• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

güle güle kullanın canım.. memnun kalmana memnun oldum:) ulustaki methedilen mağazada özelcanın şubesi zaten. Eryaman optimumda, Batıkent atlantisde, acityde de var. Çankaya taraflarında nerelerde var tam bilmiyorum oralardaki avmlerde de vardır ama kesinlikle.

bu söylediklerinin dışında yok canım, hepsi senin bildiklerinmiş yani :) bebek mağazası baya varmış aslında ama ben burayı beğendim, bizim eşimle takıntılıyız bir yeri beğendik mi hep oradan alışveriş yapalım diyoruz :) öyle olunca hem tanımış oluyorsun bir sıkıntı olunca hemen hallediyorlar, hem de indirim yapıyorlar.
şimdi bebeğin mobilyasını halısını perdesini falan hep düğünde aldığımız yerlerden alacağız mesela :9: eski kafalıyız biz ya esnaf mantığı işte :)

Canım güzel de, bebeğin ayaklandığı zaman kullanamazsın bunu sanki.. Daha derin bir şey alırsan daha uzun süre kullanırsın, Park yatak neden düşünmüyorsun acayip rahat oluyor, küçük olanları da var park yatakların.Her yere taşınıyor hem. Hem 2 katlı oluyor, bebek büyüyünce aradaki katı kaldırıyorsun daha derin oluyor. Bundansa daha iyi derim ben.. Bebek arabasını yaza doğru da alabilirsin kışı evde geçirecekler, Yazın da anca 6 aylık olacaklar , anca binebilecekler arabaya.. O yüzden acele etme.

Cici, bu da 2 aşamalı ve yatak kısmı aşağı iniyo ayaklanınca. Daha derin bir şey alırsam işte uyurken uzanmam çok zor olmaz mı? Ben bunun parmaklıklı kısmını ikiyeye kesip yatakla arasında az bi yükseklik yapayız diyordum. Ama park yatağın da taşınma işi pratikmiş.

6 aylıkken almak mantıklı. Zaten bi sling edindik minikken kucakta gezsin diye. Ama arabada bizim kucağımızda gezebiliyo mu acaba yoksa tehlikeli mi? Emniyet kemeri nası takıyo ki insanlar. Deneyimsizlik ne kötü.. :) :S

Ismı gıbı talıhlı olur Insallah canım, ben 10 yıl boyunca Mustafa Furkan olacak dedım gorumcem ogluna Muhammet Furkan koydu baska ısım mı yoktu yaaaa :47::47: Furkandan vazgectım gıbı ama gunluklerımı bebegıme yıllar once aldıgım bırıktırdıgım kıtaplarımda Hep Mustafa Furkanıma yazıor cocuk buyuyunce anne bu kım dıyecek sonra :1::1:

Allahımmmm fena olmuş hakkaten :)) keşke ilk sen deseydin oğlum olursa furkan olacak diye koyamazdı kimsecikler :D ben daha hamile kalmadan kızın da oğlanın da adını söyledim herkese kimse koymadı haliyle :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahımmmm fena olmuş hakkaten :)) keşke ilk sen deseydin oğlum olursa furkan olacak diye koyamazdı kimsecikler :D ben daha hamile kalmadan kızın da oğlanın da adını söyledim herkese kimse koymadı haliyle :D

ama onun oglu ıkı yasındabız evlenelı daha yenı bır yıl oldu :1::1: onunda yok bı gunahı ama olsun hep dıorum gt oglunun adnı degıstr 10 yıl ıstedım bn bu ısmı dıe sende koy boswer dıor:27:

fatma senin ikizlerde mi kız bellimiydi cinsiyet canım. Karıştırdım

şimdi doktordan geldik kuzlar iyi maşallah

doktor ben kız gibi görüyorum dedi kesin bişey demedi 24.de ayrıntılı ultrasone girecez kesin belli olacak o zaman şimdiden isimlerini belirledik amaaaa:52::52: Tuğçe ve melis

:1::1: Duru o kadar da kötü değil yine idare eder sonu sesli bitiyor. Sessizler çok fena çok :9::9:

Siz şimdi eloş diyorsunuz iyi hoş ta yarın öbür gün sevgilisi eloş derse olmaz elaaammmmmmm daha etkili olur :1::1::1:

ben kızımı kimselere verememmmmmmmmm:47::47::47:

selam canlar maşallah cinsiyetler belli olmuş isimlier koyulmaya başlanmış Allah hepsine hayırlı ömür versin...bizim de kızımız olacak inşallah adı da Ayşem...

