- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
sağol canım benim. inşallah önce sağlık haberini alalım da![]()
insallah canim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benim. inşallah önce sağlık haberini alalım da![]()
Su zibinlar yok mu ayni kadina asigiz baba die bitiorum onlara gecen bi sitedede bu kasaba ikimize dar baba yazisini gorup face koydum benimki dior isterseniz aksam ewe gelmiyim :)
Yok ben o kadar değilben parfüm de kullanıyorum ama onu tenime sıkmamaya çalışıyorum. bir de kalitesiz parfümlerden kullanmamaya çalışıyorum ama deodorantı resmen boca ediyorum canım yaa hem de gün içinde kaç kere, inşallah bir zararı olmaz![]()
Ablamin oglusu annesiyle babasinin beraber uyumasina katlanamiyor 5 yasinda ve annesine bosa bu adami ben seninle uyurum demis. Enistem ogluna gicik oluor bazen gizleyemior adam sinirini :)
Hamileyim ben triplerimle meşhurum zaten atmam mı alasını atarım valla. Yollayaydın bir x kromozomu da sana aşık olaydıöyle oluyolarda,işler değişebilirrhehehh evet hemen trip atarlarr, sende ataydınn
![]()
Hamileyim ben triplerimle meşhurum zaten atmam mı alasını atarım valla. Yollayaydın bir x kromozomu da sana aşık olaydı![]()
Su zibinlar yok mu ayni kadina asigiz baba die bitiorum onlara gecen bi sitedede bu kasaba ikimize dar baba yazisini gorup face koydum benimki dior isterseniz aksam ewe gelmiyim :)
benimde çok hoşuma gidio onlar, bi tane sipariş verdik,kızlar siz beni bi de 20 yıl sonra görün yazılıbi tanede şeyden istiyorum babama benziyorum ama annemin oğluyum
hep bi laf sokmalar hahahha
![]()
Yok ben o kadar değilSabah gerekliyse bir de akşam o kadar.
Sende azalt canım ya kendine de zararlı o kadarı
sizin ki de hepten veletmiş yani. Ne demek boşa
Kocam oğluma gıcık olursa o zaman o kocayı boşarım işte
![]()
Ne sinir bozucu bir durum enişten için. Düşünsene bi sarılacak, bi öpecek çocuk uyusun diye bekle dur
![]()
Hamileyim ben triplerimle meşhurum zaten atmam mı alasını atarım valla. Yollayaydın bir x kromozomu da sana aşık olaydı![]()
![]()
Ne sinir bozucu bir durum enişten için. Düşünsene bi sarılacak, bi öpecek çocuk uyusun diye bekle dur
![]()
hiç yani bizde zaten kocaman 2 tane XX var onlar da yollıyaydı bir tane olardıat kızzbenimkide her gördüğü akrabaya yanına yaklaşılmıyo sinir küpü oldu diiye anlatıyo,bi bakış atıyorum,anında susuyo hahaha
demii onlar göndermezse kromozomları biz napakk
![]()
doğuma kadar gel de, oğlum doğduktan sonra gelmesen de olur deseydin
Adamlara da acıdım yani hep laf sokuyoz, her işi yaptıryoz, tüm nazımızı çektiriyoz
Geçenlerde benim ki diyor. aşkım istersen ben doğurayım valla bu kadar naz yapmam sana :)
Valla velet benim yegen, bi kiz bi erkek cocugunun oldugu evlerde kiskancliklar tavan yapior canim. Enazindan bizimkilerde boyle. Tam opecekken uyaniormus napiorsunuz siz diye :)
Hiç bilmiyorum ki ne içermeli ne içermemeli. Belki bilen birileri vardır.zararlı tabiiişte o yüzden nispeten daha zararsız ürünler var mı bilmek istiyorum aslında. sebamed geldi aklıma. internetten baktım üründe "alüminyum içermez" yazıyor. buna mı dikkat etmek gerek bilmiyorum ki?
benimde çok hoşuma gidio onlar, bi tane sipariş verdik,kızlar siz beni bi de 20 yıl sonra görün yazılıbi tanede şeyden istiyorum babama benziyorum ama annemin oğluyum
hep bi laf sokmalar hahahha
![]()
Yok ben benimkine acimiyorum valla :) bizde nazli olan trip atan hep odur. Biyerim agrior desem hizmette kusur etsem reklam kokan hareketler bunlar dior :) ama solugu hastanede aldigimiz zamanlar hemen aksam yemegini kendisi yapior. En fazla ilgi alaka bigun ertesi gun hooop yine ayni adam :)
Adamlara da acıdım yani hep laf sokuyoz, her işi yaptıryoz, tüm nazımızı çektiriyoz
Geçenlerde benim ki diyor. aşkım istersen ben doğurayım valla bu kadar naz yapmam sana :)
hareketleri iyice kuvvetlensinde o zaman dokundurayım. Güzellikle olmazsa zorla :d kızımda bi kerecik dokundu sonra hemen geri çekti. Doğduktan sonrada aylarca kucağına alamadı. Ama şuan çok güzel ilgileniyor.erkekler bebek 6 aylık olana kadar farkına varamıyorlarmış baba olduklarının :)
hiç yani bizde zaten kocaman 2 tane XX var onlar da yollıyaydı bir tane olardıŞİmdi paşa paşa paylaşacaklar bizi
Ama çok zevkli olacak eminim ben![]()
Ay onlarda cok guzelmis :) saglikla yipratsin insallah :)
![]()
![]()
şimdikiler de uyanık nasıl anlatacan
o yüzden 1 yaşında sonra çocuğun odası ayrı olmak zorunda
Hiç bilmiyorum ki ne içermeli ne içermemeli. Belki bilen birileri vardır.
şimdikiler de uyanık nasıl anlatacan
o yüzden 1 yaşında sonra çocuğun odası ayrı olmak zorunda
Hiç bilmiyorum ki ne içermeli ne içermemeli. Belki bilen birileri vardır.
yuppiiiii gözün aydın. belirsizlikten kurtulmuşsun ne güzel. allah hayırlı evlat etsin inşallah. ben de bugün gidicem bakalım. 2 gündür uyuyamadım heyecandan[
ben çatladım meraktan git artık yahu:) yarına da ben aldım randevu bakalım cinsiyet değişcek mi ? 5 hafta geçti aradan bence bi gol yiycem :2: haber ver hemen ha.