• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Kızlar bişi sorcam ACİLL.... uyandığımdan beri göbek dediğimin 3 parmak kadar altında sabit azalmayan bir ağrı var..başta umursamadım ama azalmayınca korkmaya başladım yaşayan var mı??? Size sormadan eşime de bişi demedim henüz :what::rolleyes::what:

ağrın geçti mi canım?
arada bana da oluyor ama sanki yumurtalıklarıma giriyor gibi hissediyorum.
az bir süre girip çıkıyor ağrı.
rahmimiz genişliyor sanırım o yüzden oluyordur.

Haftasonları bu kadar yazmasanız nooolur yani, yetişemiyorum :)
Ben iki gündür temizlikle uğraşıyorum, iki oda süpürüp bir saat yatıyorum ama yine de belim çok feci ağrıyor :( hatta dün hapşurdum ve tutuldum bir an. magnezyuma başlayamadım hala, ondan mı acaba kızlar ne dersiniz?

Canim benimde agrilarim coktu hatta agrilarimin geneli cati kemiklerimdeydi tabi bereberinde belim ve kalcamda agriyordu banada agrilar icin magnezyum verdi doktor bugun tam 13. Gunum baslayali hic ihmal etme gercekten cok iyi gelior agrilara ilk gunler pek faydasi olmuor ama sonra bianda kesior. Hic durma basla sen magnezyuma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar maşallah topikimiz çok hareketli
Ben decavitle demiri dönüşümlü kullanıyordum 1 gün birini 1 gün birini
Doktor decavit bitince bida alma meyve sebze bol şimdi, vitaminleri dogal gidalardan alman lazım Yoksa vitaminler bebeği sisiriyor dedi
Şimdi decavit bitti demiri her gece yatmadan alıyorum
Birde balik yemedigim için doktor omega vermişti o da bitti almadim tekrar kontrole gidince sorup alcam

Hava çok sıcak kızlar, iyi ki son zamanlarimiz bu aylara denk gelmedi

hortummu anaammm hadi yaa :53:

Ainen canim hortum evlerin catilari uctu denizdeki kayiklar kiyidaki evlerin catisina ucmustu korkunc manzaraydi cok sukur gecti buarada uyumusum biliormusun esimin teli ile uyandim biraksa daha iftarda kalkicam :)

Sağol canım tanışalı da 10 sene oldu da bebek için fazla bekledik biz yaş oldu 27 :) ayy yeni geçmiş sizin yıldönümü de hamiş hamiş :) artık öyle bi idare etcez bu sene;) anladım canım ben o üç noktayı :D

Amin canımmm :) sen de dikkat et annesi :))

Canım kaç haftalıkken yaşamıştın kaybını:what::what: Bu saatten sonra o risk çok az dedi doktor bana ama yaşayanları duyunca korkuyorum ben de...annem de alma ilk 7 ay diyor dayanamadım 2 tanecik zıbın aldım sadece ;)
Ben 29 um canim o yuzden fazla beklemeyelim dedik 10 ay bekledik :)
Kaliteli bi yer daha once gittiysen bilirsin.esim beni yemege goturdu ama bulantilardan dolayi hic biseyden tat alamamistim ama cok sukur 1 aydir hic bulantim yok :nazar:
Merhaba arkadaşlar hepinize mutlu pazarlar. Bazen foruma baktikca görüyorum ki bebeklerinize eşyalar alan arkadaslarimiz var ben daha hiçbirşey almadim 7-8 aylik olana kadar almayi düşünmüyorum annem de boyle düşünüyor bilmiyorum geç mi kaliriz ama ne bileyim korkularim oluyor arada ya birşey olursa diye Allah korusun benim bir dusugum var da o yüzden mi bilmiyorum bu düşüncelerden nazil kurtulucam ödüm kopuyo bebeğimi kaybederim diye o yüzden elim biseye gitmiyo hediye gelen 3-5 parca birşey var. Öyle işte ne yapicam bilmiyorum beni rahatlatacak birileri var mi :(
Canim icinden nasil gelliyosa oyle davran kendini kisitlama yani tum alisverisini yapma tabiki ama corap al zibin al ne bileyim aklin kalmasin.benim cinsiyet belli olsun bende biseler almak istiyorum tabi cok almiycam benimde annem yapicak ceyizini :) cunku
Kızlar nasılsınız? ya ne güzel bebişlerinizi rüyanızda görmüşsünüz emzirmişsiniz bile çok özendim çok güzel bi duygu olsa gerek darısı göremeyenlerin başına..😌 normalde her gece rüya görür sabah hemen eşime anlatırdım çok gülerdik saçma rüyalarıma😊😊 hamile kaldığımdan beri nerdeyse hiç rüya görmüyorum bende ters tepti heralde😁
İnsallah gorursun canim bizde ne ruyalar ne maceralar her gece.ama ben ruya gormemeyi tercih ederdim dogrusu..
İnşallah canım hepsinin güzel olsun :)