Tatlım benim.gittiğim hastanede yok detaylı ultrason, üniversitede bi hocanın muayenesine yönlendirdi beni 250 tl istiyor o da biraz tuzlu ama oraya Gidicem sanırım.. Bir de bi hastanede buldum 100 tl dediler tam karar veremedim? sen nasıl yapacaksın?

dr benden istemedi bildiğim kadarıyla ayrıntılı ultrason istemiyor renkli dopler istiyor onu çektiricem 70 tl o

canım benim çok yakın arkadaşım merkezi sistem ısınan evde oturuyor. kendileri şortla tişörtle yalınayak gezerdi sıcakta. bebek zatürre oldu, astım bronşit oldu. ventolin verirlerdi hava verirlerdi .her ay antibyotik içti yavrucuk.. ondan biliyorum bende snein neler yaşamış olduğunu az çok anlayabiliyorum. gelmiş geçmiş olsun.. 23-24 derece ev ideali..

Kesinlikle canım.bende bu kez o termometreden alıcam. Bi kere hasta oldular mı devamı geliyor artık. Terden hasta olan çocuk atlatamıyor..

Teşekkürler hayatım..

Canım güzel de, bebeğin ayaklandığı zaman kullanamazsın bunu sanki.. Daha derin bir şey alırsan daha uzun süre kullanırsın, Park yatak neden düşünmüyorsun acayip rahat oluyor, küçük olanları da var park yatakların.Her yere taşınıyor hem. Hem 2 katlı oluyor, bebek büyüyünce aradaki katı kaldırıyorsun daha derin oluyor. Bundansa daha iyi derim ben.. Bebek arabasını yaza doğru da alabilirsin kışı evde geçirecekler, Yazın da anca 6 aylık olacaklar , anca binebilecekler arabaya.. O yüzden acele etme.

Ayh ben de hiç sevmem 2 isim:)) Çocuğa yük geliyo bana, kullanılmıyo zaten ne gerek var..

Derin de güzel.. Doğa'nın söylenmesi zor sanki..

derin yakınımızda var yeni doğdu onu eledim isim bulamıyorum ya

Eymenlerımız cok bu yıl desenıze :1: ama Eymen ısmıde pek hos gelıor kulaga :1:
Hoş zaten ondandır :1::1: Eymen annesi olacağım bende inş Allah ismimiz pek bi hoştur :1::1:
Ismı gıbı talıhlı olur Insallah canım, ben 10 yıl boyunca Mustafa Furkan olacak dedım gorumcem ogluna Muhammet Furkan koydu baska ısım mı yoktu yaaaa :47::47: Furkandan vazgectım gıbı ama gunluklerımı bebegıme yıllar once aldıgım bırıktırdıgım kıtaplarımda Hep Mustafa Furkanıma yazıor cocuk buyuyunce anne bu kım dıyecek sonra :1::1:
Ane bilmediğim bir kardeşim mi var diye sorarsa şaşırma :1::1::1:

doktor ben kız gibi görüyorum dedi kesin bişey demedi 24.de ayrıntılı ultrasone girecez kesin belli olacak o zaman şimdiden isimlerini belirledik amaaaa:52::52: Tuğçe ve melis
Ohh Maş Allah kuzucuklarına. İki kız birden + evdeki = 3 Maş allah senin sırtın yere gelmez :)
ben kızımı kimselere verememmmmmmmmm:47::47::47:
Bende oğluşumu vermem diyorum ama elin kızı gelip alacak biliyom :43::43::43:
Dün eşim bana diyor sen beni aldın ya onu da alacaklar tabi diye. Saki annenle dipdibe yaşıyordun ben seni teyzenden kurtardım dedim. Doğru dedi susup oturdu :1::1: (eşimin ailesi köyde olduğu için Teyzesinin evinde kalıyordu)

selam canlar maşallah cinsiyetler belli olmuş isimlier koyulmaya başlanmış Allah hepsine hayırlı ömür versin...bizim de kızımız olacak inşallah adı da Ayşem...

Güzel isim Ayşemmmm. Söylemeside hoş.:1::1: Aminn hepsine hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.

Fatmacım daha kesin belli olmadı mı kuzuların cinsiyetleri? Çok beklettiler annesi seni :)

Hoş zaten ondandır :1::1: Eymen annesi olacağım bende inş Allah ismimiz pek bi hoştur :1::1:

Ane bilmediğim bir kardeşim mi var diye sorarsa şaşırma :1::1::1:

Ewet ya sonrada gel anlat cocuga ayy kız annesı olmak daha zor ya smdı kımı gorsem alacam senı ogluma dıyorum :1: kız annesı olsam kızımdan bahsedenı vururyummmm:47::47::47::1::1:

Back
X