• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Ay çok sevindim hislerini kabartmaya vesile olduğum için. Videolar filan izleyince çok ağlıyorum ben. Hatta bebeği ilk öğrendiğimde karnımın içi çok küçük, karanlık. bebek orda korkuyordur diye günlerce ağladım :43:

galiba bide ben çok bağlanmak istemiyorum bu benim 2. hamileliğim geçen yıl ikizlerime o kadar çok bağlanmıştım ki kesin doğacaklarmış gibi davrandım hatta bunlar ölürse ben yaşayamam gibi sözler sarf etmiştim ve 2 ay sonra onları kaybettim ve benimde hayatım allak bullak oldu gece yarısı kalkıp evde ömeri arıyordum kafayı yemiştim anlayacağınız bide etrafdan gelen saçma sapan laflar o kadar kötü oldumki Allahtan eşim destek olduda 5 ay sonra toparlandım şimdi buna da çok bağlanmak istemiyorum sanırım elimden geldiğince duygularımı bastırıyorum:(

ben de ilk zamanlar eşime öyle demiştim.
tek başına karanlıkta ne yapıyor orda? keşke arkadaşı olsaydı yanında demiştim :)
eşim de bilinci yok ki aşkım, hem en mutlu en rahat ettiği yer orasıymış demişti :)

canım benim annem derki bebek anne karnından çıktığı zaman allahım beni neden bol dünyadan dar dünyaya gönderdin dermiş :) bunu duyduğumda çok şaşırmıştım demekki onlar manevi olarak geniş yerdeler

Canım Allah bebeğini sana sağlıklı bir şekilde bağışlasın. Dualarımız sizinle :) sizde bizim için edin olur mu ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol canim teşekkür ederim.
Inan bütün hepimiz icin dua ediyorum.
Cok zor bir sey yasadigim.
Rabbim kimseye yasatmasin. Tum gebeler saglicakla kucagina alsin bebeklerini.

oh ne güzel sen cinsiyetini de biliyorsun biz daha onu bile bilmiyoz:(

evet canım prensim gelecek Allah'ın izniyle:nazar::nazar:oh oh minik tekmeleri hissetmek de çok güzel bir duygu ama ben hala hissedemedim :(((inşallah ben de en kısa zamanda hissederim:( umarım cinsiyetini de en kısa zamanda öğrenirsiniz...üzülme senin meleğin utangaç çıktı galiba:9:

Son düzenleme:
önerinizle bende baktım ve hastane çıkışı set aldım 1 günde teslim ediyorlar kargo parasıda yok çok şaşırdım ürünler yumuşacık fiyat ucuz diye tereddütte kalmıştım ama firmayı araştırdım fabrikadan halka satış siteleriymiş

http://www.crazybebe.com/crazy-baby-hastane-cikisi-pembe-8052

inanılmaz uygun fiyat 2 gün önce stokta 36 tane gorunuyordu 11 tane kalmış :)

ürünler geldi mi canım? site güvenilir mi? ürünler geldiyse nasıl?:26: bizi de bilgilendirebilir misin?? fikir alalım??

Son düzenleme:
galiba bide ben çok bağlanmak istemiyorum bu benim 2. hamileliğim geçen yıl ikizlerime o kadar çok bağlanmıştım ki kesin doğacaklarmış gibi davrandım hatta bunlar ölürse ben yaşayamam gibi sözler sarf etmiştim ve 2 ay sonra onları kaybettim ve benimde hayatım allak bullak oldu gece yarısı kalkıp evde ömeri arıyordum kafayı yemiştim anlayacağınız bide etrafdan gelen saçma sapan laflar o kadar kötü oldumki Allahtan eşim destek olduda 5 ay sonra toparlandım şimdi buna da çok bağlanmak istemiyorum sanırım elimden geldiğince duygularımı bastırıyorum:(

Allah bu yavrunu bağışlasın canım. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına. Bende ikizlerime hamileyim ve çok endişeliyim. Çoğul gebelik riskli gebelik diye bakıyor doktorlar bile. Rabbim bize bağışlasın evlatlarımızı..

kızlar ben 17 haftalık hamıleym aralıkta dogum yapcam ıns. bugun cıjsıyetımız bellı oldu dr %80 kız dedi. ama yanılma payıda oluyo dedı.tam guvenemedım hanı saglıklı olsun yeterkı benım ıcın hıc sorun yok ama hazırlık yapcam susleme fılan yapamıyorum.. hanı yanılma payı olur deyınce.

