İyi yapmışsınız canım biz beklemek zorunda kaldık malum sağlık... biliyorum canım bakalım eşim akıl edecek mi yoksa tamamen bebeğin arkasına mı sığınacak göreceğiz salı günü

aman dilini ısır maşallah :) benim de yok denecek kadar azaldı ama arada bi nadiren de olsa hatırlatıyor kendini hala:)
Canım şükür azaldı ama sabit şekilde devam ediyor normalmiş sanırım kızlar normal yazınca rahatladım çok teşekkür ederim

iyi ki varsın kk! :)))
aslında kasık ilk zamanlar bende de oluyordu o dönem doktorum rahmin iplerle çekildiğini düşün gayet normal demişti ama geçmişti.. şimdi birden sabit şekilde çıkınca ortaya tırstım... Buarada şimdi aklıma geldi bugün hamileyken geçirdiğim 4ncü adet döneminin ilk günü bundan da olabilir sanırım???
Evet benimki de genişliyor canım o genişleme normalmiş :) bugün hiç azalmadığı için ilk kez ağrı korkuttu beni ama rahatladım herkesler normal deyince

teşekkür ederim herkeslere:))))
Evet annesi ben burdayım unutma diye bağırıyor içerden kuzular :)) eski gençlik gitti gayri :) bubyaz karadeniz turu ordan Gürcistan istiyordum
Doktorum da onay vermişti ama gitmekten vazgeçtim iki adımda yoruluyorum tur benim neyime

sabit otelde tatil paklar artık bizleri
Evet ya göbek bağından ciddi miktarda tanzikli kan geliyormuş kk da okudum geçen şok oldum :)
Ayy Allah korusun bugün başlayacağım mutlaka canım...çok teşekkür ederim