Geç olsunda güç olmasın :)
Sütün çıkışınıda az çok tahmin ediyosundur, ona göre hissetmişsindir bişeyler :))

Gidiklanma gibi biseydi hissettigim :D

Kızlar bişi sorcam ACİLL.... uyandığımdan beri göbek dediğimin 3 parmak kadar altında sabit azalmayan bir ağrı var..başta umursamadım ama azalmayınca korkmaya başladım yaşayan var mı??? Size sormadan eşime de bişi demedim henüz :what::rolleyes::what:

Geçmiş olsun fananayim nasıl oldu agrin

benim kasık ve karın ağrım hiç eksik olmuyo..ağrısız sızısız günüm yok ama doktor normal olduğunu söylüyor,ben de takmıyorum artık.bugün ağrım var diyenleri görünce şaşırıyorum bende mi anormallik var diye :)

kesinlikle hormonlar 😀bir gün karnimi sevip bebegimle konuşurken ertesi gün kaybetme korkusu yasiyorum cok mutsuz oluyorum denge denen birşey kalmadi 😊bende simdi araba,beşik,oda gibi demirbaslari arastiriyorum 7 ayı doldurunca dediğin gibi alisveriiisss 😄😄😄

Evet canım hayırlısıyla o günler pek yakında ben de sabrımı zorluyorum😄

İnşallah sende görürsün canım en kısa zamanda :)

İnşallah canım görürsem hemen paylaşıcam😊

Haftasonları bu kadar yazmasanız nooolur yani, yetişemiyorum :)
Ben iki gündür temizlikle uğraşıyorum, iki oda süpürüp bir saat yatıyorum ama yine de belim çok feci ağrıyor :( hatta dün hapşurdum ve tutuldum bir an. magnezyuma başlayamadım hala, ondan mı acaba kızlar ne dersiniz?

Dikkat et canım kolay gelsin ben de bi keresinde çok yürümüştüm iki gün belim ağrımıştı yorma fazla kendini

Kaliteli bi yer daha once gittiysen bilirsin.esim beni yemege goturdu ama bulantilardan dolayi hic biseyden tat alamamistim ama cok sukur 1 aydir hic bulantim yok :nazar:

Canim icinden nasil gelliyosa oyle davran kendini kisitlama yani tum alisverisini yapma tabiki ama corap al zibin al ne bileyim aklin kalmasin.benim cinsiyet belli olsun bende biseler almak istiyorum tabi cok almiycam benimde annem yapicak ceyizini :) cunku

İnsallah gorursun canim bizde ne ruyalar ne maceralar her gece.ama ben ruya gormemeyi tercih ederdim dogrusu..

Gidiklanma gibi biseydi hissettigim :D

Yaa öyle mi dersin o zaman vardır bunda da bir hayır 😊

Canım geçmiş olsun. Dün fazla ayakta kaldığın için olabilir. İnşallah geçmiştir artık. Geçmediyse ayakların yukarı gelcek şekilde yat...

