan beri sessizmis icine kapanikmis hala ayni :)

Bizimkinin alet çok iyiydi çok net duyduk sesi valla.:21::21: Senin ki de alemmiş :1::1: Aşı yerin ağrıyor mu herkesin ki ağrımazmış. Beni şu anda bir şey yok bakalım sonra ne olacak.

Mesaj kutusu dolunca gelmiyormuş galiba. Öyle diyorlardı. Bak bakalım bi :26::26:

Evet canan karatay demişti bi aralar. Çok pimpirikliyiz her şeye bir şey buluyoruz valla :1::1:

Yok tatlim agri falan olmadi henuz..gerci daha yeni bakalim aksama dogru olcak mi bisiler :) insallah olmaz yarina iftara misafirim var o agrili kolla nasi yemek yaparimmm :p

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim tapatalk tan giriyorum cok rahat oluyo.hatta o kadar rahatki bilgisayardan girdigimde alintilama yapamiyorum :D

Bize esimin amcasi hediye alacak canim pusetle arabayi dogumdan sonra o yuzden almiycam ben.benimki cocuklugundan beri sessizmis icine kapanikmis hala ayni :)

Ay canım bende yükledim onu bir türlü giriş yapamıyorum hata veriyor sürekli. Geçen gün bi kere girdi dahada giriş yapamadım yahu

en iyi kararı vermişsin bana göre de..
nasip olur ikinci bebeğim olursa yaptırmıycam hiç birini.

bu arada biz de çok net gördük ağzını burnunu falan.
eşim aynı sana benziyor dedi :)

%100 sonuç verse en azından gebeyken bileyim.der yaptırırım. Ama sonuç kesin değil boşa stres gibi...bizimki aynı babasına benzeyecek gibi duruyo inşallah ten rengi de benzer de esmer bi delikanlı olur :))

Teşekkür ederim canım :) Kasım annesi olsakda bu topikden ayrılmayalım :)

Tabi ki de ayrılmayın bizi bırakıp gitmeyin bi yerlereeeee :)

Aynen ole tatlim..pabuc aynen damlarda :p ben de simdi geldim tetanozdan..bebisimin kalp atisini da dinlettiler ama aletleri cok dandikti..zaten ebe ustten bastirio duysun die bizimki icerden pit pit vuruo onu fark ettim yatarken :D tam sipa olcak buuuu :)

.

Pabıçlar hakikaten çok pis atıldı :)) benim.Eşim de gece gündüz bi göbek sevme derdinde, dün kızdım tek başına sahur yapmış ben uyumuşum gelmiş.göbüş seviyo uykumu kaçırdı :)) ben sevince kıskanıyor ama:) o oğlumuzu sevse de ben en çok eşimi sevecekmişim yok öyle dünya :D buarada tetanoz aşı kaçıncu haftada oldun canım mobil görünmüyor haftan?

Kızlar bana bildirim gelmiyor ya -,- Alıntılanan mesajlarımı tek tek arayıp bulmaya çalışıyorum :/

Benim de aynı canım mesajları da sildim gene de gelmiyor tek tek bulmaya çalışıyorm alıntıları???

biz dün gördük kızımızı :124: ama bir sonraki randevu bayramdan sonraya kaldı ya çok uzayacak, çok özleyeceğiz minik kuşu :)
yalnız çok güzel laf söylemişsin eşine :9: ya Allah esirgesin eşim de aldıralım diyeceğinden değil, içi rahat etsin istiyor. tek sevmediğim huyu bu, çok takıyor kafasına her şeyi :44:

Eşim de aynı varsa bilelim hazır oluruz mantığında ama test kesin değil işte yazık bize de..çok özleniyo yaa bi doğsunlar mıncık mıncık ederiz onları bizzzzz :))

%100 sonuç verse en azından gebeyken bileyim.der yaptırırım. Ama sonuç kesin değil boşa stres gibi...bizimki aynı babasına benzeyecek gibi duruyo inşallah ten rengi de benzer de esmer bi delikanlı olur :))

Tabi ki de ayrılmayın bizi bırakıp gitmeyin bi yerlereeeee :)

Pabıçlar hakikaten çok pis atıldı :)) benim.Eşim de gece gündüz bi göbek sevme derdinde, dün kızdım tek başına sahur yapmış ben uyumuşum gelmiş.göbüş seviyo uykumu kaçırdı :)) ben sevince kıskanıyor ama:) o oğlumuzu sevse de ben en çok eşimi sevecekmişim yok öyle dünya :D buarada tetanoz aşı kaçıncu haftada oldun canım mobil görünmüyor haftan?

