- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
anladım bacım çok sağolasın bu 4 lü test için diğerlerinde olduğu gibi hafta sınırı aralığı var mıdır?güle güle kullansın kuzucuk. ben de düşünüyorum, bu akşam gidip bakacağız bulursak biz de alırız belki.
canım 4lüyü ben yaptırdım. 4lü testte de 2li ve 3lü gibi kan veriyorsun ve baş çevresi ölçüsü alıyor doktor. diğerlerinden tek farkı anomalileri tespit etme oranının daha yüksek olması.
detaylı ultrason farklı bir şey. onda da organlara vs detaylı olarak bakılıyor. sanırım benim de doktorum eyüp ekiciye gönderecek.
birde devlet hastaneleri 4 lü testi yapıyor mu
bacımmmmmmm inşallahh çok çok iyisindirperinatolog aydan biri benim gittiğim doktor canım.
çok güzel şeyler yazmışsın çok sağol
hep dolu taraftan bakmak istiyorum. içim rahat gibi ama ya kötü çıkarsa diye de şeytan dürtüyor.
devletemi özele mi gittin bacımmmhayır canım ben de dün gittim ve 4lü tarama için kan verdim. organlara bakılan ayrıntılı ultrason. 4lüde ise 2li tarama testinde olduğu gibi kandan kromozom durumuna bakılıyor.
ben bu sıcaklarında etkisiyle acaip vurdumduymaz oldum yahu dışarı çıkmaya eriniyorum
bacımmmmm büyük büyük geçmiş olsun rabbim sağlıkla şifanı versin inşallah... anneciğin de gelmiş maden yat dinlennn allahım korusun güzel şeyler düşünYeşil kartlılara selam ederim...
Bende haberler kötü..buhranlı ilk günler geçtiği ve Dr umu değiştirip daha umutlu olmamı sağladığı için yazabiliyorum:
Ctesi akş acile gittim rahim ağzı boyum tehlike boyutunda kısalmış, hunileşme olmuş. Az daha gitmesem doğuruveriyomuşum!
Pzt serklaj atıldı. Iki enfeksiyon ilacı verip çıkarıldım. Kasılmalarım başladı. Bu kez zekai Tahir e gittim. Tekrar ölçüldü daha da kısalmış!!! Bir gece orda yattım tek yaptıkları şey serum vermek oldu. Allah o hastaneye düşürmesin bi daha! Daha beklesem kasıla kasıla doğururdum herhalde...
Hemen başına bu olay gelenlerle irtibat kurdum. Dr buldum ve ona gittim. Bi ton ilaç ve doğuma dek yatışşş! :) ama en azından ne yaptığını bilen bi Dr elindeyim. Bundan sonrası Allahıma emanet. Ltf dua edin...
oh oh güle güle kullansın bıdıkTeyzeleri bakın biz gezmellere gittik oğluşumla :) Yağız'ımıza hediye aldık babasıyla birer tane :) ilk tişört de annemin bir numarasıyım yazıyor o benim hediyem :) babası kıskandı yazıyı biraz, çünkü o artık iki numaralı erkeğim ama kabullenemiyooo![]()
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güle güle kullan bacım o gözüken abajur muuuuu çok ciciiiiiiigünaydın kızlar,
bakın dün neler aldım :) biz değişik bir çiftiz en son alacaklarımızı en başta alıyoruz
Eki Görüntüle 1185484
dün esranın tavsiyesiyle özelcan'a gittim, söğütözündeki. bebek arabalarına baktık. dünya üzerinde başka bebek arabası kalmamış gibi kafayı pierre cardin e taktım ama hiç bir yerde bulamadım. özelcanda quiny vardı bir modelini çok beğendim, 1500 civarı fiyatı. bebek arabasına çok para vermeyin diyor birçok arkadaş, o yüzden çok kararsız kaldım. daha zamanımız var ama alsaydık da aklımızdan çıksaydı iyi olurdu.
guinnyler 900 tl ye var arkdş aldı ayhan bebe mi ne internetten
herhalde herşey artık fazlasıyla yolunda dimi bacımmm güzel haberlerini almak ve burda her daim güzel haberler paylaşmak ümidiyleeçok zor çok stresli bir 4 gün geçirdik.
onun patlamasını yaşıyoruz.
karı koca sarıldık bir 10 dakika ağlaştık
Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
dün yasin okuyup hepimiz için dua etmiştim.
dualarımızı geri çevirmesin Allahım bu mübarek günlerde..
hep iyi haberler paylaşalım inşallah..