Galiba ondan oldu çok pişman oldum bir.daha doğurana kadar yemekli misafir tövbe :( azaldı çok hafif ama var hala canım...

canım kan ilacı da benim bildiğim süt ve süt ürünleri ile beraber alınmıyor.
bir de c vitamini demirin emilimini arttırıyormuş.
ilacı aldıktan sonra c vitamini içeren bir şeyler yersen daha çok emilirmiş demir.
naçizane bilgin olsun:54:

Teşekür ederim canım sabah içemem diye akşam içeçeğim bu sefer de ney içmemem gerek onu unuttum :D sağolasın tekrar canım ;)

ağrın geçti mi canım?
arada bana da oluyor ama sanki yumurtalıklarıma giriyor gibi hissediyorum.
az bir süre girip çıkıyor ağrı.
rahmimiz genişliyor sanırım o yüzden oluyordur.

Geçmedi canım ya :( hafifledi biraz ama.dün yoruldum ondan oldu sanırım..kızlar sakın iftara misafir almayın çok kötü oluyor...böyle adet sancısı gibi ama daha hafif ve sabit

Canım benim de göbek deliğim çok hassas ve gergin üç gündür açılmaya da başladı biraz da ağrı yapıyor bazen ani kalkışlarda sancı giriyor normaldir diye düşünüyorum

Galiba ondan oldu çok pişman oldum bir.daha doğurana kadar yemekli misafir tövbe :( azaldı çok hafif ama var hala canım...

Teşekür ederim canım sabah içemem diye akşam içeçeğim bu sefer de ney içmemem gerek onu unuttum :D sağolasın tekrar canım ;)

Geçmedi canım ya :( hafifledi biraz ama.dün yoruldum ondan oldu sanırım..kızlar sakın iftara misafir almayın çok kötü oluyor...böyle adet sancısı gibi ama daha hafif ve sabit

hımm anladım canım yorgunluktan olmuş.
ben de bazen avm çarşı pazar dolaşıp eve gelince bayağı ağrı oluyor kasıklarımda.
eskisi gibi değiliz, bebişler bunu her fırsatta hatırlatıyor :)
yerim onları ben:8:

Selam kızlar maşallah topikimiz çok hareketli
Ben decavitle demiri dönüşümlü kullanıyordum 1 gün birini 1 gün birini
Doktor decavit bitince bida alma meyve sebze bol şimdi, vitaminleri dogal gidalardan alman lazım Yoksa vitaminler bebeği sisiriyor dedi
Şimdi decavit bitti demiri her gece yatmadan alıyorum
Birde balik yemedigim için doktor omega vermişti o da bitti almadim tekrar kontrole gidince sorup alcam

Hava çok sıcak kızlar, iyi ki son zamanlarimiz bu aylara denk gelmedi

Canım hangi omega hapını kullanıyosun bi de her gün mü alıyosun?

Evet tecrübeli herkes aynını söylüyor ve ben hala çok korkuyorum canım :( ama korkunun ecele faydası yok bu gece Bismillah deyip başlayacağım ;) süt ürünü alma diyordun değil mi??
Korkacak bir şey yok, yatarken alırsan bir sorun olmaz korkma, evet öncesinde süt ürünü alma. Gebelikte vücuttaki kan oranı %40 oranında artıyor, dolayısıyla demir hapına ihtiyacımız var.. Depoların boşalırsa farklı sorunlarla karşılaşırsın, çarpıntı, halsizlik, saç dökülmesi, baygınlık hissi gibi..

Canım merhaba anladıgım kadarıyla dun misafirin varmıs yormussun kendini büyük ihtimalle ondan olmustur.. Ben de bazen ayakta cok dolasınca oluyo ayaklarını uzat soyle en az iki saat dinlen hiç kalkma ayaga:49: ayrıca bi de regl donemi geldiginde yalancı sancılar oluyo oyle bi dönem mi?? Neyse sen her halükarda yatısa gec bi daha da misafirin adını anma bence tatlım:34:

Geçmiş olsun canım .. Bende niyetlendim 2 defa aldım .. Nacizane tavsiyem tatlı ve temizliği misafirden bi gün önce yapmanız ve yemekte börek gibi bişi yapacaksanız daha önceden buzluga atmak .. Ben öyle yapıyorum cok da rahat ettim.. Bide açıkcası sabahtan çorba, meze , salata, zeytinyağlı yemeği hLlettim en azından dınlene dinlene oluyor birden yüklenmemiş oluyosunuz .. Pilav ve et yemeği son saatlere ... Tabi çslışmıyorsanız umarım cok bılmişlik gibi algılanmaz ama bana da böyle yapmamı arkadsım tavsiye etmişti çok dua ettim ona .. Buradada demeden geçemedim