Benim de aynı canım mesajları da sildim gene de gelmiyor tek tek bulmaya çalışıyorm alıntıları???

Eşim de aynı varsa bilelim hazır oluruz mantığında ama test kesin değil işte yazık bize de..çok özleniyo yaa bi doğsunlar mıncık mıncık ederiz onları bizzzzz :))

Tatlim 17+6 oldum iste bugun..18 bitio yani :) 16.haftadan snra yapilmaya baslaniomus..

Yok tatlim agri falan olmadi henuz..gerci daha yeni bakalim aksama dogru olcak mi bisiler :) insallah olmaz yarina iftara misafirim var o agrili kolla nasi yemek yaparimmm :p

Olmaz olmaz :) Olursa da soğuk kompres yap iyi gelir dedi.

Terazi canim normal mi?

Havalar ısınınca da alınabilir tabi zaten pek dışarı çıkamayacağız. Ben de teraziyim terazi burcu pek duygularını belli etmez ama içinde ne fırtınalar kopar ne düşüncelidir ne merhametlidir bilemezsin canım 😊

puset konuşulmuşşşş
kesinlikle baston kesinlikle chicco lite way.

canim inşallah bebegin sagliklidir. İnan ben 2li testi bile yaptirmadim. Yaptiranlara saygim var sonuçta sağlık bu merak eder insan ama bu testlerin güvenirliği yuksek değil. Halbuki sağlık bu hem de canimizin en kiymetlimizin sagligi kesin gibi birşey olması gerekir çikan sonucun. Anneyi gereksiz paniğe sokmaktan başka işe yaramiyor. Ben 23 yasindayim tecrubesizim ve ilk bebeğim olacak nasipse. Çevremde de duydum sonucu kötü cikanlari ama hepsinin bebeği saglikli doğdu olan anneye oldu ağlayarak geçirdiler hamileliğini yazik değil mi ya çok üzülüyorum böyle şeylere. Bebeklerinizi allaha emanet edin bol dua ve tevekkül etmek lazim. Eminim ki sagliklidir bebegin hic üzülme korkma. Allahtan gelen herşeye de raziyiz tabi amenna ve saddakna.

canim inşallah bebegin sagliklidir. İnan ben 2li testi bile yaptirmadim. Yaptiranlara saygim var sonuçta sağlık bu merak eder insan ama bu testlerin güvenirliği yuksek değil. Halbuki sağlık bu hem de canimizin en kiymetlimizin sagligi kesin gibi birşey olması gerekir çikan sonucun. Anneyi gereksiz paniğe sokmaktan başka işe yaramiyor. Ben 23 yasindayim tecrubesizim ve ilk bebeğim olacak nasipse. Çevremde de duydum sonucu kötü cikanlari ama hepsinin bebeği saglikli doğdu olan anneye oldu ağlayarak geçirdiler hamileliğini yazik değil mi ya çok üzülüyorum böyle şeylere. Bebeklerinizi allaha emanet edin bol dua ve tevekkül etmek lazim. Eminim ki sagliklidir bebegin hic üzülme korkma. Allahtan gelen herşeye de raziyiz tabi amenna ve saddakna.

puset konuşulmuşşşş
kesinlikle baston kesinlikle chicco lite way.

Tatlım ya senin gibi tecrübeli anneler lite way diyor. Ben gibi tecrübesizler de görünüşe dikkat ediyor işte:26: quinny kullanan var mı hiç yakınlarınızdan, memnun kalmayan. Quinny de çok kalıyor aklım ya:16:

Back
X