Aksama gorurum ben sizi sonradan cikiyor acidi tetanozun :)))) en gec yarin sabah. Sonra 4-5 gun gecmio. İlk vuruldugu an uyusma oldu ben hep oyle olcak sandim o hemen gecti sonra eve geldim rshat rahat islerimi yaptim aksam yatarken basladi agri.

siz tetanoz aşısı oldunuz mu?:44: aile hekimliğinden beni aradıklarında bayramdan sonra gel dediler...:26:

Ben bugun oldum canim tam 18 haftaligim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 18+5 teyim ama bayramdan sonra gidicez herhalde bayramdan sonra gel dediler.. hayırlısı bakalım..:31:

Son düzenleme:
kızzlar eşime arabaların linklerini gönderdim bundan sonra top onda iyice inceler çünkü bildiğim için :) uygun olanı alsın ben şimdi farklı bi konuya atlıyım bebek odasını nerden nasıl alacaksınız ? neler olmalı neler olmamalı ? :) acemi anne
Ben odasini ayiracagim zaman alacagim canim simdilik park besik vr sifonyer yeterli benim icin :)
Yeşil kartlılara selam ederim...
Bende haberler kötü..buhranlı ilk günler geçtiği ve Dr umu değiştirip daha umutlu olmamı sağladığı için yazabiliyorum:

Ctesi akş acile gittim rahim ağzı boyum tehlike boyutunda kısalmış, hunileşme olmuş. Az daha gitmesem doğuruveriyomuşum!

Pzt serklaj atıldı. Iki enfeksiyon ilacı verip çıkarıldım. Kasılmalarım başladı. Bu kez zekai Tahir e gittim. Tekrar ölçüldü daha da kısalmış!!! Bir gece orda yattım tek yaptıkları şey serum vermek oldu. Allah o hastaneye düşürmesin bi daha! Daha beklesem kasıla kasıla doğururdum herhalde...

Hemen başına bu olay gelenlerle irtibat kurdum. Dr buldum ve ona gittim. Bi ton ilaç ve doğuma dek yatışşş! :) ama en azından ne yaptığını bilen bi Dr elindeyim. Bundan sonrası Allahıma emanet. Ltf dua edin...

Gecmis olsun canim yat dinlen bol.bol.insallah saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucagina

Ben odasini ayiracagim zaman alacagim canim simdilik park besik vr sifonyer yeterli benim icin :)

Gecmis olsun canim yat dinlen bol.bol.insallah saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucagina

Mutlu mesut bebişlerimiz olsun ☺ canım benimki meraktan yatamaz ki yalnız kullanmaya sonra başlarız

Ya Fettah

Teyzeleri bakın biz gezmellere gittik oğluşumla :) Yağız'ımıza hediye aldık babasıyla birer tane :) ilk tişört de annemin bir numarasıyım yazıyor o benim hediyem :) babası kıskandı yazıyı biraz, çünkü o artık iki numaralı erkeğim ama kabullenemiyooo :D :D

Eklentiler

• $1405023734640.webp
    $1405023734640.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Teyzeleri bakın biz gezmellere gittik oğluşumla :) Yağız'ımıza hediye aldık babasıyla birer tane :) ilk tişört de annemin bir numarasıyım yazıyor o benim hediyem :) babası kıskandı yazıyı biraz, çünkü o artık iki numaralı erkeğim ama kabullenemiyooo :D :D

çok şeker bunlar yaa, sağlıkla giymek nasip etsin bebişe :1::1::16:

Canimmm cok guzelll saglikla giysin ins oglusunnn :) ay ama sen bu fotoyu koyunca esine aldigin hediye geldi aklima :) ay dedim fananaycigimin bebisinin tekrar degismese bari cinsiyeti die icimden gecmedi deil yani :p mesela benm doktorum pipisini gostermedi sipamin..korkuom degiscek die :D

Sagol canim teşekkür ederim.
Inan bütün hepimiz icin dua ediyorum.
Cok zor bir sey yasadigim.
Rabbim kimseye yasatmasin. Tum gebeler saglicakla kucagina alsin bebeklerini.

Canımmm, forumu çok iyi takip edemiyorum bu aralar, atlayarak okuyorum, sanırım senin problemini kaçırdım ama 2li testte bir sıkıntı mı oldu? Çok geçmiş olsun, zor bir dönem çok haklısın ama sağlıkla atlatacağına inanıyorum, genelde öyle oluyor çünkü.

ürünler geldi mi canım? site güvenilir mi? ürünler geldiyse nasıl?:26: bizi de bilgilendirebilir misin?? fikir alalım??

Ben de siteden 13 parça giysi aldım 2 si hastane çıkışı olmak üzere , 94 tl bişey tuttu yaa... Fabrika satış mağazası olduğundan böyle hesaplı , normalde bu paraya 2 hastane çıkışı anca alınır yani.. Ben yeleğine zıbınına kadar aldım.

Ah küçük herifin cicilerini yerim ayoll..

Oy çok hoslar ya. Hayırlı olsun bak yine imrendim. Hemen bunlarin kiz ve abla versiyonunu bulmam lazim. :D

evet geldi çok çabuk gönderiyorlar 1 günde aldım, aldıklarımın haricinde hediye mendil eldiven de göndermişler sağolsunlar yüzde 20 de indirim çeki diye bi kağıt yollamışlar ama nasıl kullanacağımı bulamadım mail yazdım yardımcı oldular bundan sonraki tüm alışverişlerim indirimli olacak :) ürünler gerçekten çok güzel yıkadım renk atma çekme yok az önce girip birkaç ürün daha sipariş verdim

Back
X