İyi yapmışsınız canım biz beklemek zorunda kaldık malum sağlık... biliyorum canım bakalım eşim akıl edecek mi yoksa tamamen bebeğin arkasına mı sığınacak göreceğiz salı günü :D aman dilini ısır maşallah :) benim de yok denecek kadar azaldı ama arada bi nadiren de olsa hatırlatıyor kendini hala:)

Geçmiş olsun fananayim nasıl oldu agrin

Canım şükür azaldı ama sabit şekilde devam ediyor normalmiş sanırım kızlar normal yazınca rahatladım çok teşekkür ederim;) iyi ki varsın kk! :)))

benim kasık ve karın ağrım hiç eksik olmuyo..ağrısız sızısız günüm yok ama doktor normal olduğunu söylüyor,ben de takmıyorum artık.bugün ağrım var diyenleri görünce şaşırıyorum bende mi anormallik var diye :)

aslında kasık ilk zamanlar bende de oluyordu o dönem doktorum rahmin iplerle çekildiğini düşün gayet normal demişti ama geçmişti.. şimdi birden sabit şekilde çıkınca ortaya tırstım... Buarada şimdi aklıma geldi bugün hamileyken geçirdiğim 4ncü adet döneminin ilk günü bundan da olabilir sanırım???

Canım benim de göbek deliğim çok hassas ve gergin üç gündür açılmaya da başladı biraz da ağrı yapıyor bazen ani kalkışlarda sancı giriyor normaldir diye düşünüyorum

Evet benimki de genişliyor canım o genişleme normalmiş :) bugün hiç azalmadığı için ilk kez ağrı korkuttu beni ama rahatladım herkesler normal deyince ;) teşekkür ederim herkeslere:))))

hımm anladım canım yorgunluktan olmuş.
ben de bazen avm çarşı pazar dolaşıp eve gelince bayağı ağrı oluyor kasıklarımda.
eskisi gibi değiliz, bebişler bunu her fırsatta hatırlatıyor :)
yerim onları ben:8:

Evet annesi ben burdayım unutma diye bağırıyor içerden kuzular :)) eski gençlik gitti gayri :) bubyaz karadeniz turu ordan Gürcistan istiyordum
Doktorum da onay vermişti ama gitmekten vazgeçtim iki adımda yoruluyorum tur benim neyime :D sabit otelde tatil paklar artık bizleri :D

Korkacak bir şey yok, yatarken alırsan bir sorun olmaz korkma, evet öncesinde süt ürünü alma. Gebelikte vücuttaki kan oranı %40 oranında artıyor, dolayısıyla demir hapına ihtiyacımız var.. Depoların boşalırsa farklı sorunlarla karşılaşırsın, çarpıntı, halsizlik, saç dökülmesi, baygınlık hissi gibi..

Evet ya göbek bağından ciddi miktarda tanzikli kan geliyormuş kk da okudum geçen şok oldum :)
Ayy Allah korusun bugün başlayacağım mutlaka canım...çok teşekkür ederim ;)

Son düzenleme:
Hadi.ya öyle.deneyerek mi.başlasam ben de çok tırsıyorum başlamaya kan hapına??? sabah alıyorsun de mi canım??

Hallettim şimdi sağol tatlım :)

Evet ya iki şebeklik yapıyorlar dayanamıo insan :)) geçen çok kızdım eşime şebeklik yapıyor geçmiş karşıma bu oğlanı çok dönerim sana çekerse diyorum eşime :D
İyi yapmışsın canım gurbet ellerde birbirinize sarılın :)

Canım Doktor decavite başla kan hapına bulantın bitince başla bulantı yapar dedi burda da bulantı yapanları görünce korkudan başlayamadım hala:(

C

Evet tatlim yaa ruyada bile cinsiyet belli degil bende hayatim boyunca hep belirsizlikler yasadim zaten.esimle bile tanismamizdan 5 yil sonra evlendik nisanlanana kadar hep belirsizlik vardi uzak sehirlerde oldugumuz icin..kpss den bile hep sinirda puanlar aldim.ne umutlanabildim ne umudumu kesebildim :D
Sen sutun cikmasi nasi bi his biliyosun ben bilmeden nasi hissettim oyle biseyi aklim almiyo.ama guzeldi :)

Sali gunu hayatim iple cekiyorum tam 1 ay olacak insallah arkasini donmez yine sabah endokrin konrolum var ogleden sonrada kadin dogum..

Ben decaviti gunasiri aliyorum kan hapini hergun iciyorum canim..

Gozunuz aydin canimm..

Ayy bende hic kusemem hemen affederim..bide yuzune bise diyemem mesaj atarim baska odadan sen niye boyle dedin kalbim kirildi falan diye :D
Yalniz kalamayinca duygularini belli edemedi demekki adamcagiz ne yapsin..hep mutlu olun canim :)
ay bunlar hep sevgiden canlar hep sevelim böyle birbirimizi inşallah bebiş olunca neler değişecek acaba ? :) tecrübeli anneler ne der bu duruma ?

Geçmiş olsun canım .. Bende niyetlendim 2 defa aldım .. Nacizane tavsiyem tatlı ve temizliği misafirden bi gün önce yapmanız ve yemekte börek gibi bişi yapacaksanız daha önceden buzluga atmak .. Ben öyle yapıyorum cok da rahat ettim.. Bide açıkcası sabahtan çorba, meze , salata, zeytinyağlı yemeği hLlettim en azından dınlene dinlene oluyor birden yüklenmemiş oluyosunuz .. Pilav ve et yemeği son saatlere ... Tabi çslışmıyorsanız umarım cok bılmişlik gibi algılanmaz ama bana da böyle yapmamı arkadsım tavsiye etmişti çok dua ettim ona .. Buradada demeden geçemedim

Yok canım ne çok bilmişliği aşk olsun :)) senin iyi cesaret iki defa ben birde tövbe ettim:D öğretmenim ben tatildeyim şimdi çok şükür canım çalışmıyorum... Temizlik ve sallataları eşim halletti ama servisi çayı bulaşığı vs derken hiç oturmadığımı farkettim yorulmuşım çok..artık sıradakileri seneye ramazanda alırım oğlumla birlikte inşallah teyzesi :))

İyi yapmışsınız canım biz beklemek zorunda kaldık malum sağlık... biliyorum canım bakalım eşim akıl edecek mi yoksa tamamen bebeğin arkasına mı sığınacak göreceğiz salı günü :D aman dilini ısır maşallah :) benim de yok denecek kadar azaldı ama arada bi nadiren de olsa hatırlatıyor kendini hala:)

Canım şükür azaldı ama sabit şekilde devam ediyor normalmiş sanırım kızlar normal yazınca rahatladım çok teşekkür ederim;) iyi ki varsın kk! :)))

aslında kasık ilk zamanlar bende de oluyordu o dönem doktorum rahmin iplerle çekildiğini düşün gayet normal demişti ama geçmişti.. şimdi birden sabit şekilde çıkınca ortaya tırstım... Buarada şimdi aklıma geldi bugün hamileyken geçirdiğim 4ncü adet döneminin ilk günü bundan da olabilir sanırım???

Evet benimki de genişliyor canım o genişleme normalmiş :) bugün hiç azalmadığı için ilk kez ağrı korkuttu beni ama rahatladım herkesler normal deyince ;) teşekkür ederim herkeslere:))))

Evet annesi ben burdayım unutma diye bağırıyor içerden kuzular :)) eski gençlik gitti gayri :) bubyaz karadeniz turu ordan Gürcistan istiyordum
Doktorum da onay vermişti ama gitmekten vazgeçtim iki adımda yoruluyorum tur benim neyime :D sabit otelde tatil paklar artık bizleri :D

Evet ya göbek bağından ciddi miktarda tanzikli kan geliyormuş kk da okudum geçen şok oldum :)
Ayy Allah korusun bugün başlayacağım mutlaka canım...çok teşekkür ederim ;)

Gecicek canim seninkide insallah..
Ben sana gecmis olsun demeyi unuttum kusura bakma tatlim
Keske gelseydiniz tura tanisirdik ne guzel :)

Back
X